Κρέμα Αδυνατίσματος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Κρέμα Αδυνατίσματος

Καλησπέρα!!! Εδώ και 3 εβδομάδες ψάχνω κάποια καλή κρέμα αδυνατίσματος αλλά από την έρευνα που έχω κάνει δεν έχω βρει κάτι! Ξέρετε καμία κρέμα που να βοηθάει κοθόλου; Εννοείται οτι ξέρω πως δεν γίνονται θαύματα και πως χωρίς άσκηση και σωστή διατροφή δεν κάνεις τίποτα αλλά λίγο βρε παιδιά να βοηθήσουμε την κατάσταση! :wink2:

Senior Member
    βαζει μια η αδελφη μου επι χρονια κ ισχυριζεται οτι ειναι η καλυτερη, της vichy νομιζω σε ενα χρυσομπλε μπουκαλακι.
    μυριζει υπεροχα, αλλα δε νομιζω οτι κανουν δουλεια αυτα...την ειχα παρει κατα καιρους αλλαα ποσο βαριεμαι τις κρεμες...
    η συγκεκριμενη απορροφοταν πολυ ευκολα, αυτο μου αρεσε...παροτι ιδρωνω πολυ κ δεν αντεχω τιποτε στο δερμα μου...

Bad girl Δεν θυμάσαι όνομα ε?

Senior Member
    ειναι αρκετα διασημη, επι πολλα χρονια υπαρχει, anticellulite λεει πανω, κ εχει αλλη μια για συσφιξη για ολο το σωμα. Η πρωτη ειναι για κυτταριτιδα και συσφιξη μαζι.
    Μπορω να το μαθω, αλλα οπου κ να ρωτησεις θα στη δωσουν (απο φαρμακειο την επαιρνε παντα).

Senior Member
    Destiny καλησπερα . Οσες φορες εχω δοκιμασει κρεμα στα δικα μου κιλα δεν ειδα καμμια διαφορα . Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο αλλα ισως αν εισαι 55 κιλα και θελεις να χασεις 1-2 ποντους απο καθε ποδι και πραγματι να δουλευουν . Σε μενα που τα ποδια μου εχουν "κρατηρες ηφαιστειου " απο κυταριτιδα δεν ειδα καμμια μειωση ουτε καλυτερεψη της υφης του δερματος ..........

Senior Member
    Destiny αν έχεις ορεξη και δεν βαριεσαι μπορεις καθε δυο μερες να κανεις την παρακατω συνταγη και μακροπροθεσμα θα σου αποδωσει .... Δεν εχει την ευκολια της κρεμας αλλα βοηθαει πολυ και στοιχιζει και λιγοτερο.
    Με ενα σφουγγαρι γαντι παιρνεις ζαχαρη (βγαζεις και το αχτι σου ) και τριβεις καλα τις περιοχες που θελεις . Στη συνεχεια εχεις αργιλο (το γνωστο μας πρασινο αργιλο ή σε σκονη ή ετοιμο ) και τον απλωνεις μεχρι να αποροφηθει ........Τέλος ξεβγαζεις και εχεις δυο επιλογες : ή μια πολυ καλη ενυδατωση ή παιρνεις κακαο και βουτυρο (παλι βγαζουμε το άχτι μας σε οτι δεν μπορουμε να φαμε ) και με λιγο νερο κανεις μια μασκα σοκολαταθεραπειας και απλωνεις για λιγη ωρα . Ξεβγαζεις και εισαι super............ Θα δεις διαφορα ......

Bad girl ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα την κοιτάξω!
    Alma libre δε με ενδιαφέρει για κυτταρίτιδα, ευτυχώς έχω ελάχιστη. Για κανέναν πόντο παραπάνω έλεγα μήπως βρω κάποια. Ευχαριστώ πάντως!

Αυτό με τη ζάχαρη τα αυγά και το βούτυρο λίγο κέικ μου κάνει :smilegrin: Αλλά θα το δοκιμάσω είμαι υπέρ των σπιτικών συνταγων. Ευχαριστώ πολύ!!

Senior Member
    ειλικρινα δεν κανουν τπτ!!!

Senior Member
    θεωρώ πως η πιο καλές κρέμες που είδα να έχουν αποτέλεσμα πάνω μου, ήταν αυτές της l'ymola!!! Έχει διάφορες, η καθεμια για διαφορετικό σημείο στο σώμα. Τότε που έβαζα είδα αποτέλεσμα.

Τη σταμάτησα επειδή γενικά τα είχα παρατήσει όλα περι διατροφής, σώματος, περιποίησης...

Σιγα σιγά όμως θα πάρω κ τις κρεμούλες μου

Senior Member
    H θερμαντικη της L'ymola λεγεται οτι ειναι oντως η καλυτερη... παντως επειδη οι αλλες που ειναι gel ειναι οντως οι ιδιες εγω τωρα θα χρησιμοποιησω την πιο φθηνη του Carrefour... περσι τις δοκιμασα ολες και δεν ειχαν διαφορα μεταξυ τους... Το μονο π ειδα λιγο καλυτερα αποτελεσματα ειναι το 10-day serum της Nivea.... αλλα θα το ξαναπαρω παλι λιγο πριν το καλοκαιρι...

Senior Member
    καλημέραααααα!!!!!!!!ξέρω εδώ μιλάμε για κρέμες αδυνατίσματοσ.....αλλά μηπως εχετε ιδεα για κρεμες κατάλληλες για ραγάδες????????????????????/:no:
    είμαι γεμάτη από τα πολλά ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στα κιλά!!!!!:no:
    ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω:kiss:

Senior Member
    Με τις κρέμες μου θυμίσατε να τις θυμηθώ.. Είναι κάπου πεταμένες και θα αρχίσω ξανά να τις χρησιμοποιώ. Είναι 3-4, διάφορες μάρκες. Όλες κάνουν την ίδια δουλειά. Όσο για κρέμα για τις ραγάδες, όποιο φαρμακείο και αν επισκεφτείς, θα σου δώσει μία. Ξεκίνα και βλέπεις στην πορεία αν σου ταιριάζει. Να σου πω μόνο να μην περιμένεις θαύματα. Οι κόκκινες ραγάδες με τις κρέμες θα γίνουν άσπρες. Οι άσπρες δυστυχώς φεύγουν μόνο με λέιζερ.

Senior Member
    Εγω χρησιμοποιούσα της clarins ακριβη μεν αλλα κανει δουλεια,:yes:

Senior Member
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΗ....ΕΝΝΟΟΥΜΕ????

Page 1 of 2 12 LastLast