διαιτα ντουκαν-διαιτα ατκινς,ποια να διαλεξω? - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 31 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 465
    Senior Member
    ναι... βασικα ολοι οι γνωστοι μου που ηθελαν να χασουν βαρος και ειδαν τι καταφερα dukan κανουν... :wink1:

Senior Member
    εμενα το πρωτο πραγμα που με ρωτανε οταν με βλεπουν ειναι...εκοψες το στομαχι σου ε?δεν πιστευουν οτι εχασα τοσα κιλα μονο με διαιτα...uzzled:

Senior Member
    Αν μου το πει κανείς αυτό θα φάει γροθιά, όχι επειδή είναι κακό να κάνεις χειρουργείο ή οτιδήποτε αλλά επειδή είναι απίστευτη αγένεια να ρωτάς στο ξεκάρφωτο. Τι σε κόφτει εσένα ρε φίλε δλδ, ρώτα πως τα καταφερα ΕΥΓΕΝΙΚΑ κι αν θέλω θα σου απαντήσω...

Πάντως με τις ποσότητες υγρών και σαλατών που καταναλώνω δε νομίζω να περνά κι απ'το μυαλό κανενός οτι χειρουργήθηκα...

Senior Member
    χαχαχαχαχα γεια σου ρε φιλιπ....και εγω δεν το θεωρω κακο το να κανεις χερουργειο εννοειται αλλα με ενοχλει οτι το θεωρουν σιγουρο οτι εκανα χειρουργειο..δεν το πιστευουν...χτες ειχα παει σε μια εκδηλωση..ειδα συγγενη του αντρα μου, γυναικα,η οποια μου εξομολογηθηκε οτι ποτε δεν το πιστευε οτι θα αδυνατισω...καταφερες μου λεει το ακατορθωτο..γιατι ρε θειά της λεω ακατορθωτο?ολα γινονται..μου αναψαν τα γλομπακια...μου τη δινει που κρινουν τον ανθρωπο μονο απο τα κιλα και απο τιποτ αλλο...ολοι ξαφνικα μου δινουν σημασια και γινονται μελισταλαχτοι...αι στο κορακα...

Senior Member
    η καλη μου η γιαγιακα συνηθιζει να λεει οτι οταν κανεις μιλαει με... πισινους τοτε τι αλλο απο ...πορδες περιμενει να ακουσει?
    εγω σε τετοια ατομα δεν δινω καν σημασια, οχι μαλλον να τα αφησω να με επηρεαζουν, ευτυχως νομιζω οτι μπορω να ξεχωριζω ποτε καποιος μου λεει μπραβο και το εννοει και ποτε τρωει τα λυσακα του. και αναλογως θα πω κι εγω τα ... μυστικα μου ή οχι...

Senior Member
    σωστη η γιαγιααααααα.....χαχαχαχαχα

Senior Member
    κοριτσια ξεκιναω ντουκαν...........ελπιζω να πανε ολα καλα κ να δω απωλεια μεσα στην πρωτη βδομαδα να παρω κουραγιο γτ χωρις φρουτα κ λαχανικα δεν την παλευω.... ευελπιστω οτι η χαρα μου που θα χανω θα ειναι μεγαλυτερη απο την αναγκη μου για υδατανθρακες....

Senior Member
    καλη επιτυχια κορινα:roll:

και εγω σκεφτομαι για αργοτερα να την ξεκινησω.

Senior Member
    αντε κονινα..καλη επιτυχια και καλη δυναμη...

Senior Member
    κοριτσια εκανα το λαθος κ εφτιαξα τα ντουκανοκεκακια σε κανονικη φορμα (αλαδωτη εννοειται ραντισμενη νμε λιγο νερο) κ φυσικα η φορμα ειναι για πεταμα... (ειναι απο τις μ@λ@κιες που ξερεις οτι ειναι μ@λ@κιες αλλα παρ'ολ'αυτα κανεις μια προσπαθεια μπας και...) αν τα κανω σε φορμακια σιλικονης ειναι οκ η κολλαει κ εκει?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κονινα μου νομίζω πως ότι υλικό κ αν βάλεις σε φόρμα σιλικόνης δεν κολάει,δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα ντουκανοκεκάκια

Senior Member
    konina μου καλη επιτυχια κι απο μενα και πιστευω οτι θα την εχεις!!! πιστεψε με αξιζει τον κοπο εγω ολα τα κιλα με αυτην την διαιτα τα εχασα και δεν με εχει κουρασει καθολου! φροντισε να βρεις συνταγουλες ωστε να εχεις ποικιλια και μη φοβασαι τιποτα. και καμια βιταμινουλα λογω ελειψης φρουτων νομιζω χρειαζεται...
    στις φορμες σιλικονης βγαινουν μια χαρα τα κεκακια μην φοβηθεις καθολου...

Senior Member
    aaaaaa κ μια ερωτηση ακομα... σε καποια σαιτ λεει αυστηρα καθολου λαδι ενω σε αλλα μεχρι 2 κ.σ. ελαιολαδο ημερησιως.... τι ισχυει??

Senior Member
    Λόρα μου σ'ευχαριστω για να ειμαι ειλικρινης εκει στηριζομαι στην ντουκαν...οτι εχει σχετικα γρηγορη απωλεια αλλα μπορεις να τρως κ γλυκακια...βεβαια θερμιδικα ειναι τοσο χαμηλα τα γλυκα της που σε οποιαδηποτε διατροφη μπορεις να τα συμπεριλαβεις...

Senior Member
    μπορει στην αρχη να χανεις γρηγορα στην πρωτη φαση αλλα μετα η απωλια ειναι φυσιολογικη (το 1%του βαρους ανα εβδομαδα) αλλα συνεχεις. εγω να φανταστεις τα κιλα μου μου πηρε πανω απο 7 μηνες να τα χασω. αλλα το μαγικο ειναι η ποικιλια γευσεων και λιχουδιων που σε κανει να μην κουραζεσαι. και το οτι εχει μια τελεια οργανωμενη συντηρηση που μπορεις να την ακολουθεις και για παντα χωρις να νιωθεις ... οφτωχος του χωριου....

Page 28 of 31 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast