διαιτα ντουκαν-διαιτα ατκινς,ποια να διαλεξω? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 465
    Senior Member
    θα τρως οτι λαχανικα θες με πρωτεινη(κρεας ή ψαρι ή αυγο) αλλα θα κοιτας η πρωτεινη να ναι πιο πολυ απο τη σαλατα...μην φας δηλαδη μια μπωλαρα σαλατα με λιγο κρεατακι...η αναλογια της πρωτεινης πρεπει να ναι πιο πολυ απο τα σαλατικα σου...ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΥΓΙΣΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...θα τρελαθεις....

Senior Member
    απο ολα τα επιρεπομενα αρκει παντα να ειναι με πρωτεινη. σημερα ειναι η πρωτη μερα με λαχανικα? αν ηταν εχθες εκει οφειλεται το +1,5 κιλο και ειναι πλασματικο μην πανικοβαλεσαι. κανεις μια κατακρατηση με την επανενταξη λαχανικων. αυριο θα εχει φυγει. με την τουαλετα πας καλα?
    στην δευτερη φαση η απωλια ειναι αρκετα πιο αργη και συνηθως την βλεπεις μετα απο μερες πρωτεινης

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    απο ολα τα επιρεπομενα αρκει παντα να ειναι με πρωτεινη. σημερα ειναι η πρωτη μερα με λαχανικα? αν ηταν εχθες εκει οφειλεται το +1,5 κιλο και ειναι πλασματικο μην πανικοβαλεσαι. κανεις μια κατακρατηση με την επανενταξη λαχανικων. αυριο θα εχει φυγει. με την τουαλετα πας καλα?
    στην δευτερη φαση η απωλια ειναι αρκετα πιο αργη και συνηθως την βλεπεις μετα απο μερες πρωτεινης
    αύριο πρώτη μέρα λαχανικών..χτες έφαγα πρωί ένα γιαούρτι 0% με τα μπισκοτακια βρώμης, το μεσημέρι σαρδέλες ψητές χωρίς λάδι και λιγες βραστές γαρίδες, το άπόγευμα τίποτα και το βράδυ κοτόπουλο ψητό σκέτο.χτες βράδυ πήγα τουαλέτα κανονικα.

Senior Member
    τοτε δεν εξηγειται το + ετσι. μηπως περιμενεις περιοδο ή ηταν αλμυρα αυτα που εφαγες? μηπως η ζυγαρια σου ειναι ξαδελφη της δικιας μου? τι αλλο να σκεφτω...

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    τοτε δεν εξηγειται το + ετσι. μηπως περιμενεις περιοδο ή ηταν αλμυρα αυτα που εφαγες? μηπως η ζυγαρια σου ειναι ξαδελφη της δικιας μου? τι αλλο να σκεφτω...
    Καλημέρα λοράκι!!!!!!!!!
    Σήμερα 1η μέρα pv. ζυγίστηκα για απολογισμό 1ης φάσης. -2,100 συνολικά σε 5 μέρες.

θα με τρελάνει αυτή η ζυγαριά..και να φανταστείς είναι καινούρια!!!!

Senior Member
    τελεια απωλεια για τα κιλα σου...μπραβοοοοοοοοοοοο

Senior Member
    Originally posted by migg
    τελεια απωλεια για τα κιλα σου...μπραβοοοοοοοοοοοο
    σιγα μην είναι απώλεια..τα 2 που λέγαμε οτι έδειχνε παραπάνω απο την ατκινς θα είναι.

Senior Member
    ελα ρε...ειναι...αλλα 9 θες....

Senior Member
    Originally posted by migg
    ελα ρε...ειναι...αλλα 9 θες....
    εσύ θα τα χάσεις πιο γρήγορα

Senior Member
    δεν παιζει αυτο που λες....με τιποτα ομως...ιδιο ειναι 9 με 24 που θελω εγω??και 80 αγαπη μου να παω θα εισαι 70 χαχαχαχαχα

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Είμαι νέο μέλος.Ξεκίνησα σήμερα dukan diet,με πολύ ενθουσιασμό!Είμαι 76 κιλά και θέλω να χάσω 10-12...Δεν έχω κάνει κάποια άλλη δίαιτα πρόσφατα,ελπίζω να τα καταφέρω!

Senior Member
    γεια σου mar18..καλη αρχη και καλη δυναμη....

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ!Διαβάζω τις συζυτήσεις σας και βλέπω ότι 'εχετε πολύ υπομονή και δύναμη...Μπραβο!

Junior Member
    πώς θα το κάνω στην υπογραφή μου να φαίνεται η μεζούρα που έχω επιλλέξει?

Senior Member
    πας πινακα ελεγχου,επιλεγεις edit profil και στο signature κανεις επικολληση αυτο το λινκ που θες..αποθηκευση και εισαι ετοιμη...

Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast