διαιτα ντουκαν-διαιτα ατκινς,ποια να διαλεξω? - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 31 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 465
    Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    μηπως να ανοιγαμε ενα νεο τοπικ αποκλειστικα για ντουκαν? δοξα τω θεο μαζευτηκαμε πολλες και ο τιτλος παραπλανα.
    ασχετο! κι εγω ατκινς εκανα πριν και φυσικα ξεφευγα στις θερμιδες. ενω τωρα οσο κι αν φαω δεν ξεφευγω. ασε που πρωτη φορα δεν πειναω!!!
    αντε ξεκίνα!!!φτιάξε τοπικ

Senior Member
    Originally posted by migg
    Originally posted by loukouloukou
    Originally posted by migg
    καλημερα παιδια..δεν εχω ζυγιστει ακομα αλλα και μενα οι θερμιδες μου εχουν πεσει παρα πολυ..ζητημα να φτανω τις 1000...δεν πειναω κιολας οποτε τρωω με το ζορι..ενα υποδειγμα ημερας..πρωι την βρωμη σαν κρεπα,το μεσημερι κοτοπουλο συνηθως και το βραδυ γιαουρτι με κακαο ζαχαρινη...για να δουμε...σαββατο ζυγιζομαι..
    άντε αδερφήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηη......εγώ έφτασα τα -3,5
    μπραβο ρεεεεεεεεεεεεεε....τελεια νεα.....αντε λιγο ακομα..
    το απογευμα τι κανετε?

Junior Member
    Originally posted by olgakg
    Καλημέρα! Μόλις έγινα μέλος στο forum και αυτή είναι η πρώτη μου δημοσίευση! Έχω αρχίσει Ducan εδώ και 3 μέρες και ψάχνοντας στο ίντερνετ μπορώ να πω πως εδώ ήταν η μοναδική σελίδα που πραγματικά μου έλυσε σημαντικές απορίες και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό! Σήμερα το πρωί τρώγοντας τη βραστή γαλοπούλα μου παρατήρησα κάτι που με τάραξε (!). Στη συσκευασία στα συστατικά αναφέρει και ζάχαρη... ευθύς αμέσως με τη φιλενάδα μου που κάνουμε μαζί τη Ducan φύγαμε για το σούπερ μάρκετ (Lidl για την ακρίβεια)... μετά από εξονυχιστικό έλεγχο στις συσκευασίες είδαμε ότι όλες περιέχουν ζάχαρη ή γλυκόζη.... τι γίνεται με αυτό ξέρει κανείς να μου πει? Υπάρχει χωρίς ζάχαρη κι αν ναι που και πως να την αναζητήσω? Ή μήπως δεν υπάρχει κι απλά να ηρεμήσω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!

Senior Member
    Στα γαλακτομικα υπαρχει περιορισμος?πχ μεχρι τωρα εφαγα μονο ενα γιαουρτακι 170γρ 0% τοταλ και αποψε εχω μπριζολα και θα θελα να φαω καμια κουταλια να τη συνοδευσω.Θα μπορω?

Junior Member
    Γεια σας κορίτσια-αγόρια!Μόλις έβγαλα απο το φούρνο ψωμάκι αρκετά νόστιμο:starhit:
    Δεν έβαλα καθόλου αυγό,έβαλα το πίτουρο,λίγο γάλα,λίγο γιαούρτι,ελάχιστο μπεικιν παουντερ,αλάτι και λίγη ρίγανη.το έβαλα με κουταλι σε χαρτί ψησίματος και είναι πολύ ωραίο!αα και λίγο νερό.

Senior Member
    sourkouna τα γαλακτοκομικα μεχρι 1 λιτρο το πολυ αρα ανετα σε παιρνει για αρκετο γιαουρτακι ακομα

Senior Member
    λουκου θα την ξεκινησω, το εχω στο προγραμμα αλλα οχι ακομα....επειδη μετακινουμαι συνεχεια και περναω πολλες ωρες εξω βολευει ακομα η ατκινς...επιπλεον εχω σκοπο να κανω ενα διαλειμμα απο διαιτες μολις ξεκινησουν να κυκλοφορουν τα κερασια τα οποια υπερλατρευω και δεν αντεχω να μην φαω...οποτε θα κανω ατκινς μετα θα φαω κερασια μεχρι να σκασω και μετα ξεκιναω ντουκαν!!!!

Senior Member
    Κοριτσια σε 2μερες ποσα χασατε?Ζυγιστηκα τη Τεταρτη και ημουν 99,7 και σημερα 98,5.
    1 κιλο και 200γρ μειον!!!!!:grin::grin:

Senior Member
    ξεκινησα κυριακη dukan και εχασα μεχρι σημερα(παρασκευη) δυο κιλακια...

Junior Member
    Καλησπέρα σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και διαβάζω το fofum αρκετό καιρό.
    Ξεκίνησα την dukan Κυριακή στα 86 κιλά και σήμερα (Παρασκευή) το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 81
    Ο στόχος μου ( υπερβολικός ίσως αλλά αξίζει να προσπαθήσω) είναι τα -20 κιλά.
    Καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη.
    ( κυρίως από εσάς παίρνω δύναμη) :kiss:

Senior Member
    παιδια να ζησει ο dukan
    εχω να φαω υδατανθρακες ξεκινοντας με atkins και το γυρισα σε dukan τεταρτη αμεσως γιατι σιχαθηκα τα λιπη.....ουτε να το θυμαμαι δεν θελω!!!
    περιμενω να σταματησει εντελως η περιοδος για να ζυγιστω....παντως εχω χασει εμφανως απ την περιφερεια κ αυτο με κανει ευτυχισμενη πραγματικα!!!!τοσο που σκεφτομαι λιγοτερα τα γλυκα....(αχχχχ)
    θα φτιαξω μια διαιτα θα λεγεται sugarn
    πρωινο: 2 lt παγωτο της αρεσκειας σας
    δεκατιανο: σουφλε σοκολατας με παγωτο βανιλια και σιροπι
    μεσημερι:μια τουρτα παγωτο
    απογευμα:φαβλα με cookies
    βραδυνο: brownies
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΩ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ :bouncy:
    ας συνεχισουμε ολες δυναμικα ....1 μηνα για τις παραλιες (το πολυ:blush

Senior Member
    εχω να φαω υδατανθρακες 1 βδομαδα ηθελα να πω...συγνωμη για τον τροπο εκφρασης ,ειναι εντελως αυθορμητος και επισης βαραει και η πεινα:smilegrin:

Junior Member
    Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν στο 1ο στάδιο της ducan επιτρέπεται η σοκολάτα κουβερτούρα?

Senior Member
    καλησπερα..οχι δεν επιτρεπεται...

Junior Member
    γεια σας,10 μέρες έχω ξεκινήσει και νοιώθω υπέροχα!Όσοι μας διαβάζετε και θέλετε να αρχίσετε,μην το σκέφτεστε καθόλου!Είναι πείσμα και γίνεται τρόπος ζωής αυτή η δίαιτα...

Page 13 of 31 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast