διαιτα ντουκαν-διαιτα ατκινς,ποια να διαλεξω? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 31 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 465
    Senior Member
    Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g
    Ενεργεια 353kcal
    Λιπος 7.1g
    Πρωτεΐνες 11.7g
    Υδατάνθρακες 60g
    Λιπαρά οξέα 5.37g
    Φυτικές ίνες 17g
    Βιταμίνη Α 0.001mg
    Βιταμίνη Β1 0.65mg
    Βιταμίνη Β2 0.5mg
    Βιταμίνη Β3 18mg
    Βιταμίνη Β5 2,5 mg
    Βιταμίνη B6 0.73mg
    Βιταμίνη Β7 0.044mg
    Φολικό οξύ 330mg
    Βιταμίνη Ε 2.7mg
    Ασβέστιο 76mg
    Κάλιο 1390mg
    Μαγνήσιο 590mg
    Φωσφορος 1288mg
    Νάτριο 28mg
    Σιδηρος 12.9mg
    Ψευδαργυρος 13.3mg

H κρεπα που φτιαχνουμε και μεις ειναι με 2κσ πιτουρο και αυγο.Απλα βαζουμε λιγο γλυκαντικο απο πανω οταν ψηθει.Μονο του ειναι λιγο αγευστο.Προσωπικα προτιμω το κουακερ(σαν γευση)αλλα το πιτουρο εχει λιγοτερους υδατανθρακες και πολλες φυτικες ινες.

Senior Member
    Φιλιππε, 4 ασπραδια ή 3 και ενα ολοκληρο αυγο, 4 κουταλιες της σουπας βρωμη, ολα στο μπλεντερ και μετα στο αντικολλητικο. Φτιαχνω δυο πιτακια, το ενα το συνοδευω ή με γαλοπουλα ή με cottage και το αλλο ειτε με μηλο, ειτε με μπανανα και κανελα Ενταξει αν με εβαζαν στην ηλεκτρικη καρεκλα δεν θα ηταν το τελευταιο γευμα που θα επιθυμουσα, αλλα την κανει την δουλεια του μια χαρα

Senior Member
    sourkouna εισαι αστερι, ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    sourkouna εισαι αστερι, ευχαριστω πολυ!
    Δεν κανει τπτ!!

Senior Member
    Λοιπον, αντιγραφω απο τη συσκευασια του κουακερ:
    Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g
    Ενεργεια 356kcal
    Λιπος 8g
    Πρωτεΐνες 11g
    Υδατάνθρακες 60g
    Φυτικές ίνες 9g

Πολυ μεγαλη διαφορα στις φυτικες ινες.

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Πολυ μεγαλη διαφορα στις φυτικες ινες.
    Σχεδον διπλασια!!

Senior Member
    απαντησε η surkuna για το κουακερ...φτιαχνω πολυ ωραιες συνταγες παντως με το πιτουρο βρωμης και σταριου και ξεγελαω τον ευατο μου σχετικα με ψωμι και με γλυκα..βγαινουν πολυ ωραια...φτιαχνω κεκακια,γαλετα,ψωμι,ποριτζ και διαφορα αλλα τετοια...τη βρωμη μπορεις να την βαλεις και στο μπιφτεκι σου αντι για φρυγανια...

Senior Member
    καλημερα !!! αλλαξα δεκαδα! 79,8!!! ειμαι πολυ χαρουμενη! και ειλικρινα πρωτη φορα χανω κιλα τοσο απολαυστικα!!! ευχαριστω dukan!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    μπραβο κουκλα μου..συγχαρητηριαααααααααα αααα......ειναι οντως απολαυστικη διατροφη...

Senior Member
    Γεια σας, επειδη σας διαβαζω καιρο και θαυμαζω τις επιτυχιες σας, θα μπορουσατε να μου γραψετε τι τρωτε μια τυπικη μερα της πρωτης φασης??? Γιατι δεν εχω ιδεες για μονο πρωτεινη?? Ας πουμε πρωινο τι τρωτε? Βραδυ??

Senior Member
    καλημερα βρazil...θα σου δωσω μια δικη μου μερα....πρωι τρωω muffns με γιουρτι,ή φτιαχνω γαλλετα με γαλοπουλα..το μεσημερι αν ειναι μερα PP τρωω πρωτεινη συνηθως κοτοπουλο ή ασπραδια με λιγο μουσταρδα ντιζον...το απογευμα γαλοπουλα και το βραδυ ή θα φαω παλι σκετο κοτοπουλο ή θα φαω γιαουρτι με ζαχαρινη και κακαο που ειναι το αγαπημενο μου....αν η μερα ειναι pv τοτε πρωινο απογευμα ειναι το ιδιο με μερα pp μονο που το μεσημερι και το βραδυ θα φαω ντοματα με κοτοπουλο ή μπιφτεκι...παντως υπαρχουν πολλες συνταγες που μπορεις να φτιαξεις απλα προτιμαω να φαω πιο απλα για να μην αγχωνομαι το τι θα φτιαξω...

Senior Member
    Λετε να ξεκινησω κι εγω?? Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως δεν εχω ιδεες για το τι να τρωω καθε μερα! Εσεις που βρισκετε τις συνταγες????

Senior Member
    μπαινω σε ενα site και ενημερωνομαι..ειναι ευκολη διατροφη παντως και συμφωνα με τα δικα μου τα γουστα....δες εδω..http://www.greekmasa.gr/index.php?op...topic=7589.495

Senior Member
    εγω παντως ειμαι πολυ πιο καλοπερασακιας! τις μερες πρωτεινης παιζω μεταξυ μπουκιτσες κοτοπουλο στο αντικολητικο σβησμενες με γαλα-μουσταρδα για να γινουν πιο ζουμερες και ψαρι στο φουρνο με μαιντανο σκορδο λεμονι μουσταρδα (μιαμ-μιαμ) οσο για τις μεικτες μερες εκει γινονται οργια! γιουρβαλακια χωρις ρυζι, λαχανο με κιμα αυγολεμονο, πα******κια, μοσχαρακι με αγγιναρες πρασο αυγολεμονο, γεμιστα με κιμα-μανιταρια κι αλλα λαχανικα και δεν συμαζευεται!!! κι εννοειται μαφινς καθημερινα με γιαουρτακι και ζαχαρινη θεικο γλυκακι...

Junior Member
    καλημέρα σε όλους και σε όλες!Επιτέλους μετά απο 7 μέρες είδα αλλαγή στη ζυγαρια μου!Δε βλέπω την ώρα να δω το 6_ στο τικεράκι μου!

Page 16 of 31 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast