διαιτα ντουκαν-διαιτα ατκινς,ποια να διαλεξω? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 465
    Senior Member
    ευχαριστω λορα και ανταποδιδω...και εσυ πας πολυ καλα...απο τα 147 πηγα στα 130 σε δυομισι μηνες...στα 130 εμεινα εγκυος ξαναπηγα 150 μεχρι να γεννησω(χαχαχα απιστευτο νουμερο..μου παει τελικα...)και οταν γεννησα σταθεροποιηθηκα στα 130 παλι...εκει εκανα ενα μεγααααααααααααααλο διαλειμμα μεχρι τον γεναρη του 2011 που ξεκινησα ατκινς...ξεκινησα στα 130 γεναρη και τωρα ειμαι 105....αν παμε και πιο παλια εκει να δεις διακυμανσεις αλλα θα σε μπερδεψω..χχαχαχαχαχα...τωρ� � οσον αφορα τις ελευθερες μερες ναι υπηρχαν..ελευθερες βδομαδες θα ελεγα αλλα επανερχομουν στη διατροφη μου κανονικα...η αληθεια ειναι οτι τωρα εχω αρχισει και πιεζομαι αλλα θα αντεξω...

Senior Member
    ξερω κι εγω πολλα για διακυμανσεις. ειμαι ενα ανθρωπινο ακορντεον. τουλαχιστον να παρουμε το μαθημα μας και αυτη την φορα να μην ξαναχασουμε τον ελεγχο! γιατι αυτη ειναι η μεγαλυτερη προκληση! σου ευχομαι καλη συνεχεια και ο,τι καλυτερο γενικοτερα!

Senior Member
    εγω να δεις...εχω να δω διψηφιο απο την δευτερα γυμνασιου..χαχαχαχα αντε να δουμε...και εσυ καλη συνεχεια μπραβο σου και σενα....εσυ κανεις καποια συγκεκριμενη ή γενικα προσεχεις θερμιδες?

Senior Member
    το παλευα με διαφορες διαιτες απο το περασμενο καλοκαιρι (λαχανοσουπας, μονοφαγικες, ατκινς) εχανα και τα ξαναπερνα αμεσως απο τον γεναρη επεσα πανω στην ντουκαν και μου ταιριαξε γαντι και διατροφικα (εχει γλυκακια!) και για την συντηρηση που εχει για μετα. αυτο που δεν μπορω να κανω με τιποτα ειναι να μετραω. ειτε θερμιδες ειτε γραμαρια ειτε υδατανθρακες!

Senior Member
    α μπραβο...και εγω ειχα ξεκινησει dukan αλλα δεν με βολεψε...οποτε πηγα στην ατκινς μετα και μου ρθε κουτι... βεβαια μπορει καποια στιγμη να το γυρισω σε dukan για να κανω ενα διαλειμματακι και για μια αλλαγη και βλεπουμε....θα δειξει...:-))

Senior Member
    Originally posted by LaLuna
    γεια σας παιδακια!!!κανει καποιος καποια απο αυτες τις διαιτες?
    ποια προτιματε?
    με ποια χανεις περισσοτερα?
    η ντουκαν ειναι αποτελεσματικη?για ατκινς ξερω πως ειναι...
    μην μου πειτε για επιπτωσεις...τις γνωριζω......
    Να προτιμησεις οποια σε κανει να αισθανεσαι ''νορμαλ''ανθρωπος κ οχι να παιζεις ναυμαχια με το φαγητο.Ο στολος μικρυνε.:starhit:

Senior Member
    ευτυχως με την ατκινς προς το παρον βολευομαι....θα δουμε τι θα γινει στο μελλον...

Senior Member
    Originally posted by migg
    α μπραβο...και εγω ειχα ξεκινησει dukan αλλα δεν με βολεψε...οποτε πηγα στην ατκινς μετα και μου ρθε κουτι... βεβαια μπορει καποια στιγμη να το γυρισω σε dukan για να κανω ενα διαλειμματακι και για μια αλλαγη και βλεπουμε....θα δειξει...:-))
    -1.700 apo thn kyriaki

Senior Member
    οοοοοοοοοοοοολε.....

Senior Member
    migg μη φοβάσαι τίποτα... αν κατάφερες να βρεις τη δύναμη από τα 150 να πέσεις 105 έχεις τη δύναμη να πας και 80....
    γιατί εγώ αν ήμουν 150 θα έκανα σίγουρα επέμβαση.... εδώ στα 98 και το σκεφτόμουν... θέλει πολύ δύναμη ψυχής
    που εσύ την έχεις... μπράβο σου.... καλή συνέχεια !

Senior Member
    alalumaki η αληθεια ειναι οτι το εχω σκεφτει πολλες φορες...με απετρεψε ο φοβος μου προς τα νοσοκομεια γιατρους επεμβασεις κλπ....συν οτι πηγα και σε ενα διαιτολογο ο οποιος εδινε διατροφη σε εγχειρισμενους απο επεμβασεις στο ριο και οταν τον ρωτησα για επεμβαση μου ειπε οτι ακομα και εγχειρισμενη διατροφη πρεπει να κανω...ουτως ή αλλως δηλαδη πρεπει να το ραψω για τα "κακες τροφες"(ολη μου τη ζωη ζουσα με υδατανθρακες και γλυκα)....μου εδωσε θαρρος οτι μπορω και μεσω διατροφης να χασω τα κιλα και οτι δεν ειναι ακατορθωτο(απο τη στιγμη που δεν εχω προβληματα υγειας ωστε να γινει πολυ γρηγορα)...σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ανταποδιδω...:-))

Senior Member
    alalumaki η αληθεια ειναι οτι το εχω σκεφτει πολλες φορες...με απετρεψε ο φοβος μου προς τα νοσοκομεια γιατρους επεμβασεις κλπ....συν οτι πηγα και σε ενα διαιτολογο ο οποιος εδινε διατροφη σε εγχειρισμενους απο επεμβασεις στο ριο και οταν τον ρωτησα για επεμβαση μου ειπε οτι ακομα και εγχειρισμενη διατροφη πρεπει να κανω...ουτως ή αλλως δηλαδη πρεπει να το ραψω για τα "κακες τροφες"(ολη μου τη ζωη ζουσα με υδατανθρακες και γλυκα)....μου εδωσε θαρρος οτι μπορω και μεσω διατροφης να χασω τα κιλα και οτι δεν ειναι ακατορθωτο(απο τη στιγμη που δεν εχω προβληματα υγειας ωστε να γινει πολυ γρηγορα)...σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ανταποδιδω...:-))
    καλημέραααααααααααααααααα ααααααααα

Senior Member
    καλημερα παιδι μου τι καααααανεις??

Senior Member
    καλημερα παιδι μου τι καααααανεις??
    καλά!!!!γραφείο!!!να ρωτήσω, αν κάνω περισσότερο την 1η φάση θα πάθω τίποτα?

Senior Member
    οσες μερες σου λεει αναλογα τα κιλα που θες να χασεις..μην κανεις μ.....

Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast