Results 46 to 60 of 93
-
15-10-2008, 16:12 #46
Originally posted by sunbeam
βεβαια με αυτα βλεπεις και τι καπνο φουμαρει το παλικαρι που εχεις διπλα σου;). αν βεβαια δεν κοιμασαι ορθια.:D
Επισης μην ξεχνας πως και οι δεσμευμενες γυναικες το κανουν αυτο, για να μην πω οτι κυριως το κανουν αυτες :)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 15-10-2008, 16:21 #47
εχεις δικιο, συμφωνω με τις αιτιες που αναφέρεις αλλά και παλι δεν καταλαβαινω, ανταγωνιστικο ειναι το θεμα? οι περισσοτερες
απο εμας επενδυουμε συναισθηματικα στις σχεσεις, αν δεν ειναι οικονομικο το θεμα που τοτε αλλαζουμε κατηγορια.
η τηλεοραση τα περναει σαν μοδα και εμεις τα κανουμε? απορω απλα.
μαλλον ειμαι ανασφαλης αφου μπαινω στο τρυπακι της συγκρισης, γελαω βεβαια με τον εαυτο μου πολλες φορες, αλλα το δουλευω οσο μπορω η γυναικα, τι αλλο να κανω.:)
βεβαια με αυτα βλεπεις και τι καπνο φουμαρει το παλικαρι που εχεις διπλα σου;). αν βεβαια δεν κοιμασαι ορθια.:D
15-10-2008, 18:00 #48
manthes, δικιο εχεις και οι παντρεμενες το κανουν, τωρα τι καπνο φουμαρουν οι φιλες μου, καλο ελπιζω:D εχεις δικιο απο εκει την πατας περισσοτερο.
stella μου αρεσει οπως τα λες, τωρα οσον αφορα τον ερωτα εξαρταται απο το ποσο αντεχει καποιος να μενει τυφλωμενος.
γενικα δεν εχω ανασφαλειες αλλα μου ξυπνανε με αυτα που βλεπω. τωρα οσον αφορα την τηλεοραση δεν συμφωνω και πολυ με αυτο που λες, απο αβουλα οντα αλλο τιποτα, αν δεν ειναι η τηλεοραση ειναι τα περιοδικα μια πλυση στην κανουν. εστω και υποσυνειδητα. δεν ειναι δυνατον να βλεπω μονο παπαριζου στον δρομο, επειδη την μιμουνται το λεω:D
15-10-2008, 19:27 #49
Δεν ηθελα να το θεσω αναμεσα σε αντρες και γυναικες.
Εννοουσα πως δεν ειναι τοσο επιθυμια των ελευθερων να μπλεχτουν με ατομα που εχουν σχεση οσο οτι οι ιδιοι οι παντρεμενοι και παντρεμενες το επιδιωκουν.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
16-10-2008, 16:53 #50
καταντια δεν ειναι αυτο? ζω με καποιον που δεν περναω καλα και ειμαι βολεμενη/ος και συγχρονος ψαχνομαι για κατι αλλο(για παντρεμενους).
και απο την πλευρα των ελευθερων ψαχνω αλλο ενα θυμα παντρεμενο/η να μου κανει τα κεφια. τι να πω, καταντια.
16-10-2008, 17:26 #51
Eιπα κατι διαφορετικο; ;)
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
17-10-2008, 12:09 #52
manthes, δικιο εχεις και οι παντρεμενες το κανουν, τωρα τι καπνο φουμαρουν οι φιλες μου, καλο ελπιζω:D εχεις δικιο απο εκει την πατας περισσοτερο.
stella μου αρεσει οπως τα λες, τωρα οσον αφορα τον ερωτα εξαρταται απο το ποσο αντεχει καποιος να μενει τυφλωμενος.
γενικα δεν εχω ανασφαλειες αλλα μου ξυπνανε με αυτα που βλεπω. τωρα οσον αφορα την τηλεοραση δεν συμφωνω και πολυ με αυτο που λες, απο αβουλα οντα αλλο τιποτα, αν δεν ειναι η τηλεοραση ειναι τα περιοδικα μια πλυση στην κανουν. εστω και υποσυνειδητα. δεν ειναι δυνατον να βλεπω μονο παπαριζου στον δρομο, επειδη την μιμουνται το λεω:D
ναι...σε αυτό συμφωνω, καλό είναι να ξυπνάς νωρίς από την τύφλωση του έρωτα, τουλάχιστον όταν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, γιατί αλλιώς είναι ένα πολύ ζωντανό και όμορφο συναίσθημα!αλλά για να πω την αλήθεια δεν κρίνω αυτόν που έχω δίπλα μου μόνο από το εάν είναι πιστός, το θεωρώ ενα απο τα βασικά μαζι με άλλα όμως και αυτό δεν τον κάνει εξ ορισμού \"καλο παληκάρι\".και σίγουρα δεν αξιολογώ την πίστη με βάση το αν πήγε με άλλη ή όχι ( το βρίσκω απλά μια πτυχή απιστίας αυτό αλλά όχι την μοναδική ).. κι αν πάει με φίλη μου ο άλλος...δεν θα φταίει μόνο η φίλη κι αν δεν ήταν αυτή θα ήταν κάποια άλλη...δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, που \"παρασύρονται\" παρά μόνο εφόσον το θέλουν. αν ο άλλος θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει είτε με φίλη είτε με γειτόνισσα είτε με κάποια της οποίας δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξη.
όσο για το θέμα τηλεόραση που θετεις...δεν διαφωνω ως προς το ότι πλασάρει πρότυπα, αλλά πλύση σου κάνουν όταν είσαι σε θέση να την δεχτείς και θα την δεχόσουν ούτως ή άλλως από άλλα ερεθίσματα γύρω σου ( όχι εσύ προσωπικά )...άποψή μου πάντα όλα αυτά...
17-10-2008, 13:22 #53
Originally posted by stella78
αρα δηλ. αυτό που λες ( αν καταλαβα καλα ) είναι πως κατά κάποιο τρόπο ταυτίζεις την αγάπη με την εκτίμηση...ή εστω θεωρείς την εκτίμηση προαπαιτούμενο της αγαπης..δεν σου τυχε να αγαπήσεις κάποιον χωρίς να τον εκτιμάς ιδιαίτερα; ή για να το πω καλύτερα να τον εκτιμάς με τα δικά σου μέτρα και σταθμά..σίγουρα δεν αγαπας κάποιον για το κωλαράκι ή..το μέγεθος, αλλά δεν σου χει τύχει να γνωρίσεις ανθρώπους που εχουν την α φιλοσοφία ζωής και αγαπούν κάτι πολύ διαφορετικό, που δεν συνάδει με την δική τους στάση ζωής; προσωπικά συμφωνώ μαζί σου, διαφωνώ όμως ως προς το ότι όλο αυτό που περιγράφεις μαθαίνεται...τουλάχιστον σε ικανοποιητικό βαθμό. δηλ. θεωρείς όλους τους ανθρώπους ικανούς να αγαπήσουν με τον τρόπο που λες εφόσον το μάθουν;
Δεν ξέρω ακριβός πόσο η για πόσο ακόμα, μπορείς να αγαπάς κάποιον που δεν εκτιμάς , αλλά γιαυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι δεν κάνεις σχέση με κάποιον που δεν εκτιμάς .
* Στέλλα επειδή είμαι της σχολής που λέει οτι άνθρωποι γινόμαστε και δεν γεννιόμαστε όποτε κατ επέκταση και η αγάπη μαθαίνεται, διδάσκετε , πλάθεται, μεταβάλλεται , βελτιώνεται , καθορίζεται και επηρεάζεται από τα πιστεύω μας από τις ανασφάλειες,τις ανάγκες και τις αντιλήψεις μας, όποτε το θέμα δεν είναι να μάθουν όλοι να αγαπάνε με το ίδιο τρόπο , αλλά να μάθουν οτι μπορούνε να βελτιώσουν τις σχέσεις τους εάν το επιλέξουν , ότι υπάρχουν κάποια στεγανά τα οποία δεν μπορείς να τα αγνοείς , δεν μπορείς π.χ. ενώ δεν έχει την στοιχειώδης αυτογνωσία να καταφέρεις να έχεις μια καλή σχέση. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. :)
17-10-2008, 13:33 #54
Originally posted by Thessalo
αρα δηλ. αυτό που λες ( αν καταλαβα καλα ) είναι πως κατά κάποιο τρόπο ταυτίζεις την αγάπη με την εκτίμηση...ή εστω θεωρείς την εκτίμηση προαπαιτούμενο της αγαπης..δεν σου τυχε να αγαπήσεις κάποιον χωρίς να τον εκτιμάς ιδιαίτερα; ή για να το πω καλύτερα να τον εκτιμάς με τα δικά σου μέτρα και σταθμά..σίγουρα δεν αγαπας κάποιον για το κωλαράκι ή..το μέγεθος, αλλά δεν σου χει τύχει να γνωρίσεις ανθρώπους που εχουν την α φιλοσοφία ζωής και αγαπούν κάτι πολύ διαφορετικό, που δεν συνάδει με την δική τους στάση ζωής; προσωπικά συμφωνώ μαζί σου, διαφωνώ όμως ως προς το ότι όλο αυτό που περιγράφεις μαθαίνεται...τουλάχιστον σε ικανοποιητικό βαθμό. δηλ. θεωρείς όλους τους ανθρώπους ικανούς να αγαπήσουν με τον τρόπο που λες εφόσον το μάθουν;
Δεν ξέρω ακριβός πόσο η για πόσο ακόμα, μπορείς να αγαπάς κάποιον που δεν εκτιμάς , αλλά γιαυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι δεν κάνεις σχέση με κάποιον που δεν εκτιμάς .
* Στέλλα επειδή είμαι της σχολής που λέει οτι άνθρωποι γινόμαστε και δεν γεννιόμαστε όποτε κατ επέκταση και η αγάπη μαθαίνεται, διδάσκετε , πλάθεται, μεταβάλλεται , βελτιώνεται , καθορίζεται και επηρεάζεται από τα πιστεύω μας από τις ανασφάλειες,τις ανάγκες και τις αντιλήψεις μας, όποτε το θέμα δεν είναι να μάθουν όλοι να αγαπάνε με το ίδιο τρόπο , αλλά να μάθουν οτι μπορούνε να βελτιώσουν τις σχέσεις τους εάν το επιλέξουν , ότι υπάρχουν κάποια στεγανά τα οποία δεν μπορείς να τα αγνοείς , δεν μπορείς π.χ. ενώ δεν έχει την στοιχειώδης αυτογνωσία να καταφέρεις να έχεις μια καλή σχέση. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. :)
ετσι νομίζω εγω...μπορεί να πέφτω έξω...!
17-10-2008, 15:14 #55
γενικα οι σχεσεις ειναι μια συνταγη με πολλα υλικα και διαφορες γευσεις, οταν λειπει καποιο ουσιαστικο υλικο η γευση αλλαζει
γι αυτο ειναι δυσκολες και θελουν κοπο στο μαγειρεμα. εμενα μου εχει τυχη να υπαρχει σεβασμος, το επιδιωκω παντα σε μια σχεση βεβαια,αλλα ελειπαν αλλα στοιχεια.
17-10-2008, 16:24 #56
γενικα οι σχεσεις ειναι μια συνταγη με πολλα υλικα και διαφορες γευσεις, οταν λειπει καποιο ουσιαστικο υλικο η γευση αλλαζει γι αυτο ειναι δυσκολες και θελουν κοπο στο μαγειρεμα. εμενα μου εχει τυχη να υπαρχει σεβασμος, το επιδιωκω παντα σε μια σχεση βεβαια,αλλα ελειπαν αλλα στοιχεια.
Λοιπόν και πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου, και θα την μοιραστώ :) Πάμε να κάνουμε μια καταγραφή των υλικών και συστατικών των σχέσεων; Ίσως η συγκεκριμενοποίηση των βασικών \'\'υλικών\'\' μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τα αδύνατα μας σημεία και γιατί όχι να τα βελτιώσουμε.
Θέλω να γίνω ο Μαμαλάκης των Σχέσεων ...Μπορώ :Ρ:Ρ::Ρ
17-10-2008, 16:32 #57
γενικα οι σχεσεις ειναι μια συνταγη με πολλα υλικα και διαφορες γευσεις, οταν λειπει καποιο ουσιαστικο υλικο η γευση αλλαζει γι αυτο ειναι δυσκολες και θελουν κοπο στο μαγειρεμα. εμενα μου εχει τυχη να υπαρχει σεβασμος, το επιδιωκω παντα σε μια σχεση βεβαια,αλλα ελειπαν αλλα στοιχεια.
Λοιπόν και πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου, και θα την μοιραστώ :) Πάμε να κάνουμε μια καταγραφή των υλικών και συστατικών των σχέσεων; Ίσως η συγκεκριμενοποίηση των βασικών \'\'υλικών\'\' μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τα αδύνατα μας σημεία και γιατί όχι να τα βελτιώσουμε.
17-10-2008, 16:45 #58
πάντως εγω..σαν βασικό συστατικό θεωρώ τον πόθο, υπό την έννοια του ότι ειναι το αρχέγονο ένστικτο που σχηματοποιείται μεσα απο την προσωπικότητα του καθενός και πρέπει να το νιώθεις για να είσαι πλήρης στην σχέση σου...επίσης, τον θαυμασμό για την προσωπικότητα του άλλου ( πολύ βασικό ) και την ελευθερία...όχι ασυδοσία, αλλά σίγουρα ελευθερία.α..κι ενα πανω κατω κοινό πνευματικό επίπεδο ωστε να υπαρχει το βασικότερο...ουσιαστική επικοινωνία. α..και να μην ειναι ο άλλος φυγόπονος και συναισθηματικά τεμπέλης!
ε δε θες και τίποτα....δηλαδή όλα.
εμοτικονξυνεικεφαλι
σουφχομαι να τάβρεις:P
17-10-2008, 16:47 #59
παστουρμας και τζατζικι. (με μπολικο σκορδο ομως)
Αμα αυτα δεν υπαρχουν οι συνταγες πανε στραφι.
ουγκ!
17-10-2008, 16:49 #60
Originally posted by krino
παστουρμας και τζατζικι. (με μπολικο σκορδο ομως)
Αμα αυτα δεν υπαρχουν οι συνταγες πανε στραφι.
ουγκ!
ουγκαντα , πφφφφφφφφφ ... i like your skordostoupen with tzatziken, αχμμμμμμ
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή