ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕς - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    δεν καταλαβαινω γιατι το κοροιδευεται...
    απο το φορουμ που το πηρε η κοπελα ειναι ατομα που την κανουν και εχουν χασει πολλα κιλα..μια κοπελα στις 50 μερες εχει χασει 13 κιλα και ενας σε 7 μηνες 30 κιλα...σας λεω 2 παραδειγματα για να καταλαβετε οτι λειτουργει...μην απορριπτεις κατι αν δεν το δοκιμασεις...ελενα πως τα πας????
    εγω την ξεκινησα χθες...και ηδη σημερα ειμαι -300 γραμ.

Senior Member
    πιο συγκεκριμενα:
    ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
    0 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ
    ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ
    ΚΕΡΑΣΙΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΑΧΛΑΔΙΑ,, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ,
    ΜΗΛΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ,
    ΦΡΑΟΥΛΕΣ
    (ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ)
    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1 ΜΟΝΑΔΑ
    (ΣΤΑΦΥΛΙ,ΣΥΚΟ,ΚΑΡΠΟΥΖΙ,ΠΕΠΟ ΝΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ (ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ )
    ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ,
    ΜΠΡΟΚΟΛΟ,
    ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,
    ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ,
    ΠΙΠΕΡΙΕΣ,
    ΛΑΧΑΝΟ,
    ΜΠΑΜΙΕΣ ΡΑΔΙΚΙΑ,
    ΠΡΑΣΑ,
    ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΞΥΔΙ,
    ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ,
    ΣΠΑΝΑΚΙ,
    ΛΕΜΟΝΙ,
    ΚΑΡΟΤΑ,
    ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,
    ΜΑΡΟΥΛΙ,
    ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ,
    ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
    ΣΕΛΙΝΟ,
    ΝΤΟΜΑΤΕΣ
    ΣΟΔΑ, ΚΑΦΕΣ, ΧΑΜΟΜΗΛΙ/ΤΣΑΙ
    ΧΥΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΧΥΜΟΥ)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ/1ΜΟΝΑΔΑ
    ΚΡΕΑΣ (ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ)
    (ΧΟΙΡΙΝΟ,
    ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΑΡΝΙ,)
    ΨΑΡΙ (ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ) ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΑΡΔΕΛΑ,
    ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ-ΚΟΥΝΕΛΙ
    ΓΑΛΑ
    ΤΥΡΙ (ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ) (ΦΕΤΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, )
    ΒΛΗΤΑ, ,
    ΒΡΩΜΗ,
    ΣΟΓΙΑ,
    ΠΑΤΑΤΕΣ
    ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
    ΡΥΖΙ
    ΟΣΠΡΙΑ( ΦΑΚΕΣ,
    ΦΑΣΟΛΙΑ, ΡΕΒΥΘΙΑ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ,)
    ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,
    ΑΥΓΑ
    ΛΑΔΙ (ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ) ΩΜΟ ΛΑΔΙ, ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΛΑΔΙ, ΒΡΑΣΤΟ ΛΑΔΙ ΨΗΤΟ ΛΑΔΙ
    ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ/ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ (ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ),,
    ΑΛΚΟΟΛ,
    ΖΑΧΑΡΗ (1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ)
    ΜΕΛΙ,
    ΣΤΑΦΥΛΙ,ΣΥΚΟ,ΚΑΡΠΟΥΖΙ,ΠΕΠΟ� �Ι ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ (ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ )

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΨΩΜΙΟΥ (1 ΜΟΝΑΔΑ)
    ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ:
    1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ (ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ)
    1 ΠΙΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
    3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΑΣ / ΤΑΡΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ (ΠΧ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ)
    2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΣΑΣ (1 ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ + ΥΛΙΚΑ)
    3 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ
    1 ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΜΕΓΑΛΟ (ΠΧ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΑΚΟ)

Senior Member
    OK, εγώ τη ξεκινώ αύριο.
    Πρωί Γάλα πλήρες=1 μονάδα
    Μεσημερι λέω να φάω μια γαβάθα μακαρόνια με μισό κιλό τυρί τριμμένο=2 μονάδες
    Βράδυ: 1 κιλό παϊδάκια=1 μονάδα
    Όλη μέρα λέω να πίνω και φυσικούς χυμούς πορτοκάλι, 2-3 λίτρα τη μέρα τώρα που κάνει και ζέστη άνετα=0 πόντοι

4 μονάδες μόνο αντί για 7, σούπερ. Πόσα λες να χάσω σε ένα μήνα;

Senior Member
    τι να σου πω αν μπορει ενας ανθρωπος να καταναλωσει τετοια ποσοτητα μαγκια του...
    αλλα ξερεις μετραει και το λαδι σαν ποντος που θα βαλεις στα μακαρονια το λαδι στα παϊδακια ....δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται και πιστεψε με φτανω σε σημειο το βραδυ να πειναω και να μην εχω μοναδες...απο κει και περα την ειρωνια σου κρατα την για τον εαυτο σου...

Senior Member
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ να ειρωνευεσαι,δεν κανουμε δουλεια φιλε μου,,,,τι να πω,,,παυω να ασχολουμαι,,,ειπαμε να μιλαμε για διαιτες αλλα οχι ετσι ρε παιδια,,,αν μπαινατε στο αλλο φορουμ θα βλεπατε οτι ολοι χανουν οχι βεβαια με 1 κιλο παιδακια,,διαιτα κανουμε,,και στην ατκινς πουεπιτρεπονται πολλα λιπη και ειναι απεριοριστα,ολοι λενε οτι για να χασεις πρεπει να κανεις κ λιγο κραττει,,πολυκαλημερα σας!!!!!!

Senior Member
    και στη τελικη να βοηθησω ηθελα...στο greekmasa εχει κανει θραυση αν θες να το δεις...ειλικρινα στου λεω ειναι καλη...μην την απορριπτεις ετσι εμεις κουτοι ειμαστε που την κανουμε????
    και παρεμπιπτωντος χανουμε...

Senior Member
    τωρα ειδα οτι εχεις μωρακι,,,,
    να σου ζησει κοπελα μου!!!!!θα τα χασεις γρηγορα τα κιλα...3 μηνες ειναι που γεννησες,,καληεπιτυχια
    !!!!!

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ....
    δεν ειναι κιλα εγκυμοσυνης...οταν γεννησα ημουν και 10 κιλα κατω απο οταν πιαστηκα εγκυος...ειχα ζαχαρο και εχανα αντι να παρω

Senior Member
    Originally posted by pennou
    τι να σου πω αν μπορει ενας ανθρωπος να καταναλωσει τετοια ποσοτητα μαγκια του...
    αλλα ξερεις μετραει και το λαδι σαν ποντος που θα βαλεις στα μακαρονια το λαδι στα παϊδακια ....δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται και πιστεψε με φτανω σε σημειο το βραδυ να πειναω και να μην εχω μοναδες...απο κει και περα την ειρωνια σου κρατα την για τον εαυτο σου...
    εγω μπορω ανετα να τα καταναλωσω αυτα σε μια μερα. (Ετσι παχυνα) Οπως ειπα πριν, λογικα θα πιανει γιατι σε σπρωχνει για τα μηδενικα οταν εχεις λιγουρες, φρεσκα λαχανικα κτλ. Για ατομα που δεν εχουν μετρο, οπως εγω, δεν θα καταφερουν τιποτα αν δε υπαρχει θερμιδικος ελεγχος. Για ατομα που απλα πρεπει να αφησουν τη σοκολατα και να πιασουν το μηλο, σαφως θα πιασει.

Senior Member
    Originally posted by helena73
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ να ειρωνευεσαι,δεν κανουμε δουλεια φιλε μου,,,,τι να πω,,,παυω να ασχολουμαι,,,ειπαμε να μιλαμε για διαιτες αλλα οχι ετσι ρε παιδια,,,αν μπαινατε στο αλλο φορουμ θα βλεπατε οτι ολοι χανουν οχι βεβαια με 1 κιλο παιδακια,,διαιτα κανουμε,,και στην ατκινς πουεπιτρεπονται πολλα λιπη και ειναι απεριοριστα,ολοι λενε οτι για να χασεις πρεπει να κανεις κ λιγο κραττει,,πολυκαλημερα σας!!!!!!
    Ναι μπορώ να φάω τόσο και μπορώ να φάω και διπλάσιο απ'αυτό, γι'αυτό έφτασα 150 κιλά. Και τα τρώω και χωρίς λάδι, μη μου αγχώνεσαι. Και δεν είναι καθόλου μαγκιά, είναι πρόβλημα, τεράστιο πρόβλημα. Και είναι χυδαίο να το βαφτίζεις μαγκιά όταν εδώ γράφουν τόσα άτομα που ξέρεις οτι πιθανόν να έχουν αυτό το πρόβλημα.

Να μου λέει κάποιος οτι μπορώ να χάσω τρώγοντας απεριόριστες ποσότητες απ'ότιδήποτε είναι προσβλητικό και υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Αγνοεί τη πιο βασική επιστημονική έννοια, την αρχη διατήρησης της ενέργειας κι εγώ τον θεωρώ τσαρλατάνο αυτόν που επινόησε τη συγκεκριμένη δίαιτα.

Μπορεί για κάποιους ανθρώπους να δουλεύει, δεν αμφιβάλλω. Ξέρω άτομο που τρέφεται αποκλειστικά με γλυκά, ξηρούς καρπούς και τζανκ φούντ και δεν έχει πρόβλημα βάρους επειδή τρώει ελάχιστες ποσότητες. Αμφιβάλλω όμως αν θα δουλέψει για κάποιον παχύσαρκο... ας μη ξεχνάμε μερικές φορές που γράφουμε...

Ειρωνία δε διακρίνω στο ποστ μου, είναι μια διατροφή αυτή που έγραψα που με τη συγκεκριμένη δίαιτα είναι ΟΚ ή όχι; Όσο για την ʼτκινς προφανώς και ισχύουν τα ίδια, γελάει ο κόσμος με όποια δίαιτα μιλά για απεριόριστες ποσότητες.

Sτο τέλος θα προτείνουμε και αυτή τη δίαιτα εδώ μέσα, γιατί όχι; Αφού έχασε ο προφέσορας...

Senior Member
    Η αληθεια ειναι, δεν μπορεις να κρυφτεις απο τις θερμιδες. Ακομα και με χημικες διαιτες, τυπου ατκινς, αν τρως πολυ περισσοτερο απο οτι χρειαζεσαι, δεν χανεις.
    Καπου πρεπει να πανε οι παραπανω θερμιδες, ειτε θα τις καψεις (γυμναστικη - δραστιριοτητες) ειτε θα πανε στις αποθηκες ως λιπος. Δεν γινεται απλα να εξαφανιστουν δια μαγειας.

Αυτη η διαιτα ειναι ψυχολογικη με τη εννοια "δε θα φαω κρουασαν/σαντουιτσ (300+ θερμιδες αναλογα) θα φαω ενα μπολακι μαρουλοσαλατα (~50-100 θερμιδες αναλογα) " σωνεις ετσι πολλες θερμιδες, που στο τελος της εβδομαδας αθροιζονται. 3500 θερμιδες = μισο κιλο. για 10 μερες αν μειωσεις το τσιμπολογιμα (οχι το γευμα, τα εξτρα) κατα 350 θερμιδες, θα χασεις μισο κιλο. Και τα γευματα να ειναι λογικες/νορμαλ μεριδες, οχι κουβαδες η διπλασιες.

Εξου αυτο που λεει ο φιλλιπος, δεν ειναι για παχυσαρκους που εχουν συνηθησει να τρωνε οσο 2-3 ατομα μαζι, ειναι για να σε βοηθησει να κανεις καλυτερη επιλογη στα γευματα και τσιμπολογιματα, εφοσον εχεις οριο και σταματας να τρως οταν χορτασεις και οχι μεχρι να πεσεις κατω.

Senior Member
    οκ συγνωμη παιδια σιγουρα ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη γωνια...δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν σας και ουτε σας κρινω...απλα ειδα οτι εχει βοηθησει ατομα και γι αυτο σας ειπα να μην την κρινετε αν δεν τη δοκιμασετε...τεσπα ολοι τον ιδιο σταυρο κουβαλαμε αλλοι πιο ελαφρυ αλλοι πιο βαρυ...και μπορει να εχω λιγοτερα κιλα να χασω και καποιος να μου λεγε οτι μια χαρα ειμαι...αλλα με την εγκυμοσυνη μου κανε διαβητη και πρεπει οπωσδηποτε να χασω κιλα για να μην μου μεινει μονιμος...τεσπα απλα και παλι συγνωμη για καλο το ειπα και εγω και η ελενη που στενοχωρηθηκαμε με την επιθεση που μας κανατε....καλη συνεχεια...

Senior Member
    Δεν έκανα καμία επίθεση προσωπικά αρχικά pennou, μιας και πιστεύω οτι αναφέρεσαι σε μένα κυρίως. Απλά έγραψα τη ξεκάθαρα αρνητική άποψη μου για τέτοιου είδους δίαιτες. Από κει και πέρα γύρισε επί προσωπικού, όχι από μένα. Ίσως να χρησιμοποίησα πιο σκληρές εκφράσεις απ'ότι θα έπρεπε, συγνώμη γι'αυτό.

Γενικά πρέπει να καταλάβετε όλοι εσείς που έχετε λίγα κιλά να χάσετε(χωρίς να υποτιμώ σε καμία περίπτωση το πρόβλημα ή τη προσπάθεια σας) ο,τι εδώ είναι το κομμάτι παχυσαρκίας ενός φόρουμ διατροφικών διαταραχών. Είστε ευπρόσδεκτοι φυσικά, δε γίνεται όμως να συζητάμε εδώ όπως σ'ενα φόρουμ μαγειρικής ή στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν αλλά πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και με ποιούς μιλάμε και πως μπορεί να τους επηρεάσουμε(αυτό καθαρά προσωπική άποψη φυσικά, μπορεί να είμαι και ο μόνος που το πιστεύει αυτό)

* Η 2η παράγραφος είναι λίγο άσχετη και θα μπορούσε να μπει σε δεκάδες θέματα, βρήκα αφορμή εδώ και το έγραψα

Senior Member
    οντως εχει βοηθησει κοσμο,,πολλες κοπελες χανουν ακομα κιλα....το θεμα το τι διαιτα θα κανει καποιος ειναι δικο του θεμα,,,αλλα με ειρωνια δεν γινεται τιποτα,,,τελοςπαντων την δημοσιευσα γιατι μπαινω κ σε αλλο φορουμ κ εχουν χασει κιλα καποιεσ κοπελες κ επειδη μπαινω κ εδω ειπα να την γραψω,,,,,αυτα κ τιποτα αλλο,,,,pennou σε ευχαριστω πολυ,,και γω κ στις 2 εγκυμοσυνες μου εκανα διαβητη και βαλε οτι υπαρχει κ μια κληρονομικοτητα με το σακχαρο,,,,,

Senior Member
    οκ συγνωμη παιδια σιγουρα ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη γωνια...δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν σας και ουτε σας κρινω...απλα ειδα οτι εχει βοηθησει ατομα και γι αυτο σας ειπα να μην την κρινετε αν δεν τη δοκιμασετε...τεσπα ολοι τον ιδιο σταυρο κουβαλαμε αλλοι πιο ελαφρυ αλλοι πιο βαρυ...και μπορει να εχω λιγοτερα κιλα να χασω και καποιος να μου λεγε οτι μια χαρα ειμαι...αλλα με την εγκυμοσυνη μου κανε διαβητη και πρεπει οπωσδηποτε να χασω κιλα για να μην μου μεινει μονιμος...τεσπα απλα και παλι συγνωμη για καλο το ειπα και εγω και η ελενη που στενοχωρηθηκαμε με την επιθεση που μας κανατε....καλη συνεχεια...
    ωπα ρε! επαθες διαβητη κατα τη διαρκεια εγγυμοσυνης;; αμαν.. εγω χτες ανακαλυψα οτι ανεβηκε η χοληστερινη μου στον ουρανο, απλα ετυχε με σενα η εγινε κατι συγκεκριμμενο;

ζητω η παρανοια... τωρα φοβαμαι μη παθω ΚΑΙ διαβητη -.-

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast