Results 1 to 5 of 5
-
02-05-2011, 16:10 #1
βιογραφικο σημειωμα για ημιαπασχοληση
Παρακαλω μια βοηθεια τι μορφη εχει ενα βιογραφικο σημειωμα(για δουλεια προχειρη και οχι καριερας?),τι γραφεις μεσα?αν δεν εχεις πτυχιο τι αλλο προσον μπορεις να βαλεις?πχ ξενες γλωσσες?εστω και αν δεν ειναι ειναι το ανωτερο πτυχιο?acdl? διπλωμα οδηγησης?και χομπι?οποιος εχει κανει ας μ στειλει ενα παραδειγμα.εχω πελαγωσει
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 02-05-2011, 16:16 #2
θεματικο βιογραφικο η χρονολογικο?διαβαζω και ακρη δεν βγαζω στο ιντερνετ
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
02-05-2011, 16:22 #3
olgaki, καλησπέρα
Μερικές απλές οδηγίες για το πώς να γράψεις ένα βιογραφικό σημείωμα μπορείς να διαβάσεις εδώ:
http://www.postokano.gr/pos-grafo-en...afiko-simeioma
και εδώ ένα υπόδειγμα για να πάρεις μια ιδέα:
http://career.teilam.gr/announcement...shmiwmatos.doc
02-05-2011, 16:28 #4
το 2 δεν μου ανοιγει εχω προσπαθησει να ανοιξω και αλλα υποδειγματα βιογραφικων αλλα το νετμπουκ μου δεν υποστηριζει word στο πρωτο με τις οδηγιες λεει για συστασεις και προυπηρεσια.εγω εκτος απο μια δουλεια σε νετ καφε χωρις ασφαλεια και μια δουλεια στο γραφειο του πατερα μου και παλι χωρις ασφαλεια δεν εχω αλλες συστασεις.και εχω κατααγχωθει τι να βαλω σε αυτα τα πεδια
02-05-2011, 16:39 #5
olgaki,
δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις ντε και καλά όλα τα πεδία. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το δεις σαν μια κίνηση-βήμα δικό σου για να πετύχεις κάτι που θέλεις και θα σε βοηθήσει, να βρεις δηλαδή μια δουλειά
Παίζει ρόλο και η δουλειά για την οποία θα κάνεις αίτηση. Μπορεί να μη χρειάζεται προϋπηρεσία. Μπορείς την όποια προϋπηρεσία έχεις να την αναφέρεις προφορικά, σε μια συνέντευξη δηλαδή. Μην σκέφτεσαι ότι πρέπει να γεμίσεις πολλές σελίδες. Το σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής και αυτά που θα γράψεις στο βιογραφικό σου να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.