ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE AYTO KAI ΕΝΙΩΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ TOPIC OTI ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 10 ΚΙΛΑ.. ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ..
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΜΕ ΓΑΛΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΛΠ). ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΜΕ ΜΑΝΙΑ (ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ+ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΝΟΥΝ).. ΕΓΩ ΜΑΣΑΩ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ!!!
    ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ 5 ΣΤΙΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΩ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΤΥΡΙΑ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕΡΕΝΤΕΣ, ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΖΩ, ΠΙΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ..
    ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΤΑ, ΜΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΥΡΙ, ΜΕΤΑ.., ΜΕΤΑ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΩ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ... ΕΜΜΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!
    ΤΑ ΚΑΘΑΡΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.. ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΑΦΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΥΝΟΗΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..) ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8 ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ).
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΤΡΩΩ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ..
    ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ..ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..!
    Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΙΠΑΡΑ, ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ.. ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.. ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ! ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ?????ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΕΝΩ ΝΗΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ "ΣΠΑΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ 2ΠΛΑΣΙΑ ΚΙΛΑ.. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΑΙΜΑΡΓΗ????
    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ Η ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!

Senior Member
    Valy, καλως ήρθες αρχικα ...
    βρηκα ενα κοινό με μια δικια μου περιοδο παλια, το 1ο χρονο οταν πηγα πιο παλια να σπουδασω και εμεινα για 1 χρονο μονη μου σε αλλη πολη. και ήταν ετσι ακριβως..
    δε θυμαμαι βεβαια ποσα κιλα ειχα παρει, οχι πολλα, αλλα κ εγω το ψυγειο όλα υγειηνα, και οταν με επιανε στο διπλανο σουπερ μαρκετ. ενταξει τα ειπες εσυ, μη πω αλλα, σε καταλαβαίνω..

παντως κατι που με εσωσε λιγο στο θεμα του φαγητου ηταν οτι γυρισα και εμεινα ξανα με τους γονεις μου...αν κ δεν ηταν αυτος ο λογος καθαρα.
    το να μείνεις με το αγορι σου οταν παντρευτείτε μπορει κ να σου κανει καλό, ποτε δε ξέρεις!
    η τόση μοναξια στο σπίτι ίσως σε ρίχνει στο φαγητό...

ειναι ετσι? ή είναι κατι άλλο που σε ωθει να τρως παραπανω?

Senior Member
    Επειδη αναφερεις οτι τρως τα λεγομενα "junk food" ισως να ειναι σωματικη η βουλιμια σου.
    Οταν εχουμε υποθρεψια το σωμα μας αναζηταει θρεπτικα και περνουμε σημα οτι πειναμε, οσο δεν τρως υγειινα, το σωμα σου δεν περνει αυτο που χρειαζεται και ολο ζηταει, ζηταει, ζηταει...

Για αρχη, πλακωσου στα φρουτα αντι στα μπισκοτα, και δες τι γινεται μετα απο αυτο, αν σου περναει η οχι.

Member
    αχ κατι μου θυμιζεις... να σου πω τι εκανα εγω που παντα παιδευομουν με τα υπερφαγηκα και τους εμετους(εδω και δυο μηνες τους εχω κοψει), ευτυχως δεν επερνα καθαρκτικα γιατι τα φοβομουν. Πηγα σε διαιτολογο και του εξηγησα πως εχει η κατασταση, ηταν κιολας μολις ειχα γεννηση, και η ζυγαρια ειχε 8 μπροστα , του τα ειπα ολα! με βοηθησε αρκετα γιατι ρυθμισε την διατροφη μου ετσι ωστε να ειναι παντα το στομαχι μου γεματο με κατι ελαφρυ για να μην ξεσπαω σε πατατακια και σοκολατες. ολα καλα οσο με παρακολουθουσε εφτασα τον στοχο μου και εχασα τα κιλα που ηθελα, τον περσινο χειμωνα ξαναρχισαν ... και ηταν θεμα ψυχολογιας, γιατι με ανχωναν πολλα πραγματα και ξεσπουσα το βραδυ σε οτι εβρισκα οταν γυρνουσα απο την δουλεια, και στο σπιτι ηταν ο αντρας μου και υποτειθετε οτι επρεπε να ντρεπομουν με ολα αυτα που με εβλεπε να τρωω... εχει τωρα δυο μηνες εχω κοψει τους εμετους ( αφου πρωτα μου χαλασαν τα δοντα:flaming:) και περιπου 2 εβδομαδες που ακολουθω διατροφη και λιγη γυμναστικη το πρωι. που θελω να καταληξω οτι ολη αυτη η κατασταση που περνας μαλλον ειναι συνδιασμος κακης ψυχολογιας και κακης διατροφης ισως θα επρεπε να βρεις ενα διαιτολογο να σου ρυθμηση την διατοφη και να δεις λιγο θετικα τα πραγματα:wink2:

Junior Member
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ" ΣΑΣ!!!!!
    Ciciliana ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΛΕΙΝΩ.. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΗ.. ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΕΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΙΩΘΩ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΒΛΑΠΤΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! ΘΥΜΩΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ MerryMaker_Misery !!!!!
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ "ΧΑΖΟΦΑΓΗΤΑ". ΚΑΙ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΘΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΩ!!! ΞΕΦΤΥΛΑ?? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ! ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΚΡΕΜΑΓΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΜΕ 6 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ..ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΠΩς ΠΕΡΙΣΥ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!
    ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ!

Senior Member
    Γεια σου Valy! Wow, διδακτορικό, ετοιμασίες για γάμο, δουλειά... Για να σου πω την αλήθεια, δε μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση το ότι έχεις παρουσιάσει τις διατροφικές συμπεριφορές που περιγράφεις. Σου έχουν πέσει πάρα πολλά μαζί κι αναρωτιέμαι κι αν υπάρχουν κι άλλα πράγματα που σε αγχώνουν, πέρα από όσα πρόλαβες να μας πεις στα 2 post σου.

Από την προσωπική μου εμπειρία έχω καταλάβει ότι κάτι τέτοιες αγχωτικές περίοδοι μας οδηγούν σ' αυτή τη μανία για "χαζοφαγητά" όπως λες. Η υπερφαγία γίνεται παρηγοριά μας, όμως μετά μας δημιουργεί ενοχές και άρα μας δίνει ακόμα ένα λόγο να αγχωνόμαστε μέσα σ' όλα τα υπόλοιπα!

Μήπως έχει έρθει η ώρα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό στον οποίο θα μπορείς να μιλήσεις για όλα όσα σε βασανίζουν και ο οποίος θα μπορέσει να σου μάθει τρόπους να αντιμετωπίζεις το άγχος, πέρα από το να στρέφεσαι στο φαγητό;

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ smoke08! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΒΛΑΠΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ! ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΧΑΛΑΡΩΝΩ! ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΩ..ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ. ΠΑΧΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ (1.70 ΚΑΙ 62) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΧΑΠΙΑ ΚΛΠ) ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ!
    ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ"?

Senior Member
    valy, μπηκα με σκοπο να ρωτησω ποσα κιλα εισαι αλλα βλεπω οτι με προλαβες :)

τρως λοιπον πρωινο, κρατιεσαι ολη μερα με νυχια κ με δοντια για να μη φας στη δουλεια, πας στο σπιτι κ πλακωνεσαι στα σκ@τ@, κοιλοπονας ολη νυχτα κ φτου κ απ την αρχη!!!
    φαγητο δε βλεπω να υπαρχει στο προγραμμα σου και προσωπικα εκει θα σταθω κ σε κανενα στρες για κανεναν απο τους οντως στρεσογονους παραγοντες!!!!

γιατι δεν δοκιμαζεις για μια βδομαδα να φας σαν ανθρωπος, να δεις πως θα παει?
    και επισης ενω στην αρχη ειπες οτι πηρες 10 κιλα απο περυσι, μετα ειπες οτι πηρες 6 κιλα!!
    τι ισχυει τελικα?
    ρωταω απλα κ μονο για να διαπιστωσεις μηηηηπως κ τα μεγαλοποιεις λιγακι μεσα στο μυαλο σου κ μηπως αντι για αυτα που περιγραφεις, αυτο που ισχυει ειναι οτι μια φορα στις τοσες, σαν ανθρωπος τρως κ εσυ κανα σκατολοϊδι.

Senior Member
    Originally posted by VALY
    ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΕΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....
    τι εννοεις εδω βαλυ?

Senior Member
    valy κοριτσακι μου εισαι πολυ πιεσμενη ειναι τοοοοοσο εμφανες αυτο ιδιετερα σε εμας που πασχαμε γι χρονια απο την ιδια ασθενεια με σενα.

Σου πρωτεινω να ριξεις μια ματια εδω

http://www.mazi.org.cy/mazi/page.php?pageID=21

να αγορασεις κανενα σχετικο βιβλιο και για οτι θες ν μου στειλεις u2u
    απλα να σου πω οτι ειναι πολυ βασικο να κοιταξεις την βουλιμια σαν ασθενεια του μυαλου, της ψυχολογιας σου και οχι σαν διατροφικη συνηθεια
    Βρες την ριζα του κακου και χτυπα την με θαρρος!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by VALY
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ smoke08! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΒΛΑΠΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ! ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΧΑΛΑΡΩΝΩ! ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΩ..ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ. ΠΑΧΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ (1.70 ΚΑΙ 62) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΧΑΠΙΑ ΚΛΠ) ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ!
    ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ"?
    Ναι, είχα κι εγώ τέτοια ξεσπάσματα για μερικά χρόνια, τα οποία αφ'ενός οφείλονταν, όπως περιγράφεις κι εσύ, στο ότι ακολουθούσα μια διατροφή γεμάτη περιορισμούς με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές ο οργανισμός μου να ξεσπάει, και αφετέρου προκαλούνταν από το άγχος που δεν μπορούσα να διαχειριστώ.

Όσο για το ότι ντρέπεσαι να μιλήσεις σε κάποιον και ότι σου φαίνεται "κουτό να βλάπτεις τον εαυτό σου", η γνώμη μου είναι ότι το να ζητήσει κάποιος βοήθεια για να βγει από ένα τέτοιο αδιέξοδο κάθε άλλο παρά ντροπή είναι! Ίσα ίσα δείχνει δύναμη και θέληση για μια καλύτερη ζωή.

Επειδή έχω περάσει από την κατάσταση που περιγράφεις κι έχω κάνει θεραπεία, μπορώ να σου υποσχεθώ ότι έχει αποτέλεσμα κι ότι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή με περισσότερους τρόπους από ό,τι φαντάζεσαι :)

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    smart ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΗΜΟΥΝ 56 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΣΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ 66 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΦΕΤΟΣ! ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 4 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ (ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑ ΣΕ ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ) ΤΑ LIPOTOX TA ΠΑΙΡΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΗΣΤΙΚΙΑ!!!! ΕΙΝΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΠΑΩ SUPER MARKET KAI ΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ..
    Ciciliana ΜΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ.. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΝΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ (ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ) ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΤΡΕΛΕΣ ΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....ΚΑΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΞΕΣΠΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ!
    gilie ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ smoke08! ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΩ" ΜΠΟΡΩ (ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ..)ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ! ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΣΤΑ 2.. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΔΕ ΞΕΡΩ....ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΚΑΠΩΣ".....

Junior Member
    Γεια σου VALY
    Εγώ με την σειρά μου θα σου πρότεινα να θέσεις προτεραιότητες ώστε να καταφέρεις να βρεις μια ισορροπία μέσα σου .
    Σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και κάντω .Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς δοκιμαστικά έναν ειδικό όσο κουτό και αν σου φαίνεται . Εγώ όταν πήγα στον ψυχολόγο περίμενα να μου πει 'Τι θες εδώ κοπέλα μου άντε πήγαινε σε κανέναν διαιτολόγο να σου γράψει καμία δίαιτα Παλιολαίμαργη τι το πέρασες το ιατρίο μου ινστιτούτο αδυνατίσματος??????' Και όμως όταν δειλά δειλά του εξήγησα τι μου συμβαίνει γιατί ακόμα δεν είχα ψάξει να δω τι έχω, μου έλεγε ένα ένα τα συμπτώματα μου και μου είπε από τι πάσχω αισθάνθηκα μια ανακούφιση γιατί κατάλαβα επιτέλους τι μου συμβαίνει.

Το λαίμαργη δεν μας ταιριάζει καθόλου σαν χαρακτηρισμός αυτό δεν είναι λαιμαργία είναι αρρώστια που δεν βγάζει πουθενά
    Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις?φιλιά καλή δύναμη..