cell out xs και cla της power health
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

cell out xs και cla της power health

καλησπερα σε ολους!ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις τα παραπανω προιοντα και αν ειχε αποτελεσματα.τα εχω παραγγειλει ηδη με προτοπη της φαρμακοποιου μου οτι εχουν αποτελεσμα και θα τα ξεκινησω οταν ερθουν απο εβδομαδα που θα ερθουν.καμια αποψη;

ουπς κανεις ακομα!!!

Senior Member
    Εγω ειχα δοκιμασει σχεδον ολα τα χαπια και ελιξιρια του εμποριου. Οχι μονο ξοδεψα περιπου συνολικα 800 ευρω, αλλα με κολλαγανε πολυ.
    Θα δεις οτι ολα γραφουν "σε συνδιασμο με ισοροπημενη διατροφη και ασκηση", που χαιρω πολυ, ετσι χανεις τα κιλα ουτοσιαλλος.

Junior Member
    Γεια!!ειμαι καιν εδς τελικα τ cell out τ δοκιμασεσ?

καλημερα!σημερα το ξεκινησα.κανω ηδη διατροφη και γυμναστικη και ξερω ποσο χανω γενικα ,αρα θα καταλαβω σιγουρα αν εχουν αποτελεσμα ή οχι.

Senior Member
    καλημερα !! εχω ξεκινησει και γω εδω και μια εβδομαδα περιπου το cla. εμενα μου το συστησε η παθολογος μου και ο γυμναστης μου που ρωτησα μου ειπε πως ειναι αποτελεσματικο αν συνδιαστει με γυμναστικη..εστω και λιγο.. τωρα αποτελεσματα μετα το μηνα νομιζω θα δουμε...

εγω σημερα ξεκινησα το cell out και το cla θα το ξεκινησω σε κανα τριημερο.της power health πηρες κ εσυ;

Senior Member
    ναι ναι !! αυτο και γω :bouncing:

αντε καλα μας αποτελεσματα!

Junior Member
    egw ta 3ekinisa x8es k elpizw na xei apotelesmata gt tsampa k ta lefta ....kala apotelesmata..

:kiss:

Senior Member
    Originally posted by Erfolg
    εγω σημερα ξεκινησα το cell out και το cla θα το ξεκινησω σε κανα τριημερο.της power health πηρες κ εσυ;
    κανει να παιρνεις ομως παραπανω απο ενα αυτα τα σκευασματα?
    δεν λεω φυτικα .. αλλα ακομη και τα βοτανα πρεπει να λαμβανοντε με μετρο γιατι δεν ξερεις πως αντιδρουν μεταξυ τους,,,

μηπως θα τον φορτωσεις πολυ τον οργανισμο σου και με τα δυο?

εχεις δικιο απλα νομιζω δεν υπαρχει προβλημα.γι αυτο τα ξεκινω και πιο μετα.για να δω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου πρωτα με το cell out.ουτως η αλλως υπαρχουν και πιο ''βαρια''.απλα θα πρεπει να το επιβεβαιωσω πρωτα για να ξεκινησω και τα υπολοιπα.