ο θυρεοειδης δεν μ αφηνει σε ησυχια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by NikosD.
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    wannabeskinny, ισως θα πρεπει να κοιταξεις το καλουπι σου. εγω ειμαι 1.63 και 49 κιλα τωρα, θελω αλλα 4 κιλα (λιπους) για τον στοχο μου (για θεμα συσφιξης). Στα 49 που ειμαι, με κυνηγαει ο αντρας μου και με απειλει οτι θα με στειλει σε κλινικη και τα σχετικα. Μονο και μονο επειδη τα πλευρα μου κανουν μια σκια. Φαντασου στα 43 πως θα ημουν. Η γειτονισσα μου ειναι 1.58 και 34 κιλα, και δεν εχει καν κοκκαλα να πεταγονται, εκτος απο τις κλειδες. Το δικο της το καλουπι το σηκωνει, το δικο μου οχι. Το δικο σου το σηκωνει;
    MerryMaker_Misery ,
    καταλαβαίνεις ότι τα μηνύματα σου είναι έως επικίνδυνα?
    Δεν γνωρίζω την πορεία σου, δεν έχω διαβάσει πολλά μηνύματα σου, ωστόσο σε παρακαλώ θερμά να προσέχεις μηνύματα σαν το παραπάνω.
    Εάν χρειαστεί, θα τα αφαιρέσω από το φόρουμ προς προστασία όλων των νέων ανθρώπων που ενδεχομένως παρασύρονται σε μια αυτοκαταστοφική διαταραχή.

Εάν κάποια στιγμή χρειαστείς βοήθεια, με την ψυχή μου, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για σένα, όμως να χαρείς, σε ένα δημόσιο βήμα, που στοχεύει στη υποστήριξη των διατροφικών διαταραχών, δεν χωρούν μηνύματα σαν και το παραπάνω.
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Νικο ευχαριστουμε για την παρεμβαση σου.Επιτελους!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλά...μην νομίζεις πως άλλαξε τροπάρι,σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να φοράμε έναν κορσέ όταν πεινάμε ώστε να μην σκεφτόμαστε το φαγητό!!!

Senior Member
    Επισης μαθαμε οτι της τι λεμε γιατι γυρευε τι προβληματα εχουμε.Προσωπικα εκανα report τα ποστ της για να τα δει ο Νικος.Δεν ξερω αν το εκανα μονο εγω αλλα τελικα ο Νικος ειναι εδω και απαντησε.Μπορει να μην μπαινει καθημερινα αλλα το report πιανει τοπο αργα η γρηγορα.Εχω κουραστει απο ατομα που μπαινουν εδω μας γεμιζουν οφθαλμοφανη ψεμματα και μας κανουν κ τους ψυχολογους απο πανω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12