Είμαι παχύσαρκη και δεν είμαι καλά.. χικ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Δεν είπα ποτε ότι τα σάλια δεν τρεχουν:starhit:

Junior Member
    καλη αρχη σου ευχομαι, καθε αρχη και δυσκολη που λενε, με λιγη προσπαθεια κ ολα θα αλλαξουν.

Senior Member
    μπορεις να τρως οτι κ οι φιλοι σου π.χ.μια κρεπα λαιτ η μια αλαδωτη πιτα με κοτοπουλο κ πολλα λαχανικα κ να εισαι ο.κ.

Senior Member
    Originally posted by konina
    Originally posted by karen85

Δεν έχω υποστήριξη δυστυχώς... στο σπίτι ναι... με τους φίλους λίγο δύσκολο.. πάμε για κρέπα.. πάμε για γλυκό.. πάμε σε ταβέρνα.. οι φίλοι σου δεν ειναι αυτοί όμως που πρέπει λίγο να σε βοηθήσουν με το στόχο σου?
    Καλως ήρθες στην παρέα μας!! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία!!

Επειδή κ εγώ έχω αυτό το ʽθέμαʽ, οι φίλοι μου είναι όλοι καλοφαγάδες, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι αν το έχεις πάρει εσύ απόφαση όλα μέσα στο μυαλό μας είναι και υπάρχουν λύσεις για τα πάντα...Αν υποψιάζεσαι κάποια μέρα ότι θα βγεις φάε το μεσημέρι το βραδινό σου ώστε να μπορέσεις να φας το βραδυ κανονικά. Στην ταβέρνα μπορείς να παραγγείλεις κάτι ψητό με ρύζι και σαλάτα χωρίς λάδι (για να προσθέσεις εσύ). Μια καλή επιλογή που εμένα τουλάχιστον με χορταίνει είναι μπιφτέκια με ρύζι και χόρτα.Αν σε πιάσει λιγούρα για ορεκτικά φάε τζατζίκι κ.ο.κ. Στην κρεπερί μπορείς να πάρεις κρέπα με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά και μανιτάρια-πιπεριά-ντομάτα κτλ. Αν πάτε για παγωτό και δεν κρατιέσαι με τίποτα πάρε μόνο μία μπάλα σορμπέ. Γενικά αν το πάρεις απόφαση, λύσεις υπάρχουν....:starhit::starhit:
    +1 :thumbup:

καλη συνεχεια, υπομονη, επιμονη και πολλη χαρα με καθε προοδο.
    και μην τα παρατατε
    (προς πασα κατευθυνση)

Member
    γεια σου κατερίνα! όλοι εδώ σηκώνουν το δικό τους βάρος, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
    να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη... και είμαστε όλοι εδώ να σε υποστηρίξουμε. κάθε φορά λοιπόν που θα θες να τσιμπίσεις κάτι λόγω συναισθηματικής κατάρρευσης (άσχημο πράγμα να μη σε καταλαβαίνουν οι φίλοι) γράψε στο forum.
    α! και γιατί δεν προτείνεις τους φίλους σου αντί για κρέπες και ταβέρνες να πηγαίνετε για βόλευ, μπασκετάκι ή γυμναστήριο? μες τον όλο χαβαλέ θα επωφεληθείτε όλοι!
    και κάτι τελευταίο... 1,76?! σε ζηλεύω... έχεις όλες τις προυποθέσεις να αποκτήσεις κορμάρα!

Senior Member
    σ' ευχαριστώ Ευαγγελία μου! Το θέμα είναι ότι όταν είμαι μόνη μου δεν παρασύρομαι, τόσο εύκολα.. απλά με την παρέα δε θέλω να την χαλάω.. τον τελευταίο καιρό που θέλουν να παίρνουμε πίτσα τους αναγκάζω να παίρνουμε από σουβλατζίδικο γιατί παίρνω και εγώ τα καλαμάκια κοτόπουλο και είμαι cool :P

γυμναστήριο πηγαίνω.. 3 μέρες την εβδομάδα και ελπίζω να καταφέρω και 4!
    παλιά είχε πιάσει και εχασα 20 κιλά που απο βλακεία τα ξαναπήρα γιατί νομιζα οτι δε θα ξαναπαχύνω..
    τώρα το προσπαθώ σιγά σιγα!! ίσως τώρα με συμπαράσταση και από εδώ και θα χάσω και θα τα διατηρήσω.. είδωμεν!!

μπράβο και σε σένα.. κάνε και εσύ τικεράκι να βλέπουμε την πρόοδο σου και να σε στηρίζουμε σε δύσκολες ή μη στιγμές!

Member
    γιατί καλέ πρέπει να πηγαίνετε πάντα για φαί?! αλλάξτε συνήθειες και πηγαίντε για καφέ ή ποτάκι... δεν είναι απαραίτητο να διασκεδάζετε τρώγοντας... αχ αυτές οι παρέες...
    μια καλή ιδέα για να παίρνεις κουράγιο είναι να καταγράφεις σε ημερολόγιο τί τρώς... πίστεψέ με βοηθάει ταμάλα! εγώ με αυτό τον τρόπο συγκρατιόμουν και έχασα 10 κιλά σε 8 μήνες με παράλληλη γυμναστική!

Senior Member
    έτσι κάνει ο κόσμος τρώει τι να κάνουμε :PPPP

εμείς τα κάνουμε όλα.. καφέ πότο φαι.. τι θα πιεις ποτό με άδειο στομάχι? και πάει λέγοντας...

βαριέμαι πάρα πολύ να κρατάω ημερολόγιο.. :PPPP

Junior Member
    Καλη αρχη! Ειμαι κι εγω στην αρχη και το λεω για να δινω κουραγιο και στους αλλους και στον εαυτο μου!

Senior Member
    Όλοι αλληλουποστήριξη χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε..
    αν πιστέψει κάποιος άλλος ότι θα τα καταφέρουμε.. ίσως είναι πιο εύκολο να γίνει..

Senior Member
    κουκλα χαθηκαμε στο μσν .. τι κανεις?

Senior Member
    Καλά είμαι...!! τώρα πριν λίγο ξύπνησα... θα μπω μετά αν είσαι μέσα.. θα πάω λίγο gym σε λίγο..!! Είδα που είχες πρόοδο στο πρόγραμμα σου! μπράβο.. πολύ χάρηκα

Page 2 of 2 FirstFirst 12