Φύλλα Αιγύπτου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 62
    Senior Member

Φύλλα Αιγύπτου

Όποιος έχει πιει ρόφημα από φύλλα αιγύπτου μπορεί να μου πει εντυπώσεις; Κάνουν δουλειά; και μετά από πόση ώρα από την πόσι;
    γιατί εγώ ήπια το ρόφημα στις 12 το μεσημέρι και ακόμα τίποτα! Πρέπει να πω όμως ότι έφαγα κατά τις 2 αρκετό φαγητό. Παίζει ρόλο;

Senior Member
    πρωτη φορα τα ακουω... σε τι βοηθανε? στην δυσκοιλιοτητα?

Senior Member
    εμενα μου κανουν δουλεια 6-12 ωρες αργοτερα. Πινω 2-3 φλυτζανια, εχω χυμα φυλλα και μ'αρεσει η γευση.

Senior Member
    ναι στην δυσκοιλιότητα.. ήπια πριν λίγο 1 ακόμα. Θα δω αν τελικά κάνει δουλειά σε μένα ή όχι.
    Σε κάθε ποτήρι εγώ έβαλα 10 φύλλα. Μίζερι πόσα φύλλα βάζεις σε κάθε φλιτζάνι; Έχει ωραία γεύση πάντως.

Senior Member
    Originally posted by chocolate
    ναι στην δυσκοιλιότητα.. ήπια πριν λίγο 1 ακόμα. Θα δω αν τελικά κάνει δουλειά σε μένα ή όχι.
    Σε κάθε ποτήρι εγώ έβαλα 10 φύλλα. Μίζερι πόσα φύλλα βάζεις σε κάθε φλιτζάνι; Έχει ωραία γεύση πάντως.
    Δε βαζω ανα φλυτζανι, κανω "παρτιδες" καφε και τσαι με τη καφετιερα γαλλικου, και μετα βαζω το περιεχομενο της κανατας με γλυκαντικο στον θερμο μου και το'χω στο γραφειο η γενικα μαζι μου. Πινω τοσο πολυ που δε με συμφερει ενα ενα να τα φτιαχνω.

Οταν κανω παρτιδα σεννας, ειναι συνηθως 10-15 φυλλα στη κανατα μεσα, με 3 δισκακια γλυκαντικο. Ετσι δεν ξοδευω και πολυ γλυκαντικο :spin:

Senior Member
    θα δεις σιγουρα αποτελεσμα αυριο το πρωι. Πιες και πολλα υγρα καλου κακου. Εγω πινω τσαι/ανθρακουχο νερο για ενυδατωση.

Senior Member
    λοιπον θα σου πω την δικια μου εμπειρια..ξεκινωντας ατκινς εχανα κιλα αλλα με τιποτα δνε μπορουσα να παω τουαλετα..ακομα και υποθετο που εβαζα ηταν τοσο χαλια η κατασταση που δεν εβγαινε τιποτα...εβαλα πολυ λιγα φυλλα..τρια τεσσερα (γιατι ειναι δυνατο)...σε 4 ωρες εβγαλα μεχρι και το στομαχι μου...καταλαβαινεις...μην πιεις αλλο ειναι πολυ δυνατο...

Senior Member
    εγω αυτο το επαθα με τις σοκολατες Φυτρο. Αν και δεν ειναι υπακτικες, εχουν τετοια δραση αν φας ενα ολοκληρο πακετο. Και ποναγε το στομαχι μου για το υπολοιπο της ημερας και δε μπορεσα να παω πουθενα...

Senior Member
    Εμένα τίποτα ακόμα και δεν νιώθω και τίποτα! τι να πω; Θα περιμένω μέχρι αύριο να δω αλλιώς τζάμπα τα πήρα.. και ήπια 2 ποτήρια σήμερα! σε κάθε ποτήρι 10 φύλλα! είμαι η εξαίρεση μάλλον..

Senior Member
    δεν εισαι η εξαιρεση, απλα δρουν την αλλη μερα...αν ρωτησεις κ στο φαρμακειο θα στο πουνε...
    μην πιεις αλλο!

Senior Member
    μακάρι! δεν θα πιω άλλο γιατί αν είναι τόσο δυνατό όσο λέτε δε θέλω να ξέρω πως θα είναι όταν φτάσει εκείνη η ώρα.. καλά στο φαρμακείο βαριόταν που ζούσε εκείνος από όπου τα πήρα. Φθηνά είναι πάντως 50 λεπτά το κουτί μια χαρά.

Τα έπαιρνε ένας συνάδελφος από τη δουλειά για πρόβλημα δυσκοιλιότητας, σε αυτόν δούλευαν πολύ καλά ,μάλιστα μας είχε πει ότι έκαναν γρήγορα δουλεία.
    Αλλά τα έπαιρνε μετά από το φαγητό 1-2 ώρες .

Senior Member
    Και όμως τίποτα σήμερα! θα πιω 1 ποτήρι τώρα και τέλος. Θα μαι η εξαίρεση..

Senior Member
    εισαι οκ εσυ; η κοιλια σου πως αντεδρασε;

Senior Member
    τίποτα απολύτως..:barfy:

Page 1 of 5 123 ... LastLast