Φύλλα Αιγύπτου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
    Senior Member
    Originally posted by helena73
    απο γευση πως ειναι???βαζουμε κ λεμονι?
    οχι οχι, το βαζεις σε ενα ποτηρι νερο, ανακατευεις και πινεις.

Senior Member
    καλημερα, αυτα τα φυλλα αιγυπτου ειναι κατι που μπορει να καταναλωνεται σε καθημερινη βαση?
    δυστυχως με την διατροφη που ακολουθω εχω προβλημα δυσκοιλιοτητας που δεν υποφερεται .... ας που ειχα να παω απο την κυριακη και εχουμε παρασκευη ...

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    καλημερα, αυτα τα φυλλα αιγυπτου ειναι κατι που μπορει να καταναλωνεται σε καθημερινη βαση?
    δυστυχως με την διατροφη που ακολουθω εχω προβλημα δυσκοιλιοτητας που δεν υποφερεται .... ας που ειχα να παω απο την κυριακη και εχουμε παρασκευη ...

κ εγω τοσο μεγαλο προβλημα ειχα και με βοηθησαν αρκετα.... βεβαια να πω οτι βοηθαει πολυ κ ο πρωινος φραπε....

Senior Member
    Τελικά δε ξέρω αν έγινε εξαιτίας των φύλλων αλλά μετά από μια εβδομάδα με έπιασε. Και με έπιασε στην δουλειά! Χτες το πρωί και ακόμα και σήμερα.. Αν έγινε από αυτό δε ξέρω. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι γενικότερα ότι έχω πάρει στη ζωή μου αργεί να δράσει ακόμα και μέρες. ʼρα άκυρο δεν τα ξαναπαίρνω γιατί δε ξέρω πότε θα μου ξαναέρθει. Μην γίνει ενώ είμαι στο δρόμο και τρέχω και δεν φτάνω..

Senior Member
    βρε παιδια, ολα αυτα τα προϊοντα δεν ειανι ακινδυνα!!!
    δημιουργουν προβληματα.
    αν η διατροφη μας ειναι που δημιουργει το προβλημα, τοτε θα πρεπει να βελτιωσουμε αυτη κ οχι να καταφευγουμε σε λυσεις που θα το μονιμοποιησουν κ θα το επιδεινωσουν!!

Senior Member
    οταν κανω αποτοξινωση (μια φορα το μηνα [αν το θυμηθω η εχω ορεξη] αφιερωνω 3-4 μερες σε μονο φρουτα, αλλα αποφευγω τα πολυ ζαχαρωδη) εκει τρεχω! Οπως ειπε η σμαρτ, και με διατροφη μπορεις να το φτιαξεις, αλλα θα χαλασεις τη διαιτα σιγουρα, για λιγο.

Senior Member
    Δεν κάνω δίαιτα εδώ και καιρό. Δεν ανησυχώ γι'αυτό. Έτσι κι αλλιώς πάω κάθε πρωί κανονικά.. απλά ξέρεις μωρέ θέλω να νιώθω άδεια που και που είναι αν μου μπει στο μυαλό.. τις προάλλες είχα πρηστεί πάρα πολύ από την πίτα του παππού και δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα. Μάλλον με είχε πειράξει το λάδι. Και θεώρησα καλή ιδέα τα φύλλα, αν και δε ξέρω αν μου το προκάλεσαν αυτά χτες. Πάντως δεν τα ξαναπαίρνω γιατί ουσιαστικά δουλειά για την ίδια ημέρα σε μένα τουλάχιστον δεν κάνουν.

Senior Member
    παιδια εχει κανει κανεις κλυσμα;;;;σοσ

Senior Member
    μια φορα σε νοσοκομειο, προ-χειρουργειου σκωλικοειδιτηδας (η οπως γραφεται). Κλυσμα κανεις μονο αν ειναι χαμηλα και εχουν πετρωσει απο οτι ξερω, η προ-χειρουργειου.

Senior Member
    ποναει;uzzled:
    επισης μπορω να το κανω μονη μου; και κατι αλλο πας μια και εξω ή τρεχεις καθε τρεις κ λιγο;

Senior Member
    να στο πω ωμα, μια νοσοκομα μου εχωσε στον πισινο ενα ματσουκι, εριξε υγρο και μου ειπε να κατσω ακινητη για 20 λεπτα και να βεβαιωθω οτι δεν θα φυγει το υγρο, να σφιγγω δηλαδη.
    Πηγα 2-3 φορες, πονεσε αρκετα γιατι ηταν σαν να ειχα τη χειροτερη εκρηκτικη διαρροια της ζωης μου. Το γεγονος οτι ακουγοντουσταν οι ρουκετες στο δωματιο του νοσοκομειου και νομιζα οτι θα μου φυγουν τα εντερα, ηταν αρκετο να μη θελησω να το ξανακανω ποτε μου. Κοντεψα να λιποθυμησω και η καρδια μου ετρεχε με 300.

Αλλοι μπορει να σου πουν οτι δεν το καταλαβαν καν, εγω σου λεω τι εγινε στο νοσοκομειο με μενα.

Αν θες πας σε φαρμακειο και ρωτας και το ρισκαρεις, αλλα καλου κακου, αν σου γινει σαν εμενα, εχε καποιον κοντα. Εγω ειχα τη μανα μου να με βασταει για να μη πεσω απο τη λεκανη.

Σημειωση ομως, και το τονιζω, ημουν στο νοσοκομειο διοτι ημουν αρρωστη, εμπυρετη, αφυδατωμενη και χρειαστηκα χειρουργειο. (τελικα ειχα λοιμωξη μεσεντεριου λεμφανεδιτιδα, αλλα μου βγαλαν τη σκωλικοειδητιδα μιας και με κοιταζανε. Ηταν εξερευνητικο το χειρουργειο)

Senior Member
    ευχαριστω με τρομαξες αρκετα...

Senior Member
    αν εχεις προβλημα, δοκιμασε πολυ νερο, γυμναστικη, (θελει κινηση και αυτο) και φρουτα (οχι εναν κουβα, αλλα 1-2 μηλα, 1-2 πορτοκαλια, βανιλλιες η δαμασκηνα) και θα εισαι σετ. Προτεινω πρασσινα μηλα, δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα εγω οταν τη πεφτω στα φρουτα για εκκενωση, μ'αρεσουν τα πρασσινα.

Η κανε χυμο απο σελερυ αν εχεις αποχυμωτη, και πρασσινα μηλα.

Senior Member
    τρωω και μουσλι με μελι και γαλα
    και μηλα και κερασια και πεπονι
    και ταχινι με βουτυρο και μαυρο ψωμι και τιποτα....η κατασταση ειναι τραγικη αληθεια

Senior Member
    wannabeskinny εχεις προβλημα δυσκιλιοτητας? Αν ναι καταρχας μην φας μήνα όπως προτείνει η Μιζερυ, τα μήλα για όταν έχουμε διάρρεια.

Λοιπόν έχω να σου προτείνω 3 λύσεις, δοκιμασμένες και οι 3 από την μαμά μου που έχει χρόνιο πρόβλημα.

1) πιες μπόλικο παγωμένο σκέττο γάλα. Ισως και 1 λίτρο. Παίρνει περίπου 7-8 ώρες αλλα ενεργεί

2) Κόψε ένα μικρό κομματάκι σαπουνάκι και βάλτω πίσω σου, άντεξέ το για κανένα μισάωρο και μετά βουρ στην τουαλέτα (κάνει θαύματα!)

3) Στα φαρμακία υπάρχουν ειδικά υπόθετα, που ενεργούν περίπου στο 45λέπτο και είναι πολύ καλα. Επίσεις δεν πονάς καθόλου όταν τα βάλεις.

Είναι 3 πολύ απλές λύσεις. Αν είσαι απεγνωσμένη, επέλεξε την τρίτη λύση και θα βρεις την σωτηρία σου

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast