Φύλλα Αιγύπτου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Senior Member
    το 1 θα χε πετυχει εχω καταναλωσει αφθονο γαλα τις τελευταιες μερες
    το 2 εισαι σιγουρη οτι δεν βλαπτει την υγεια;περιεργο μου ακουγεται
    το 3 ποια υποθετα λες

Senior Member
    το 2 ναι είμαι σίγουρη ότι δεν βλάπτει γιατί και ο μικρούλης μου όταν ήταν βρέφος είχαμε πρόβλημα δυσκιλιότητας και μου το είχε προτείνει η παιδίατρος. Αν δω ότι για 3 συνεχώμενες μέρες δεν ενεργείτε, να του βάζω σαπουνάκι. Και δούλεβε! Απλά παίζει σε κάιπους να μην δουλέψει με την πρώτη. Γιαυτό σου είπα πως αν είσαι σε απόγνωση, τα υπόθετα είναι η λύση σου

Δεν θυμάμαι το όνομα των υπόθετων, αλλά άμμας στο φαρμακείο και ζητήσεις υπόθετο για να ενεργηθείς θα στο δώσουμε.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    το 2 ναι είμαι σίγουρη ότι δεν βλάπτει γιατί και ο μικρούλης μου όταν ήταν βρέφος είχαμε πρόβλημα δυσκιλιότητας και μου το είχε προτείνει η παιδίατρος. Αν δω ότι για 3 συνεχώμενες μέρες δεν ενεργείτε, να του βάζω σαπουνάκι. Και δούλεβε! Απλά παίζει σε κάιπους να μην δουλέψει με την πρώτη. Γιαυτό σου είπα πως αν είσαι σε απόγνωση, τα υπόθετα είναι η λύση σου

Δεν θυμάμαι το όνομα των υπόθετων, αλλά άμμας στο φαρμακείο και ζητήσεις υπόθετο για να ενεργηθείς θα στο δώσουμε.
    υπόθετα γλυκερίνης.... κάνει την ίδια δουλειά με το πράσινο σαπούνι... επίσης υπάρχει ενηλίκων και παιδικό (είναι μικρότερο κ άρα λιγοτερο τρομακτικο )... αα!!! μόλις ανοίξεις το νάιλον και παρεις στα χερια σου το υπόθετο το βρεχεις λιγο για να γλιστραει πιο ευκολα.. 1-2 σταγονες ή βρεγμενα χερια αρκουν

Senior Member
    vre paidia omws den einai na poume oti einai provlima teleftaiwn wrwn
    milame gia 10 meres provlimatikes
    mipws na kanw klisma kalitera gia na figoun ola???giati exw akousei oti an meinoun mesa borei na pa8eis megali zimia

Senior Member
    Γιατί να μην δοκιμάσεις τις πιο απλές λύσεις και μετά το κλίσμα?

Senior Member
    giati me tis aples luseis den tha fugoun kai ta twn proigoumenwn imerwn kai tha meinoun mesa.......

Senior Member
    ... wannabeskinny, αν κατάλαβα καλά δυσκοιλιότητα έχεις τις τελευταίες 2 μέρες... Πριν καταφύγεις στην μέθοδο που λες, μήπως να δώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στο έντερό σου..? Συνήθως όταν δεν τρεφόμαστε σωστά, δεν παίρνουμε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που είναι χρήσιμα για τον οργανισμό μας μέσω μια σωστής διατροφής ή όταν τρώμε κάποιες τροφές που ευνοούν την δυσκοιλιότητα, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό και χωρίς άσκηση, δεν λειτουργεί σωστά και το έντερό μας... Διόρθωσε κάτι από τα παραπάνω, με "φυσικά" μέσα - είναι σίγουρα καλύτερο από το κλύσμα (άσε που δεν ξέρεις τί επιπτώσεις θα έχει μετά στην υγεία σου - στο έντερό σου...). Πήγαινε σε κάποιον γιατρό, αλλά από μόνη σου καλό είναι να μην καταφεύγεις σε τέτοιες ενέργειες... γνώμη μου...

Senior Member
    poses meres epitelous???erxetai o gamos 8elw na xekinisw mia isorropimeni diatrofi
    den mporo allo 8a klapsw
    den antexw ,spane ta nevra mou kai tin plirwnoun alla organa me voulimika episodia

Senior Member
    Καταρχήν ηρέμησε! Δεν βοηθάει καθόλου αυτό! Συγκεντρώσου στον στόχο σου - βάλε ρεαλιστικούς στόχους, δεν πρόκειται σε μια βδομάδα να χάσεις 20 κιλά (...πόσο ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι...? Ποσοστό λίπους? Μυική μάζα?) - με μια ισορροπημένη διατροφή, πολύ νερό και άσκηση, την πρώτη εβδομάδα πάντα χάνουμε λίγο περισσότερα κιλά (είναι και τα υγρά), ενώ τις επόμενες το ασφαλές είναι περίπου 10% του βάρους σου. Θα επανέλθει ο οργανισμός σου και θα λυθεί και το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας... Καλό είναι να συμβουλευτείς έναν γιατρό / διαιτολόγο...

Senior Member
    twra den xerw poso eimai den exw anevei panw stin zugaria...auto mou leipe
    sigoura 65
    k 1.72

Senior Member
    pumyra μου 1% την βδομάδα όχι 10!!!!! Αυτό είναι αδύνατον!!!!

Senior Member
    Αν έχεις μέρες να πας τότε κλύσμα ή υπόθετο. Σε μία ώρα θα έχεις πάει τουαλέτα. Μικρή ήμουν δυσκοίλια και τα είχα πάρει. ʼμεση αντίδραση αλλά για μια φορά στο τόσο. Θα σε πονέσει η κοιλιά όπως όταν σε πιάνει κόψιμο. Προσωπικά τότε μόνο αυτά είχαν άμεση επίδραση σε μένα, τα άλλα λάδια και οτιδήποτε πόσιμα δεν.. είναι θέμα οργανισμού.
    Από τότε που έμαθα να πηγαίνω κάθε πρωί μόλις ξυπνάω έγινε πιο εύκολο. Πρόγραμμα θέλει. Υπάρχουν βέβαια μερικές φορές που είμαι δυσκοίλια αλλά αυτό γίνεται όταν δεν πάω το πρωί και τρώω βλακείες. Ρώτα τον φαρμακοποιό και θα σου πει και αυτός.

Senior Member
    Μα δεν φαίνεται να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα! 3 σωστά γεύματα με 2 ενδιάμεσα σνακς, 3-4 φορές την εβδομάδα πρόγραμμα γυμναστηρίου και θα είσαι τζετ! Αν τρως κάθε 3-4 ώρες, αποφεύγεις και τα "κρούσματα" υπερφαγίας... Γιατί έχεις τέτοια ψυχολογία...? Έλα, μην αγχώνεσαι , όλα καλά θα πάνε!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    pumyra μου 1% την βδομάδα όχι 10!!!!! Αυτό είναι αδύνατον!!!!
    Σωστά, sorry... Αυτό ήθελα να πω... :yes:

Senior Member
    kai gw etsi imoun...roloi me to prwino kafe kai tsigaro prin akoma to prwino....
    se mia vdomada exw gamo kai 8a nai ekei autos pou maresei poli kai exei na me dei mines....ekana oneira na mai koukla kai ta xa upologisei alliws k oxi etsi....mes tin gkantemia ti na pw pia...
    se 10 lepta anoigoun ta farmakeia kai 8a paw na dw ti 8a kanw.....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast