acai belly thin - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: acai belly thin

Γερακινα, εγω παντα ημουν 60 κιλα και στην εγκυμοσυνη πηρα 28 κιλα..εχω αλλαξει απειρους διαιτολογους , εχω κανει τις απιστευτες εξετασεις, παω κολυμβητηριο και εχω δοκιμασει και τα alli και το lipotox....Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!Ο μεταβολισμος μου κοιμηθηκεεεεε και δεν λεει να ξυπνησει..στα 2 χρονια με διαιτες και γυμναστικη εχω χασει 7 κιλα.. Το βλεπω και εγω αυτο που ειπες για το Fb αλλα λεω να το τολμησω..εχω κουραστει πολυ και θελω ενα γρηγορο εκτοπισμα απο τα κιλα που ειμαι για να φιαξει η ψυχολογια μου..

Senior Member
    και εγω λιπος προσπαθω να χασω, αν αυτο σημαινει να κανω 2 κιλα μυς και να χασω ενα κιλο λιπος, δε με πειραζει. (αρκει να μη δειχνω σα τον ραμπο). Αν μπορεις, πες μας τι αποτελεσματα εχεις.

Member
    το acaixtra δεν κανει τιποτα, την πρωτη εβδομαδα που το επερνα εχασα 1.700 οσο θα εχανα αν εκανα μονο την διαιτα και γυμναστικη που κανω. asximi36 , εγω ξεκινησα την εγκυμοσηνη μου 58 κλ και την τελειωσα 95, αφου απο τον 7 μηνα και υστερα εκανα καθε μερα εξεταση με την βελονιτσα για ζαχαρο τοσο πολυ που παχυνα ... περιπου ενα χρονο μετα το βαρος μου επενειλθε με 30 λεπτα ασκηση(διαδρομο) την ημερα και και διαιτα που ξεκινησε στις 1400 θερμιδες και μου την μειωσε αργοτερα στις 1200ο διαιτολογος , χωρις να παρω κανενα φαρμακο, ειχα βεβαια καλο κινητρο επρεπε να βαλω νυφικο! ημασταν με τον αντρα παντρεμενη με πολιτικο, τωρα αστα μεσα σε ενα χρονο το γαμο εχω παρει 10 κλ αυτα προσπαθω να χασω τωρα, κοριτσια (και αγορια)πεταμενα λεφτα ειναι, για μενα τουλαχιστον. παντω μην παρεις αυτο απο το ιντερνετ γιατι εχει πολυ καφεινη μεσα του φαρμακειου δεν εχει καθολου.

Senior Member
    ουπς και εγω για το acaixtra μιλαω ... νομιζα πως ειναι το ιδιο ...

Junior Member
    παιδια δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα τα συγκεκριμενα τα παιρνω εδω και 3 εβδομαδες και εχω να πω οτι με βαση τις τοσες πολλες διαφημησεις τους ειναι απατη!
    Εγω δεν εχω δει καμια απολυτως διαφορα απο το να μην τα επαιρνα καθολου. Και μιλαμε οτι κανω διαιτα 1200 θερμιδες πανω απο 1 μηνα και την τηρω. χανω γυρω στο 1 κιλο την εβδομαδα που με οσα υποσχονται αυτα τα χαπια θα επρεπε να χανω 3! Μπουρδες μην τα παρετε. Οσο για την κοπελα που διαβασα παραπανω που τα παιρνει και εκεινη εχω να πω οτι βαρος δεν εχασε απο τα χαπια αφου εχουν περασει 5,5 μηνες που γεννησε! Ειναι λογικο να χασει τα κιλα που πηρε στην εγκυμοσυνη και μαλιστα μετα τον 8ο μηνα θα δει μεγαλη διαφορα γιατι η μητρα θα εχει φτασει στην αρχικη της θεση και θα μπορει να χασει περισσοτερα κιλα. Το λεω γιατι γεννησα κι εγω πριν 2 χρονια και ξερω.
    Τωρα εχω παραγγελει κατι αλλα που λεγονται phen375. Αν δεν δω και με αυτα προοδο τοτε ορκιζομαι πως δεν θα ξαναπαρω ποτε τετοιες σαβουρες!

Senior Member
    απορω και θαυμαζω την υπομονη σου
    respect

Senior Member
    Kοριτσια βλεπω στην τηλεοραση σε μια διαφημηση για εναν καφε που αδυνατιζει το διαφημιζει μια ξανθια λετε να κανει δουλεια? Εχει δοκιμασει καποια? Κ κατα ποσο ακινδυνο ειναι για την υγεια ? Ευχαριστω

Senior Member
    Originally posted by anna9
    Kοριτσια βλεπω στην τηλεοραση σε μια διαφημηση για εναν καφε που αδυνατιζει το διαφημιζει μια ξανθια λετε να κανει δουλεια? Εχει δοκιμασει καποια? Κ κατα ποσο ακινδυνο ειναι για την υγεια ? Ευχαριστω
    πιο; το φραπε;

απο οτι μου εχουν πει, της powerhealth δε κανουν τιποτα, κανενα προιον τους. Μεχρι και τσιχλα εχουν βγαλει.

Senior Member
    oxi δεν ειναι της power health

Senior Member
    oikoshopping sip and slim coffee

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by anna9
    πιο; το φραπε;

απο οτι μου εχουν πει, της powerhealth δε κανουν τιποτα, κανενα προιον τους. Μεχρι και τσιχλα εχουν βγαλει.
    λοιπόν νόμιζα ότι έκανες πλάκα για την τσιχλα και το φραπε αλλά εσυ μιλας σοβαρα.........:smilegrin:
    ουτε που φανταζομουν οτι θα εφταναν μεχρι εκεί!!!

εγώ σε κάποια φάση είχα πάρει τα slim max και ήταν μια μπούρδα και μιση, άσε που μυριζαν σαν ψαροτροφή!!!!!

Senior Member
    Έλεος, θεωρητικά οτι καφέ και να πιείτε αν είναι σκετος έχει 0 θερμίδες και "αδυνατίζει" επειδή πουσάρει προσωρινά το μεταβολισμό. Για ελάχιστα μεγέθη μιλάμε βέβαια.

Δε νομίζω ο συγκεκριμένος να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast