Ξεκινάω και θέλω συμπαράσταση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 96
    Κοίτα, Nadine, σήμερα γύρισε από τη δουλειά και μου έφερε μια σαντουιτσάρα! Ευτυχώς που δεν είχα προλάβει να μαγειρέψω! Οπότε έφαγα τη μισή αλλά για την υπόλοιπη μέρα πρέπει να το ράψω! Τακτική που δε συνάδει με το πνεύμα της σωστής διατροφής!! Του έκανα κουβέντα πάντως!
    Konina ευχαριστώ για το μήνυμα!!!:thumbup:
    Aggeloydaki με τα μελισσάκια σου καλώς σε βρήκα!!

Κάπου πήρε το μάτι μου ένα τόπικ όπου γράφετε τι φάγατε κάθε μέρα! Μια και τελείωσα σήμερα με το φαί πάω να γράψω πως κατάφερα μέχρι τη μέση της μέρας να μαζέψω 1441 θερμίδες!!
    Πάντως, επειδή παλεύω χρόνια με τα κιλά παρότι ποτέ δεν έκανα σοβαρή προσπάθεια να τα χάσω, έχω να πω πως το ημερολόγιο διατροφής είναι μεγάλη εφεύρεση!:eureka: Διότι εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα γιατί δεν χάνω κιλά! Τρώω πολύ και ασκούμαι λίγο! Ακούγεται χαζό αλλά νομίζω όλοι σκέφτονται κάποια στιγμή "μα γιατί ρε γ@μτ δεν χάνω, τι κάνω λάθος, γιατί οι αλλες είναι πετσι και κόκκαλο κι εγώ όχι, ποιος με καταράστηκε κτλ."- η λύση βρίσκεται γραμμένη στο ημερολόγιο!!

Σήμερα ξανάρχισα με το ποδήλατο που το είχα παρατήσει- Στόχος 3 ημίωρα κάθε μέρα. Πάω για το δεύτερο μόλις τελειώσω το καφέ μου!

Υπάρχει κάτι που ντρέπεστε να κάνετε λόγω... όγκου;
    Εγώ έχω χιλιάδες πράγματα αλλά αυτό που μου έχει τώρα καρφωθεί στο κεφάλι είναι να χάσω άλλα 2 κιλά πριν πάω για γυναικολογικό υπέρηχο (υπέροχο!). Μη με ρωτήσετε τι σηματοδοτούν τα 2 κιλά και τι διαφορά κάνουν! Κάνουν στο κεφάλι μου! Γιατί 101 ήμουν την τελευταία φορά που είχα πάει στο γυναικολόγο μου!
    Περιττό να πω τι τεράστια σημασία έχουν πάρει στο μυαλό μου τα 99 κιλά! Δηλαδή όταν κατέβω από τα 100 θα νιώθω πολύ σούπερ!

puzzle καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Και το ποδήλατο θα βοηθήσει πολύ

Konina, μηπως μπορείς να μου στείλεις τη δίαιτα που σου περιλαμβάνει τα πάντα, να πάρω μια ιδέα.

Εγώ μετά απο μεγάλη απουσια απο εδώ ξαναγυρισα. Θα προσπαθήσω μονη μου να χασω κάποια κιλα. Ουτε καν θυμαμαι ποσα κιλα εχω στο τικεράκι.

Γεια σου Doram! Θα τα λέμε συχνά! Καλή επιτυχία και σε σένα!

Καλημέρα! +1 κιλάκι
    Και να σκεφτείς ότι έκανα και 90' ποδήλατο χθες...
    Είναι σίγουρα το προχθεσινό βραδινό φαγητό (οι πίτσες και οι μπύρες που λέγαμε...)
    ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Junior Member
    Καλημέρα κι από μένα puzzle!!!Καλή αρχή...κι εγώ ξεκίνησα την προηγούμενη Τετάρτη κι άρχισε να κατεβαίνει ο δείκτης...γιούπι...!!!Αν θέλεις τη γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να πας σε έναν ειδικό και να πάρεις εξατομικευμένο πρόγραμμα...αν πάλι δεν θέλεις μπορείς να μπεις σε κάποιο site και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα με ότι σου αρέσει...δωρεάν φυσικά...!!!Σου βάζω πιο κάτω το link αν θέλεις να το ψάξεις...άντε και καλή μας συνέχεια...

http://www.dietup.gr/eggrafh.html

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    Εγώ έχω χιλιάδες πράγματα αλλά αυτό που μου έχει τώρα καρφωθεί στο κεφάλι είναι να χάσω άλλα 2 κιλά πριν πάω για γυναικολογικό υπέρηχο (υπέροχο!). Μη με ρωτήσετε τι σηματοδοτούν τα 2 κιλά και τι διαφορά κάνουν! Κάνουν στο κεφάλι μου! Γιατί 101 ήμουν την τελευταία φορά που είχα πάει στο γυναικολόγο μου!
    Περιττό να πω τι τεράστια σημασία έχουν πάρει στο μυαλό μου τα 99 κιλά! Δηλαδή όταν κατέβω από τα 100 θα νιώθω πολύ σούπερ!
    σε καταλαβαινω, οταν κατεβηκα κατω απο τα 100 τη πρωτη φορα, εκανα πανηγυρι που δεν ημουν πλεον τριψηφια. Θα το χαρεις παρα πολυ κουκλα μου, σε λιγο θα'σαι και εσυ στα διψηφια και του χρονου τετοιο καιρο, θα λες ιστοριες του "οταν ημουν παχια" και θα γελας με τα ασχημα αισθηματα που μπορει να ειχες, και θα χαμογελας γιατι δεν θα τα ξανα αιστανθεις. =)

Senior Member
    Πραγματα που δεν εκανα λογω ογκου:

Οδηγηση. Δεν μπορουσα να στριψω το τιμονι καλα λογω κοιλιας, και το αυτοκινητο μας ειναι σχετικα μεγαλο και δε φτανανε τα ποδια μου καλα αν τραβαγα το καθισμα πιο πισω.
    Και τωρα που μπορω, εχω ξεχασει να οδηγαω. Πρεπει να ξανακανω τα πρακτικα μαλλον. Οταν παρω δικο μου αμαξι θα το κανω, προς το παρον οπου παω, παω με ποδηλατο/ποδια/συγκοινωνια.

Δαχτυλιδια. Δεν φοραγα καθολου δαχτυλιδια γιατι τα χερια μου δειχνανε μονιμα πρησμενα και ειναι και κοντα ουτοσιαλλος, ο αντρας μου τα ελεγε λουκανικακια. Εχασα τη βερα μου γιατι επρεπε να τη μεγαλωσω σε καποια φαση, οταν αδυνατησα μου εφυγε μια μερα και δε το χαμπαριασα. Δεν τη εχω αντικαταστησει ακομα.

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    σε καταλαβαινω, οταν κατεβηκα κατω απο τα 100 τη πρωτη φορα, εκανα πανηγυρι που δεν ημουν πλεον τριψηφια. Θα το χαρεις παρα πολυ κουκλα μου, σε λιγο θα'σαι και εσυ στα διψηφια και του χρονου τετοιο καιρο, θα λες ιστοριες του "οταν ημουν παχια" και θα γελας με τα ασχημα αισθηματα που μπορει να ειχες, και θα χαμογελας γιατι δεν θα τα ξανα αιστανθεις. =)

απο τα πιο ειλικρινη συναισθηματα....:thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup:

puzzle σε ευχαριστω για το καλωσόρισμα

Konina σε ευχαριστώ για τη δίαιτα

Senior Member
    Πραγματα που δεν κάνω λογω ογκου:

να φοραω τα παπουτσια μου που εχουν τακουνια!!!!! νιωθω τεραστια!!!!!!!!κ η πλακα ειναι οτι λατρευω τα παπουτσια αυτα... παλια τα φοραγα καθε μερα...τώρα νιωθω πολυ "ογκωδης".....

να ψωνίζω από τα μαγαζια που ψωνιζα....

να μπαινω στο ασανσερ όταν εχει πολλους αλλους γτ αν για καποιο λογο το ασανσερ δεν ξεκιναει κοιτουν εσενα!

Είμαι χάλια σήμερα... Έχω τα γυναικολογικά μου, τσακώθηκα με τον άντρα μου και με τη μάνα μου... Δεν έμεινε και κανένας άλλος για να τσακωθώ... Πήγε περίπατο η δίαιτα σήμερα. Δεν άντεξα. Γιατί ρε γμτ είναι ώρες ώρες τόσο δύσκολη η ζωή; Τέεελοσπάντων, κάποτε περνάνε όλα... Και μένουν τα κιλά!
    Ρε Φωτεινούλα ευχαριστώ πολύ για το σάιτ- τώρα θα μπω να κοιτάξω!
    MerryMaker_Misery πωπω!! Απίστευτη απώλεια! Μπράβο!!! Μου δίνεις θάρρος γιατί ξεκίνησες κι εσύ από τα κιλά μου!
    Κονινάκι, ευχαριστώ για τη συνέχεια της δίαιτας! Ρε κορίτσια μου φτιάξατε τελικά τη διάθεση μ' αυτά που γράψατε γιατί δεν είμαι μόνη με τις χαζές σκέψεις μου!- γέλασα πολύ με την Κονίνα με το ασανσέρ! :bouncy: Να ΄στε καλά!!!

Senior Member
    Είμαι χάλια σήμερα... Έχω τα γυναικολογικά μου, τσακώθηκα με τον άντρα μου και με τη μάνα μου... Δεν έμεινε και κανένας άλλος για να τσακωθώ... Πήγε περίπατο η δίαιτα σήμερα. Δεν άντεξα. Γιατί ρε γμτ είναι ώρες ώρες τόσο δύσκολη η ζωή; Τέεελοσπάντων, κάποτε περνάνε όλα... Και μένουν τα κιλά!
    Ρε Φωτεινούλα ευχαριστώ πολύ για το σάιτ- τώρα θα μπω να κοιτάξω!
    MerryMaker_Misery πωπω!! Απίστευτη απώλεια! Μπράβο!!! Μου δίνεις θάρρος γιατί ξεκίνησες κι εσύ από τα κιλά μου!
    Κονινάκι, ευχαριστώ για τη συνέχεια της δίαιτας! Ρε κορίτσια μου φτιάξατε τελικά τη διάθεση μ' αυτά που γράψατε γιατί δεν είμαι μόνη με τις χαζές σκέψεις μου!- γέλασα πολύ με την Κονίνα με το ασανσέρ! :bouncy: Να ΄στε καλά!!!
    Πραγματικα τιποτα δεν ειναι αδυνατο. Στη αρχη οταν εκανα διαιτα, πριν τα καταφερω γιατι οπως πολλοι αλλοι, εχω ξεκινησει καμια δεκαρια φορες για διαιτα, παντα με επιανε καταθλιψη και στεναχωρια και ελεγα οτι θα μεινω ετσι και ποτε μα ποτε δε θα μπορεσω να φορεσω και εγω ενα ομορφο φορεμα, να νιωσω ανετα, κτλ.... αλλα τελικα, αυτο ηταν που με χαλαγε. Δεν πιστευα στον εαυτο μου. Αρχισα να χανω βαρος απο ασχετο-με-διαιτα αιτια, νηστεψα λογω θανατου του πεθερου μου, οποτε δεν ημουν στη ατμοσφαιρα του "πρεπει να χασω κιλα". Οχι οτι και αυτη η ατμοσφαιρα που ημουν ηταν καλυτερη, αλλα πιστευω οτι καταλαβαινεις τι εννοω.

Αν το πεις στον εαυτο σου αρκετες φορες και μουλαρωσεις, θα τα καταφερεις :spin: και ΟΤΑΝ τα καταφερεις (λεω "οταν" και ΟΧΙ "αν" γιατι ξερω οτι εφοσον το'χεις παρει αποφαση, παει.. εγινε, του χρονου θα'σαι τουλαχιστον στη δεκαδα του 70) δειξε μας φωτογραφιες να σε καμαρωσουμε!!!!

:grin::grin::grin:
    αααααάντε να δούμε!!!
    Πράγματι, είναι το εσωτερικό μουλάρωμα που δίνει το απαραίτητο σπρώξιμο!!!

Junior Member
    Puzzle καλησπερα και καλη αρχη κι απο μενα! Εγω εχω μια βδομαδα που εχω ξεκινησει και ειμαι μια χαρα, ελπιζω κι εσυ να τα καταφερεις να συνεχισεις ακαθεκτη! Παντως, κι εγω θα σου ελεγα ή να πας σε καποιον διαιτολογο ή να ακουλουθησεις καποια γνωστη διατα και οχι να κανεις το δικο σου προγραμμα. Απο την εμπειρια μου (χρονια παλευω με τα κιλα) οσες φορες κανω το δικο μου προγραμμα τα παραταω πολυ γρηγορα... Ελπιζω να βρεις τη διατα που σου ταιριαζει και να αρχισεις να τρως φυσιολογικα (κανονικο βραδυνο, οχι ενα φρουτακι!). Καλη συνεχεια!

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast