Ξεκινάω και θέλω συμπαράσταση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 96
    Καλημερούδια! Καλημέρα Chunky! :bisou:Καλή επιτυχία και σε σένα! Έχεις ήδη χάσει 3 κιλά!! Ακολουθείς δίαιτα από διαιτολόγο;

Χθες μου έφερε ο άντρας μου τα Lipotox που του είχα ζητήσει εδώ και πολλούς μήνες! Οι γονείς μου μού χάρισαν ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο που μοσχομυρίζει! (Αυτά για την ιστορία επειδή είχα γράψει ότι τσακώθηκα... :saint: )
    Οπότε είπα να ξεκινήσω με τα λιποτόξ! Οι δύο πρώτες μέρες είναι αρκετά αυστηρές αλλά το χάπι υπόσχεται ότι κόβει την πείνα! Είμαι πολύ περίεργη αν δουλεύει γιατί εγώ τα πρωινά λυσσάω! Θα σας κρατάω ενήμερους! Πάντως απ' ό,τι είδα στο αντίστοιχο τόπικ σχετικά με τα λιποτόξ οι περισσότεροι που τα δοκίμασαν έμειναν ευχαριστημένοι- για αρχή τουλάχιστον.

Ρε παιδιά, άσχετο με το θέμα του φόρουμ αλλά... τι έγινε χθες στο κέντρο;;; Τα πρωτοσέλιδα σήμερα είναι σοκαριστικά... Για να μη μιλήσουμε γι' αυτά που έγιναν όλες τις τελευταίες μέρες...

Πάω να φτιάξω τον πρώτο καφέ της ημέρας (μεγάλη απόλαυση!)

:bisou::bisou::bisou:

Junior Member
    Καλημερα! Κανω διαιτα μολις μια εβδομαδα, Ατκινς συγκεκριμενα. Δεν πειναω καθολου, κυριολεκτικα. Θα στη συνιστουσα σε συνδυασμο με οποιοδηποτε χαπι θες να παιρνεις. Εγω εχω δοκιμασει παρα πολλα, συμπεριλαμβανομενου και του Lipotox, αλλα δεν ειδα προκοπη. Μονο το Alli με εχει βοηθησει και συνεχιζω να το παιρνω ακομα...

Chunky, τώρα μόλις είδα το "per aspera ad astra" στο ticker σου! Τι όμορφο! :grin:
    ************************************************** *

Μέχρι τώρα την παλεύω αρκετά καλά με τα λιποτόξ... Πεινάω λίγο και αντιστέκομαι επιτυχώς στους αγαπημένους μου υδατάνθρακες! Για να δούμε τι θα δείξει αύριο η ζυγαριά!

Junior Member
    Originally posted by puzzle
    Chunky, τώρα μόλις είδα το "per aspera ad astra" στο ticker σου! Τι όμορφο! :grin:
    ************************************************** *

Το εχω κανει και τατουαζ για να το θυμαμαι συνεχεια χαχαχα!
    Καλο κουραγιο στη ζωη χωρις υδατανθρακες, κι εγω το περναω οποτε σε νιωθω

Καλημέρα! -1! :bouncing:

Originally posted by chunky
    Καλημερα! Κανω διαιτα μολις μια εβδομαδα, Ατκινς συγκεκριμενα. Δεν πειναω καθολου, κυριολεκτικα. Θα στη συνιστουσα σε συνδυασμο με οποιοδηποτε χαπι θες να παιρνεις. Εγω εχω δοκιμασει παρα πολλα, συμπεριλαμβανομενου και του Lipotox, αλλα δεν ειδα προκοπη. Μονο το Alli με εχει βοηθησει και συνεχιζω να το παιρνω ακομα...
    Τώρα που μελετάω τη διατροφή του Λιποτόξ, μού φαίνεται πως είναι σκέτη ʼτκινς...

Αλλά -για την ιστορία κι αυτό- σήμερα ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΩ!!!

Πάντως δεν την χαλάω τη διατροφή- ειδικά αφού αντιστάθηκα χθες το βράδυ στο καταπληκτικό φαγητό που μαγείρεψε ο αντρούλης μου... Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό!

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    Αλλά -για την ιστορία κι αυτό- σήμερα ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΩ!!!

Πάντως δεν την χαλάω τη διατροφή- ειδικά αφού αντιστάθηκα χθες το βράδυ στο καταπληκτικό φαγητό που μαγείρεψε ο αντρούλης μου... Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up:

Συγχαρητηρια παζλ...........

ευχαριστώ κονινάκι! Μου δίνεις κουράγιο!

:bisou:

Senior Member
    Συγχαρητηρια που αντισταθηκες!! Να θυμασαι οτι οσο αντιστεκεσαι τοσο κανεις κατι καλο για σενα και μονο για σενα!!

Έτσι είναι gkate! Μπορεί για όλες όσες έχουν χάσει πολλά κιλά με διατροφή η πειθαρχία να είναι "κοινός τόπος" αλλά για εμένα που έτρωγα πάντα ό,τι και όσο ήθελα (με εμφανή αποτελέσματα) το να λέω "όχι, ευχαριστώ" όταν μου προτείνουν να φάω κάτι λαχταριστό είναι καινούργια εμπειρία! Ελπίζω να επιβιώσω της δίαιτας αποκτώντας υγιέστερη σχέση με το φαγητό. Βασικά προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πως με την τροφή δεν λύνω κανένα πρόβλημά μου- αντίθετα προσθέτω μερικά στον κατάλογο...

Καλημέρα!
    Σταθερή στα 103 και επιμένω με τα σκονάκια και τα χαπάκια μου! Στοχοπροσήλωση!!!
    Ακόμα κι αν δε φτιάξω σώμα θα φτιάξω χαρακτήρα!
    Αστειεύομαι: αν δεν αρχίσω να χάνω με τα Λιποτόξ θα ουρλιάξω!! :flaming:

Για να είμαι ειλικρινής, η ικανοποίηση πως επιτέλους μέχρι το τέλος της κάθε μέρας καταφέρνω να είμαι πιστή στο στο στόχο που η ίδια έθεσα για τον εαυτό μου είναι πολύ μεγαλύτερη από τη φούρκα που δεν χάνω κιλά όσο γρήγορα θα ήθελα. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για κανένα δράμα- μόλις 3 μέρες κάνω διατροφή!
    Μερικές φορές πάντως μου φαίνεται παράλογο ο κόσμος να καίγεται γύρω-γύρω κι εγώ να ασχολούμαι με τέτοιο πάθος με γραμμάρια και θερμίδες... Ευτυχώς μού περισσεύει πάθος για να ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα!

Junior Member
    Originally posted by fotini86
    Καλημέρα κι από μένα puzzle!!!Καλή αρχή...κι εγώ ξεκίνησα την προηγούμενη Τετάρτη κι άρχισε να κατεβαίνει ο δείκτης...γιούπι...!!!Αν θέλεις τη γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να πας σε έναν ειδικό και να πάρεις εξατομικευμένο πρόγραμμα...αν πάλι δεν θέλεις μπορείς να μπεις σε κάποιο site και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα με ότι σου αρέσει...δωρεάν φυσικά...!!!Σου βάζω πιο κάτω το link αν θέλεις να το ψάξεις...άντε και καλή μας συνέχεια...

http://www.dietup.gr/eggrafh.html

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast