Ξεκινάω και θέλω συμπαράσταση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Junior Member
    fotini86
    EXOYME ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ!! ΤΡΙΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ - 5 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΚΙΛΑ !!
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26/6 ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΝΟΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 4!!!

Junior Member
    Γεια σου Raniamo...έτσι έτσι...θα τα καταφέρουμε!!!Και βέβαια θα είσαι 4 κιλά πιο κάτω...είναι ένας μήνας και κάτι...οπότε!!!Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη εβδομάδα χάνουμε μπαμ και όσο πάει δυσκολεύει αλλά δεν είναι στο χέρι του....!!!
    Puzzle κάνε υπομονή...σιγά σιγά θα δεις αποτελέσματα..μην περιμένεις με 3 μέρες διατροφής να δεις διαφορά...υπομονή κι επιμονή....:roll:

Καλημέρα κορίτσια (κι αγόρια)! Καλημέρα Φωτεινούλα! Ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης- είναι πολύτιμα για μένα! :bisou:
    -1 σήμερα!!!
    Περίμενα να χαθούν γρήγορα τα πρώτα 2 κιλά γιατί τα είχα βάλει τις 2 τελευταίες μέρες πριν αρχίσω το Λιποτόξ... Τελικά μου πήρε 5 μέρες...
    ʼλλο 1 κιλάκι θέλω για να κατέβω εκεί που ήμουν τέτοιο καιρό πριν 1 χρόνο... Το 101 είναι ορόσημο για μένα!
    ʼντε να δούμε!

Junior Member
    Καλησπέρααα!!!Έτσι έτσι...συνεχίζουμε γερά!!!Εγώ έχασα αυτή την εβδομάδα μόνο μισό κιλό...αλλά δεν πειράζει γιατί το έριξα λιγάκι έξω λόγω επετείου...χαλάλι...!!!Και συνεχίζουμεεεεεεε!!!!!!!!

Τι επέτειος ήταν αυτή; "1 εβδομάδα από τότε που έχασα 2 κιλά"; χεχεχεχεχε :spin:

Junior Member
    χαχαχαχα...όχι καλέ επέτειο με τον έρωτα μου...κι όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να βγω να διασκεδάσω...

Να τα εκατοστήσετε μαζί Φωτεινούλα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά!!!

Εγώ έφτασα τα 101 και είμαι ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ!!! :roll:

Junior Member
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Να 'σαι καλά!!!Έτσι...είδες...σιγά σιγά όλα θα τα διώξουμε....!!!

Ναι Φωτεινούλα!
    Εγώ έδιωξα ακόμα ένα!!!

Senior Member
    μπραβο puzzle, καλή κατηφόρα!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ monahoiot!
    Για σένα αύριο είναι η μεγάλη μέρα, ε; Πώς νιώθεις;

Senior Member
    είμαι πανέτοιμη! πολύ ανεβασμένη & ανυπομονώ! ελπίζω να πάνε όλα καλά και με μένα όπως και με τα χειρουργημένα παιδιά του φόρουμ και να αλλάξει η ζωή μου... :-)

Μπράβο Monahoiot! Καλή επιτυχία από καρδιάς!
    Να επιστρέψεις με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση και να μας λες μόνο ευχάριστα! Θα σε σκέφτομαι αύριο!

Senior Member
    Καλή επιτυχία monahoiot! Όλα καλά θα πάνε! Θα περιμένουμε νέα σου!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για την καλή σας σκέψη και πολύ τη χρειάζομαι αύριο! Μόλις μπορέσω να γράψω, θα σας ενημερώσω για όλες τις λεπτομέρειες από το τόπικ για τη Sleeve, πάμε για άλλαααααααααααααα!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast