Ξεκινάω και θέλω συμπαράσταση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 96
    Καλημέρα!
    Monahoiot πώς πήγε; Όλα καλά; Πώς νιώθεις;

Εγώ πήγα 1 εβδομάδα διακοπές και επέστρεψα στα ίδια ακριβώς κιλά αφού ήμουν και αδιάθετη... Δεν κράτησα τη διατροφή γιατί δεν μπορούσα... Τις μισές μέρες πονούσα και έτρωγα σούπες και τις υπόλοιπες απλά δεν έβρισκα σκέτη πρωτείνη κτλ. κτλ. Η Ρόδος πάντως πανέμορφη!

Από σήμερα ξανά πίσω στη διατροφή του Λιποτόξ! Εμπρός για νέες απώλειες!

Senior Member
    Γειά σας και απο εμένα! είμαι καινούρια εδώ..
    (βασικά δεν ξέρω και πολλά) αλλά μόλις άρχισα δίαιτα....:duh: ελπίζω να τα κατεφέρω..

Γεια σου Ελαφάκι! Χαιρόμαστε που ήρθες στην παρέα μας! Να μας ενημερώνεις για τις πρόοδους σου!

(Πωλινάκι) Αυτό είναι το "τώρα" μου που θέλω πάση θυσία να γίνει το "πριν" μου...

Ουουουουπς! Μεγάλη βγήκε! Σόρρυ!

Senior Member
    ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σωμα ειχα.
    να ξερεις εισαι πολυ τυχερη που τα παιρνεις ομοιομορφα και βασικα το 55 πολυ πιθανο να ειναι υπερβολη, θα το δεις αργοτερα αυτο ομως.

σου ευχομαι να μη χασεις το στηθος, εγω το χασα φορεβερ :P :smilegrin:

Senior Member
    Δε συνηθίζω να σχολιάζω φωτογραφίες,αλλά εδώ έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί!
    Αυτό το σώμα ζυγίζει 100 κιλά;Μου κάνει μεγάλη εντύπωση!Στα μάτια μου δείχνει
    πολλά λιγότερα!Επίσης αν ήμουν άντρας στάνταρ θα το ερωτευόμουν!Θηλυκότατο!
    Δεν ξέρω πώς ονειρεύεσαι το μετά σου,puzzle,αλλά αν αυτό ήταν το δικό μου μετά...
    Δεν έχω καν λόγια να συμπληρώσω την πρόταση!Τα -45 κιλά που βάζεις στόχο μου
    ακούγονται πολλά.Ας κατέβεις,που θέλεις,με το καλό και βλέπεις κι εσύ στην πορεία
    πού θα νιώσεις καλά να σταματήσεις.Το σώμα σου πάντως δείχνει σφιχτό,νέο και θελκτικό!
    Ελπίζω ήδη να χαίρεσαι μέσα σ'αυτό και να μην περιμένεις πρώτα να το πας στο μετά του.
    Πραγματικά θα στεναχωρηθώ ν'ακούσω το αντίθετο!Καλή σου δύναμη,κοπέλα μου!

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    (Πωλινάκι) Αυτό είναι το "τώρα" μου που θέλω πάση θυσία να γίνει το "πριν" μου...
    Καλημέρα κούκλα μου!!!! Εχω μείνει άφωνη!!!!! Αυτό το σώμα με καμία δύναμη δεν θα το υπολόγιζα για 100 κιλά, αλήθια!!!!! Βλέποντας δε δικές μου φώτο τώρα στα 106, που δεν είναι και μακριά από τα 100, λέω αποκλίετε να είναι 100 κιλά!!!! Τόσο ομοιόμορφα ζουμερό, με τις κατάλληλες καμπύλες, τα κατάλληλα πιασήματα!!!!! Θα συμφωνίσω με τα κορίτσια πως το 55 που θέτεις, είναι πολύ κάτω για αυτό το σώμα, και θα χάσεις την τόση θυλικότητα που έχει!!!

Ομως αφού εσύ θες να κατεύεις λίγο πιο κάτω, στο εύχομαι ολόψυχα, απλά θα σε σιμβούλευα να μην βλέπεις μόνο ένα αριθμό στην ζυγαριά, αλλά το όλο σύνολο πως φαίνετε. Μην χάσουμε και την συμμετρία και θυλικότητά μας για χάρη μιας ζυγαριάς, έτσι??? :tumble::tumble::tumble:

Σε φιλώ γλυκά κουκλίτσα μου και ελπίζω να τα πούμε σύντομα!!!!

Senior Member
    πραγματικά puzzle, είσαι ένα τυχερό άτομο γιατί έχεις καταπληκτικό σωματότυπο, είσαι συμμετρική και αυτό είναι στα υπέρ σου! Συμφωνω με τα προλαλήσαντα κορίτσια, το σώμα σου θα σου υπαγορεύσει που να σταματήσεις για να είσαι μια χαρά και θελκτική. Μπράβο σου για την απώλεια, καλή συνέχεια!

Καλημέρα!
    Click, Nadine, Polinaki ευχαριστώ πααάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Κορίτσια, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κουράγιο μού δίνετε!
    Ο στόχος στα 55 κιλά έχει μπει για να μην εφησυχάζω... Ελπίζω να μην πέσει πάρα πολύ το στήθος που λόγω ηλικίας έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο! Και σιγά-σιγά να μειωθεί έστω και λίγο η κυτταρίτιδα που δεν φαίνεται στη φωτογραφία! Οφείλω όμως να επιστρέψω κάποια κοπλιμέντα!
    Click, σε ζηλεύω φριχτά για την απώλεια- πειράζει;;;
    Nadine μου, όσο σε διαβάζω εδώ μέσα... Είσαι Η θηλυκή φωνή του φόρουμ! Το σχόλιό σου με απογείωσε! (Μα γιατί να μην είσαι όντως άντρας; )
    Polinaki, εσύ στις φωτογραφίες λάμπεις!
    Α ρε κορίτσια, να είστε καλά, ξεκινάω τη μέρα με χαμόγελο!
    Πολλά φιλιά!

A, Monahoiot! Καλημέρα! Σ' ευχαριστώ πολύ! Πες μας! Πώς πήγε; όλα καλά; πώς νιώθεις;
    Τα -5 είναι αυτής της τελευταίας εβδομάδας; Τι τρως τώρα;;

Senior Member
    Καλημέρα Puzzle, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!! Όλα να πάνε καλά και να νιώθεις όμορφα. Έπαθα πλάκα με τη φωτο σου. Θα συμφωνήσω και με τις υπόλοιπες. Είναι δυνατόν αυτό το σώμα να ζυγίζει 100 κιλά; Ε, αφού είναι, τότε αυτό μας δείχνει ότι δεν παίζει πια και τόσο μεγάλο ρόλο αυτή η %$&^*ζυγαρια!!! (που ορίζει τη ζωή μας και τη διάθεση μας!!!) Εγώ στα 77 μου, με ύψος 1.56 ούτε κολάν μπορώ να φορέσω, και τα χέρια μου είναι τα διπλάσια από τα δικά σου!!!
    Οπότε όπως μου λένε εδώ μέσα κι άλλοι, άρχισε να αγαπάς λίγο το σώμα σου, εδώ κοντεύουμε να το αγαπήσουμε εμείς!!!
    Καλημέρα

Κουκουτσάκι, είσαι γλύκα!

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    Καλημέρα!
    .............. Ελπίζω να μην πέσει πάρα πολύ το στήθος που λόγω ηλικίας έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο! ................
    Οφείλω όμως να επιστρέψω κάποια κοπλιμέντα!

Polinaki, εσύ στις φωτογραφίες λάμπεις!
    Α ρε κορίτσια, να είστε καλά, ξεκινάω τη μέρα με χαμόγελο!
    Πολλά φιλιά!
    Καλη σου μέρα!!!!!!! Γιατί καλέ τί ηλικία έχεις???? Ακους εκεί λόγω ηλικίας!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου, με κάνεις και κοκκινίζω!!!!!!

Πάντα να ξεκινάς την μέρα σου με χαμόγελο. Οτι και να συμβαίνει γύρω σου!

Φιλακια!

Senior Member
    puzzle,θα συμφωνησω εμ ολες τις προλαλησασες, δε δειχνεις με τιποτα 100 κιλα, δεν πεταει τπτ ασχημα, δεν εχεις χαλαρωση, μπορεις να φορεσεις ό,τι θες...... φτου μη σε ματιασω!!!

καλες απωλειες ευχομαι αλλα σιγουρα δε χρειαζεται να χασεις οσα κιλα λες κ σιγουρα τελικα η ζυγαρια ειναι μια μεγαλη (αυτ)απατη!!!!!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast