Results 91 to 96 of 96
Thread: Ξεκινάω και θέλω συμπαράσταση
-
03-06-2011, 11:27 #91
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by konina
Originally posted by polinaki1983
Το Πωλινάκι είχε θεαματική διαφορά puzzle μου..
απλα λεω ότι εχεις ηδη χασει πολλα...
- 03-06-2011, 12:03 #92
Originally posted by puzzle
Karen, σ' ευχαριστώ πολύ! Μαζί θα βαδίσουμε προς το 7! Πολλά φιλιά! Καλημέρα! Love-Love-Love!
Υ.Γ. Βάλτε κι εσείς καμιά φωτογραφία να έχουμε να χαιρόμαστε με τις αλλαγές! Το Πωλινάκι έχει θεαματική διαφορά ας πούμε! Και στα δικά μας!
04-06-2011, 04:46 #93
Sleeping disorders...
Karen κι εγώ το περιμένω το διψήφιο πώς και πώς! Τρίτη ή Τετάρτη μπαίνω χειρουργείο (γυν/κο) και θα 'θελα να το έχω μέχρι τότε (τελευταία επιθυμία χαχαχαχα)!
Ρε Πωλινάκι, ψηλά το κεφάλι! :thumbup:
05-06-2011, 00:24 #94
Originally posted by puzzle στις 04:46
Sleeping disorders...
Θυμήθηκα τώρα την ταινία Sleepless in Seattle...Ax...πώς μας παραμύθιαζαν και αναζητούσαμε ανάλογους έρωτες στη ζωή μας...
Ρομαντική κομεντί ή θρίλερ...ή μάλλον και τα δύο μαζί...Η ανάγκη για κάτι ανώτερο,ξεχωριστό...την αδερφή ψυχή...άραγε υπάρχει;
--->Sleepless In Seattle : Recut as a horror movie
Καληνύχτα και όνειρα Χολυγουντιανά!
05-06-2011, 00:50 #95
Πιστεύω ότι υπάρχει, αλλά δεν αναπτύσσεται πάντα ερωτική σχέση μ'αυτή, γιατί η αγάπη έχει πολλές μορφές πέρα από την ερωτική.
Είχα κάποτε ερωτική σχέση για 7 χρόνια με κάποιον που πραγματικά νιώθαμε ότι είμαστε αδελφές ψυχές...όμως η σχέση έληξε λίγο πριν το γάμο. Εξακολουθούσαμε όμως να έχουμε πολλή αγάπη μεταξύ μας, να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, να νιώθουμε ένα περίεργο δέσιμο.
puzzle συμφωνώ σε όλα με τα κορίτσια!
Και γω στα 30 μου ζύγιζα 40 κιλά λιγότερο από τώρα και αργά κατάλαβα ότι είχα μια χαρά σώμα...έβρισκα συνέχεια άσχημα σημεία πάνω μου και με φόρτωνα με μειονεκτικές σκέψεις. Αργότερα κατάλαβα πόσο με αδικούσα!Υπέφερα από τον ίδιο μου τον εαυτό!
Όμως και οι άνδρες έχουν μερίδα ευθύνης σ'αυτό, όπως και γενικά τα πρότυπα γυναικείου σώματος που προβάλλονται από τα ΜΜΕ...Παρουσιάζουν τέλεια σώματα που αντιστοιχούν μόνο στο 5% των γυναικών και οι υπόλοιπες παλεύουμε να τους μοιάσουμε,μπαίνοντας στο φαύλο κύκλο της οικονομικής και συναισθηματικής μας εκμετάλλευσης.
Απορώ...δεν σε πλησιάζουν οι άνδρες γιατί σε βλέπουν ως υπέρβαρη ή εσύ κομπλάρεις επειδή νιώθεις άσχημα για το σώμα σου; Έχεις μια χαρά σώμα και σε όσους αρέσεις- για τους άλλους δε θα μπορέσεις!:yes:
05-06-2011, 08:53 #96
Καλημέρα κορίτσια!
Χθες κατέβηκα στο Σύνταγμα- δεν είχα πάει καθόλου τις τελευταίες μέρες. Αρκετός κόσμος αλλά -μεταξύ μας- λίγο ξενέρωτη η όλη φάση: άμα δεν σε κυνηγάνε οι μπάτσοι, δεν πέφτει καμιά μολότοφ δεν έχει γούστο!Πάντως -για να εστιάσω στο θέμα του φόρουμ: πρώτη φορά ήμουν όρθια τόσες ώρες και δεν κουράστηκα! Ζήτω η απώλεια βάρους! Ξαναποκτάω αντοχές!
Χαχαχα πλάκα έχει το τρεϊλεράκι που ανέβασες Nadine!Εγώ πάντως την αδελφή ψυχή μου δεν την έχω βρει μεχρι σήμερα: ακόμα και οι φίλοι μου (τα υποκατάστατα της "αδελφής ψυχής") με εκπλήσσουν ώρες-ώρες κι όχι πάντα ευχάριστα :dork:
Μέσα στο γάμο μου πάντως απολαμβάνω τη διαφορετικότητά μου με τον άντρα μου! Μάλιστα στο βαθμό που οι διαφορές μας οφείλονται στον διαφορετικό τρόπο που είναι "καθορισμένα" να σκέφτονται τα δύο φύλα το διασκεδάζω κιόλας και όταν τσακωνόμαστε του λέω "μωρό μου, είναι ανώφελο, απλά ανταποκρινόμαστε στα στερεότυπα" -τι να πω, δεν δείχνει πάντα να τον καλμάρει αυτόuzzled: :saint2:
Όσον αφορά τους άντρες ʼντζελά μου: του άντρα μου και κάτι παλιών γκόμενων που έτυχε να συναντήσω τους αρέσω ακόμα ή τουλάχιστον έτσι μου λένε (ένας πρώην μού είπε πρόσφατα: "big mama, είσαι πολύ ερωτική"- δεν ήξερα αν έπρεπε να το πάρω ως προσβολή ή ως κοπλιμέντο δηλαδή!). Όμως τώρα με τα πολλά κιλά είχα αναπτύξει "όραση-τούνελ" που θα πει: έμπαινα σε ένα χώρο και κοίταζα μόνο ευθεία μπροστά και απέφευγα τη βλεμματική επαφή όταν δεν χρειαζόταν: νομίζω πως ήταν μια υποσυνείδητη προσπάθεια να περνάω απαρατήρητη. Εννοείται πως είχα ξεχάσει τι θα πει φλερτ. Έτσι νομίζω πως ήταν ο θανατηφόρος συνδυασμός και των δύο παραγόντων που ανέφερες: σίγουρα το επιπλέον βάρος αποθαρρύνει πολλούς επίδοξους εραστές -και τους υπόλοιπους τολμηρούς τους αποθάρρυνα εγώ η ίδια. Τώρα που έχασα λίγο και βλέπω έναν πιο κομψό εαυτό μου στον καθρέφτη έχω αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να πω με περηφάνεια πως η αυτοπεποίθησή μου δεν συναρτάται με την εικόνα μου! Όλ' αυτά σε σχέση με τους άντρες γιατί γενικά σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας νομίζω έχω μια υγιή δόση πίστης στον εαυτό μου! ( http://www.youtube.com/watch?v=Oq5Uiabz6gI)
Ουφ, πάλι σεντόνι έγραψα, κι ακόμα δεν τελείωσα ούτε τον πρωινό καφέ! Με εμπνέετε φαίνεται!
Πάω να κάνω βολτίτσα στο φόρουμ να προσθέσω το κερασάκι μου και σ' άλλα τόπικ (μη χάσω!) και μετά λέω να ξυπνήσω τον υπναρά μήπως πάμε καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο- έχει ωραία λιακάδα έξω! Φιλιάαα!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία