Results 1 to 15 of 19
-
18-03-2011, 02:32 #1
ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! (εικόνες που μας χάρισαν μικρές χαρές)
Σκέφτηκα να ανοίξω ένα topic που να αναφέρουμε καθημερινές μας επιτυχίες, όποιας μορφής και αν είναι αυτές, ώστε να μοιραζόμαστε τις χαρές μας, ιδέες και γιατί όχι να παραδειγματιζόμαστε για μια ακόμα πιο όμορφη επόμενη ημέρα!
καλή μας επιτυχία λοιπόν!
:thumbup::starhit:
- 18-03-2011, 02:39 #2
αρχικά να σας μεταφέρω μια μεγάλη επιτυχία μου!!! τα πιο παλιά μέλη θα θυμούνται το δράμα που πέρασα με τα μαλλιά μου.. τα είχα κάψει εντελώς (επειδή είχα κάνει μια άκρος αποτυχημένη περμανάντ) με αποτέλεσμα να τα κόβω συνεχώς σχεδόν αγορέ για μήνες και κάνοντας ένα σορό θεραπείες μαλλιών....
σήμερα, 1 1/2 χρόνο μετά, το καμένο έχει φύγει εντελώς, μπορώ να πω πως μετά από πολλά χρόνια βλέπω τα μαλλιά μου πάλι να γυαλίζουν φυσικά!!!! τα έχω αφήσει στο φυσικό μου χρώμα (καστανό) και το μόνο που έχω κάνει για να σπάει η μονοτονία, είναι που έχω βάλει μερικές τούφες extension από τη μια πλευρά σε μοβ χρώμα!
μετά από σχεδόν δέκα χρόνια (ΝΑΙ! έβαφα τα μαλλιά μου σχεδόν από 15 χρονών απλά για να κάνω αλλαγές), έχω και πάλι το φυσικό μου χρώμα, πιο ζωντανό από ποτέ!
για την ώρα δε σκέφτομαι να το χαλάσω, μου αρέσει τελικά :)
18-03-2011, 02:49 #3
Από τις 11/02/2011 έκοψα το κάπνισμα!
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής έχω καπνίσει από τότε 5 τσιγάρα μετρημένα και αυτά όχι ολόκληρα. Θεωρώ πως δεν είναι τρομερός ο αριθμός, αν σκεφτείς πως κάπνιζα πάνω από 20-25 τη μέρα....
Ξεκίνησα το κάπνισμα όταν ήμουν στο λύκειο απλά για μόστρα... στη συνέχεια έγινε συνήθεια, μετά ευχαρίστηση και κατέληξε ο σύντροφος στις δύσκολες ώρες....
Δε με είχε πειράξει ποτέ ούτε με κούρασε σωματικά.
Απλά μια μέρα ένιωσα πως ήρθε η ώρα να χωρίσω από τον πιστό μου φίλο και να μην είμαι πια εξαρτημένη αυτόν..
Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, είχα πολλά νεύρα, τσιμπολόγαγα για να απασχολώ τα χέρια μου κ το στόμα μου..
Πλέον την παρούσα φάση αν δω κάποιον να ανάψει τσιγάρο δίπλα μου, ζηλεύω μεν, αλλά δεν αντιγράφω την κίνησή του. Ίσως στρίψω απλά, για να το δώσω στον επόμενο...
:)
18-03-2011, 02:50 #4
φρέσκια επιτυχία! έκανα πέρασμα από την κουζίνα, αλλά δεν πήρα τίποτα μαζί μου για να τσιμπάω στο κρεβάτι
:)
18-03-2011, 02:55 #5
τελικά οι οδοντόπαστες που διαφημίζουν για λευκότερα δόντια κάνουν δουλειά!
Μετά το κόψιμο του τσιγάρου, σειρά πήρε να γυρίσω το χρώμα των δοντιών μου στα φυσιολογικά του... και με την colgate max white βλέπω χαραγμένη μια όμορφη πορεία!!!!
Αν θελήσετε κάτι αντίστοιχο, σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
18-03-2011, 12:26 #6
κοψτο τελειως μτσεκακι, δεν υπαρχουν ημιμετρα σαυτο...ή καπνιζεις ή οχι. στ η δυσκολη στιγμη ξανακυλας...
κ κανε μια λευκανση βρ εκαλο μου, τρελη διαφορα! καλη ειναι η οδοντοπαστα δε λεω...
στιγμη επιτυχιας φρεσκια φρεσκια σταματησα το βουλιμικο επεισοδιο μου χθες! cici :******** ευτυχως ησουν online αλλιως ποιος ξερει.
18-03-2011, 12:31 #7
Originally posted by badgirl11
cici :******** ευτυχως ησουν online αλλιως ποιος ξερει.
πραγματικά καταλαβαίνω.. ελπίζω να τα γλιτώσουμε το σ/κ που είναι οι πιο επικύνδηνες μέρες
18-03-2011, 12:36 #8
αληθεια τοτε ειναι? γιατι τα σαβ/κα?πως κ συμβαινει αυτο αραγε?
σε μενα δεν εχω τσεκαρει τις μερες...
εχω τσεκαρει το μετα απο τι,
συνηθως μετα απο φασεις που ειμαι δυνατη για να στηριξω καταστασεις κ μετα σπαω μονη...
οταν γινεται κατι ειμαι βραχος, 1 μηνα μετα οταν περασε η αναμπουμπουλα εγω καθομαι κ κλαιω για το πριν :o
18-03-2011, 12:44 #9
εντάξει όχι μόνο τα σ/κα.
Απλά αν κάνω πχ βουλιμικό (δλδ υπερφαγικό) στη μέση της βδομ. που έχω ένα πρόγραμμα, τη σχολή, το διάβασμα κλπ.. θα είναι σίγουρα βουλιμικό.
Ενώ τα σ/κ μπορεί να βρίσκώ αφορμή οτι δε θα βγω και δε θα με δει κανείς οτι έχω φαει παραπάνω (γιατί σπάνια βγαίνω) .. δλδ. το μέσα και η μοναξια μου κάνει κακό..
Αλλά και γω πλέον καταλαβαίνω πότε θα κάνω βουλιμικό και τους λόγους. Δε καταφέρνω παντα να κρατηθώ, αλλά οκ.. προσπαθούμε.
Ίσως σου συμβαίνει αυτό γιατί τα κρατάς πολύ καιρό μέσα σου..και φουντώνουν όλο και πιο πολυ.
18-03-2011, 12:51 #10
μπα τα λεω επι τοπου, απλα σε θεματα υγειας τι να πεις, γιατι αρρωστησες? γιατι δε προσεχες? γιατι πρεπει να σε τρεχω? απλα τρεχεις να σωσεις ο,τι προλαβεις...απο τον ανθρωπο σου.
Χεσε μεσα εν ολιγοις.
Τελικα οταν μου ελεγαν οτι θα μου λειπουν τα μαθητικα τα χρονια δεν το πιστευα. Τοσο αναλαφρα κ ομορφα!
το μονο που προβλημα ηταν αν θα βαλω φορμα ή μποτα...κ μεχρι τι ωρα θα με αφησουν να βγω το βραδυ χαχαχαχ
Βασικα αυτο που περιεγραφες με το βουλιμικο (αν κ εχουμε σκοτωσει το θεμα εδω) να σου πω οτι θα αλλαξει μορφη μετα που θα μπορεις να τρως οποτε θες κ δε θα δινεις λογαριασμο.
Αρχικα, τουλαχιστο εγω, ειχα τρομερο ξεσπασμα εξου κ ξαναπαχυνα...επι μηνες!
Μετα ομως καταλαβαινεις οτι απλα δεν γινεται αυτο κ πρεπει να μαθεις να διαχειριζεσαι τροφη-συναισθηματα κυριολεκτικα μονη.
Δηλαδη δεν υπαρχει πια ο φοβος του να δουν οτι εφαγες το βραδυ, απτην αλλη στην αρχη το εκμεταλευεσαι, ξεσπας, κανεις οτι δε μπορουσες τοσα χρονια. Μετα ομως ξυπνας...
Τι στα λεω τωρα, εσυ μαλλον θα ανυπομονεις να εχεις στο ντουλαπι εστω ενα γλυκο...αχ βρε τσιτσι τι περνας ρε γμτ...
18-03-2011, 13:00 #11
χαχ.. γλυκό στο ντουλάπι ε..
έχουμε κάτι σοκολατάκια αλλά ευτυχώς νηστέυω..
σορρυ για τα off topic.. θέλω να συζητήσω κι άλλο αλλά πρέπει να φύγω έχω μάθημα (ευτυχώς λίγες ώρες).
και για να μη βγω τελειως off, επιτυχία μου σήμερα ήταν οτι σκεφτόμουν απο χθές το βράδυ τι ωρα θα ξυπνήσω για να φαω ότι να'ναι...
αλλά ξύπνησα, τελείωσα μια άσκηση για τη σχολή που είχαμε και δεν έφαγα πολύ..
18-03-2011, 13:02 #12
μπραβο τσιτσι! παμε εχω κι γω διαβασμα φιλιαααααααα κ μια καλη ημερα να εχεις! περιττο να σου πω οτι βοηθησες κ σημερα κ μου εφτιαξες τη διαθεση...μηπως εισαι αγγελος? :)
18-03-2011, 13:03 #13
α κ για να μην ειμαι κ εγω οφτοπικ...μεγαλη χαρα πηρα οταν σηκωσα το τηλεφωνο και του ζητησα συγνωμη που τον κατσαδιασα πρωινιατικο...
δεν αναιρεσα οσα ειπα αλλα παραδεχτηκα οτι...υπερεβαλα...
κ δεν ειχα ομορφο τροπο!
18-03-2011, 15:39 #14
Επιτυχια ειναι οτι εχω κανει μονο 2 υπερφαγικα αυτο το μηνα.... ο οποιος σημερα μετραει 18 μερες...σε αντιθεση με τους προηγουμενους που θα είχα κανει ενα ακομη... συνεπως ελεγχος υπερφαγιας......
18-03-2011, 17:20 #15
επιτυχια νουμερο 1. δεν εχω κανει υπερφαδικο απο τις 16/2!
επιτυχια νουμερο 2. απο τις2/1 που ξεκινησα διαιτα εχω σπασει την διατροφη μου μονο 2 φορες για 2,5 μερες!
επιτυχια νουμερο 3.εχω κολησει εδω και 2 εβδομαδες και δεν μου εχει περασει καν απο το μυαλο μου να εγκαταλειψω την προσπαθεια. αντιθετα εχω πεισμωσει αφανταστα!
επιτυχια νουμερο 4. και ολα αυτα ενω δουλευω σε ψιλικατζιδικο με πολλους πειρασμους και αδεια να τρωω ο,τι θελω!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση