πολυ καλο για να ναι αληθινο;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

πολυ καλο για να ναι αληθινο;

Γεια σας κοριτσια....θελω την βοηθεια σας
    διαβασα σχετικα τοπικ αλλα γυρω γυρω παει το θεμα και ουσια καμια....
    κανω την atkins ειμαι στην 3 μερα και εχω χασει 1 κιλο
    νιωθω χαλια εξαιτιας την αναπνοης μου και μονο για να μην πω για την λιγουρα που εχω για φρουτα και λαχανικα!!!!κι ομως ναι....μου λειπουν απιστευτα
    θα σας πω τι εχω φαει σημερα....
    πρωινο: 2 αυγα με 4 φετες γαλοπουλα και 3 τυρι μακεδονικο (δεν ξερω αν επιτρεπεται ειναι χυμα και δεν μπορω να δω υδατανθρακες) με μια κουταλια λαδι
    ελληνικο με 2 καψουλες slimline η canderell
    μεσημεριανο ενα μεγαλο κομματι μπακαλιαρο
    απογευματινο γιαουρτι 0% (εχει 4 γρ υδατανθρακες και υπεθεσα οτι μπορω να το φαω)
    βραδυνο 5 φετες ζαμπον και 3 τυρι μακεδονικο
    ενδιαμεσα 4 κουτακια coca cola zero
    ειναι καλα πιστευετε;
    εχω σιχαθει ηδη κρεατα και ψαρια.....
    please βοηθηστε με εχω γαμο 4 ιουνιου

Senior Member
    αφου δε σου αρεσει αυτη η διατροφη γιατι τη κανεις? γιατι δε τρως τα λαχανικά που σου αρέσουν?

Senior Member
    γιατι εχω κολλησει και οταν την ξεκινησα ημουν 67
    πραγματικα μου χει βγει η ψυχη
    εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αποτελεσματικη και σε ατομα που δεν αδυνατιζανε αλλιως....τι να πω
    οποιος ξερει και εχει κανει παρακαλω να με βοηθησει
    :puzzled:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    wanna το πιο λογικά θα ήταν να πάς εδώ!!! και ρωτήσεις,δε νομίζω αυτό που αναρωτιέσαι να έχει σχέση με την βουλιμία!

Senior Member
    Ok sugnwmi
    s euxaristw

Junior Member
    Συγγνωμη αλλα 1 κιλο σε 3 μερες μπορεις να το χασεις και με μια οποιαδηποτε ανθρωπινη διαιτα! αυτες οι χημικες και οι ΑΤΚΙΝΣ ειναι ΧΙΡΟΣΙΜΑ για τον οργανισμό!Ας τρως πολλα λαχανικα ,πιο λιγα φρουτα ΚΑΙ πρωτεϊνες!

Junior Member
    Εξαλλου τα πρωτα κιλα ειναι ως επι το πλειστον υγρα και χανονται σχετικα πιο ευκολα. αλλα κι ετσι να μην ειναι μην εγκαταλειπεις!Στο λεω εγω που μου εφυγε η ψυχη να χασω τα κιλα που εχασα, η ζυγαρια ειχε μουλαρωσει τρελα Ε κι ετσι εκανα κι εγω το ιδιο, μουλαρωσα!χαχαχαχα

Senior Member
    poli swsth;)

Senior Member
    το γιαουρτι στη φαση της ενεργοποιησης δεν επιτρεπεται,μειωσε λίγο το τυρι σου και κατι ακομα...4 κουτακιά αναψυκτικο? δεν θα το λεγα και πολλή σωστη κίνηση..Επίσης τα λαχανικά που ειναι?αυτός ειναι ο λόγος που αισθάνεσαι απαίσια στους 20 υδατανθρακες που διακαιουσαι συνολικά τη μερα οι 12 ΠΡΕΠΕΙ προερχονται απο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ..το μότο της διατροφης αυτής ειναι το eat your veggies αλλιως και δυσκοιλότητα θα έχεις και καοσμία και κυριώς χάλια διαθεση, πολυ νερο λαχανικα σε καθε γευμα και τυρι μέχρι 120 (το πολυ )γραμμάρια.Να ενημερώνεστε σωστά πριν ξεκινήσετε μια διατροφή, έτσι κι εγώ πριν μερικά χρονια πίστευα οτι έκανα άτκινς ενώ δεν έκανα γιατί έτρωγα όπως εσυ και με πολύ λιγότερές θερμίδες και το αποτελέσμα ήταν να λιποθυμήσω στη μέση του δρόμου, αφου έλεγα κι εγω ειναι χημική διαίτα και καταστροφική για την υγεία αναθεώρησα 7-8 χρόνια μετά αφου διάβασα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βιβλίο και έψαξα αρκετα για τη σωστη εφαρμογή της μαλίστα πλεον την προτεινουν και πολλοι γιατροι..αλλά την κανονική ατκινς και όχι αυτό που κάνεις εσυ τώρα ούτε αυτό που έκανα εγω τότε.Μιλάω φιλικα γιατί και γω την ειχα πατησει όπως εσυ..μπορεις να τρως μεχρι 3 σαλάτες την ημέρα αν ενημερωθεις σωστα για τους υδατανθρακες στις σαλάτες που θα επιλεξεις, μαλίστα επιτρεπεται να τρως και σοκολάτα sweet n' balance ακόμη και κατα τη φάση της ενεργοποιήσης αφου όλη η σοκολάτα(100γρ) περιεχει 4 υδατανθρακες ( οι πολύολες που λέει πίσω στην διατροφική αναλυση αφαιρουνται και ετσι προκυπτουν οι 4 υδατανθρακες)εγω απο μεσα ιανουαριου εχω χάσει 11 κιλα που φαίνονται τουλάχιστον σαν 15 και ειναι λίπος γιατι με πρωτεικη διατροφη δεν μπορεις να χλασεις μυικο ιστο..αυτά τα όλιγα και ξανατονίζω παλί την φιλική μου διάθεση.

Senior Member
    wannabeskinny , καλημέρα ............ Εχεις αναρωτηθει τι θα γινει αν σταματησεις την atkins? Σε χρονο μηδενικο θα παρεις οσα εβαλες !
    το κιλο που εχασες , λυπαμαι που θα σε απογοητευσω ειναι υγρα , κετονες (τοξινες ) που θελει να αποβαλλει ο οργανισμος για να μην παθει δηλητηριαση. Το μονο που θα καταφερεις ειναι μια ωραια αφυδατωση απο την συνεχη απωλεια υγρων........
    Δεν θα πεινας σε μια δυο μερες αλλα τα αποτελεσματα ειναι παροδικα ...........
    Συγνωμη για την ωμη αληθεια αλλα ειμαι παθουσα...................:fake sniffle:

Senior Member
    εχετε δικιο...

γουαναμπι...
    Είχα κάνει παλιά την άτκινς και έχασα 8 κιλά σε είκοσι μέρες.
    Όμως, δεν είδα πουθενά να λέει για γιαούρτια και αναψυκτικά.
    Εγώ έτρωγα πρωτείνες με πράσινα. (μπριζόλες, κοτόπουλο, τόνο μαρούλι, χόρτα).
    Ή εγώ δεν την έχω διαβάσει καλά ή εσύ..:Ρ

Senior Member
    posa isoun liana mou

Originally posted by wannabeskinny
    posa isoun liana mou
    είχα φτάσει 76...:)
    Βέβαια, αν σκεφτείς πως είμαι 1.70 με πολύ ελαφρύ σκελετό και αποθήκες λίπους μόνο στην κοιλιά, ήμουν λες και περίμενα να σπάσουν τα νερά...
    Και τώρα κάπως έτσι είμαι δηλαδή αλλά δεν έχω πολύ κουράγιο να ξεκινήσω δίαιτα...

Senior Member
    ειμαι σιγουρη πως εχεις το κουραγιο
    ξεκινα απο αυριο κιολας
    διατροφουλα και λιγη γυμναστικη εστω ,αρκουν για να μπεις μεσα σ ενα μηνα