βιβλιο ατκινς
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

βιβλιο ατκινς

αν καποιος το αγορασε αλλα τελικα δεν του εκατσε σαν διαιτα προτιθεμαι να το αγορασω....στειλτε μου πμ η εδω!!!!
    ευχαριστωωω

Junior Member
    Μπορεις να μπεις στο www.atkins.com και να βρεις ολες τις πληροφοριες που ψαχνεις. Το βιβλιο κατα τη γνωμη μου δε λεει τιποτα παραπανω απο το site. Κι εγω Atkins κανω, καλη επιτυχια αν ξεκινησεις!

Senior Member
    λες???δεν θα λεει κατι παραπανω???ευχαριστω

Junior Member
    Τι να σου πω, στο site εχει ολες τις πληροφοριες οπως επισης και ολες (μα ολες) τις συνταγες. Στο site εχει και meal planner, οδηγο υδατανθρακων, κλπ. Εγω το βρισκω πολυ πιο ευχρηστο απο το βιβλιο. Τωρα βεβαια εξαρταται και απο τη σχεση που εχει κανεις με τα βιβλια και τους υπολογιστες χαχαχα!:P
    Παντως να σου πω κατι? Καλη η Atkins αλλα αν δεν προσεχεις και λιγο ποσες θερμιδες τρως καθε μερα δεν εχει αποτελεσμα (αναμενομενο φυσικα...). Το λεω γιατι γενικα την προβαλλουν ως τη διαιτα που τρως οσο θες... uzzled:

Senior Member
    το διαπιστωσα με σκληρο τροπο χαχχαχαχα!!!!!δυστυχως για να εχει αποτελεσμα πρεπει να ειναι και θερμιδικη μαζι....

Junior Member
    Ε ναι, δε γινεται αλλιως, αμα τηγανιζεις οπως λεει στο site και πλακωνεις και τις μαγιονεζες δε γινεται τιποτα!

Senior Member
    κοιτα μπορει να βοηθαει εκεινους που εχουν 30-40-50 κιλα να χασουν αλλα εμενα που εχω 10 δυστυχως οχι....

Senior Member
    Συμφωνώ με chunky το βιβλίο δεν λεει τίποτα,το πήρα κι εγώ,το διάβασα αλλα δεν αποκόμισα κάποια καινούργια γνώση.
    Το σαιτ είναι πολύ πιο κατατοπιστικό.

Senior Member
    Eμενα με βοηθησε πολυ.Σ λεει για τον υπερινσουλισμο και τον candida κατι που εγω η ιδια αγνοουσα.Εγω παντως θα προτεινα να πας σε ενα μεγαλο βιβλιοπωλειο και να το ξεφυλλησεις.Αν δεις οτι σου αρεσει τοτε παρτο.Εγω ετσι εκανα τουλαχιστον.

Senior Member
    tnx paidia!