Εξαρτήσεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Senior Member
    Το φαγητο(προσπαθω να το παλεψω)
    Τα τεχνητα νυχια (δεν παλευετε)
    Μασαω τα ουλη μου(συστηματικα απο τοτε που σταματησα να "τρωω" τα νυχια μου)

Παλια ετρωγα τα νυχια μου και καπνιζα.Καταφερα να τα κοψω και τα 2 μαχαιρι.

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    αγοράζω ή ρούχα που αγοράζω με την προοπτική ότι αργότερα θα χωράω μέσα :D
    ψιιιιιιιτττττττ αυτο το κανω κι εγω ακομα κ τωρα...κ παρ'οτι ειναι απολυτα κακοποιητικο για τον εαυτο μου -σε σημειο μαζοχισμου- το λατρευω!!!!!!!!!!!:starhit::starhit::starhi t::starhit:

Senior Member
    Χμμμ, κι εγώ το έκανα κάποτε αυτό. Φοράω κάτι ρούχα πενταετίας για 1η φορά τελευταία, κι έχω ακόμα στοκ(ειδικά από δώρα... σε βλέπουν 150 κιλά και πιστεύουν πως φοράς XL, καλό; )

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Χμμμ, κι εγώ το έκανα κάποτε αυτό. Φοράω κάτι ρούχα πενταετίας για 1η φορά τελευταία, κι έχω ακόμα στοκ(ειδικά από δώρα... σε βλέπουν 150 κιλά και πιστεύουν πως φοράς XL, καλό; )
    οντως.... σου εχω ομως χειροτερο.... να εχεισ παρει κοντα 30 κιλα κ να σου λενε μα καλα τοσα ρουχα εχεις γιατι φορας ολο τα ιδια κ τα ιδια????

Senior Member
    Γιατί; Έλα μου ντε... νομίζω αν δε βρεθεί κάποιος σε τέτοια κατάσταση δύσκολα μπορεί να συλλογιστεί τέτοιες πρακτικές δυσκολίες του τύπου δεν έχω ρούχα να φορέσω επειδή δε μου κάνει τίποτα.

Ομοίως αν μια φίλη των 50 κιλών μου κάνει ένα δώρο σε εντελώς λάθος μέγεθος τη δικαιολογώ, απλά δεν έχει ιδέα και στο μυαλό της το XL είναι εξωπραγματικά μεγάλο.

Senior Member
    Originally posted by konina
    επισης ενα διαστημα ειχα μανια με τις αρρωστιες...ημουν καθε βδομαδα στο γιατρο για ασχετο λογο.... πχ αλλοτε πηγαινα οδοντιατρο, αλλοτε ορθοπεδικο, αλλοτε γυναικολογο....ηταν μια τοσο στρεσογονος περιοδος για μενα που πραγματι ειχα εξαρτηθει "στην αποψη των γιατρων"...

ευτυχως περασε ανεπιστρεπτι!!!!!!!!

ααα!!! εχω επρασει κ περιοδο κολλημενη στον η/υ με τους σιμς.........
    αυτο λεγεται νοσοφοβια και το εχω χρονια -πλεον σε μικροτερο βαθμο- εχω χαλασει χιλιαδες ευρω σε εξετασεις και γιατρους

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by sourkouna
    Τα τεχνητα νυχια (δεν παλευετε)
    Παλια ετρωγα τα νυχια μου
    ουπςςςςςςςς αυτα τα εχω κ εγω!χωρις τεχνητα νυχια νιωθω ΧΑΛΙΑ!!κ επισης μεχρι τα 25 ετρωγα φανατικα τα νυχια μ,το σταματησα μονο οταν αρχισα να βαζω τεχνητα

Senior Member
    εξαρτησεις...

μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε ενα πραγμα!Φανατικη της Coca Cola κι εγω αλλα το περιεργο ειναι πως οταν αποφασισω οτι δεν θα πιω,δεν πινω!:lol:

Senior Member
    πολυ πετυχημένο αυτό με τα ρούχα. ξέρω πολλά άτομα που το κάνουν, παρ'ολα αυτά εγω ποτε δε πήρα μικρότερο νούμερο. συνήθως παίρνω παντελόνι πιο στενό ώστε να είναι κινητήριο για να χασω κιλά.
    αλλά τουλάχιστον να μπορώ να το φορέσω, έστω κ στενό, να το βλέπω στη ντουλαπα.. δε μ΄'αρεσει.. :/

παντως για το ιντερνετ εχω περάσει κι εγω πριν 3 χρ. για περιπου μισο χρόνο (που δεν εκανα τιποτα στη ζωη μου :) ) ήμουν όλη μερα στο δωματιο... κ στο ιντερνετ φυσικά, μιλούσα με όποιον να'ναι, και το ένιωθα εξάρτηση!!!
    αλλα μετα αναγκαστηκα να παταω κ σε κανα μαθημα κ οκ, σιγα σιγα εφυγε.

αλλα τωρα που μπαινω καθημερινα στο ιντερνετ, δεν ειναι εξαρτηση για μενα, δλδ μπαινω πχ εδω στο φορουμ και μου αρεσει. κ αν δε μπω πχ το καλοκαιρι για μερικες βδομ δε μου λείπει..

επίσης κάπου διάβασα για sims.......μακριά... σκόρδα, σαν το σατανά.
    15 χρ ημουν νομιζω καλοκαιρι, απο το πρωι ως τις 8 το βραδυ.. επαιζα:dork:, δλδ ουτε να φαω δε μπορουσα.
    τωρα εχει η αδερφη μου ενα απο τα τελευταια, κ δε θελω να το δω καθολου ξερω πως ειναι κολλημα.
    αλλα δε παιζω καθολου παιχνίδια! ούτε φιδακι στο κινητο.

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    ξεχασα το πιο βασικο μου. 3ο και μακρυτερο που λενε! εεε... καλητερο!

humor
    Ma η εξαρτηση απο το χιουμορ δεν ειναι εξαρτηση αλλα το πως πρεπει να ζουμε!!:thumbup:

Senior Member
    δυστηχος εξαρτηση εχει γινει στις μερες μας και στους βιορυθμους μας.
    το εχω σχεδον αναγκη το χιουμορ απο τους αλλους, μεγαλωσα σε οικογενεια με φοβερο χιουμορ και δεν μπορω τα ατομα χωρις αυτο -δυστηχως η ευτηχως- αυτο εννοουσα :P

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    ουπςςςςςςςς αυτα τα εχω κ εγω!χωρις τεχνητα νυχια νιωθω ΧΑΛΙΑ!!κ επισης μεχρι τα 25 ετρωγα φανατικα τα νυχια μ,το σταματησα μονο οταν αρχισα να βαζω τεχνητα
    Και γω μια απ'τα ιδια.:starhit: Τα θελω ΠΑΝΤΑ στην εντελεια!!

Senior Member
    Εξαρτήσεις, ε?
    Για να σκεφτώ λιγάκι, χμμμ.... Το βρήκα! :eureka: Θα έλεγα πως είμαι εξαρτημένη από τις εξαρτήσεις! :dork:

Senior Member
    αλκοόλ, τσιγάρο, αποδοχή από τους άλλους, γλυκά

Senior Member
    Εξαρτήσεις λοιπόν το θέμα. Έχουμε και λέμε:
    -εξάρτηση από τους ξηρούς καρπούς, μπορώ να ζήσω μόνο με ηλιόσπορους. Έχω καταναλώσει εκατοντάδες κιλά σποράκια σε όλη μου τη ζωή.
    -εξάρτηση από την ικανοποίηση του ουρανίσκου. Τρελαίνομαι για γευστικά ξεφαντώματα, εναλλαγές γλυκού και αλμυρού.
    -εξάρτηση από τη μαμά μου. Θέλω να ξέρω ανά πάσα στιγμή που είναι και τι κάνει, αν είναι καλά, στα 37 μου πια, ακόμη της τρίβομαι για να με φιλάει και να με αγκαλιάζει. Απογαλακτισμός μηδέν.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast