Sleeve στα 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Sleeve στα 19

Καλημερα σε ολους
    Mε λενε Χαρα και ειμαι 19 χρονων.Στα 15 μου εκανα θυροειδεκτομη γιατι ειχα οζους και ηταν αρκετα επιφοβο να υπαρχουν σοβαρες επιπλοκες...Μετα την εγχειριση σε διαστημα 1 χρονου ο θυροειδης μου ηταν αρυθμιστος και ειχα προβλημα απορροφησης με τα χαπια μου,με αποτελεσμα να βαλω γυρω στα 35 κιλα (καλα δεν εφταιγε μονο ο θυροειδης,εφταιγε και που ειμαι λαιμαργη :P )
    Το κακο ειναι οτι με το που ο θυροειδης μου σταθεροποιηθηκε εδινα πανελλαδικες και ως εκ τουτου το βαρος αυξηθηκε ακομα περισσοτερο.
    Πλεον λοιπον ζυγιζω 120 κιλα με υψος 1.69...
    Ο γιατρος μου (Βουδουρης) μου συστισε ανεπιφυλακτα το sleeve ως πιο ριζικη και μονιμη λυση,και στο forum βλεπω πολυ καλα λογια για τη συγκεκριμενη επεμβαση.
    (Η μαμα μου ηθελε να κανω δακτυλιο γιατι ψιλοφοβαται τη μονιμοτητα του sleeve αλλα μ αυτα που διαβαζω δεν εχω καμια ορεξη γι αυτο)
    Κατα πασα πιθανοτητα μπαινω μεσα Ιανουαριου...
    Ωστοσο ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανενας αλλος σε τετοια ηλικια για να μαθω αν ειχε χαλαρωση παρα τη μικρη ηλικια...
    Και επισης να ρωτησω για το θεμα που με ανησυχει πολυ (θα φανω πολυ αυταρεσκη αλλα,ναι δεν με ανησυχουν οι -μηδαμινοι απ οτι βλεπω- κινδυνοι αλλα αυτο) αν η απωλεια μαλλιων ειναι τοσο τρομακτικη και αν οι ουλες μενουν αρκετα εμφανως(ψωναρα :P)
    Ε και γενικα καμια συμβουλη κανενα tip και να μαθω και τα δικα σας αποτελεσματα και κατα ποσο εχετε μετανιωσει-η οχι- την επεμβαση...
    Σας ευχαριστω και καλως σας βρικα

Senior Member
    Καλωσήρθες, η τριχόπτωση είναι παροδική,οι ουλές τις λαπαροσκόπησης αμελητέες ανάλογα και τον τύπο του δέρματος.Εγώ ξέρω παιδί που έκανε σε τέτοια ηλικία χολοπαγκρεατική εκτροπή,περισσότερα κιλά όμως.Η χαλάρωση είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων,αλλά σχεδόν πάντα υπαρκτή και οδηγεί σε νέο χειρουργείο.Το θέμα όμως είναι άλλο...αν με το ιατρικό ιστορικό που περιγράφεις,αν η sleeve είναι η καλύτερη λύση για σένα και αν ναι,κατά πόσο θα στην κάνουν σωστά τεχνικά ώστε σε 4-5 χρόνια να μην αρχίσει η ανηφόρα των κιλών...

Senior Member
    Καλη μερα στα παλια και στα καινουρια μελη του forum.
    Βρε Stellio μα το θεο δεν παιζεσαι, σε παρακολουθω και εδω και σε αλλο forum,
    επειδη εκανες εσυ Roux n Y που ταιριαζε σε σενα, πρεπει να κανει ολος ο κοσμος???????
    Με τα λεγομενα σου αναιρεις ολες τις αλλες βαριατρικες και ολους τους αλλους γιατρους,
    εκτος απο τον δικο σου τον Καλφ...
    Οκ, ειναι μεγαλος επιστημονας, αλλα αλίμονο αν ηταν ο μοναδικος, θα ειχαμε παιθανει οι μισοι!!!!!
    Ολοι οι υποψήφιοι για βαριατρική επεμβαση πρεπει με τον γιατρο τους να βρίσκουν
    τι ταιριαζει καλυτερα για αυτους και οχι τι τους συμβουλευουμε εγω και εσυ......

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    εγώ θα διαφωνήσω με το να προβείς άμεσα σε ένα χειρουργείο....το χειρουργείο θα έπρεπε καλή μου να είναι η τελευταία λύση εφόσον έχεις προσπαθήσει να χάσεις τα κιλά σου...και δεν μιλάω να προσπαθήσεις 1-2 μήνες...γιατί τόσα παραπάνω κιλά δεν χάνονται έυκολα...Τώρα σχετικά με το αν η σλήβ ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδος είναι μόνιμη....ΤΣΟΥ!!!αν δεν ακολουθήσεις κανόνες κ δεν συμμορφωθείς με συγκεκριμένες διατροφικές επιλογές θα πάρεις τα χαμένα κιλά πίσω,πχ αν εσύ τρως λιπαρά/τηγανητά/ζάχαρη/αλκοόλ...καμία επέμβαση δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα.Σχετικά με όσα ρωτάς,,,,οι ουλές εμένα 19 μήνες μετά φαίνονται αμυδρά έως καθόλου,η τριχόπτωση ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ για 4 μήνες περίπου απλά ήμουν τυχερή και είχα πολλά μαλλιά και δεν φώτισε το κεφάλι μου,μετά έβγαλα καινούριες φύτρες βέβαια αλλά είναι τρομακτικό ακόμα κ απλά να περνάς τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου κ να σου μένουν τούφες στο χέρι ,ότι και να αποφασίσεις καλή επιτυχία να έχεις

yg,ξέχασα η χαλάρωση που ρωτάς εξαρτάται από την ποιότητα δέρματος που έχεις,από το πόσες φορές έχεις φουσκώσει/ξεφουσκώσει στην ζωή σου,από το αν θα κάνεις γυμναστική κ πολλά άλλα

Senior Member
    Καλως ηρθεεεες Χαρα!!
    Λοιπον ειμαι η Ναταλια, 23 χρονων, την εκανα τον Μαρτιο στις 29 για την ακριβεια την επεμβαση (βασικα η δικη μου ειναι μικρο μπαι πας με σληβ) και θα την εκανα ξανα και ξανα!!!
    Ημουν 160,200 (Παναγια μου και Χριστε!) με υψος 1,78...
    Τωρα, 9 μηνες σχεδον μετα, ειμαι 98 κιλα!!! Εχω χασει 62 κιλα απο πανω μου!! Εναν ανθρωπο!!!
    Λοιπον συνφωνω και διαφωνω ταυτοχρονα με τα παιδια! Νομιζω οτι εισαι σε μια ηλικια, οπως ειμαι και εγω, που καταλαβαινουμε οτι το χειρουργειο ειναι απλα ενα σπρωξιμο και δεν θα μας λυσει μαγικα το προβλημα κιλων μας!
    Με την επεμβαση ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ να τρως σωστα! Ειναι μια πολυ αυστηρη διαιτα η οποια επειδη εχεις πολυυυ μικρο στομαχακι τρως και πολυυυ μικρες ποσοτητες!
    Απο οτι καταλαβα η κοπελα δεν ζηταει την γνωμη μας στο αν θα κανει την επεμβαση μονο μερικα τιπς!
    Λοιποοοον!!!
    Ακολουθα ΠΙΣΤΑ τις συμβουλες του γιατρου σου! Για οτι θεμα η ερωτηση και να εχεις, παρτον τηλεφωνω να στις λυσει!
    Αν δεν εισαι σιγουρη για κατι, ας πουμε εισαι στηνφαση των αλεσμενων και δεν ξερεις αν πρεπει να φας κατι, παρτον ενα τηλ οτι ωρα και να ειναι!!!
    Τα μαλλια ΔΥΣΤΗΧΩΩΩΩΣ πεεεεεεφτουν λεσ και ειναι σε ελευθερη πτωση! Υπηρξε μια μερα που δεν θα την ξεχασω ποτε, ειχα γυρισει απο Αθηνα, ειχα κοτσιδα τα μαλλια μου, ερχομαι σπιτι τα βουρτζιζω και εμεινε το 1/3 των μαλλιων μου στην βουρτσα και πατωμα!! Πραγματικα το 1/3 ομως!!!
    Καλη ενυδατωση, πινε νεροοο οσο πιο πολυ μπορεις, κρεμουλες για να μην γινεται ξηρο το δερμα κτλ.. Το καλυτερο που μου εχουν πει ειναι να αληφομαι με ελαιολαδο!! Ενυδατωση στο φουλ!!! λολ
    Τι αλλαααα.... Χμμμμ... α! να παιρνεις οτι συμπληρωμα διατροφης σου πει ο ντοκτορ σου! Εγω ακομα και τωρα 9 μηνες μετα ζαλιζομαι πολυ, επαθα και μια ελλειψη σιδηρου, εβαλα σιδηρο στο νοσοκομειο, επινα αρχικα αλλα ειναι τοοοοσοοο γλυκο που δεν μου αρεσε, φαντασου σαν κρεμ καραμελε, και ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!! ΧΑΧΑΑΧΑΧ
    Προσεχε μην το παρακανεις, να λαμβανεις την ποσοτητα πρωτεινης που πρεπει καθημερινα (πραγμα που οσο και να προσπαθω δυστηχως ακομα δεν το μπορω..) και μακρια απο ζαχαρη!!!
    Να ξερεις οτι μετα την επεμβαση μπορει να αποκτησεις δυσανεξια σε μερικα πραγματα οπως το γαλα, γιαουρτι, πραγμα που το επαθα, αμα φαω μια κουταλια γιαουρτι δεν μπορω να φαω ολη μερα η και το γαλα ακομα και αυτο χωρις λακτοζη με πειραζει παραααα πολυ!!!
    Τα κιλα θα φευγουν νερο!
    ΑΛΛΑ!
    Η επεμβαση ειναι ενα ΣΠΡΩΞΙΜΟ! Το λεω και θα το ξαναλεω για παντα! Δεν σου λυνει τα χερια! Πολλοι εκαναν επεμβαση και οχι μονο μια και δεν σταθεροποιηθηκαν ποτε ή σταθεροποιηθηκαν για λιγο και μετα μολις αρχιζαν παλι τις βλακειες ΞΑΝΑΕΒΑΛΑΝ τα κιλα τους η και περισσοτερα!!!
    Το συνειδητοποιω τωρα ολο και πιο πολυ, τωρα που μπορω να φαω κατι παραπανω!!! Θελει μετρο!!!
    Αν οντως εχεις αποφασισει οτι θελεις να αλλαξεις τα κιλα σου για παντα, θελει πειθαρχεια!!!
    Ξερω αδερφια που εκαναν επεμβαση σληβ η μια και μεγαλο μπαι πας ο αδερφος της, 8 και 10 χρονια πριν αντιστοιχα!!! ειναι και οι 2 μοντελακια και δεν βαζουν γραμμαριο διοτι προσεχουν! Γλυκα για διαβητικους, λιπαρα σχεδον καθολου κτλ!
    Ξερω και κοπελα που 1 μηνα μετα το χειρουργειο βγηκε και ηπιε 13 σφηνακια και σταματησε ξαφνικα η απωλεια της και αναρωτιοταν γιιιαααατιιι??? -.-
    Συγνωμη για τα ορθογραφικα ειμαι Λονδινο εδω και 5 χρονια σχεδονα και εχω ξεχασει τα ελληνικα μου ρε γαμωτο!!! Οτι αλλη απωρεια εχεις εδω ειμαι, ρωτα!!!
    Παντως εγω την επεμβαση θα την εκανα και τωρα παλι!!! Αλλα εαν την κανεις βαλε καλα στο μυαλο σου οτι πρεπει να ξεχασεις παλιες ''καλες'' κρεπαλες!!! χαχαχααχαχαχαχαχ

Senior Member
    Α! Χαλαρωση εγω απεκτησα τωρα επειδη ειμαι χαζη και δεν αρχισα γυμναστηριο στο 6μηνο που επιτρεπεται! Δεν ειναι πολυ, ελαχιστη μπορω να πω!! Αλλα θα αρχισω τωρα και ελπιζω να φτιαξει λιγο το πραγμα, αλλα τις πλαστικουλες μου θα τις κανω!!!
    Α! το τικερακι μου ειναι λαθος, 98 ειμαι τωρα και η απωλεια μειωθηκε διοτι αρχισα και δοκιμασα μερικες χαζομαριτσες, μια μπυρα (στο 8μηνο....), λιγο, ελαχιστο γλυκο με ζαχαρη... Αλλα οκ δοκιμασα και τελος! χχαχαχαχαχααχαχ

Senior Member
    Ναταλια μου χαρηκα που σε ξαναδιαβασα μετα απο τοσο καιρο,
    επισης χαρηκα περισσοτερο που κατεβηκες απο τα 100
    (θυμασε ποσο αγχος ειχες οταν ειχες κολησει???)
    Συνεχησε και ο στοχος ειναι κοντα!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αλαξε και το tickeraki σου, ετσι για να το βλεπουμε...........

Senior Member
    Originally posted by veronika
    Καλη μερα στα παλια και στα καινουρια μελη του forum.
    Βρε Stellio μα το θεο δεν παιζεσαι, σε παρακολουθω και εδω και σε αλλο forum,
    επειδη εκανες εσυ Roux n Y που ταιριαζε σε σενα, πρεπει να κανει ολος ο κοσμος???????
    Με τα λεγομενα σου αναιρεις ολες τις αλλες βαριατρικες και ολους τους αλλους γιατρους,
    εκτος απο τον δικο σου τον Καλφ...
    Οκ, ειναι μεγαλος επιστημονας, αλλα αλίμονο αν ηταν ο μοναδικος, θα ειχαμε παιθανει οι μισοι!!!!!
    Ολοι οι υποψήφιοι για βαριατρική επεμβαση πρεπει με τον γιατρο τους να βρίσκουν
    τι ταιριαζει καλυτερα για αυτους και οχι τι τους συμβουλευουμε εγω και εσυ......
    Που είδες να λέω να κάνει παράκαμψη;αναιρεμένοι γιατροί υπάρχουν πολλοί από μόνοι τους με τα αποτελέσματα στους ασθενείς τους,δεν χρειάζονται τη δική μου βοήθεια να αναιρεθούν...λυπάμαι,δεν μπορώ να γράψω για εκατοστή φορά για μέλη και αυτού του φόρουμ αλλά και άλλων που 'τους επέλεξαν' λάθος επέμβαση οι υποτιθέμενοι επιστήμονες για ιδιοτελείς και μόνο λόγους,για το μετά το χειρουργείο και πόσα άλλα...αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις και να βοηθηθείς,κάνε τον κόπο να ανατρέξεις σε παλιά ποστ,με λάθος τύπο επέμβασης,με σωστό τύπο επέμβασης και λάθος τρόπο και επανάκτηση του βάρους,για ελλιπής προεγχειρητικούς ελέγχους που οδήγησαν σε λάθος επέμβαση και επανάκτηση...μη γράφεις ελαφρά την καρδία και δημιουργείς εντυπώσεις....και όχι,δεν σημαίνει ότι όποιος δεν πάει στους 2 κορυφαίους οπωσδήποτε θα πεθάνει....το γεγονός της επανάκτησης μέρος ή όλου του βάρους,πέρα από τη συμμόρφωση του ασθενούς,βαρύνει σε μεγάλο ποσοστό τον γιατρό.Ένα λάθος από τα παραπάνω που θα οδηγήσει σε προβλήματα ή επανάκτηση,μπορεί να οδηγήσει σε νέο χειρουργείο με μεγαλύτερο κίνδυνο του αρχικού...όταν κάποιος πχ παρουσιάζει ινσουλινοαντίσταση και έχει θεωρητικά μικρό δμσ,αυτό και μόνο μπορεί να τον οδηγήσει σε παράκαμψη....αν δεν το έχει μπορεί και σληβ,αλλά αν έχει 'άτσαλο' διατροφικό ιστορικό,-ακόμη χειρότερα αν γίνει με λάθος τεχνικά τρόπο-είναι θέμα χρόνου πότε θα ξαναφτάσει εκεί που ήταν...κάθε άνθρωπος είναι μια περίπτωση διαφορετική,αλλά μόνο έτσι δεν τον αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι.οι πιο πολλοί δουλεύουν φασόν κάτι....μετά,φταίει ο 'ασυμμόρφωτος ασθενής'...δεν είναι έτσι απλοικά όπως τα λες...δε λίγο στα φόρουμ που λες πόσοι έκαναν και 2ο χειρουργείο λόγω του 'καλού' πρώτου γιατρού,πόσοι πλήρωσαν μετά για αφαίρεση χολής κτλ που κανονικά αφαιρείται εκείνη την ώρα για να έχουν το 'πελατάκι' μετά...η επέμβαση είναι σπρώξιμο και φρένο ταυτόχρονα.αν δεν έχεις το κατάλληλο φρένο,δεν σταματάς.επέτρεψε μου να σου πω πως ξέρω πολλά περισσότερα....

Λοιπον καταρχας για να μη με αποπαιρνετε,ξερω πολυ καλα οτι δεν υπαρχει καμια μαγικη λυση για το προβλημα μου,ομως οταν εχεις να χασεις 60 κιλα και να τα διατηρησεις για αλλα 60 χρονια θελεις μια μικρη βοηθεια...Και για μενα το χειρουργειο ειναι αυτη η βοηθεια...Οσο για το οτι πρεπει να προσπαθησεις να κανεις διαιτα πριν αποφασισεις να κανεις επεμβαση ως λυση το εχω καταλαβει,απο 15 χρονων ειμαι σε διαιτολογους και απο 98 κιλα εχω φτασει 20 πανω...4 χρονια διαιτας δεν φαινονται αρκετα?

Ναταλια σ ευχαριστω πολυ για την τοσο εκτενη σου απαντηση,ειναι η αληθεια οτι χρειαζομουν καποιες απο αυτες τις πληροφοριες πολυ,και μου δινει ωθηση το να ακουω ιστοριες σαν τη δικη σου
    Ειμαι πολυ αποφασισμενη να προσεξω καθε λεπτομερεια,αρκει να εχω το σμπρωξιμο που θα μου δωσει το sleeve...

Καλες γιορτες σε ολους παρεπιπτοντως και ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Senior Member
    Originally posted by Shamadalie
    Λοιπον καταρχας για να μη με αποπαιρνετε,ξερω πολυ καλα οτι δεν υπαρχει καμια μαγικη λυση για το προβλημα μου,ομως οταν εχεις να χασεις 60 κιλα και να τα διατηρησεις για αλλα 60 χρονια θελεις μια μικρη βοηθεια...Και για μενα το χειρουργειο ειναι αυτη η βοηθεια...Οσο για το οτι πρεπει να προσπαθησεις να κανεις διαιτα πριν αποφασισεις να κανεις επεμβαση ως λυση το εχω καταλαβει,απο 15 χρονων ειμαι σε διαιτολογους και απο 98 κιλα εχω φτασει 20 πανω...4 χρονια διαιτας δεν φαινονται αρκετα?

Ναταλια σ ευχαριστω πολυ για την τοσο εκτενη σου απαντηση,ειναι η αληθεια οτι χρειαζομουν καποιες απο αυτες τις πληροφοριες πολυ,και μου δινει ωθηση το να ακουω ιστοριες σαν τη δικη σου
    Ειμαι πολυ αποφασισμενη να προσεξω καθε λεπτομερεια,αρκει να εχω το σμπρωξιμο που θα μου δωσει το sleeve...

Καλες γιορτες σε ολους παρεπιπτοντως και ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Κουκλιτσα μου γλυκιά εγω δεν θα σου πω πολλα, θα σου πω
    ομως το εξης....
    Αν η κορη μου ηταν 120 κιλα, εγω η ιδια θα την επερνα στον
    καλυτερο γιατρο και θα την εβαζα χειρουργειο.
    Για ενα και μοναδικο λογο, για να ζησει την ζωη της και να την χαρει οπως πρεπει και οχι με τα προβληματα που εχει μια παχυσαρκη.........

Senior Member
    Βερονικα μου ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΙ!! Κατεβηκα!! Θα το αλλαξω απλα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που το αλλαζω με πεταει εξω απο το φορουμ και μετα δεν μπορω να ξαναμπω και μου σπαει τα νευρα!!! γκρρρρρρρρρρρ!!! Η απωλεια σου ειναι τεεελειααα!!!!
    Χαρα μου εγω λεω προχωρησε το, μπες στο χειρουργειο με το χαμογελο στα χειλει και ολα θα πανε καλα!! Και εισαι και αποφασισμενη οπως λες αρα μην εχεις κανεναν ενδοιασμο!!!
    Οτι ερωτηση εχεις εδω!!

Senior Member
    Originally posted by Shamadalie
    ,απο 15 χρονων ειμαι σε διαιτολογους και απο 98 κιλα εχω φτασει 20 πανω...4 χρονια διαιτας δεν φαινονται αρκετα?
    Αν εκανες διαιτα 4χρονια και αντι να χασεις τοτε περνεις κιλα τοτε μαλλον κατι εκανες λαθος.Αλλωστε μονη σου το ειπες οτι εισαι λαιμαργη, δλδ τρως.
    Θα συμφωνησω με το Αγγελουδακι, η εγχειρηση ειναι η τελευταια λυση.Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι με το σληβ να μην κανεις οτι εκανες και με τη διαιτα.Δλδ οπως ελεγες οτι κανεις διαιτα αλλα ετρωγες, μην κανεις σληβ αλλα παλι να συνεχισεις τις κακες συνηθειες.
    Προσωπικα πιστευω οτι τα κιλα σου δεν ειναι πολλα για σληβ.Εισαι νεα οποτε φανταζομαι ο οργανισμος σου μπορει να ξυπνησει με εντατικη διαιτα και γυμναστικη.
    Μην το παρεις οτι σου την λεω ή κανω την εξυπνη, εχεις σχεδον την ηλικια με την αδελφη μου και δεν θα θελα με τιποτα να μπει κατω απο το νυστερι.
    Εφοσον πηρες μια τοσο σοβαρη αποφαση τοτε δωσε ολη σου τη δυναμη και τη θεληση, μην πας στα ιδια παλι νεο κοριτσακι εισαι σου αξιζει να ζησεις σαν ολα τα κοριτσια της ηλικιας σου.
    Καλη επιτυχια!!! :starhit:

Senior Member
    Εγώ ένα θέλω να πω μονο...

αν όταν ήμουν 19 χρόνο υπήρχε αυτή η επέμβαση δεν θα είχα ταλαιπωρηθεί 23 χρονια με όλες τις δίαιτες του κόσμου, ούτε θα γινόμουν διαβητική ινσουλινοεξαρτώμενοι, ούτε χοληστερίνη και αλλα καλά θα αποκτούσα ούτε και τον θυρεοειδή μου θα κατέστρεφα από τις δίαιτες και το άγχος μου για τα κιλά και για αυτά που τα κιλά μου προσέφεραν κοινωνικά. να μην αναφέρω τα τις δουλειάς....

η διαφορα με το γαστρικό bypass και το sleeve είναι αυτή ...στο γαστρικό bypass σου κόβουν και το λεπτό έντερο 1 με δυο μετρα (το ένα λέγεται μικρό το άλλο λέγεται μεγάλο bypass). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΓΛΥΚΑ όπως στο sleeve ΟΥΤΕ ΛΙΠΑΡΑ όπως στο sleeve. άρα δεν κινδυνεύεις να πάρεις κιλά πίσω ....ποτε και τέλος. δεν μπορείς να φας γλυκα και λιπαρά λόγο τις δυσαπορρόφησης ...

εμενα η αδερφή μου πχ που δεν τρώει γλυκα θα κάνει sleeve γιατί δεν έχει πρόβλημα . είναι 120 κιλά τώρα αλλα γλυκό μπορεί να φάει μια φορα το μηνα και αν...

τώρα που την έκανα σε 3 μήνες κατέβηκα από 122 στα 95 κιλά....και είμαι μια χαρά.

εγώ λόγο ηλικίας θα έχω χαλάρωση τον ποπό μου κάτω να χτυπάω..εσύ είσαι μικρούλα και το δέρμα σου exdei μεγάλη ελαστικότητα ακόμα. άρχισε gumnstirio στο 6 μείνω μετά την επέμβαση και θα είσαι μια χαρά . πες του γυμναστή τι θέλεις και μην ξεχάσεις να του πεις να σου δόση άσκησις για το στήθος

κατά τα αλλα αυτά όλα που σου είπε η Ναταλία (wow) κανε και θα είσαι μια χαρά. Καλή επιτυχία κουκλίτσα μου και να μην ξεχάσεις να μας πεις ποτε μπαίνεις για χειρουργείο και να μας ενημερώνεις για τα νέα σου :love::love::love::love: