Results 16 to 22 of 22
Thread: sleeve 12 μηνες +
-
29-05-2011, 23:30 #16
Μπορειτε να μου πειτε ενδεικτικα ποσα κιλα χασατε στο χρονο? συνεχισατε ή σταματησε μετα?
- 30-05-2011, 10:03 #17
Καλημέρα!!
Κατερίνα μου τώρα ειδα τα μηνυματακία σου!
Λοιπόν όσον αφορά τις παλινδρομήσεις εγώ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ούτε είδα κάποια επιδείνωση με τον καιρό. Έντονη παλινδρόμηση έπαθα 2 φορές (1 τον πρώτο χρόνο και 1 πριν κανα μήνα) όταν πήγα και ξάπλωσα με γεμάτο στομάχι! Παρόλο που ήμουν σε ανάκλιση κι όχι τελείως ξάπλα, μου γύρισαν υγρά κι έβγαλα λίγο (όχι εμετός, υγρά διάφανα.) Οπότε το πράγμα είναι προφανές! Όχι ξάπλα με γεμάτο στομάχι, κυρίως όταν έχεις πιει και νερό κοντά με τον φαγητό.
Μανία με γλυκά έχω ούτως ή άλλως και δυστυχώς αυτά τα 4 χρόνια δεν έκανα κάποια σοβαρή προσπάθειανα τα περιορίσω, αλλά για να απαντήσω δεν άλλαξε κάτι στην επιθυμία μου για γλυκό. Γενικά διαπίστωσα πως οι προτιμήσεις μου δεν άλλαξαν σχεδόν καθόλου. Ότι μου άρεσε πριν τη σλιβ μου άρεσε και μετά.
Όσον αφορά την ποσότητα φαγητού, μετά από 4 χρόνια, αν καθίσω πεινασμένη στο τραπέζι θα φάω μια κανονική ποσότητα φαγητού, μαζί με σαλάτα και ψωμί. Κανονική ούτε μικρή, ούτε μεγάλη. Απλά δε νιώθω έντονα τη σωματική πείνα. Περισσότερο στο μυαλό μου είναι. Αν ξεχαστώ με δουλειές δηλαδή ξεχνάω να φάω. Αν δεν έχω τι να κάνω όλη την ώρα τρώω!!
Και κλεινοντας να πω ότι τα κιλά μου (30 τον αριθμό) τα έχασα σε ένα χρόνο περίπου (έφευγαν με πολύ νορμάλ ρυθμό από την αρχή) και διατηρήθηκα χωρίς καμία προσπάθεια για άλλον 1,5 χρόνο περίπου. Μετά πήρα την ανιούσα!! Και τώρα μετά τη γέννα χωρίς τρομερή προσπάθεια βλέπω ότι σιγά σιγά κατεβαίνει η ζυγαριά. Θα δω πως θα πάει αυτό βέβαια είμαι στην αρχή ακόμα
30-05-2011, 11:56 #18
Χριστίνα μου σε ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο για τον υπνο μετα το φαγητο μου το εχει πει και εμενα ο γιατρος μου. Ενθαρρυντικο παρα πολυ ειναι που δεν εχει αυξηθει η όρεξη σου δεδομενου και της καταστασης σου . Διοτι καταναλωνει το σωμα σου πολυ περισσοτερες θερμιδες αυτη την περιοδο. Εγω στην αναλογη φαση ετρωγα σαν το βοδι και πατο το στομαχι δεν ειχε. Εβαλα 10 κιλα τοτε!!! Παντως ειναι πολυ ενθαρρυντικο το γεγονος οτι 4 ετη μετα ακομη λειτουργει η επεμβαση. Καταπληκτικο με πολυ λιγοτερη προσπαθεια μπορεις ακομη να χασεις!
27-10-2011, 09:30 #19
Originally posted by τζενη
καλη ιδεα Γκελακι το τοπικ
λεω να κανω κι εγω ενα για την πτυχωση
η για δυο χρονια +
ΝΑΙ!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup:
28-11-2012, 10:00 #20
16-12-2012, 16:46 #21
παιδια δυστυχως την πατησα παλι
εχω φτασει 70 κιλα
μια απ τα ιδια
και δεν μ αρεσει καθολου η κατασταση:fake sniffle:
21-12-2012, 14:54 #22
Gilie συγχαρητήρια για το topic, θα μου επιτρέψετε να γράψω και εγώ δυο πραγματάκια αν και ούτε sleeve έχω κάνει αλλα ούτε και χρόνο έκλεισα
έχω κάνει γαστρικό bypass κατά roux Y και σε μερικές μέρες κλείνω 4 μήνες από την επέμβαση.
Θέλω να πω πως ούτε εγώ νιώθω ποτε πεινα αν και κρατάω τα γεύματα μου όσο μπορώ καθότι είμαι διαβητική ινσουλινοεξαρτώμενοι.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως ένας λόγος που έκανα την επέμβαση εκτος του γνωστού να χάσω κιλά και του να γιατρευτώ από τον διαβήτη με ποσοστό επιτυχίας 83% είναι διότι θέλω να γίνω μανούλα ...έστω και αργά..έστω και στα 42 xmmm 42 είμαι τώρα..μέχρι τον σεπτέμβρη που θα μπορέσω να ξεκινήσω τις προσπάθειες και μέχρι να μείνω έγκυος και μέχρι να γεννήσω ...καλά 44...
Με συγκινήσατε οι μανούλες με τα νέα μωράκια. να σας ζήσουν και να είναι όλα με αγάπη, υγεία και ευημερία στη ζωή τους. κυριολεκτικά έχω αρχίσει να κλαίω...και πάλι συγχαρητήρια σε όλες :love::love::love:
ζητω συγγνώμη για τα ορθογραφικά αλλα χρησιμοποιώ μια υπηρεσία που μετατρέπει τα greeklish σε Ελληνικά
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία