Ερωτηση για Θεσσαλονικη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Ερωτηση για Θεσσαλονικη

Καλησπερα σε ολους κ καλο μηνα!!!!
    Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καποιον διαιτολογο στη Θεσσαλονικη που οι τιμες να μην ειναι πολυ τσιμπιμενες?????
    Κατα προτιμηση στο κεντρο η Ανατολικα????
    Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Senior Member
    γεια σου!
    εχω παει σε διαφορους διαιτολογους ΚΑΙ στη θεσσαλονικη( και στην πολη απο την οποια καταγομαι γιατι ειμαι απλα φοιτητρια εδω)
    και επειδη κουραστηκα να δινω ετσι τα λεφτα μου αλλα ηθελα και να συμβουλευομαι καποιον διαλεξα την πιο οικονομικη λυση
    νοσοκομειο αχεπα κλεινεις ραντεβου στο ιατρειο μεταβολικου κινδυνου και παχυσαρκιας
    τελικα εκει με ανελαβε παθολογος και διαιτολογος και εκανα και εξετασεις που ειχα καιρο να κανω. επισης το νοσοκομειο παρεχει και ψυχολογο και βελονισμο στο ιδιο προγραμμα. απλα εγω δεν πηγαινω λογο λιγου χρονου.
    η διαιτολογος ειναι παρα πολυ καλη κοπελα και η διαιτα της πολυ καλη. ειναι και αυστηρη οσο πρεπει.
    και φυσικα ειναι δωρεαν

Senior Member
    τεστ

Junior Member
    γεια σου,δν ξέρω αν θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο αλλά δν χάνεις να το ρίξεις μια ματιά..είναι ενα site diet up online κάτι σαν ονλαιν διαιτολόγος εισάγεις κάποια χαρακτηριστικά σου,δν είναι βέβαια κανονικός διατροφολόγος που σου τα προσαρμόζει στο σώμα σου με λιπομέτρηση και όλα αλλα εγώ το βρήκα αρκετά κοντά σε πρόγραμμα διαιτολόγου,δν χανεις κατι το δεις..ίντερνετ δωρεάν δν χρεώνεσαι κάτι..

Senior Member
    Και διαιτολογος και ψυχολογος κ παθολογος δωρεαν;Στην Ελλαδα βρισκομαι;

Senior Member
    γιατι το βελονισμο που τον πας?
    ριααααααααααααααααααααααα ααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wow:

Senior Member
    παρουσα!!!!!!!!!

να προσθέσω ότι

''στην Ελλάδα οι τεχνικές βελονισμού και ηλεκτροβελονισμού εφαρμόζονται σε 13 δημόσια νοσοκομεία, ενώ στη Θεσσαλονίκη εφαρμόζονται στα ιατρεία πόνου σε "Θεαγένειο" και "ΑΧΕΠΑ".

Μάλιστα, το "ΑΧΕΠΑ" ήταν το πρώτο νοσοκομείο που εφάρμοσε τον βελονισμό, ενώ αντιμετωπίζονται έως και 40 άτομα την εβδομάδα. Το 1980 το υπουργείο Υγείας επέτρεψε την εφαρμογή βελονισμού αποκλειστικά σε γιατρούς που διαθέτουν εμπειρία κι έχουν εκπαιδευτεί στη βελονοθεραπεία. Με πρόσφατες αποφάσεις του υπουργείου Υγείας θεωρείται παράβαση του νόμου η άσκηση του βελονισμού από άτομα που δεν διαθέτουν πτυχίο Ιατρικής σχολής ελληνικού ή ξένου αναγνωρισμένου πανεπιστημίου.''

ρουφάω το αυγό μου τώρα...για πρωϊνό, που είναι και θρεπτικό.

Senior Member
    πες το κ στον ανδρεα :P

Senior Member
    Κοίτα , ο,τι νομιμοποιείται δεν απενοχοποιείται κιόλας... ρουφαω το αυγό μου που δεν ήξερα οτι παρεχονται τετοιου ειδους υπηρεσίες σε Δημόσια Νοσοκομεία αλλά τη γνώμη μου δεν την αλλάζω... εγώ ίσως θα έκανα μόνο αν ημουν απελπισμένη... δεν θα ήταν η πρωτη μου επιλογή... Ο Ανδρέας είμαι σίγουρη ότι το ήξερε.... αρα δεν έχω κάτι να του πω

μόνο στο Αχεπα κάνουν και βελονισμό??? με ενδιαφέρει πάρα πολύ!!!! απλά εγώ σκεφτόμουν να πάω στο Παπαγεωργίου που έχει διατροφολόγο!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλoυς

ηθελα να ρωτήσω αν
    τελικά πήγε κανείς στο ΑΧΕΠΑ και ακολούθησε το πρόγραμμα; η σε κάποια άλλη πολη σε ιατρείο παχυσαρκίας
    αξίζει να μπεις στη διαδικασία ή είναι μία απο τα ίδια?

thanks

Senior Member
    Καλημέρα!!!

είδα και απόειδα αφου κανείς δεν μου απαντάει και πήρα πρωτοβουλία...
    λοιπόν, εκείνη τη μέρα που είχα φτάσει στα όρια μου, γιατί πάλι έπρεπε να αρχίσω απο την αρχή μετά την εγκυμοσύνη και επειδή ξέρω ότι βαριέμαι να κάνω όλα τα προηγούμενα προγράμματα που τα ξέρω απο έξω και ανακατωτά..έψαξα να δω τι μπορώ να κάνω πλέον καινούργιο και δωρεάν....γιατί δεν εχω πια την πολυτέλεια λόγω 8μηνης ανεργίας στο σπίτι και της νέας άφιξης του μπέμπη να σκάω τα 50, και τα 100 ετσι στον αέρα...βρήκα εδώ γα τα ιατρεία παχυσαρκίας και πήρα τηλέφωνο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και πήγα..στην αρχή φυσικά ήμουν προκατειλημμένη ξέρετε τώρα νοσοκομείο, κόσμος μάλλωνε είπα ότι θα ναι μία απο τα ίδια copy paste για όλους αλλά τελικά έκανα λάθος..το τμήμα στο Ιπποκρατείο το έχουν αναλάβει δύο νέοι γιατροι μία παθολόγος και ένας καρδιολόγος, με ξεκίνησαν διατροφή απο τις 1800 θερμίδες, ότι απορία είχα με e-mail να φανταστείτε μου έδωσε και το κινητό της για τυχον απορίες...σοκ αν σκεφτείς ότι στην Ελλάδα εχεις την εντύπωση ότι δε δουλεύει τίποτα σωστά...έχω ξεκινήσει εδώ και 20 ημέρες και έχω χάσει 4,5 κιλά. Βέβαια, ήμουν αποφασισμένη και έχω πεισμώσει και δεν κάνω ατασθαλίες αλλά για όποιον θέλει να ξεκινήσει δίαιτα και χρειάζεται καθοδήγηση συστύνω ανεπιφύλακτα να απευθυνθεί εκεί! αυτό μου με εξέπληξε ευχάριστα ήταν η ανθρώπινη συμπεριφορά και η δίατα μπορώ να πω ότι είναι αρκετά συμπαθητική!

υ.γ. το μόνο αρνητικό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν ότι στην αρχή μου πρότειναν να πάρω prevent για πιο γρήγορο αποτέλεσμα αλλά εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα σκευάσματα τέτοιου τύπου και δεν αντέχει και η τσέπη μου τώρα για τέτοια,. Το ξέκοψα απο την αρχή ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι θα προσπαθήσω μόνο με διατροφή και γυμναστική και δεν μου το ξαναανέφεραν.

Senior Member
    Καλημέρα

επειδή είδα ότι είχε κάποιες προβολές το θεμα,για όσους ενδιαφέρονται
    συμπληρώνω ότι για να κλείσεις ραντεβού καλείς το 1535
    και κλείνεις ραντεβού στο ιατρείο αθηριοσκλήρυνσης, διακοπής καπνίσματος, παχυσαρκίας κτλ
    για το Ιπποκράτειο τουλάχιστον που πήγα έχει ραντεβού κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί, που πηγαίνεις στα εξωτερικά ιατρεία και πληρώνεις τα 5,00 όπως για κάθε επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία αλλά έχει και απόγεμα αλλα ίσως να είναι πιο ακριβό το αντίτιμο χωρίς να είμαι σίγουρη.

ΥΓ.: :smirk:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ......