Ειμαι γυναικα κ εχω κωλο κ βυζια!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 168
    Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Συγγνωμη που παρεμβαινω, αλλα εχω την αισθηση οτι ειστε εκτος θεματος! Θα παρακαλουσαμε, οι ανδρες του φορουμ, να μεινετε αποκλειστικα και μονο στον τιτλο του τοπικ, οπως επισης και να ανεβασετε καμια φωτογραφια, για... επιστημονικους λογους. :saint2: Ευχαριστω! :bouncy::roll::bouncing::bigsmile:
    Προσεξε γιατι στα πλαισια του χρωματος θα αναβασω λιλα σουτιεν με αναλογο περιεχομενο χαχαχαχα:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    οπως επισης και να ανεβασετε καμια φωτογραφια, για... επιστημονικους λογους.
    tststs.......άντρες. τι να πεις τωρα...
    αντε παρε τωρα μια με κ..λο κ β..ζια να ησυχάσεις, (αν κ τωρα εχει χαλασει η megan fox και εχει χασει κι άλλα κιλα, τεσπα, αυτη ειναι παλια..)
    δε μαρεσει ειναι πολυ μη μου απτου

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    Τι σου είναι λοιπόν το συλλογικό ασυνείδητο... :smirk:
    Όλες τα ίδια σκεφτήκαμε βλέποντας την Queen Latifah...
    Εγώ πάντως είμαι πιο χοντρή από αυτήν. Και πιο κοντή! Δράμα!
    Πάντως ο οργανισμός μου ζητάει εδώ και πολύ καιρό χρώμα στα ρούχα!
    Μπράβο Lessing!
    φιλη μου αυτο ειναι το συλλογικο συνειδητο!Και αν χρειαζεσαι ΧΡΩΜΑ,χρωμα να βαλεις!!!!!

Senior Member
    Κοριτσια ΧΡΩΜΑ ειναι η επικοινωνια η ΧΑΡΑ η ζωη ΕΜΕΙΣ κ τα σουτιεν μας!Γιουπιιι!!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Συγγνωμη που παρεμβαινω, αλλα εχω την αισθηση οτι ειστε εκτος θεματος! Θα παρακαλουσαμε, οι ανδρες του φορουμ, να μεινετε αποκλειστικα και μονο στον τιτλο του τοπικ, οπως επισης και να ανεβασετε καμια φωτογραφια, για... επιστημονικους λογους. :saint2: Ευχαριστω! :bouncy::roll::bouncing::bigsmile:
    Προσεξε γιατι στα πλαισια του χρωματος θα αναβασω λιλα σουτιεν με αναλογο περιεχομενο χαχαχαχα:thumbup:
    Lessing επειδη δεν εχω ιδεα τι ειναι το λιλα, νομιζω οτι θα βοηθουσες και εμενα και γενικοτερα τον αντρικο πλυθησμο αν ανεβαζες αυτην τη φωτογραφια!
    Σε περιπτωση που εχεις και σε, εκρου, τυρκουαζ, σιελ, μπορντω, ρουα, σαπιο μηλο και αποξηραμενη ντοματα, θα σε παρακαλουσα να κανεις εναν κοπο παραπανω, για να ξεδιαλυνουμε μια και καλη αυτην την ιστορια.
    Καθαρα στα πλαισια της συζητησης περι χρωματων παντα... :smirk:

Senior Member
    na βαλω εγω ενα λιλά? οχι δικο μου φυσικά, αλλα ετσι για να φυγει η απορια στον φαε_πριτς...

Senior Member
    ΦΑΕ ΠΡΙΤΣ εχεις κανει καλη αρχη με τις καλτσες μεσα στις πιτζαμες,συνεχισε!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    και για να ειμαι κ δικαια να ποσταρω κ μια δικια μου, τοσο καιρο δεν εβαζα δικια μου, γιατι ηξερα οτι θα με δειτε κ θα ζηλεψετε :P :P :P

θελω να μας πει ενας αντρας ποια του αρεσει απο αυτες που ποσταρα..... pls....................
    Επιτελους μια νορμαλ γυναικα!!!!!!!:thumbup:

Senior Member
    ΚΑλησπέρα!!!! Πολύ ωραίο θέμα Λέσσινγκ μου!!!!!!! τι ωραίο δηλαδή, ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!

Ψιλόλιγνο αγόρι, αυτό για σένα!!!!

Φισικά δεν είναι τίποτα αυτά μπροστά στα δικά μου βυζιά αλλά δεν θα βγάλω σε δημόσιο θέαμα τα δικά μου!!!! χαχαχα

Senior Member
    βασικα αυτο δεν ειναι λιλά, αλλα ειναι μοβ, αλλα τεσπα....

Senior Member
    Τα παράπονά σας στο google δεσποσίνη Σισι!!!!!!! Αλλωστε ο πριτς είπες ότι θέλει να μάθει όλα τα χρώματα!

Senior Member
    χαχαχαχα polinaki :thumbup:
    η συζητηση παει πολυ καλα μπορειτε να συνεχισετε!!

Senior Member
    οι υπολοιπες φωτος αύριο,μη πάρετε κ αέρα!
    εσεις οι άντρες ότι κ να σας δωσουν είστε αχόρταγοι... μονο να παίρνετε, τιποτα δε δίνεται..(μη πω άλλα γιατι θα βγω off topic)
    ολα αυτά φιλικά...:starhit:

Senior Member
    Δεν ειναι θεμα αντρων και γυναικων cici. Εχει να κανει με τον ανθρωπο πρωτα και πανω απ'ολα.

Senior Member
    πωπω και γαμω τα σουτιενακια ε?
    αντε να μπω και στο θεμα, εγω ειμαι κωλο-κοριτσο, απο στηθος ετσι κ ετσι αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχει στρογγυλεψει :lol: :lol: :lol:
    η κολλητη μου παντα μου τραγουδουσε αυτο το κομματι ---> http://www.youtube.com/watch?v=35CPSP8qyG4 xaxaxaxaxax!!!
    ολοι με πειραζουν και με ρωτανε αν εχω μαμα μαυρη! και μετα απο τοσα κιλα μειον, με εχει βγαλει ασπροπροσωπη και στεκετε εκει ψηλα και στρογγυλος! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (κωλοσυζητηση) :lol:

το μιτσοκωλο σημαινει (μικρος ποπος) και φυσικα το εχω βαλει για πλακα!

παντα πιστευα οτι οι αντρες χωριζονται σε 2 κατηγοριες , οι κωλοθαυμαστες και οι βυζολατρεις! σε ενα απο τα 2 εχουν πιο πολυ αδυναμια!
    εσεις τι λετε?

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast