Ειμαι γυναικα κ εχω κωλο κ βυζια!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 168
    Originally posted by smart
    εγω θα συμφωνησω με λεσσιγκ κ πωλινα... θα προτιμουσα αυτη με λιγα παραπανω κιλα κ εμενα με τα δικα της :lo:
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

εγω θα συμφωνησω με λεσσιγκ κ πωλινα... θα προτιμουσα αυτη με λιγα παραπανω κιλα κ εμενα με τα δικα της :lo:
    Εγώ μετα απο αυτό θα παρακαλέσω κάτω απτο όνομα τηs smart, να φύγει το ¨θαμώνας" και να μπει το ΘΕΟΤΗΤΑ, ευχαριστώ!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Εγώ μετα απο αυτό θα παρακαλέσω κάτω απτο όνομα τηs smart, να φύγει το ¨θαμώνας" και να μπει το ΘΕΟΤΗΤΑ, ευχαριστώ!
    +1 :thumbup:

Senior Member
    χμμ... το θεμα αυτο με εβαλε σε σκεψη.

ειναι καλο που αποδεχεστε τον εαυτο σας. αυτο σιγουρα θα σας χαριζει αρκετη ψυχικη ηρεμια και αυτοεκτιμηση. και σιγουρα με τοση αυτοπεποιθηση θα κατορθωσετε να γινετε επιτυχημενες σε αρκετους τομεις της ζωης σας. (εμενα το μεγαλυτερο μου προβλημα που λειτουργει και σαν τροχοπεδη σε πολλες ευκαιριες που ειχα στην ζωη μου ειναι η ανασφαλεια μου). σας θαυμαζω λοιπον που αγαπατε το σωμα σας, τις αφρατες καμπυλες. αλλωστε καποτε η κοινωνια ειχε αλλη αντιληψη για το τι ειναι αισθητικα ωραιο και οι ομορφοτερες γυναικες θεωρουνταν οι καλοζωησμενες γυναικες με πλουσια προσοντα.

ωστοσο εγω δεν μπορω να καταλαβω: τα σημερινα προτυπα που προωθει η μοδα ειναι οι πολυ αδυνατες γυναικες. ολα... τα ρουχα που κυκλοφορουν, οι καρεκλες στις καφετεριες, τα μικροσκοπικα μαγιο, ολα... φαινεται να ειναι προσαρμοσμενα σε αυτο το μεγεθος και αυτο τον σωματοτυπο. δεν αισθανεσθε λοιπον αβολα, οταν δεν μπορειτε να φορεσετε ο,τι και η πλειοψηφεια των ατομων γυρω σας, οταν δεν μπορειτε να βαλετε το μοδατο μικροσκοπικο μαγιο, οταν δεν καθεστε ανετα στην στενη καρεκλα της καφετεριας και γενικα οταν βλεπετε τις αδυνατες να περιφερονται επιδεικτικα με τα στενα τους ρουχα προκαλωντας τα βλεμματα? Δεν εχετε ευχηθει ποτε να μπορουσατε να γινετε σαν και αυτες.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ: δεν ειμαι υπερ της μαζοποιησης, να υποτασσομαστε ολοι στις αγελαιες τασεις. απλα προσπαθω να καταλαβω τον τροπο σκεψης σας μηπως και κατορθωσω να αποκτησω λιγη απο την αυτοπεποιθηση σας. γιατι ενω ειμαι κανονικη με ομορφες καμπυλες, δεν αισθανομαι απολυτως ανετα με το σωμα μου και συχνα κοιταζω καποια ρουχα και σκεφτομαι: ''αν ημουν απιστευτα αδυνατη θα μου πηγαινε υπεροχα''

ʼσε που μάθαμε επιτέλους τι θα πει MITSOKOLO!!! :spin::spin::spin:

Vivian εσύ με τα 54 κιλά σε ύψος 1.66 ανήκεις στις αδύνατες οπότε μη σκας σε παρακαλώ!

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    Originally posted by mitsokolo
    λοιπον here we go! plus size models!

http://www.youtube.com/watch?v=tBcozLyO-VY <--Aplir Flores

http://www.youtube.com/watch?v=f_bJn...eature=related <-- Jamie Bruce

http://www.youtube.com/watch?v=wgJ4wRxxIC8 <-- Katie Dillon

http://www.youtube.com/watch?v=YSb_a...eature=related <-- Lynn Carey

http://www.youtube.com/watch?v=ArTEg...eature=related <--Charlotte Coyle

αντε! αυτα για μια ΜΙΚΡΗ γευση! αν δεν πιστηκατε ακομα εχω και αλλα ουυυυυυυυυυ!!!!!! η πρωτη ειναι η αγαπημενη μου παντως!

Μας έφτιααααααξες!!!

εεε? ειδες γυναικαρες????? λιγο μεικ απ ενα καλο ρουχο και μπολικη αυτοπεπηθηση και μη σκατε!

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    ʼσε που μάθαμε επιτέλους τι θα πει MITSOKOLO!!! :spin::spin::spin:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by vivian20
    χμμ... το θεμα αυτο με εβαλε σε σκεψη.

ειναι καλο που αποδεχεστε τον εαυτο σας. αυτο σιγουρα θα σας χαριζει αρκετη ψυχικη ηρεμια και αυτοεκτιμηση. και σιγουρα με τοση αυτοπεποιθηση θα κατορθωσετε να γινετε επιτυχημενες σε αρκετους τομεις της ζωης σας. (εμενα το μεγαλυτερο μου προβλημα που λειτουργει και σαν τροχοπεδη σε πολλες ευκαιριες που ειχα στην ζωη μου ειναι η ανασφαλεια μου). σας θαυμαζω λοιπον που αγαπατε το σωμα σας, τις αφρατες καμπυλες. αλλωστε καποτε η κοινωνια ειχε αλλη αντιληψη για το τι ειναι αισθητικα ωραιο και οι ομορφοτερες γυναικες θεωρουνταν οι καλοζωησμενες γυναικες με πλουσια προσοντα.

ωστοσο εγω δεν μπορω να καταλαβω: τα σημερινα προτυπα που προωθει η μοδα ειναι οι πολυ αδυνατες γυναικες. ολα... τα ρουχα που κυκλοφορουν, οι καρεκλες στις καφετεριες, τα μικροσκοπικα μαγιο, ολα... φαινεται να ειναι προσαρμοσμενα σε αυτο το μεγεθος και αυτο τον σωματοτυπο. δεν αισθανεσθε λοιπον αβολα, οταν δεν μπορειτε να φορεσετε ο,τι και η πλειοψηφεια των ατομων γυρω σας, οταν δεν μπορειτε να βαλετε το μοδατο μικροσκοπικο μαγιο, οταν δεν καθεστε ανετα στην στενη καρεκλα της καφετεριας και γενικα οταν βλεπετε τις αδυνατες να περιφερονται επιδεικτικα με τα στενα τους ρουχα προκαλωντας τα βλεμματα? Δεν εχετε ευχηθει ποτε να μπορουσατε να γινετε σαν και αυτες.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ: δεν ειμαι υπερ της μαζοποιησης, να υποτασσομαστε ολοι στις αγελαιες τασεις. απλα προσπαθω να καταλαβω τον τροπο σκεψης σας μηπως και κατορθωσω να αποκτησω λιγη απο την αυτοπεποιθηση σας. γιατι ενω ειμαι κανονικη με ομορφες καμπυλες, δεν αισθανομαι απολυτως ανετα με το σωμα μου και συχνα κοιταζω καποια ρουχα και σκεφτομαι: ''αν ημουν απιστευτα αδυνατη θα μου πηγαινε υπεροχα''
    οταν φτανεις σε ενα σημειο να μην μπορεις να βγεις απο το σπιτι , και να μην μπορεις να χαμογελασεις, κοπελια πιστεψε με το να παρατηρεις τις αδυνατες και να ευχεσαι να ησουν ετσι ειναι το λιγοτερο .
    τουλαχιστον εγω ηθελα να ζω νορμαλ, να μπορω να περπατησω και να χαμογελασω .
    τωρα το να ζηλευεις ρουχα και μικροσκοπικα κορμακια το θεωρω πολυ ρηχο.
    και αν ειχε καποιος ενα μαγικο ραβδι και μου ελεγε ''Σωτηρια? θες αυριο να σε κανω 50 κιλα?''
    θα του ελεγα οχι. γιατι δεν υπηρξα , δεν ξερω πως ειναι και δεν τα ζηλεψα ποτε. λοιπον θα προτιμουσα να μεινω μια ζωη 87 κιλα, χωρις υπερβολες, εχω υπαρξει τοσα παραπανω, που,,, πιστεψε με στα 87 πεταω και ειμαι πολυ ευτηχισμενη και υγειης

Senior Member
    εμένα να σου πω την αλήθεια, που ακούγεται και σαν αστειο, είναι ότι με έσωσε το άλλαξα χώρα:spin:
    Εδώ οι Ολλανδέζες είναι πιο 'νταρντάνες" και το πολύ αδύνατο δεν εκτιμάται ιδιαιτέρως. Θυμάμαι στην Ελλάδα ήταν πολύ χάλια τα πράγματα. Τα ρουχα ειναι μονο για σωματοτυπο Γιαπωνέζας!
    Εδώ ευτυχώς εκτιμούνται οι καμπύλες και να πω κι ενα μεγααααλο ευχαριστώ στους Ελληνες άντρες συμφοιτητές μου που σχολιάζουν τα στήθη και τα οπίσθια κι έτσι δείχνουν και στους Ολλανδούς ότι αυτά τα...προσόντα, εκτιμούνται ιδιαιτέρως!

Επίσης, όλοι οι φίλοι μου Ολλανδοί έχουν κοπέλες με καμπύλες(οχι απαραιτητα παχιές, αλλά οχι τοσο στενες οπως ειναι στην Ελλάδα. Εχουν κρέας και καμπύλες, είναι ζουμερές ρε παιδί μου!) και σχολιαζουν ασχημα τις αδύνατες.
    Μέχρι που μια Ινδή φίλη μου που ηταν πολύ αδύνατη, έφτασε σε σημείο να βάλει καμια 10ρια κιλά(και βάλε) για να αρέσει στους άντρες εδώ! Έπρεπε να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος, πισινούλη και κοιλίτσα! Και όλοι κοιτάνε τα προσόντα της τώρα:spin::spin::spin::spin:

Senior Member
    Originally posted by Redish
    εμένα να σου πω την αλήθεια, που ακούγεται και σαν αστειο, είναι ότι με έσωσε το άλλαξα χώρα:spin:
    Εδώ οι Ολλανδέζες είναι πιο 'νταρντάνες" και το πολύ αδύνατο δεν εκτιμάται ιδιαιτέρως. Θυμάμαι στην Ελλάδα ήταν πολύ χάλια τα πράγματα. Τα ρουχα ειναι μονο για σωματοτυπο Γιαπωνέζας!
    Εδώ ευτυχώς εκτιμούνται οι καμπύλες και να πω κι ενα μεγααααλο ευχαριστώ στους Ελληνες άντρες συμφοιτητές μου που σχολιάζουν τα στήθη και τα οπίσθια κι έτσι δείχνουν και στους Ολλανδούς ότι αυτά τα...προσόντα, εκτιμούνται ιδιαιτέρως!

Επίσης, όλοι οι φίλοι μου Ολλανδοί έχουν κοπέλες με καμπύλες(οχι απαραιτητα παχιές, αλλά οχι τοσο στενες οπως ειναι στην Ελλάδα. Εχουν κρέας και καμπύλες, είναι ζουμερές ρε παιδί μου!) και σχολιαζουν ασχημα τις αδύνατες.
    Μέχρι που μια Ινδή φίλη μου που ηταν πολύ αδύνατη, έφτασε σε σημείο να βάλει καμια 10ρια κιλά(και βάλε) για να αρέσει στους άντρες εδώ! Έπρεπε να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος, πισινούλη και κοιλίτσα! Και όλοι κοιτάνε τα προσόντα της τώρα:spin::spin::spin::spin:
    κατι παρομοιο συμβαινει και σε μερικες περιοχες της Θεσσαλονικης απο οτι εχω παρατηρησει. καθε φορα που πηγαινω στην συμπρωτευουσα με θεωρουν αρκετα αδυνατη ενω για τα δεδομενα της Αθηνας ειμαι απλα κανονικη. τελικα μαλλον δεν πρεπει να επηρεαζομαι τοσο πολυ απο τον περιγυρο μου. πρεπει απλα να τα βρω με τον εαυτο μου και να μαθω να αισθανομαι καλα μεσα στα ρουχα που αγοραζω.

Senior Member
    ακριβώς!!!!
    τι σε κάνει ΕΣΕΝΑ ευτυχισμένη. γιατί τότε ακτινοβολείς και αυτό φαινεται στους γυρω

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ mitsokolo πολυ ωραια τα βιντεακια ειδικα η πρωτην κοπελα με τα κοκκινα μαλλια κουκλα ,βεβαια θα προτιμουσα να μας εγραφε κ κανενας αντρας την γνωμη του για αυτες τις κοπελες

Senior Member
    Τώρα είδα αυτό το ποστ. Βίβιαν μου εγώ προσωπικά δεν ένιωσα ποτέ μειομεκτηκά μπροστά σε αυτές της κοπέλες που αναφέρεσε και αυτό γιατί ποτέ δεν ήθελα να είμαι μιά από τις πολλές, πάντα ήθελα και θέλω να ξεχωρίζω σε όλα (εργασιακό χώρο, θέματα σχέσεων, φιλικές παρέες κτλ) όχι μόνο σε χαρακτήρα, αλλά και σε εμφάνιση και σε στυλ.

Επίσεις αυτές οι κοπέλλες, που περιφέρονται επιδεικτικά όπως είπες, συνήθως είναι μόνο επιφανιακές. Πίσω από αυτό δεν υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω να παρεξηγιθώ με αυτό που έγραψα, απλά είναι αυτό που έχω δεν να συμβαίνει. Στα 28 μου χρόνια, είχα πολλές φύλες-θεές με την συμασία της λέξεως, με αναλογίες μοντέλου κτλ. Σε πληροφορώ λοιπόν πως εγώ και είχα πιο πολλές κατακτήσεις από αυτές, και είχα πιο πολύ φλερτ από αυτές και γενικός ήμουνα πιο "μαγνήτης" από αυτές.

Όσο για τα ρούχα, συμασία δεν έχει πόσο δέρμα δείχνεις, και σέξυ δεν θεωρείτε το όσο πιο πολύ γυμνό γίνετε. Συμασία έχει αυτό που φοράς να μπορείς να το υποστιρίξεις και να νιώθεις υπέροχα μέσα σε αυτό. Και, τουλάχιστον εγώ, πάντα ένιωθα ωραία μέσα στα ρούχα μου, και αυτό φαινότανε, και φαίνετε και στις φωτογραφίες μου ( που λατρέβω να βγάζω αρκετά συχνά).

Εγώ λοιπόν δεν εύχομαι να μπορέσω να γίνω σαν αυτές. Εγώ εύχομαι όπως και να είμαι, να είμαι πάντα ο εαυτός μου και πάντα να μπορώ να ξεχωρίζω μέσα στο πλήθος!

Φιλούθκια σε όλες, με αγάπη Πωλίνα

Senior Member
    Originally posted by anna9
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ mitsokolo πολυ ωραια τα βιντεακια ειδικα η πρωτην κοπελα με τα κοκκινα μαλλια κουκλα ,βεβαια θα προτιμουσα να μας εγραφε κ κανενας αντρας την γνωμη του για αυτες τις κοπελες
    ειδες κουκλες! και μενα η πρωτη ειναι η αγαπημενη μου, ειναι και λιγο εξτριμ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ να βαλω τον αντρα μου να γραψει τη γνωμη του! θα φτιαξει ολο το φορουμ! χαχαχαχα
    ειναι λατρης των πολλων κυβικων! χιχιχιχιχ

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast