ζεολιθος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

ζεολιθος

χαλοου παιδια,θα ηθελα νας ρωτησω αν εχετε παρει ποτε ζεολιθο,,,,,

Junior Member
    Με την πείνα που θα πέσει στην χώρα σε λίγο καιρό καλό είναι να συνηθίσουμε να μασουλάμε πετραδάκια.

Senior Member
    οντως τα οικονομικα σε κανεναν δεν ειναι καλα!απλα ρωταω για τον ζεολιθο γιατι μου ειπαν οτι κανει γενικα καλο!

Senior Member
    Τι ειναι αυτο μπορεις να μας πεις;

Senior Member
    το'χω δοκιμασει, υποτιθεται οτι σε "προστατευει" αν χανεις βαρος γρηγορα γιατι σε βοηθαει να αποτοξινωθεις.

@@ κανει. Καμια αποτοξινωση, η χοληστερινη μου ηταν στα υψη και υποτιθεται οτι θα με προστατευε. Τελικα εφταιγαν οι διαιτιτηκες σοκολατες που ετρωγα (ετρωγα αρκετες). Μολις εκοψα τις σοκολατες, εφτιαξε και η χοληστερινη. Καμια βοηθεια απο τον ζεολιθο.

Senior Member
    ενας καρδιολογος μου ειπε για τον ζεολιθο,,οτι αν κανει καποιος διαιτα ειναι καλος στην αποτοξινωση του οργανισμου,διαβασα και πολλα θετικα,αλλα με αυτα που λες...

Senior Member
    Ούτε που τον έχω ξανακούσει.... :dork:

Senior Member
    τα'χω δοκιμασει και εγω, εχω ξοδεψει σε χαπια και ματζουνια, καπου 800-1000 ευρω (τα οποια ακομα κλαιω.. τι λεφτα χαλασα η ρουφιανα... και τι μπορουσα να παρω.. ασε μη τα σκεφτομαι)

Ακομα και τα χαπια μηλοξυδου, @@ ηταν, το κανονικο το μηλοξυδο μου εκανε καλυτερη δουλεια!!!

αυτο ισχυει, 2 κουταλιες της σουπας μηλοξυδο (το κανονικο, το ΤΟΠ) 1 το πρωι, 1 το μεσημερι το εκανα (μερικες φορες και το βραδυ, αν ενιωθα οτι θα μου'ρθει κανα υπερφαγικο το βραδυ, μου ξινιζε το στομαχι και μου εφευγε η ορεξη)

Με αυτο ειχα μισο με ενα κιλο παραπανω στη απωλεια τη εβδομαδα.

Το ιδιο με το πρασσινο τσαι, τα χαπια ηταν @@ καπραμα, το κανονικο απο το σουπερ μαρκετ, με βοηθαγε, ειδικα στη ενυδατωση.

Senior Member
    Α, και κατι ακομα, για αποτοξινωση, Βιταμινη C ειναι η πιο ισχυρη βιταμινη για αποτοξινωση. Οπως συνηθως, τα συμπληρωματα δεν εχουν το ιδιο αποτελεσμα οπως τη φυσικη πηγη, αλλα γενικα, οι βιταμινες κανουν τη αποτοξινωση (για αυτο ολα τα detox εχουν να κανουν με φρουτα). Αν κανεις ατκινς, τα αυγα εχουν Βιταμινη Α, D, E, και Κ. Για βιταμινη C, εχει αρκετη το σπανακι, πρασσινες και κοκκινες πιπεριες, ντοματα και μπροκολο αν κανεις ατκινς. Αν οχι, Παπαγια, ροδι, μανγκο και πορτοκαλι ειναι απο τις πιο γνωστες πηγες, παπαγια εχει περισσοτερη βιταμινη απο το πορτοκαλι με λιγοτερες θερμιδες.