Results 151 to 165 of 168
-
17-06-2011, 13:52 #151
[quote]Originally posted by vivian20
Originally posted by Redish
Originally posted by vivian20
ωστοσο εγω δεν μπορω να καταλαβω: τα σημερινα προτυπα που προωθει η μοδα ειναι οι πολυ αδυνατες γυναικες. ολα... τα ρουχα που κυκλοφορουν, οι καρεκλες στις καφετεριες, τα μικροσκοπικα μαγιο, ολα... φαινεται να ειναι προσαρμοσμενα σε αυτο το μεγεθος και αυτο τον σωματοτυπο. δεν αισθανεσθε λοιπον αβολα, οταν δεν μπορειτε να φορεσετε ο,τι και η πλειοψηφεια των ατομων γυρω σας, οταν δεν μπορειτε να βαλετε το μοδατο μικροσκοπικο μαγιο, οταν δεν καθεστε ανετα στην στενη καρεκλα της καφετεριας και γενικα οταν βλεπετε τις αδυνατες να περιφερονται επιδεικτικα με τα στενα τους ρουχα προκαλωντας τα βλεμματα? Δεν εχετε ευχηθει ποτε να μπορουσατε να γινετε σαν και αυτες.
Εδώ οι Ολλανδέζες είναι πιο 'νταρντάνες" και το πολύ αδύνατο δεν εκτιμάται ιδιαιτέρως. Θυμάμαι στην Ελλάδα ήταν πολύ χάλια τα πράγματα. Τα ρουχα ειναι μονο για σωματοτυπο Γιαπωνέζας!
Εδώ ευτυχώς εκτιμούνται οι καμπύλες και να πω κι ενα μεγααααλο ευχαριστώ στους Ελληνες άντρες συμφοιτητές μου που σχολιάζουν τα στήθη και τα οπίσθια κι έτσι δείχνουν και στους Ολλανδούς ότι αυτά τα...προσόντα, εκτιμούνται ιδιαιτέρως!
Επίσης, όλοι οι φίλοι μου Ολλανδοί έχουν κοπέλες με καμπύλες(οχι απαραιτητα παχιές, αλλά οχι τοσο στενες οπως ειναι στην Ελλάδα. Εχουν κρέας και καμπύλες, είναι ζουμερές ρε παιδί μου!) και σχολιαζουν ασχημα τις αδύνατες.
Μέχρι που μια Ινδή φίλη μου που ηταν πολύ αδύνατη, έφτασε σε σημείο να βάλει καμια 10ρια κιλά(και βάλε) για να αρέσει στους άντρες εδώ! Έπρεπε να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος, πισινούλη και κοιλίτσα! Και όλοι κοιτάνε τα προσόντα της τώρα:spin::spin::spin::spin:
- 17-06-2011, 13:52 #152
[quote]Originally posted by vivian20
Originally posted by Redish
Originally posted by vivian20
ωστοσο εγω δεν μπορω να καταλαβω: τα σημερινα προτυπα που προωθει η μοδα ειναι οι πολυ αδυνατες γυναικες. ολα... τα ρουχα που κυκλοφορουν, οι καρεκλες στις καφετεριες, τα μικροσκοπικα μαγιο, ολα... φαινεται να ειναι προσαρμοσμενα σε αυτο το μεγεθος και αυτο τον σωματοτυπο. δεν αισθανεσθε λοιπον αβολα, οταν δεν μπορειτε να φορεσετε ο,τι και η πλειοψηφεια των ατομων γυρω σας, οταν δεν μπορειτε να βαλετε το μοδατο μικροσκοπικο μαγιο, οταν δεν καθεστε ανετα στην στενη καρεκλα της καφετεριας και γενικα οταν βλεπετε τις αδυνατες να περιφερονται επιδεικτικα με τα στενα τους ρουχα προκαλωντας τα βλεμματα? Δεν εχετε ευχηθει ποτε να μπορουσατε να γινετε σαν και αυτες.
Εδώ οι Ολλανδέζες είναι πιο 'νταρντάνες" και το πολύ αδύνατο δεν εκτιμάται ιδιαιτέρως. Θυμάμαι στην Ελλάδα ήταν πολύ χάλια τα πράγματα. Τα ρουχα ειναι μονο για σωματοτυπο Γιαπωνέζας!
Εδώ ευτυχώς εκτιμούνται οι καμπύλες και να πω κι ενα μεγααααλο ευχαριστώ στους Ελληνες άντρες συμφοιτητές μου που σχολιάζουν τα στήθη και τα οπίσθια κι έτσι δείχνουν και στους Ολλανδούς ότι αυτά τα...προσόντα, εκτιμούνται ιδιαιτέρως!
Επίσης, όλοι οι φίλοι μου Ολλανδοί έχουν κοπέλες με καμπύλες(οχι απαραιτητα παχιές, αλλά οχι τοσο στενες οπως ειναι στην Ελλάδα. Εχουν κρέας και καμπύλες, είναι ζουμερές ρε παιδί μου!) και σχολιαζουν ασχημα τις αδύνατες.
Μέχρι που μια Ινδή φίλη μου που ηταν πολύ αδύνατη, έφτασε σε σημείο να βάλει καμια 10ρια κιλά(και βάλε) για να αρέσει στους άντρες εδώ! Έπρεπε να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος, πισινούλη και κοιλίτσα! Και όλοι κοιτάνε τα προσόντα της τώρα:spin::spin::spin::spin:
17-06-2011, 14:15 #153
αχ συμφωνω και γω με less
17-06-2011, 18:43 #154
Είμαι άντρας και επίσης έχω βυζιά και κώλο. Κερδίζω κάτι? :smilegrin:
17-06-2011, 18:47 #155
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά δεν θα έχεις για πολύ καιρό ακόμα...:smirk:
17-06-2011, 21:45 #156
Originally posted by lessing
Originally posted by click
γιατι ειναι πραγματικα ευτυχισμενες? και κυριως πώς θα μπορουσαμε να ξερουμε αν καποια σε μια φωτογραφια ειναι ευτυχισμενη?
χαμογελο ξεχαμογελο, ξεσπανε στο φαι, τρωνε αφυσικες ποσοτητες και γιαυτο ειναι παχυσαρκες. οποτε ποια ευτυχια?
με το μπαρδον κιολας μιτσοκολο.
οχι πως θεωρω τις κοκαλιαρες πιο ευτυχισμενες.. μετρανε τα αγγουρακια, κρατιουνται ολη τους τη ζωη και οταν δεν κρατιουνται κανουν εμετους.
αλλα και η παχυσαρκια ειναι παχυσαρκια, δεν ωραιοποιειται
Και η ανορεξικη ειναι μοντελο. Αυτο δε σημαινει οτι εχει κοτσια ουτε οτι τα εχει βρει με τον εαυτο της και για αυτο τολμαει.
Και οι δυο διαταραχες αφηνουν τα σημαδια τους πανω στο σωμα και ενα χαμογελο δεν μπορει να τα σβησει.
20-12-2011, 19:46 #157
Ανασύρω το εμπνευσμένο τούτο τόπικ για να παραθέσω ένα άρθρο από ανδρικό site... δε νομίζω να έχει κάτι προσβλητικό
Αφιερωμένο
20-12-2011, 22:38 #158
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Φιλιππε καλο!!!
21-12-2011, 00:16 #159
συμφωωn με ολα!!
αλλωστε ως γνωστον...γυναικα χωρις πιασιματα=δρομος χωρις σηματα :P
21-12-2011, 00:27 #160
Ναι ναι Φιλιππε ολοι λετε οτι θελετε πιασιματα αλλα τις ξερακιανες κοιτατε...αντε ωρα μη τα ανοιξω:lol::lol::lol: .Και μετα λετε οτι εμεις δε ξερουμε τι θελουμε.:smilegrin:
21-12-2011, 00:34 #161
Μήπως κοιτούν καπάτσες, ξερακιανές και μη?
Μήπως η πονηριά είναι το σπουδαιότερο όπλο και όχι το σώμα?
Για να το ξανασκεφτούμε...
21-12-2011, 01:00 #162
Θα προσπαθήσω να είμαι κομψός... καταρχάς σας κοιτάμε όλες ή σχεδόν όλες, καθόμαστε σε μια καρέκλα και στραβολαιμιάζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε καθάρματα, κάφροι και το μάτι μας είναι αχόρταγο. Είναι η φύση μας... ακόμα και ο πλέον δειλός το οφθαλμόλουτρο θα το κάνει.
Δεύτερον, Αστερόπη μπορεί να ισχύει για τα αγόρια στην ηλικία σου οτι κοιτάνε λεπτές κοπέλες, δε ξέρω, αλλά ξερακιανές δε κοιτάει σχεδόν κανένας, σε αυτό είμαι απόλυτος. Επειδή έχω δει τη φωτό σου, πιστεύω οτι θα διαπιστώσεις και μόνη σου αν χάσεις κι άλλα κιλά οτι έστω και λίγο κρεατάκι είναι απαραίτητο.
Τρίτον... ʼβα μου, προσπαθείς να υπαινιχθείς οτι υπάρχουν και μη πονηρές/καπάτσες γυναίκες; Είπαμε, είμαστε συγκριτικά απλοί και αθώοι αλλά όχι και τόσο
Τέταρτον και σημαντικότερον, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα, διαβάστε το άρθρο ξανά, σε εσάς απευθύνεται ουσιαστικά. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε!!! Και προσωπικά θα πω... ε χωρίς βυζάκι δε γίνεται δουλειά, πως να το κάνουμε δλδ; ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!
:wink1::wink1::wink1:
21-12-2011, 01:07 #163
Χαχα...εκει ειναι το κακο στο βυζακι!Οταν χανουμε κιλα γιατι πρεπει να χανουμε και απο κει γαμωτο????
21-12-2011, 10:39 #164
Πολυ ωραιο αρθρο, μονο που μιλαει για κοπελες με πιασιματα.Οχι αδυνατες και οχι με "πολλααα πιασιματα".
Νομιζω οτι ολοι οι αντρες λατρευουν το σωματοτυπο Μονικα Μπελουτσι.
22-12-2011, 02:22 #165
Φιλλιπε τι βλεπω?Κ μετα λες οτι μια φορα ανοιξες το Ναταλ κ δεν το ξανανοιγεις γιατι μιλαγαμε ολο για κ@λους!Η θεωρεις δηλ οτι το βυζακι ειναι καλυτερο απο τους κ@λους?
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή