Ειμαι γυναικα κ εχω κωλο κ βυζια!! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 168
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by mitsokolo

ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ να βαλω τον αντρα μου να γραψει τη γνωμη του! θα φτιαξει ολο το φορουμ! χαχαχαχα
    ειναι λατρης των πολλων κυβικων! χιχιχιχιχ

α και ο δικός μου!!!αν δεν τον φόβιζαν τα τυχόν μελλοντικά προβλήματα υγείας δεν θα με άφηνε ποτέ να κάνω επέμβαση :smilegrin:

Senior Member
    Μιας και μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γυναίκες με βυζιά και κώλο, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά εδώ :P

Senior Member
    Που το θαψατε καλε το αγαπημενο μου θεμα;;;

Τι λεγατε;
    :roll: :roll: :roll:

Senior Member
    tο μεσογειακο μοντελο γυναικας με κωλο κ βυζια καθως κ οι αφροαμερικανες γυναικες ειναι οι τυχερωτερες γιατι το μονο που εχουν να κανουν ειναι να συντηρησουν τις καμπυλες τους πηγαινοντας γυμναστικη.Σου επαναφερω το αγαπημενο σου θεμα!!Και δεν το λεω εγω το λεει ο γυμναστης της τΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ.

Senior Member
    Αυτες ειναι δουλειες! :P

Senior Member
    λοιπον here we go! plus size models!

http://www.youtube.com/watch?v=tBcozLyO-VY <--Aplir Flores

http://www.youtube.com/watch?v=f_bJn...eature=related <-- Jamie Bruce

http://www.youtube.com/watch?v=wgJ4wRxxIC8 <-- Katie Dillon

http://www.youtube.com/watch?v=YSb_a...eature=related <-- Lynn Carey

http://www.youtube.com/watch?v=ArTEg...eature=related <--Charlotte Coyle

αντε! αυτα για μια ΜΙΚΡΗ γευση! αν δεν πιστηκατε ακομα εχω και αλλα ουυυυυυυυυυ!!!!!! η πρωτη ειναι η αγαπημενη μου παντως!
    sorry κοριτσια αλλα εμενα καμμια δεν μου αρεσε.Οκ η Jlo,η Beyonce και η Fergie εχουν σωματα με καμπυλες και τις λατρευω(τα "κυβικα" τους καμμια σχεση με τις κοπελες στα βιντεο πανω βεβαια) αλλα προσωπικα σε μοντελα προτιμω αυτες.Ουτε κοκκαλιαρες αλλα ουτε παχυσαρκες.

http://www.youtube.com/watch?v=jfU93n6vo6M

http://www.youtube.com/watch?v=X8dbQQfeeqE

http://www.youtube.com/watch?v=7oT96...eature=related

Senior Member
    Ta plus size δε τα είδα να πω την αλήθεια γιατί δε πιστεύω να μου έκαναν εντύπωση αλλά sourkouna οι γυναικάρες όπως η Λίμα και η πρώην του Ντι Κάπριο εμένα θα μου άρεσαν ακόμα περισσότερο με +5-10 κιλά, EINAI κοκκαλιάρες... δλδ η Ζιζέλ είναι 1.80 και 57 κιλά, BMI 17.59, με ποιό μέτρο θεωρείται φυσιολογική;

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Ta plus size δε τα είδα να πω την αλήθεια γιατί δε πιστεύω να μου έκαναν εντύπωση αλλά sourkouna οι γυναικάρες όπως η Λίμα και η πρώην του Ντι Κάπριο εμένα θα μου άρεσαν ακόμα περισσότερο με +5-10 κιλά, EINAI κοκκαλιάρες... δλδ η Ζιζέλ είναι 1.80 και 57 κιλά, BMI 17.59, με ποιό μέτρο θεωρείται φυσιολογική;
    Και παλι με 10κιλα παραπανω θα ταν 67κιλα και παλι θεα και κορμαρα.Δεν τις θεωρω κοκκαλιαρες αλλα παντως καλυτερες απο τα plus size models σιγουρα ειναι (η μια εχει πιο πολυ κυτταριτιδα απο μενα που δεν ειμαι μοντελο).

Senior Member
    Συγκρινεις 2 εντελως διαφορετικες κατηγοριες με την διαφορα οτι τα πλας σαιζ ειναι πραγματικα ευτηχισμενες, απλα χαιρεσε να τις βλεπεις να ξεχηλιζουν χαμογελο και αυτοπεπηθηση

Senior Member
    γιατι ειναι πραγματικα ευτυχισμενες? και κυριως πώς θα μπορουσαμε να ξερουμε αν καποια σε μια φωτογραφια ειναι ευτυχισμενη?

χαμογελο ξεχαμογελο, ξεσπανε στο φαι, τρωνε αφυσικες ποσοτητες και γιαυτο ειναι παχυσαρκες. οποτε ποια ευτυχια?

με το μπαρδον κιολας μιτσοκολο.

οχι πως θεωρω τις κοκαλιαρες πιο ευτυχισμενες.. μετρανε τα αγγουρακια, κρατιουνται ολη τους τη ζωη και οταν δεν κρατιουνται κανουν εμετους.

αλλα και η παχυσαρκια ειναι παχυσαρκια, δεν ωραιοποιειται

Senior Member
    Originally posted by click
    γιατι ειναι πραγματικα ευτυχισμενες? και κυριως πώς θα μπορουσαμε να ξερουμε αν καποια σε μια φωτογραφια ειναι ευτυχισμενη?

χαμογελο ξεχαμογελο, ξεσπανε στο φαι, τρωνε αφυσικες ποσοτητες και γιαυτο ειναι παχυσαρκες. οποτε ποια ευτυχια?

οχι πως θεωρω τις κοκαλιαρες πιο ευτυχισμενες.. μετρανε τα αγγουρακια, κρατιουνται ολη τους τη ζωη και οταν δεν κρατιουνται κανουν εμετους.

Τα ειπε ολα η click και με καλυψε.
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Καταρχην δεν συγκρινα τις διατροφικες τους συνηθιες αλλα αυτο που εκπεμπουν, και δεν τις βρισκω ομορφες επειδη ειμαι και γω παχυσαρκη οπως -φανταζομαι- πολοι θα νομιζουν , αλλα γενικα χαιρομαι τους ανθρωπους που χαμογελουν που εχουν χιουμορ και αυτοπεποιθηση και ειδικα την πρωτη την April Flores sorry αλλα τη βρισκω πανεμορφη και στο πρωσοπο και το χαμογελο βαζει κατω καθε top model :bouncing:

Senior Member
    Και γω χαιρομαι τους ανθρωπους που εχουν χιουμορ και χαμογελουν αλλα αλλο καμπυλες (jLo Beyonce Fergie) και αλλο αυτο.Σιγουρα ειναι γουστα αυτα αλλα για τον εαυτο μου θα προτιμουσα το σωμα της jlo

Senior Member
    Originally posted by click

Δεν θα πει οτι μια γυναικα ελαφρα παχυσαρκη ξεσπαει στο φαι.Μπορει να γουσταρει τον εαυτο της οπως ειναι κ να γυμναζεται κ να ειναι υγιειης κ ευχαριστημενη.Μιλαω για ελαφρα αποκλιση οχι νοσογονο παχυσαρκια.Μην το παρουμε οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι που ειναι ελαφρα πανω απτο δεικτη ξεσπαν στο φαγητο.Και βεβαιως μια γυναικα που εχει τα κοτσια να ειναι μοντελο σουπερ σαιζ ναι,τα εχει βρει με τον εαυτο της κ μονο που εκανε την κινηση γιατι αν δεν τα ειχε βρει δεν θα τολκμουσε.Και τελικα αυτο ειναι το ζητουμενο.Να τα βρεις με τον εαυτο σου!

Senior Member
    με τη ιδια λογικη ομως και το καθε ανορεκτικο μοντελο τα εχει βρει με τον εαυτο του.... το τι δουλεια κανεις και το πως επιλεγεις να φαινεσαι στους εξω δεν σημαινει απαραιτητα κι οτι αυτο υπαρχει κ μεσα σου... υπενθυμιζω ότι ο τσάρλι τσάπλιν αλλά κ ο μιστερ μπιν, επασχαν απο βαρια καταθλιψη και ο δευτερος ειχε νοσηλευτει κιολας σε ειδικο θεραπευτηριο...

Καταρχην δεν συγκρινα τις διατροφικες τους συνηθιες αλλα αυτο που εκπεμπουν, και δεν τις βρισκω ομορφες επειδη ειμαι και γω παχυσαρκη οπως -φανταζομαι- πολοι θα νομιζουν , αλλα γενικα χαιρομαι τους ανθρωπους που χαμογελουν που εχουν χιουμορ και αυτοπεποιθηση και ειδικα την πρωτη την April Flores sorry αλλα τη βρισκω πανεμορφη και στο πρωσοπο και το χαμογελο βαζει κατω καθε top model :bouncing:
    θα συμφωνησω ότι στο προσωπο ειναι πανεμορφη, αλλα όσον αφορα το σώμα της όπως είπε και η σουρκουνα

Originally posted by sourkouna
    Και γω χαιρομαι τους ανθρωπους που εχουν χιουμορ και χαμογελουν αλλα αλλο καμπυλες (jLo Beyonce Fergie) και αλλο αυτο.Σιγουρα ειναι γουστα αυτα αλλα για τον εαυτο μου θα προτιμουσα το σωμα της jlo
    προσωπικα βρισκω την παχυσαρκια όπως και την ανορεξια αντιαισθητικη... προτιμω τα μετριου παχους με καμπυλες κορμια.... χωρις αυτό να σημαινει ότι δεν αναγνωριζω ότι υπάρχουν πανεμορφες παχουλες κοπελες ή πολύ αδυνατες πανεμορφες κοπελες...

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast