τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 279
    Senior Member
    :lol: :lol: :lol: :lol: καλα πες οτι φοβασαι το ματι και ασε τις δικαιολογιες :P

Senior Member
    Πιστεψε με δεν θα στεναχωρησεις κανεναν.. Εγω ειπα τι εχω δει και τελος

Senior Member
    τι να πρωτοσχολιασει κανεις απο οσα ειπωθηκαν. προσωπικα... δεν θα ασχοληθω γιατι για εμενα το θεμα εχει ληξει. η MerryMaker παρουσιασε φωτογραφιες με το εξαιρετικο γυμνασμενο σωμα της δειχνοντας μας και τα καταλειπα της παχυσαρκιας (την χαλαρωση στην κοιλια) και ειναι προθυμη να βαλει και φωτογραφιες απο οταν ηταν 100+ κιλα. αν και εγω στην θεση της δεν θα ασχολουμουν καν με τα ατομα που θα με αμφισβητουσαν.

γελασα αρκετα οταν καποια σχολιασε τους τροπους της ΜerryMaker θεωρωντας τους αξεστους τη στιγμη που τα περισσοτερα μελη αυτο του φορουμ χαρακτηριζονται απο την ελλειψη λεπτοτητας, διακριτικοτητας και ευγενειας. εμπαθεια, αδιακαιολογητες επιθεσεις, επικριτικη διαθεση, ειρωνικη σταση... πολλες απο εσας δεν ειστε καλυτερες απο την πηνελοπη για να την κρινετε.

σχετικα με την διατροφη της Πηνελοπης. να σου εκφρασω και γω τα συγχαρητηρια μου (ειρωνικα παντα) που μπορεις να τρως τσουρεκια, σοκολατοπιτες (τα παντα ολα). και γω πλεον οντας 53-54 μπορω να φαω ο,τι θελω σε λογικες ομως ποσοτητες. απο την στιγμη που χαθει το λιπος, αν ακολουθηθει σωστη διατροφη μπορουν να διατηρηθουν και χωρις στερησεις. αναφερθηκα στην διατροφη της Πηνελοπης γιατι την θεωρω αρκετα λανθασμενη οπως και την σταση της απεναντι στο φαγητο. για να ευχαριστηθεις το φαγητο δεν χρειαζεται να φας ολα τα ανθυγιεινα πραγματα σε μια μερα και να σκασεις στο φαγητο. προς καθε ατομο που θελει να χασει κιλα: αν οταν μετα απο τοσο αγωνα χασετε αυτα τα κιλα που θελετε μην αρχισετε να κανετε ο,τι και η Πηνελοπη. θα καταστρεψετε το δερμα σας και θα γεμισετε κυτταριτιδα. ειναι ωραιο να το ριχνουμε και λιγο εξω αλλα οχι να περναμε το μηνυμα οτι καθε μερα μπορουμε να τρωμε τα παντα ολα. και αλλωστε υπαρχουν και αλλες απολαυσεις στην ζωη εκτος απο το φαγητο.

και παιδια σοβαρα τωρα: η MerryMaker δεν τρωει μονο σελινο και λαχανικα. περιστασιακα τρωει και την σοκολατα της. συγχαριτηρια παντως για το σωμα που απεκτισες ΜerryMaker. και μην δινεις σημασια. Η επιτυχεια εμπνεει φθονο.

τι ωραιο θεμα αυτο παντως. θα αρχισω να βαζω και εγω φωτογραφιες με το τι φοραω. μου αρεσουν πολυ τα ρουχα. :P οταν ειμαι Αθηνα ολο στην Ερμου τριγυρναω.

Senior Member
    @γρανιτα Κατσε γιατι δε καταλαβα...

δεν επρεπε να δειξω το σωμα μου μετα τη απωλεια βαρους μου, για να μη παραμυθιασω τα παιδια εδω οτι μπορουν να δειχνουν σαν εμενα μετα απο απωλεια 60 κιλων οπως ειχα εγω;
    η απλα θεωρεις οτι δεν ημουν ποτε 120 κιλα;

@βιβιαν, σε ευχαριστω! Ερμου συχναζω και εγω οταν κατεβαινω στη πολη, τωρα τελευταια εχω τρελαθει με τη λαικη που φερνουν ρουχα απο κλειστα μαγαζια με 1-1,5 ευρω το κομματι! το γαλαζιο φορεμα και το σορτσακι απο τον ιδιο παγκο τα πηρα!

Senior Member
    Μίζερυ μου τί έγινε εδώ? Για πια φωτογραφία λέτε? τί εγινε?

Senior Member
    τη φωτογραφια με το γαλαζιο φορεματακι. Μετα ειπαν οτι ειναι ψευτικη, οτι ειναι εφηβικο σωμα... μετα εβγαλα φωτο τη χαλαρωση στη κοιλια γιατι λενε οτι δεν γινεται να χασεις 60+ κιλα και να δειχνεις "αψευγαδιαστη" ενω μονιμος αναφερω χαλαρωση και πως προσπαθω να αγκυροβολησω το δερμα. θα σου στειλω σε u2u, εβγαλα τα λινκ γιατι ετσι οπως αφινιασανε... ξερω γω τι θα κανανε;

Member
    mpoyrdeς κουβεντα να γινεται ας κανει ο καθενας οτι θελει.....μπραβο παντως σε ολες κ ολους που καταφεραν να χασουν τοσα κιλα.και καλυτερα να κρεμεται η κοιλιτσα λιγο παρα να ναι φουσκωμενη σαν μπαλονι...μη μασατε..προχωρηστε

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    τη φωτογραφια με το γαλαζιο φορεματακι. Μετα ειπαν οτι ειναι ψευτικη, οτι ειναι εφηβικο σωμα... μετα εβγαλα φωτο τη χαλαρωση στη κοιλια γιατι λενε οτι δεν γινεται να χασεις 60+ κιλα και να δειχνεις "αψευγαδιαστη" ενω μονιμος αναφερω χαλαρωση και πως προσπαθω να αγκυροβολησω το δερμα. θα σου στειλω σε u2u, εβγαλα τα λινκ γιατι ετσι οπως αφινιασανε... ξερω γω τι θα κανανε;
    Δεν πειράζει Μίζερυ μου, δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να μας αποδεκτούν όλοι.

Απλά να θυμίσω στα κορίτσια, ένα άλλο μας μέλος πιο παλιό το οποίο δεν μπαίνει πια,(γιαυτό και δεν αναφέρω όνομα, εσείς θα καταλάβετε για πια λέω) το οποίο ήταν στα 100 κιλά και είχε πέσει 67-68 (αν θυμάμαι καλά, ήταν και 2 μέτρα κοπελλάρα) και οι φώτο που μας έδειχνε στα 100 της όλες τις λέγαμε πως τέτια πόδια με 100 κιλά όλοι θα της ζήλευαν. Αφού λοιπόν αποδεχόμασταν αυτές τις φώτο και ξέραμε πως είναι αληθινές, κιας μην φαινόταν 100 κιλά, γιατί να μην αποδεκτούμε και της Μίζερυ? Ούτως ή άλλως, αν λέει ψέματα, είναι δικό της θέμα και όχι δικό μας. Είδα τις φώτο με την κοιλιά, και πιστεύω πως για να γίνει το δέρμα στην κοιλιά έτσι, πρέπει πραγματικά να ήταν πολυυυ φουσκομένη.

Member
    εχει αρχισει και γινεται μαλακια.αντι να βοηθαει η μια την αλλη βγαζετε τη ζηλια και τα κομπλεξικα σας/γεια σας....δεν βοηθαει σε τιποτα.χαρηκα παντως που γμωρησα καποιες κοπελες και μιλησαμε.ας πορευθει ο καθενας μονος του.θα να πιο ευκολο

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Δεν πειράζει Μίζερυ μου, δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να μας αποδεκτούν όλοι.

Απλά να θυμίσω στα κορίτσια, ένα άλλο μας μέλος πιο παλιό το οποίο δεν μπαίνει πια,(γιαυτό και δεν αναφέρω όνομα, εσείς θα καταλάβετε για πια λέω) το οποίο ήταν στα 100 κιλά και είχε πέσει 67-68 (αν θυμάμαι καλά, ήταν και 2 μέτρα κοπελλάρα) και οι φώτο που μας έδειχνε στα 100 της όλες τις λέγαμε πως τέτια πόδια με 100 κιλά όλοι θα της ζήλευαν. Αφού λοιπόν αποδεχόμασταν αυτές τις φώτο και ξέραμε πως είναι αληθινές, κιας μην φαινόταν 100 κιλά, γιατί να μην αποδεκτούμε και της Μίζερυ? Ούτως ή άλλως, αν λέει ψέματα, είναι δικό της θέμα και όχι δικό μας. Είδα τις φώτο με την κοιλιά, και πιστεύω πως για να γίνει το δέρμα στην κοιλιά έτσι, πρέπει πραγματικά να ήταν πολυυυ φουσκομένη.
    μπραβο πωλινα. το διευθετησες πολυ σωστα το ζητημα. σωστες οι παρατηρησεις σου. επισης αν και δεν σου το εχω πει ακομη: συγχαρητηρια για την απωλεια των κιλων. και στις φωτογραφιες εισαι πολυ ομορφη (και... πολυ την ζηλεψα την τουρτα γενεθλιων σου γιατι εγω αν και ασχολουμαι καιρο ερασιτεχνικα με την ζαχαροπλαστικη δεν μπορω να πετυχω ποτε την ζαχαροπαστα) :P

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Βίβιαν μου και για το κομπλιμέντο αλλά και για την ζήλια σου για την τούρτα μου:P:P:P:P:P:P

Εμένα ευτυχώς μου πέτειχε από την πρώτη η ζαχαρόπαστα αν και δεν έβρησκα ούτε γλυκόζη στην αγορά ούτε γλυκερίνη. Εκανα μια δικιά μου παραλλαγή και πέτυχε!!!!!

Senior Member
    επαναφερω το θεμα λεγοντας σας οτι σημερα φορεσα κατι σεξυ καλτσακια με βατραχακια :lol:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    επαναφερω το θεμα λεγοντας σας οτι σημερα φορεσα κατι σεξυ καλτσακια με βατραχακια :lol:
    Αυτά που μπαίνουν και τα δάκτυλα μέσα σαν γάντι??????????

Senior Member
    χαχαχαχα οχι οχι! αν και εχω και τετοια αλλα ειναι ποιο ωραια για το χειμωνα! απλα κοντα καλτσακια μεχρι τον αστραγαλο :P :P :P :P
    αντε να πω και το υπολοιπο συνολο παντελονι ''τζινι'' μαυρο ελαστικο και μπλουζα μαυρη με tattoo print με εξω τους ομους και το μαλλι αλα bon jovi ξασμενο απο την ξαπλα ολη μερα! :lol: :lol: :lol: μια οπτασια λεμε :P

Senior Member
    Για ξαπλωμενη ολη μερα μια χαρά εισαι!!!! Εγω θα ήμουνα όλη μερα με τις πιτζαμες:P:P

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast