τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 279
    Senior Member
    dermal anchor

Senior Member
    oops hehe παλι δε μπορω να βαλω φωτο :/

Senior Member
    Το googlαρα.Θελω και εγωωωωω!!!!!

Senior Member
    χαχαχαχ δεν ειναι πολυ ομορφο? οταν με το καλο γεννησω ελα να σου βαλω ενα, γιατι αν και δεν ποναει σχεδον καθολου η διαδικασια ειναι αρκετα αιματηρη και χρησιμοποιω μικροεργαλεια χειρουργικα ενω αφαιρω ενα μικρο κομματι δερμα εσωτερικα, και επειδη ειμαι εγκυος δεν πορω να ''οαιζω'' με το αιμα των αλλων τετοια περιοδο, αν και μου εχει λειψει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ η δουλεια μουυυυυυυυ

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    η διαδικασια ειναι αρκετα αιματηρη
    Ναι το δα στο youtube

Senior Member
    χμμμμ αυτο ειναι ενα θεματακι! το διαμαντακι που φαινετε στην επιφανεια ξεβιδωνει και αλλαζεται, υπαρχουν πολλα σχεδιακια και χρωματα να αλλαξεις! ωστοσω στο εσωτερικο του δερματος το εμφυτευμα παραμενει, ειναι η βαση του δηλαδη... μη το παρεις απο φοβο αλλα αν θες να το βγαλεις τελειως βγαινει μονο με νυστερι, και απο επαγγελματια φυσικα, για να ξερει που να κανει την ''νανοτομη'' δεν ποναει σχεδον καθολου μια πιεση νιωθεις, αλλα απο αιματακι μπολικο! για οσους δεν αντεχουν δεν θα το προτεινα :P

Senior Member
    splatter!!! Γουστάρω, να΄ρχομαι να βλέπω;

Η lessing δεν έχει πρόσβαση σε αυτή τη φάση κι εγώ ρωτώ τι είναι η μπλούζα pencil;

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    splatter!!! Γουστάρω, να΄ρχομαι να βλέπω;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πολυ ευχαριστως!!! αμα τη βρισκεις! :P

η μεγαλητερη σπλατερια που εζησα ηταν οταν εκανα τατουαζ σε εναν που ειχε καταναλωσει ποοοοοοολυ αλκοολ, χαλασα ενα ρολο κουζινας τεραστιο πανω του. γιαυτο οσοι κανετε τατουαζ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΕΝΑ 24ωρο ΠΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!

τουλαχιστον περνω τα μετρα μου με στολη μασκα γαντια κλπ κλπ

Senior Member
    Δλδ αυτό στις ταινίες που πάνε και κάνουν τατού τύφλα και μετά δε το θυμούνται μούφα ε; Διαλύεται το σύμπαν μου!!!

Senior Member
    mitsokolo..............

εμενα μου αρεσουν τα hip piercing...
    πες μου τη αποψή σου αν μπορεις....
    δεν εχω αλλες τρυπες, μονο στα αυτα τις κλασσικες απο μικρη.
    αλλα γενικά αντέχω τον πονο κ αιμα, δε με πειραζει.

σορρυ για το οφ τόπικ :/

Senior Member
    λοιπον τζιν (στο οποιο μπαινω μετα απο πολυ καιρο) μαυρες πλατφορμες, μαυρη μπλουζα με σχεδιο πανω(ειναι σαν ζωγραφια κ εχει μια κοπελα με λουλουδια γυρω της κ πεταλουδες σε γκρι αποχρωσεις ) και ενα μανικι... εχω βαψει τα νυχια των ποδιων μου φουξια φωσφοριζε με ασπρα στρασακια... α! κ εχω κ τρυπα στη μυτη... λεω να βαλω μεγαλο στρασακι σημερα κ οχι κρικο..αυτα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ροζ νυχτικό που ψηλά στον ένα ώμο έχει πιο ροζ λουλουδακια κ πεταλουδιτσες,αντιθρομβωτ� �κες κάλτσες χειρουργειου

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Δλδ αυτό στις ταινίες που πάνε και κάνουν τατού τύφλα και μετά δε το θυμούνται μούφα ε; Διαλύεται το σύμπαν μου!!!
    ποιο μουφα δε γινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

@Ciciliana μου απλα τα hip δεν κρατανε πολυ στο δερμα θα ηταν ποιο καλο αν εκανες dermal anchor

@Alice ναι θα πρεπει να περασεις λογικα απο αυτον που το εκανες μια βολτα, εκτος και αν σε ενημερωσει τι υλικο σου εχει βαλει (εγω χρησιμοποιω τιτανιο δεν κανει αλλεργιες)

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Ροζ νυχτικό που ψηλά στον ένα ώμο έχει πιο ροζ λουλουδακια κ πεταλουδιτσες,αντιθρομβωτ� �κες κάλτσες χειρουργειου
    κοριτσακι μου!!! ολα καλα λοιπον ε???? χαιρομαι πολυ πολυ πολυ! ποτε με το καλο θα πας σπιτακι σου?

αυτες οι αντιθρομβωρικες καλτσε ειναι πολυ σεξυ εγω ειχα πει στον αναισθησιολογο να μου τις στερεωσει με ζαρτιερες αλλα δεν ειχαν στο χρωμα που ζητησα :lol:

siderenia kamari moy!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ty mitsokolo μου όλα σούπερ μέχρι στιγμής,παρασκευή θα γυρίσω σπιτάκι μου

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast