τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 279
    Senior Member
    ΡΕ ΓΟΥΑΟΥ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ;;; τι εγινε ρε, ολες εδω μαζευτικαμε;
    θα πας σε καμια συναυλια; =D

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    ΡΕ ΓΟΥΑΟΥ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ;;; τι εγινε ρε, ολες εδω μαζευτικαμε;
    θα πας σε καμια συναυλια; =D
    Kαι εσυ δικια μας δηλαδη???? OH YEAH BABE!! Πηγα ηδη!!!! Πηγα Download Festival! Kοιτα line up: http://www.downloadfestival.co.uk/2011/lineup/
    Hταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑ!! Παω εδω και 3 χρονια και μου εχουν βγει τα ματια εξω!!!! Ηθελα να παω και Leeds/Reading Festival αλλα θα ειμαι Ελλαδα... Στις 6 ειναι οι 30 seconds to mars Αθηνα αλλα εγω ερχομαι 6 ξημερωματα Ηρακλειο και εν προλαβαινω ρε γαμωτοο... Απο Σεπτεμβρη εχουμε πολλα!! Alice Cooper για σιγουρο!!
    Εσυ καμια τωρα το καλοκαιρακιιιι????

Senior Member
    alice cooper kai ta myala sta kagkela! twra mallon 8a paw judas priest me8aurio (me halford!!!), analoga poso kanei to eisitirio, h 8a mpoume kai oi 2 me ton antra moy, h aftos monos kai egw sto autokinito, giati egw phga AC/DC kai aftos de mporese na er8ei. A re atimo xrhma!!!

Senior Member
    alice cooper kai ta myala sta kagkela! twra mallon 8a paw judas priest me8aurio (me halford!!!), analoga poso kanei to eisitirio, h 8a mpoume kai oi 2 me ton antra moy, h aftos monos kai egw sto autokinito, giati egw phga AC/DC kai aftos de mporese na er8ei. A re atimo xrhma!!!
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΕΛΕΙΑ!! Μακαρι να μπειτε και οι 2!!! 2 φιλες μου προπερσυ μπηκαν AC/DC δωρεαν παρακαλω στην Αθηνα!! Αυτο το χρημα τι μας κανει! Δεν ξερω πραγματικα προς τα που οδευουμε! Δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι!!
    OOOOOOOH!!! 9A einai kai Whitesnake sthn A9hnaaa!! Tous eida 2009 st idio festival pou sou esteila kai prin!! Ρε συ αυτα ειναι... Εγω εδωσα 145 pounds και ειδα ποσους μαζεμενους...Και ειμασταν φετος μονο 75000 ατομα! Που να εβλεπες προπερσυ που ειμασταν 200000!!!! ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!! Πηγα να σκοτωθω στους Motley Crue δεν υπηρχε!!! Αλλα ηταν γ α μ α τ α!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΕΛΕΙΑ!! Μακαρι να μπειτε και οι 2!!! 2 φιλες μου προπερσυ μπηκαν AC/DC δωρεαν παρακαλω στην Αθηνα!! Αυτο το χρημα τι μας κανει! Δεν ξερω πραγματικα προς τα που οδευουμε! Δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι!!
    OOOOOOOH!!! 9A einai kai Whitesnake sthn A9hnaaa!! Tous eida 2009 st idio festival pou sou esteila kai prin!! Ρε συ αυτα ειναι... Εγω εδωσα 145 pounds και ειδα ποσους μαζεμενους...Και ειμασταν φετος μονο 75000 ατομα! Που να εβλεπες προπερσυ που ειμασταν 200000!!!! ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!! Πηγα να σκοτωθω στους Motley Crue δεν υπηρχε!!! Αλλα ηταν γ α μ α τ α!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!!! =(((( αν καταφερω να παω whitesnake και πας και εσυ, παμε να ξελαιμιαστουμε μαζι!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!!! =(((( αν καταφερω να παω whitesnake και πας και εσυ, παμε να ξελαιμιαστουμε μαζι!
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! Αν μπορεις παντως ελα Download Festival του χρονου! Θα κανουμε και camping εμεις!!! Θα εχει τελειο line up αυτο ειναι εγγυηση! Γινετε καθε χρονο, Ιουνιο κατα τις 10 Ιουνιου και μετα! Ειναι για 3 μερες αλλα camping μπορεις να κανεις 5 μερες αν θες!! Ειναι east midlands! κοντα Derby, Nottingham!!! Ειναι γ@μ@το!

Senior Member
    camping!!!!!!!!!!!!! I'M TOTALLY THERE!!

χωρις πλακα, θα μαζεψω λεφτα να ερθω! ποσα λες να χρειαστω να μαζεψω; χωρις προσωπικα εξοδα

Senior Member
    camping!!!!!!!!!!!!! I'M TOTALLY THERE!!

χωρις πλακα, θα μαζεψω λεφτα να ερθω! ποσα λες να χρειαστω να μαζεψω; χωρις προσωπικα εξοδα
    Hmmm κοιτα.. Με camping ηταν νομιζω 195 η 200 δεν θυμαμαι.. Χωρις, ηταν 155 τελικα! θυμωμουνα το περσινο που ηταν 145 και μπερδευτικα!!
    Μετα θες σκηνη και ολα τα απαραιτητα για το camping! Αρα υπολογιζε 200 + της σκηνης και οτι αλλο χρεαστεις! Πραγματικα δεν εχω ιδεα! Δεν εχουμε κανει ακομα camping! Συνεχεια το αναβαλλουμε! Εβρεχε και φετος και ευτυχως που δεν καναμε δηλαδη!! Αν δεν κανουμε camping, μενετε και σε εμενα αν θελετε!!!

Senior Member
    μολις ερθει το "του χρονου" εχουμε πανιγυρια! αν και απο οτι μιλησα με μια φιλη μου, μενει κοντα και αυτη εκει, αλλα ρε φιλε.. αποθυμενο αυτ το καμπινγκ!! και λεφτα να μη εχω, με βλεπω να ανεβαινω σε κανα δεντρο να κοιμαμαι, με τον αναπτυρα μου για φλογα, να κανω καμπινγκ,

Senior Member
    μολις ερθει το "του χρονου" εχουμε πανιγυρια! αν και απο οτι μιλησα με μια φιλη μου, μενει κοντα και αυτη εκει, αλλα ρε φιλε.. αποθυμενο αυτ το καμπινγκ!! και λεφτα να μη εχω, με βλεπω να ανεβαινω σε κανα δεντρο να κοιμαμαι, με τον αναπτυρα μου για φλογα, να κανω καμπινγκ,
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ρε γαμωτο δεν εχει δεντρα!! Μονο 2-3 στην αρχη του παρκου που δεν βλεπεις τα stages απο εκει!! αχαχαχαχαχχα

Senior Member
    Ξεθαβω το τοπικ μετα απο 4+ μηνες να ρωτησω εχει παρει καμια σας αυτα τα περιβοητα ugg μποτακια?Θελω να παρω αλλα το 200αρι δε το δινω με τιποτα.Δεν εχω κολλημα να ειναι αυθεντικα,απλα να ειναι μιας καλης ποιοτητας,αρα ας ειναι και αντιγραφη του αυθεντικου.Εγω δει σε ebay αλλα ελεγα μηπως υπαρχει τιποτα εδω Αθηνα....ε??

Senior Member
    νομίζω οτι τέτοια πουλάνε οι διάφορες βιοτεχνίες που πια υπάρχουν σε κάθε γειτονιά.
    τι χρώμα τα θέλεις;

Ύψος: 170
    23/08/2011: 68
    04/11/2011: 63
    12/12/2011: 66.6
    Στόχος: 58

Senior Member
    Βρηκα τελικα απο εξωτερικο.Θα τα παραγγειλω.Το χρωμα της αμμου θελω.

Senior Member
    ωραία! μεγειά!

Senior Member
    Ευχαριστω!Εχεις παρει και συ?

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast