τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 256 to 270 of 279
    Senior Member
    μπα δεν έχω πάρει, αν και μου αρέσουν πολύ πολύ

Senior Member
    εγω εχω, ειναι απο αρνι, ειναι πολυ ζεστα και βολικα, μονο που βρωμιζει το εξω αν δεν εισαι σε τσιμεντα. Και το μεσα θελει λιγο περιποιηση, να σιγουρευεσαι οτι οι καλτσες δεν εχουν σκονη οταν τις βαζεις. 200 ευρω ΜΗ δωσεις, δεν τα αξιζουν... παιρνεις δερματινο μπουφαν με τοσα, ρε φιλε.... πως την εχουν δει;

Senior Member
    Εγώ έχω πάρει από marks and spencer και είναι φανταστική ποιότητα! Τα πήρα 39 ? σε χρώμα γκρι και τα έχω καταευχαριστηθεί!

Senior Member
    Μολις τα παρηγγειλα απο ενα site αντιστοιχο του ebay.Ειναι ρεπλικα ακριβως ιδια.Τοσα λεφτα δε θα εδινα και εκατομμυριουχος να ημουνα.42 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.Αλλα να δω ποσες μερες θα κανει να ερθουν.

Senior Member
    όμορφα!!!!

Senior Member
    εγώ βρε κορίτσια δεν έχω πια κομψά ρούχα να τα φοράω στη δουλειά και να γουστάρω...δουλεύω σε γραφείο και είναι όλοι και όλες στην τρίχα! θέλω κι εγώωωω....που θα μου πάει, θα τα καταφέρω

Ύψος: 170
    23/08/2011: 68
    04/11/2011: 63
    12/12/2011: 66.6
    Στόχος: 58

Senior Member
    Ενα λεπτο βρε...εισαι στο υψος μου και 66 κιλα!!!Μου κανεις πλακα?Δεν εχεις ρουχα σε κανονικα κιλα?????Εγω και τωρα σ'αυτα που ειμαι μια χαρα ντυνομαι και αισθανομαι τελεια.Εκει που αισθανομουν χαλια και δεν μ'αρεσε τιποτα πανω μου ηταν στα 80+.Νομιζω οτι τα παρα λες.Οταν φτασω στα κιλα σου θα ειμαι πανευτυχης.Και γω μετα τα 65 θελω να φτασω στα 58 που θες και συ αλλα αυτο δε σημαινει οτι τωρα δεν αισθανομαι καλα....γιατι επιτελους ειμαι σε κανονικα κιλα και ολο κατεβαινωωωω....

Junior Member
    Δε ξέρω αν ταιριάζει να το ρωτήσω εδώ αλλά επειδή θέλω να παραγγείλω κάτι ρούχα από U.K μήπως ξέρετε πως μπορώ να βρω τα νουμερά μου;Γιατί αυτά που βρίσκω στο νετ δεν αντιστοιχούν αντικειμενικά.Αν κάποιος είχε πάρει από U.K γύρω στο 64-66 Ελληνικό και ξέρει την αντιστοιχία ας μου πει.Ευχαριστώ και σόρι για το off topic.

Senior Member
    Δε ξέρω αν βοηθά, μάλλον ο πιο ακατάλληλος να απαντήσει είμαι... τσέκαρε όμως αυτό

Senior Member
    Νομιζω πρεπει να μετρησεις εκατοστα σε μεση κτλ.Σε καποια που εχω δει το λενε.

Junior Member
    Originally posted by filipparas
    Δε ξέρω αν βοηθά, μάλλον ο πιο ακατάλληλος να απαντήσει είμαι... τσέκαρε όμως αυτό
    Τα έχω δει αυτά αλλά επειδή έχω ψωνίσει από U.S.A στο παρελθόν και από ότι βλέπω δεν αντιστοιχούν για αυτό λέω μήπως κανένας έχει ψωνίσει και έχει αντικειμενικά νούμερα.Ευχαριστώ πάντως :wink1:

Senior Member
    Originally posted by asteropi
    Ενα λεπτο βρε...εισαι στο υψος μου και 66 κιλα!!!Μου κανεις πλακα?Δεν εχεις ρουχα σε κανονικα κιλα?????Εγω και τωρα σ'αυτα που ειμαι μια χαρα ντυνομαι και αισθανομαι τελεια.Εκει που αισθανομουν χαλια και δεν μ'αρεσε τιποτα πανω μου ηταν στα 80+.Νομιζω οτι τα παρα λες.Οταν φτασω στα κιλα σου θα ειμαι πανευτυχης.Και γω μετα τα 65 θελω να φτασω στα 58 που θες και συ αλλα αυτο δε σημαινει οτι τωρα δεν αισθανομαι καλα....γιατι επιτελους ειμαι σε κανονικα κιλα και ολο κατεβαινωωωω....
    asteropi το σώμα μου είναι περίεργο...παίρνω όλους τους πόντους στην κοιλιά και φαίνομαι σαν έγκυος. και ναι, ούτε με το γυμναστήριο δε λύνεται. απλά όταν πάω πάνω από κάποια κιλά, δε μπορώ να φορέσω ωραία ρούχα, και επίσης φουσκώνει ο λαιμός μου και το πρόσωπό μου και παραμορφώνομαι.

Originally posted by smelly_cat
    Δε ξέρω αν ταιριάζει να το ρωτήσω εδώ αλλά επειδή θέλω να παραγγείλω κάτι ρούχα από U.K μήπως ξέρετε πως μπορώ να βρω τα νουμερά μου;Γιατί αυτά που βρίσκω στο νετ δεν αντιστοιχούν αντικειμενικά.Αν κάποιος είχε πάρει από U.K γύρω στο 64-66 Ελληνικό και ξέρει την αντιστοιχία ας μου πει.Ευχαριστώ και σόρι για το off topic.
    Πολύ αργοπορημένα μπαίνω και εγώ στη συζήτηση και είπα να δώσω τα φώτα μου ααχαχαχα μια και ψωνίζω σχεδόν εξολοκλήρου από εξωτερικό. Το 64-66 ελληνικό είναι 30-32 αγγλικό, το ξέρω γιατί είναι περίπου το νούμερο που φοράω. Αμερικάνικο είναι ακριβώς το ίδιο αλλά πλην 2 - δηλαδή 28-30, αν και τα αμερικάνικα μεγέθη είναι πολύ πιο άνετα. Λέω να κάνουμε ένα τοπικ με online καταστήματα στο εξωτερικό με μεγάλα μεγέθη.

Senior Member
    εγω δε ξερω καν τι νουμερο φοραω,μαλλον ποτε δεν ηξερα,αφου ολο αλλαζε.
    πως θα μαθω;παιζει ρολο τα κιλα και το υψος;

Originally posted by lineal
    εγω δε ξερω καν τι νουμερο φοραω,μαλλον ποτε δεν ηξερα,αφου ολο αλλαζε.
    πως θα μαθω;παιζει ρολο τα κιλα και το υψος;
    Όχι τα κιλά και το ύψος δεν παίζουν τόσο ρόλο. Εξαρτάται από τον σωματότυπο και διάφορους άλλους παράγοντες. Μαθαίνεις όμως εμπειρικά. Το κάθε κατάστημα έχει τον λεγόμενο οδηγό (size chart). Μπορείς να επισκεφτείς διάφορρα online μαγαζιά και να συγκρίνεις τον οδηγό τους και να υπολογίζεις περίπου. Εξαρτάται επίσης και από το είδος του ρούχου και το ύφασμα του. Προτιμώ πάντα να παίρνω ρούχα με λίγο ελαστίνη έτσι ώστε να μου κάνουν ακόμα κι αν είναι πιο μικρά.
    Ενδεικτικά να σου πω ότι εγώ όταν ήμουν γύρω στα 120 κιλά, φορούσα γύρω στο 54 ελληνικό, 20 αγγλικό.

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast