τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 279
    tweetaki15
    Guest
    α ενταξει τοτε χιχιχιχιχι.....τα φουστανακια τα ατιμα ειναιιι ωραιααααα

Senior Member
    ζεστη σημερααααααααααααα

Καλοκαιρινο φουστανακι που δενει στο λαιμο.
    πρεπει να παρω παπουτσια, μονο τα αθλητικα μου εχω για περπατημα.
    Χρειαζομαι μπαλαρινες μου φαινεται.

Senior Member
    Μιζερυ γιατι δεν βαζεις και εσυ φωτο σου με το τι φορας?

Senior Member
    ναι αμε. Το σκεφτομουν για να με βοηθουσαν τα κοριτσια με αξεσουαρ. Μου φαινεται καπως αδειο το στυλ μου το τωρινο. Εχω συνηθησει τα αξεσουαρ να ειναι βραχιολι με καρφακια/μεταγιον νυχτεριδα κτλ, που δε κολλαει με τα τωρινα μου ρουχα.

Θα το αρχισω απο αυριο :smilegrin: , θα περιμενω να μου πεις και εσυ τη γνωμη σου !

Senior Member
    μερυ, δε χρειάζεται να βάζεις πολλά αξεσουαρ, γιατί μετά θα είναι σα να φοράς την αρτα κ τα γιαννενα :P
    λίγα και καλά..

εγω απο αξεσουάρ δε φοράω (μονο το ρολόι δεν αποχωρίζομαι!!!με τίποτα!)
    και βραχιόλια...καθημερινά
    αλλα για έξοδο, που εχω κ καιρο να βγω, συνηθως μ'αρεσουν τα σκουλαρίκια ή κολιέ, αλλά κλασσικά :/ όχι υπερβολικά.
    κ δαχτυλίδια δεν εχω!

Senior Member
    Μιζερυ μου εσύ βάλε φώτο σου και εγώ εννοείτε ότι θα στην σχολιάσω!!!! Εγώ δεν τα πολυπάω καλά με τα αξεσουάρ. Είμαι μόνημα με το ρολόι μου (το οποίο θέλει άλλαγμα, έχει παλιόσει) και τον σταυρό μου στον λεμό, το μονόπετρό μου (το οποίο για την ακρίβεια δεν είναι μονόπετρο) και κάποτε την βέρα μου. Αν είναι να βγω έξω μπορεί να βάλω και κανά σκουλαρίκι.

Τώρα το καλοκαίρι έχω σχεδόν μόνιμα διάφορα τσιμπιδάκια και πεταλούδες στα μαλιά!!!!

Senior Member
    Σημερα, δε μπορουσα να βρω παπουτσια, οποτε μαλλον σαγιοναρες θα φορεσω. Αν τις βρω.
    Γαλαζιο φορεματακι, το ρολοι μου μαλλον παει. Τωρα... σκεφτομουν.. κατι σε ζωνουλα; ενα κολιεδακι; βραχολια;

http://i51.tinypic.com/2lm7xud.jpg

(α, φαινεται και η χαλαρωση στα μπρατσα, καποια στιγμη θα μαζεψει με τα πουσ απς!)

Senior Member
    Συγνώμη τώρα αυτό είναι πόδι κοπέλλας που ήταν 110 κιλά πριν???????!!!!!!!!!!!!!!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2:

Εχω πάθει shock....!!!!!

Ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ εγώ ένα τόσο σφικτό πόδι, χωρίς χαλάρωση και χωρίς κομμάτια κυταρίτιδας!!!!!!!

Ωραίο το φορεματάκι, μην ασχολίσε με τα μπράτσα, άμμα έχεις τέτιο πόδι πίστεψέ με τραβάει την προσοχή!!!!!!

Εγώ απλά θα έβαζα ένα μακρύ κολιέ. Την ζώνη θα την απέφευγα.

Senior Member
    Πραγματικα εχεις υπεροχο σωμα Merry εκανες επεμβαση η με διαιτα τα εχασες? ΚΟΥΚΛΑ τα λογια ειναι περιττα μια εικονα=χιλιες λεξεις

Senior Member
    καλα μιλαμε και πολυ κορμι η Μαιρουλα!!! :roll:

Senior Member
    με διαιτα και γυμναστικη. (αχου το μωρακι εχει δαχτυλακιααααααααααα μιτσουκουυυυυυυυ τρελαινομαιιιιιιιιι!!!!!!)

εχω χαλαρωση στα ποδια.. αλλα στη πισω μερια!!!!!!!!! δε κανω πλακα, αν και να σου πω τη αληθεια, μονο με τους μπροστινους μυς γυμναζομαι, ελλειπτικο/περπατημα κτλ. οποτε λογικο. Αλλα δε παραπονιεμαι!

Σιγααααααα σιγα θα κανω και για πισω. Τωρα ειμαι στα μαζεματα. Μεχρι το τελος του χρονου θα'χει φτιαξει.

Μακρυ κολιε! πρεπει να'χω καπου ενα με αλυσιδακι πολυ μακρυ, θα το ξεθαψω και θα το δειξω!

EDIT: βασικα, αν θελετε και εσεις, ολο λεω λεω και θα με περασετε για παραπονιαρα, και τωρα λεω, σε καμια βδομαδα που θα παω στη αισθητικο και κανω παλι αποτριχωση, να βγαλω φωτογραφιες με μαγιο, να δειξω σαν βοηθεια σε οποιον θελει να χασει πολλα κιλα, τι θα συνηστουσα για να αποφυγει τα αποτελεσματα μου. Με τη εννοια, να δωσω ενδειξεις και τα σχετικα.

Member
    MerryMaker _ Misery...ειμαι καμποσο καιρο στο φορουμ αλλα αυτη η φωτο που ειδα σημερα με αφησε αφωνη,,,
    ηθελα απλα να σου πω οτι εισαι αξια συγχαρητηριων...μπραβο σου κοπελια,,γι αυτο που εκανες και σε ευχαριστω για την δυναμη που μου δινεις
    να σαι καλα

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Σημερα, δε μπορουσα να βρω παπουτσια, οποτε μαλλον σαγιοναρες θα φορεσω. Αν τις βρω.
    Γαλαζιο φορεματακι, το ρολοι μου μαλλον παει. Τωρα... σκεφτομουν.. κατι σε ζωνουλα; ενα κολιεδακι; βραχολια;

(α, φαινεται και η χαλαρωση στα μπρατσα, καποια στιγμη θα μαζεψει με τα πουσ απς!)

Καλα ρε κοριτσια.... ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη να πιστεψετε οτι γινονται θαυματα που πιστευετε πραγματικα οτι αυτο το σωμα ειναι κοπελας που εχει χασει 50 κιλα? Και λετε και μπραβο? Λετε μπραβο σε αυτην που γραφει καθε μερα οτι τρωει σελινοριζες? Πραγματικα? Δεν υπαρχει ουτε μια να πει στη Μαιρη: "Εχεις προβλημα" ή "Μην μας δουλευεις" ?

Senior Member
    Originally posted by penelope1985

Καλα ρε κοριτσια.... ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη να πιστεψετε οτι γινονται θαυματα που πιστευετε πραγματικα οτι αυτο το σωμα ειναι κοπελας που εχει χασει 50 κιλα? Και λετε και μπραβο? Λετε μπραβο σε αυτην που γραφει καθε μερα οτι τρωει σελινοριζες? Πραγματικα? Δεν υπαρχει ουτε μια να πει στη Μαιρη: "Εχεις προβλημα" ή "Μην μας δουλευεις" ?
    +1000 αν ειναι δυνατόν πραγματικά.

κ Μαίρη να σου πω απλά οτι πρεπει να πας σε έναν γιατρό για την περίοδο.με τόσα λίγα κιλά ειναι σχεδόν αδυνατον να χεις κανονικά περίοδο οσο κ να θες να πιστεύεις οτι είσαι φυσιολογική οσο πιο νωρίς το καταλάβεις τοσο το καλύτερο για σενα.

Senior Member
    Originally posted by penelope1985

κατσε ρε πινελοπη, για τι πραγμα με κατηγορεις; οτι δεν εχασα το βαρος χωρις επεμβαση, οτι δε τα εχασα καθολου η οτι δεν ειναι δικη μου η φωτο;

με τις σελινοριζες (αν και σελερυ ελεγα, και ηταν τη μια φορα χυμος και τη αλλη στικ για ντιπ σε μουσταρδα) κοριτσι μου χανει κανεις, οχι με τις πορτοκαλοπιτες και σοκολατοπιτες. Και καταρχας αν διαβασεις τι τρωω, τρωω ολοκληρους κοκκορους.

και ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! εχω προβλημα υπερφαγιας (εξου και οι ολοκληροι κοκκοροι) δεν ανεβηκα στα 110 επειδη ετρωγα σαλατες με μετρο.... και οταν τρωω τη μια μερα εναν ολοκληρο κοκκορα, τη αλλη σαφως και θα περιοριστω. Κοινη λογικη.

Και επειδη εχω προβλημα ειμαι σε φορυμ διατροφικης διαταραχης... δηλαδη... τι να σου πω.
    Αν θες, περιμενεις για τις φωτο (η βιντεακι, αναλογα πως βγουν οι φωτο) να δεις τη χαλαρωση.

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast