τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 279
    Senior Member
    πραγματικα εχει καταντησει ακομη πιο ξεφτιλα αποτι ηταν ηδη.

να το παιζεις οτι ησουν 120 κιλα (αν και 100 ειχες πει στην αρχη, μετα 120 ειπες, αλλα 110 εβαλες στο τικερ.. καλα κρασια) και να βαζεις φωτογραφιες με σωμα εφηβικο.

και να τις βλεπει το καθε θυμα και να νομιζει οτι με -60 κιλα θα γινει ετσι... μαζεψου επιτελους.
    ειναι δικαιωμα σου να μη θελεις να αντιμετωπισεις τις εμμονες σου με τις αφαγιες και τα κοτσανια κλωναρια ο,τι τελοσπαντων τρως, οι αλλες που ΟΝΤΩΣ ειναι παχυσαρκες τι σου φταινε να τις δουλευεις?

δεν υπαρχει λογος να φυγεις απτο φορουμ γιατι οντως εχεις βαρβατη διατροφικη διαταραχη, αλλα υπαρχουν κι αλλες ενοτητες!!! και καποια στιγμη μπορεις ναρχισεις να χρησιμοποιεις το φορουμ με ειλικρινεια!

Senior Member
    Originally posted by click
    πραγματικα εχει καταντησει ακομη πιο ξεφτιλα αποτι ηταν ηδη.

να το παιζεις οτι ησουν 120 κιλα (αν και 100 ειχες πει στην αρχη, μετα 120 ειπες, αλλα 110 εβαλες στο τικερ.. καλα κρασια) και να βαζεις φωτογραφιες με σωμα εφηβικο.

και να τις βλεπει το καθε θυμα και να νομιζει οτι με -60 κιλα θα γινει ετσι... μαζεψου επιτελους.
    ειναι δικαιωμα σου να μη θελεις να αντιμετωπισεις τις εμμονες σου με τις αφαγιες και τα κοτσανια κλωναρια ο,τι τελοσπαντων τρως, οι αλλες που ΟΝΤΩΣ ειναι παχυσαρκες τι σου φταινε να τις δουλευεις?

δεν υπαρχει λογος να φυγεις απτο φορουμ γιατι οντως εχεις βαρβατη διατροφικη διαταραχη, αλλα υπαρχουν κι αλλες ενοτητες!!! και καποια στιγμη μπορεις ναρχισεις να χρησιμοποιεις το φορουμ με ειλικρινεια!
    ΕΦΗΒΙΚΟ???????? το σωμα μου δεν ειναι καθολου εφηβικο! δεν ειναι στο προφιλ η φωτο! που διαολο το βλεπεις εφηβικο?!

και σου ξαναειπα (η εσενα, η σε αλλη) το μεγαλυτερο που εχω φτασει ειναι 120! αρχισα διαιτα στα 110. Τι δεν καταλαβαινεις;;

Για κοιταξε τη διατροφη που εκανα τελευταια, σου φαινεται λιγο; 3-4 φορες εχω φαει λιγο και χορτοφαγικα, ΕΚΕΙ κολλησες; σε εκεινες τις μερες;; οι αλλες μερες; δεν εχεις να πεις τιποτα για τη πλειοψηφια των ημερων που ηταν 1000-2000 θερμιδες;

Senior Member
    Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα και να μην ειναι αληθεια που δεν το πιστευω , γιατι και απ τον εαυτο μου οταν τους λεω οτι εχω χασει 60 κιλα δεν με πιστευουν γιατι το προσωπο μου και η μεση μου δειχνουν για ανθρωπο 60 κιλων και δεν εχω κοιλια ουτε εχει κρεμασει και τη μεση μου την πιανω και με τα 2 μου χερια. Εχω δει με τα ματια μου απειρες περιπτωσεις στην κλινικη που χειρουργηθηκα κοπελες που ηπυρξαν και 170 180 κιλα και εχουν το σωμα της μαιρης, με χαλαρωση μονο μπρατσα και μοιρους και αν παρατηρησετε εχει και η μαιρη απλα η φωτο ειναι κολακευτικη, οσα ατομα εχουν τοση απωλεια βαρους, ολοι ξερουμε πως ορθιοι και αν φας φωτο πολλα κρυβονται.

Senior Member
    Αντε ρε να χαθειτε καναρινια, το ειχατε δε το ειχατε το ριμαξατε το τοπικ με τα κραξιματα σας επειδη θεωρειτε οτι εφοσον εσεις δεν μπορειτε κατι, ειναι αδυνατον για οποιονδηποτε αλλο.

Senior Member
    δε πηγαινε για σενα μιτσουκου!!!!!!!!

Senior Member
    Ενταξει ρε συ και καναρινι να με ελεγες δε θα με χαλαγε! Θα ημουνα και ελαφρυ! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Καλα, περιμενε λιγο, θα δειξω τα απομειναρια, οχι για τη πινελοπη, αλλα για σενα και τη πωλινα.

Και γενικοτερα σε οποιονδηποτε οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να ριξεις κιλα χωρις χαπια και χωρις μαγικα φιλτρα.

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Αντε ρε να χαθειτε καναρινια, το ειχατε δε το ειχατε το ριμαξατε το τοπικ με τα κραξιματα σας επειδη θεωρειτε οτι εφοσον εσεις δεν μπορειτε κατι, ειναι αδυνατον για οποιονδηποτε αλλο.
    συμφωνω. απολυτα. μπραβο για την απωλεια κιλων σου, μπραβο για τη σωματαρα που εχεις αποκτησει με γυμναστικη και διαιτα.

και πηνελοπη... νομιζω οτι απλα ζηλευεις και βγαζεις τοση εμπαθεια. φανταζομαι οι σοκολατοπιτες που τρως δεν θα σου εχουν φτιαξει τοσο ωραιο σωματακι οπως της ΜerryMaker_Misery.

Senior Member
    χωρις να εννοω οτι επεμβασεις δεν χρειαζονται! ειναι αναλογα τη περιπτωση, για σκευασματα μιλαω!

Senior Member
    λαθος φανταζεσαι βιβιαν-βικτορια-starveon και δε συμμαζευεται.
    η πηνελοπη εχει ΠΟΛΥ πιο ωραιο σωμα απο αυτο στη φωτο που εβαλε η misery και δεν τη σταματανε στο δρομο να της λενε πώς ειναι ετσι και αν ειναι αρρωστη ουτε την απειλει κανεις οτι θα την κλεισει σε κλινικη επειδη πετανε κοκαλα απο παντου.
    περαστικα

Senior Member
    Originally posted by click
    λαθος φανταζεσαι βιβιαν-βικτορια-starveon και δε συμμαζευεται.
    η πηνελοπη εχει ΠΟΛΥ πιο ωραιο σωμα απο αυτο στη φωτο που εβαλε η misery και δεν τη σταματανε στο δρομο να της λενε πώς ειναι ετσι και αν ειναι αρρωστη ουτε την απειλει κανεις οτι θα την κλεισει σε κλινικη επειδη πετανε κοκαλα απο παντου.
    περαστικα
    +1000000000 click me kalipteis apolita!

Senior Member
    ναι. ωραιο μηνυμα περνας κλικ. η πηνελοπη εχει ωραιο σωμα, φανταζομαι και απαλλαγμενο απο την κυτταριτιδα με ολα τα ανθυγιεινα πραγματα που μας ελεγε οτι τρωει. και περηφανευοταν κιολας. δεν πιστευω οτι καποιο ατομο μπορει να μην τρεφεται σωστα και να εχει ωραιο δερμα, σωμα και μαλλια. αλλιως ας το ριξουμε ολοι στα σουβλακια και τα τσουρεκια. ποιος ο λογος να κανουμε διαιτα και να παλευουμε με τα παθη μας? εγω ειμαι περισσοτερο υπερ αυτου που αντιπροσωπευει η ΜerryMaker εγκρατεια και μονο υγιεινες τροφες. εγω στα 54 κιλα, με σχετικα υγιεινη διατροφη κοιταζω το σωμα την φωτογραφια που εβαλε και ζηλευω τους μηρους της. Δυστυχως εγω εχω χαλαρωση πανω απο το γονατο και μακαρι να ημουν τοσο γυμνασμενη.

Senior Member
    Ρε κοριτσια το θεμα δεν ειναι ποια εχει το πιο ωραιο σωμα τζιζους δηλαδη θα τσιριξω! :P το θεμα ειναι που δεν πιστευεται αυτην την απωλεια , διαβαστε λιγο παραπανω τι εγραψα.. Δεν εχω λογο να γραψω ψεμματα δεν ξερω κανεναν απο εδω προσωπικα ( μονο την ναντιν) εχω δει με τα ιδια μου τα ματια τετοιες απωλειες και πως ειναι τωρα.... Ριλαξ πλιζ

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    το οτι ζηλεψες εσυ δε σημαινει οτι ζηλεψε και η πηνελοπη!!! και πιστεψε με , παιζει να ναι και η μονη που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. οσο για τα τσουρεκια και αυτα που λες, ναι το ευχαριστιεται οποτε θελει , αλλα δεν μιζεριαζει ολο τον υπολοιπο μηνα!!! και το οτι τρωει αυτα που θελει δεν αναιρει τον αγωνα που εχει κανει, αντιθετως, ειναι σε φαση που με πολυ κοπο μπορει πλεον να τα τρωει χωρις να ναι ενοχικη!!! (penelope σορρυ που μιλαω εξονοματος σου)
    και επισης δεν περηφανευτηκε ποτε για τιποτα.
    ουτε για σοκολατοπιτες ουτε για κοτσανια!

Senior Member
    // βγαζω τα ποστ και δεν ξανασχολουμαι με το φορουμ, θα κοιταζω μονο της πωλινας το θρεντ που τα διαβαζει κανεις και του ανεβαινει το κεφι. Χαρηκα και καλη δυναμη κοριτσια //

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast