τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 279
    Senior Member
    a.. ok ωραια, αν θελετε θα τις βγαλω φωτο κ θα τις ποσταρω

Senior Member
    merry βαλε μια φωτο που εισαι εσυ στα 120 κιλα ε?η μηπως δεν υπαρχει καμια?

κ η Πηνελοπη ειναι κουκλα απο κοντα κ μακαρι να χαμε ολες τα κοτσια της.Δεν με νοιαζει καθολου τι εχασες κ πως απλα θεωρω οτι παραμυθιαζεις κοριτσια που εχουν αναγκη απο αισιοδοξια κ ελπιδα κ αυτο ειναι ασχημο κ ντροπη.

παρεπιπτοντως μια ζωη μονο με κοτσανια κ μλκς ειναι μια ζωη που δεν την θελω.ΤΣΟΥΡΕΚΙ rulessssssssss

Senior Member
    vivian δεν μπορω τοσο καιρο κρατιεμαι αλλα εφοσον το συνεχιζεις θα σε ρωτήσω : ειχες καμια τυχη με την αγγελια?

Senior Member
    Originally posted by anna9
    Merry να εισαι καλα με εκανες κ γελασα με τους κοκκορους κ τις αρσενικες κοτες δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η επιθεση αν τα καταφερε η merry να φτασει εδω που εφτασε μπραβο της δυστυχως μου βγαζει ζηλια αυτη η συμπεριφορα απο καποια ατομα θα επρεπε να παρουμε δυναμηνα χαρουμε που τα καταφερε κ να προσπαθησουμε κ εμεις γιατι ολα ειναι στο μυαλο μας .Ελπιζω να μην εθιξα κ να μην στεναχωρησα καμια κοπελα απλα ειπα την αποψη μου
    Μωρε, εγω δε θα ειχα κανενα προβλημα να βοηθησω οποιονδηποτε με οποιον τροπο θα θελανε και μπορουσα να προσφερθω. Εστω και αν θελουν απλα να μιλησουν, ετσι να ξεσκασουν. Τα'χω περασει, ξερω πως ειναι. Κανενα προβλημα αν ηθελε κανεις να βρεθουμε θησειο στη αθηνα, ετσι.. για καφε και κουβεντα. Αλλα μου φαινεται δεν θελουν ουτε φιλιες, ουτε γνωριμιες, παρα φαν κλαμπ και να συμφωνουν ολοι μαζι τους.
    Αν τολμησει και εχει διαφορετικη αποψη καποιος.... κραξιμο... και να φανταστεις το λυκειο το τελειωσα πριν 11 χρονια...

Senior Member
    το φορεμα ειναι στραπλες,
    και εκτος απο αυτα στις φωτος, πήρα κ ενα μπεζ παντελονι, 1 φουξια μπλυζα αμανικη κ μια παρομοια σε χρωμα μηλου περιπου.
    αυτα.....

Δεν είναι το θέμα πως το λέμε εμεις οι πρωτευουσιάνες, είναι το θέμα πως το λένε αυτοι που έχουν ακουστά την κλίση ουσιαστικών. Γενικά όμως οι τρόποι σου και το υφακι σου δείχνουν ανθρωπο άξεστο(εδώ χωρισ να έχουμε μιλήσει ποτέ με ειπες μωρή σε άλλο τοπικ), βασικά τους χωριάτες προσέβαλα πριν και ζητώ και συγγνώμη...

Senior Member
    Originally posted by granita
    merry βαλε μια φωτο που εισαι εσυ στα 120 κιλα ε?η μηπως δεν υπαρχει καμια?

κ η Πηνελοπη ειναι κουκλα απο κοντα κ μακαρι να χαμε ολες τα κοτσια της.Δεν με νοιαζει καθολου τι εχασες κ πως απλα θεωρω οτι παραμυθιαζεις κοριτσια που εχουν αναγκη απο αισιοδοξια κ ελπιδα κ αυτο ειναι ασχημο κ ντροπη.

παρεπιπτοντως μια ζωη μονο με κοτσανια κ μλκς ειναι μια ζωη που δεν την θελω.ΤΣΟΥΡΕΚΙ rulessssssssss
    πως δεν εχω. μπολικες, να τις ανεβασω ολες απο νοεμβρη 2009 και τις πιο προσφατες μου; φατσα και ολα;

Senior Member
    δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα δεν ειμαστε φαν κλαμπ, εχουμε γινει παρεα.οσο απιθανο κ αν σου φαινεται

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Δεν είναι το θέμα πως το λέμε εμεις οι πρωτευουσιάνες, είναι το θέμα πως το λένε αυτοι που έχουν ακουστά την κλίση ουσιαστικών. Γενικά όμως οι τρόποι σου και το υφακι σου δείχνουν ανθρωπο άξεστο(εδώ χωρισ να έχουμε μιλήσει ποτέ με ειπες μωρή σε άλλο τοπικ), βασικά τους χωριάτες προσέβαλα πριν και ζητώ και συγγνώμη...
    μου τη ειπες βαρβατα... εχω να το ακουσω αυτο το comeback απο το σχολειο. Τι να σου πω κοπελια. Βλεπω τους δικους σου τροπους.

Senior Member
    δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα δεν ειμαστε φαν κλαμπ, εχουμε γινει παρεα.οσο απιθανο κ αν σου φαινεται
    μαλλια κουβαρια εχουμε γινει ολοι... αλλα τεσπα.. θες φωτος να ηρεμησεις η να το ριξουμε το θεμα;

Senior Member
    δε μου εβγαλε τις φωτο που ποσταρα ¨ γιατι? μηπως θελουν σμικρηνση?
    πφφφφφ..... και δε ξερω πως γινεται
    σορρυ για το ασχετο

Senior Member
    μαλλια κουβαρια ειναι το φορουμ εδω κ πολύ καιρό απο τοτε που αρχισαν να πεφτουν ψεμματα κ παραμυθια για αυτο κ πολλες παλιες δεν μπαινουμε συχνα. να ηρεμησω?εγω ειμαι πολύ ηρεμη, κ δεν εχω να σου ζηλέψω κ τπτ αλλά μου φαινεται ασχημο να βλεπουν φωτο σου κοπελες υπερβαρες κ να τις κανεις να πιστευουν οτι αν χασουν κιλά θα γινουν αμεσως μοντέλα.
    βαλε καμια φωτο γιατι οχι

Senior Member
    α, οκ βρηκα τροπο απο το λινκ της μερυ-μεικερ,
    αυτο ειναι το φερεμα που πηρα
    http://i55.tinypic.com/vr8olv.jpg
    και 2 μπλούζες
    http://i56.tinypic.com/iz9pnd.jpg
    http://i51.tinypic.com/2lo4pqq.jpg

Senior Member
    μαλλια κουβαρια ειναι το φορουμ εδω κ πολύ καιρό απο τοτε που αρχισαν να πεφτουν ψεμματα κ παραμυθια για αυτο κ πολλες παλιες δεν μπαινουμε συχνα. να ηρεμησω?εγω ειμαι πολύ ηρεμη, κ δεν εχω να σου ζηλέψω κ τπτ αλλά μου φαινεται ασχημο να βλεπουν φωτο σου κοπελες υπερβαρες κ να τις κανεις να πιστευουν οτι αν χασουν κιλά θα γινουν αμεσως μοντέλα.
    βαλε καμια φωτο γιατι οχι
    να ξεκαθαρισουμε οτι τη φωτο τη αρχικη τη εβαλα οχι για να ζηλεψει κανεις, αλλα γιατι το προτεινε ενα συγκεκριμμενο ατομο που λατρευω στο φορουμ και αποφασισα προσφατα να αλλαξω στυλ και ηθελα συμβουλες για αξεσουαρ; τα γραφω και πριν ποσταρω τη φωτο.

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    α, οκ βρηκα τροπο απο το λινκ της μερυ-μεικερ,
    αυτο ειναι το φερεμα που πηρα
    http://i55.tinypic.com/vr8olv.jpg
    εμενα μ'αρεσει! πολυ καλοκαιρινο! με πεδιλα φανταζομαι το σεταρεις, ναι;

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast