τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 279
    Senior Member
    αχ δε βρηκα ακομη με τι θα το βαλω :/
    εχω και κατι φλατ, αλλα με τακουνι εχω κατι ασπρα παπουτσια σαν peep toe, αλλα ειναι καλοκαιρινα!

Senior Member
    μπορει να κανω λαθος, αλλα το φορεματακι στο μυαλο μου, ταιριαζει με ψαθινο καπελακι (οχι τεραστιο) η με σκουλαρικια κρικους (μετριους)

Senior Member
    μ... καπελα δε φοραω :S
    εκτος αν ειμαι θαλασσα κ με χτυπαει ο ήλιος..
    σε καποια άλλη θα ταιριαζε, αλλα δε μου πανε.

κρικους έχω, αλλα ειναι καλοί, δλδ θα πρεπει να φορεσω κ αναλογα παπουτσια καλα! οποτε μονο ετσι...

εγω σκέφτηκα να το φορεσω με ενα ασπρο μπολερο που εχω, (οταν βγω :P)
    και ενα μπλε τσαντακι που εχω.

προσθεσα κ 2 μπλουζακια

Senior Member
    η δαντελιτσα μ'αρεσει πολυ! με τζιν σορτσακι θα το δοκιμαζα!

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    η δαντελιτσα μ'αρεσει πολυ! με τζιν σορτσακι θα το δοκιμαζα!
    αμε!! τελειος συνδιασμός για καλοκαιρι....
    αν χασω τουλαχιστον 5 κιλα μπορει να βαλω...
    αν .........

Senior Member
    ΟΤΑΝ! γιατι ΘΑ τα χασεις, (και θα τα χασουν και οι υπολοιποι μαζι σου!)

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by granita
    μαλλια κουβαρια ειναι το φορουμ εδω κ πολύ καιρό απο τοτε που αρχισαν να πεφτουν ψεμματα κ παραμυθια για αυτο κ πολλες παλιες δεν μπαινουμε συχνα. να ηρεμησω?εγω ειμαι πολύ ηρεμη, κ δεν εχω να σου ζηλέψω κ τπτ αλλά μου φαινεται ασχημο να βλεπουν φωτο σου κοπελες υπερβαρες κ να τις κανεις να πιστευουν οτι αν χασουν κιλά θα γινουν αμεσως μοντέλα.
    βαλε καμια φωτο γιατι οχι
    να ξεκαθαρισουμε οτι τη φωτο τη αρχικη τη εβαλα οχι για να ζηλεψει κανεις, αλλα γιατι το προτεινε ενα συγκεκριμμενο ατομο που λατρευω στο φορουμ και αποφασισα προσφατα να αλλαξω στυλ και ηθελα συμβουλες για αξεσουαρ; τα γραφω και πριν ποσταρω τη φωτο.
    γρανιτα, σε σενα πηγαινε αυτο, σε περιπτωση που το'χασες.

Senior Member
    μα εγω δε ζηλεψα.εκανα χρονια χορο,ποτε δεν ειχα τρομερη αυξομειωση βαρους και το σωμα μου μπορει να χει καποια κιλά παραπανω αλλα δεν εχει χαλαρωσει πουθενα. επισης δε με νοιαζει πως εισαι εσυ η πως ειναι ο οποιοσδήποτε.με πειραζει το να δειχνεις μια φωτο αψεγαδιαστη κ να πιστευουν οτι κοριτσια που θα χασουν 60 κιλά θα μπορουν να γινουν ετσι

Senior Member
    Κοριτσι και γω αν βγω φωτο με μαγιο μια χαρα θα φανω και ξερεις γιατι; Γιατι το χαλαρο δερμα κρεμαει οταν εισαι ορθιος , τα ειπαμε χιλιαδες φορες ουτε εσενα ξερω ουτε τη μαιρη και δεν κανω πηγαδακια με κανεναν απο μεσα. Απλα λεω την αποψη μου για τη φωτο γιατι , ναι μεν την εζησα την απωλεια τοσων κιλων και επεισης στην κλινικη που χειρουργηθηκα γνωρισα πολλα ατομα κοπελες και αγορια που υπηρξαν παχυσαρκοι και καναν σωμα αξιοζηλευτο. Δεν καταλαβαινω γιατι το βλεπετε τοσο επιστημονικη φαντασια . Ολα γινονται

Senior Member
    άλλωστε κι εμείς μελλοντικά παραδείγματα δεν είμαστε; ε; ε; Καμία αντίρρηση;

Για όσους έχουμε μπροστά μας ακόμα δρόμο λέω φυσικά, όχι για τα μοντελάκια μας.

Senior Member
    Φιλλιπ πασαλειψου με λαδι και βγαλε φωτο να γινει χαμος σε παρακαλω! :bouncing:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Φιλλιπ πασαλειψου με λαδι και βγαλε φωτο να γινει χαμος σε παρακαλω! :bouncing:
    :shocked2::shocked2::shocked2:

Senior Member
    Χαχαχαχα ελα βρε σισακι μου μη μου γουρλωνεις τα ματακια ,λιγο πλακιτσα κανω αφου ξερεις ειμαι λιγο πειραχτηρι

Senior Member
    ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εντελώς σουρεάλ!!! Θα βγει παραέξω και θα νομίζουν οτι είναι έργο μοντέρνας τέχνης κανενός περίεργου καλλιτέχνη και θα ψάχνουν να βρούν το κρυμμένο νόημα!!!

Senior Member
    mitsokolo δε θα επεκταθω γιατι δε θελω να πω πραγματα που θα στεναχωρησω πολλους εδω μεσα. ( η οσους εχουν απομεινει τελοσπαντων που δε τους ξερω κιολας κ δεν υπαρχει λόγος).

εσυ μπορει να ειδες μοντελάκια στην κλινική αλλά εγω βλεπω καθημερινά γυναικες που γυμνάζονται κ παλι δεν πετυχαινουν πχ να χουν την τελεια κοιλια οποτε τι να λεμε τωρα. ο καθενας θα συνεχίζει να υποστηριζει τα δικά του, απλά ειναι κριμα να παραμυθιαζόμαστε. καληνυχτα

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast