Results 226 to 240 of 279
Thread: τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ
-
27-06-2011, 18:59 #226
Originally posted by mitsokolo
Φιλλιπ δεν εχει ινυερνετ η λεσσινγ; Παντως τα χρωματακια της ειναι τρες σικ! Γουσταρω! Εγω σημερα ντυθηκα στα κοκκινα δεν ξερω τι φλασια ηταν αυτη , αν και ξαπλωμενη ακομα ολη μερα με κρεββατοθεραπια για το προβλημα που ξερετε, φορεσα κοκκινη φουστα μεχρι το γονατο pencil και μπλουζακι κολλητο με βαθυ ντεκολτε κολλητο ( μη με κραξετε παλι εχω λεπτη μεση χωρις κοιλια) για την ωρα το εκμεταλευομαι γιατι σε λιγους μηνες θα φουσκωσειαπο αξεσουαρ δε βαζω τιποτα μιας και ειμαι στολισμενη με τα τρισαγαπημενα μου τατουαζ και piercing στο μαγουλο ενα γαλαζιο διαμαντακι, ενα κρικακι στη μυτη μονιμο και στη γλωσσα .. Γουελ... Και αρκετα αλλα αλλα δεν ειναι του παροντος :P
- 27-06-2011, 19:19 #227
Λοιπον εγω φορεσααα ενα μαυρο (οχι καμπανα ουτε σωλινα, καπου στο ενδιαμεσο θα το ελεγα:P ) τζιν, ενα μαυρο σερτ απο το Download Festival 2011 (mitsoko pisteuw esena 9a sou aresei to sigekrimeno festival!! lol ) εχει την σταμπα του φεστιβαλ με εναν σκυλο σε φαση RIP! βασικα φοραω αυτην http://downloadfestival.officialmerc...4d&image_guid= και απο κατω τα ολσταρινια μου (μαυρα και αυτα!:P ) και μια καφε vintage τσαντα της μαμας μιας φιλης μου, απο τα early 80s!!!!!!!!! :bouncy:
Αυτα! Α! και τα piercings!! Τα μαυρα δεν τα φοραω (τοσο) για να κοβουν, ουτως η αλλως δεεεεν... Απλα μου αρεσει πολυ το μαυρο! Θα φορεσω και χρωμα, πιο πολυ μεσα στο σπιτι... Ροζ, λευκο (ειναι χρωμα?:cool rsvd: ), γαλαζιο... αλλα το μαυρο ROKX!!!! LOL Γενικα φοραω πιο βιντατζ/πιν απ/ροκ φαση ρουχα.....
27-06-2011, 22:15 #228
σήμερα φόρεσα μια βερμούδα, ένα πουκάμισο και peet toes. η συγκεκριμένη βερμούδα ίσα που μου χώραγε, αλλά it's OK
01-07-2011, 14:19 #229
Ανταπόκριση από το μέτωπο:
Χθες η lessing φόρεσε μαύρο παντελόνι, κίτρινο αποπάνω και κόκκινα βραχιόλια!!!
01-07-2011, 17:20 #230
xa xa το μετωπο επικροτει!!!Μπηκα κλεφτα κ φωναζω:Κατω το μαυρο!!!!!!!!Ολέ!
01-07-2011, 22:17 #231
μα φορουσες μαυρο παντελονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιου αρ τσιτινγκ κοπελια!!!!!!!!!!!!!!!!:smirk::spin:
02-07-2011, 11:01 #232
Originally posted by -wow-
Λοιπον εγω φορεσααα ενα μαυρο (οχι καμπανα ουτε σωλινα, καπου στο ενδιαμεσο θα το ελεγα:P ) τζιν, ενα μαυρο σερτ απο το Download Festival 2011 (mitsoko pisteuw esena 9a sou aresei to sigekrimeno festival!! lol ) εχει την σταμπα του φεστιβαλ με εναν σκυλο σε φαση RIP! βασικα φοραω αυτην http://downloadfestival.officialmerc...4d&image_guid= και απο κατω τα ολσταρινια μου (μαυρα και αυτα!:P ) και μια καφε vintage τσαντα της μαμας μιας φιλης μου, απο τα early 80s!!!!!!!!! :bouncy:
Αυτα! Α! και τα piercings!! Τα μαυρα δεν τα φοραω (τοσο) για να κοβουν, ουτως η αλλως δεεεεν... Απλα μου αρεσει πολυ το μαυρο! Θα φορεσω και χρωμα, πιο πολυ μεσα στο σπιτι... Ροζ, λευκο (ειναι χρωμα?:cool rsvd: ), γαλαζιο... αλλα το μαυρο ROKX!!!! LOL Γενικα φοραω πιο βιντατζ/πιν απ/ροκ φαση ρουχα.....
τρελενομαι γι αυτο το λουκ!!1 ετσι θελω να αρχισω να κυκλοφορω και εγω .. αλλα πρωτα πρεπει να μειωθει λιγο η περιφερεια μου και η κοιλια μου :P xaxa
επεισης ταιριαζουν πολυ τα πολυχρωμα ρει μπαν γυαλια ηλιου μ αυτο το ντυσιμο!!
02-07-2011, 15:22 #233
Εγώ τώρα τελευταία επειδή ειμαι πολύ σπίτι, φοράω συνέχεια μπυτζάμες και φόρμες ενώ παλιά και καθημερινά στην δουλειά φορούσα ωραία ρούχα και μακιγιαζ κλπ Εχω παραμελήσει λίγο τον εαυτό μου όσον αφορά το στυλιστικό και δεν ειναι λόγω κιλών, αλλά λόγω αλλαγής καθημερινών δραστηριοτήτων.
Σήμερα λοιπόν φόρεσα κλασικά την φόρμα μου και ένα ροζ τοπ για να πάω powerplate...και τώρα που έχω διαβασμα κ γράψιμο με βλέπω να βάζω homewear εντελώς...
Περιμένω πως & πως να πάω Κρήτη την άλλη Κυριακή για 1 βδομάδα για ένα συνέδριο για να φορέσω τα εντελώς καλοκαιρινά μου ρούχα και ελπίζω να μου κάθονται όπως και πέρυσι που ήμουν 6-8 κιλά λιγότερα....
χι χι
02-07-2011, 18:17 #234
Είμαι καινούρια στην παρέα σας και πριν καν ξεκινήσω δίαιτα μου προέκυψε θέμα ενδυματολογικό. Και μιας και είδα πως το κατέχετε είπα να ρωτήσω...
Λοιπόν, αύριο έχω να πάω σε βάπτιση. Λεφτά για καινούρια πράγματα δεν είχα οπότε είπα θα βολευτώ με αυτά που έχω αλλά.... διαπίστωσα (και φρίκαρα) πως το μόνο που μου κάνει είναι ένα φόρεμα καλοκαιρινό μαύρο ως το γόνατο κρουαζε. Για να μην είμαι σαν τη μαύρη χήρα όμως λέω να το χρωματίσω με αξεσουάρ (τα οποία δεν είναι και πολλά). Έτσι υπάρχουν οι εξής επιλογές:
1. Το φόρεμα, λευκό πέδιλο, λευκή τσάντα, μια λευκή καρφίτσα σε μοντέρνο σχέδιο (να συγκρατεί και το ντεκολτέ που πολύ το φοβάμαι...) και λευκό ρολόι.
2. Το φόρεμα, παπούτσια μιουλ με "δερμα φιδιού" σε καφέ - μπεζ αποχρώσεις με τιρκουάζ πετρούλες, κολιέ μακρί με τιρκουάζ και μπεζ χαντρούλες, δαχτυλίδι με τυρκουάζ πέτρα και τσάντα "δερμα φιδιού" στις ίδιες αποχρώεις με τα παπούτσια.
και
3. Το φόρεμα, μαύρο πέδιλο 12ποντο με ξύλινο τακούνι, μαύρη τσάντα και κοσμήματα λευκόχρυσα.
Πολύ θα με βοηθούσε η γνώμη σας μιας και τίποτα απο αυτά δεν με ενθουσιάζει...!!!
02-07-2011, 19:10 #235
Originally posted by melina_g
Είμαι καινούρια στην παρέα σας και πριν καν ξεκινήσω δίαιτα μου προέκυψε θέμα ενδυματολογικό. Και μιας και είδα πως το κατέχετε είπα να ρωτήσω...
Λοιπόν, αύριο έχω να πάω σε βάπτιση. Λεφτά για καινούρια πράγματα δεν είχα οπότε είπα θα βολευτώ με αυτά που έχω αλλά.... διαπίστωσα (και φρίκαρα) πως το μόνο που μου κάνει είναι ένα φόρεμα καλοκαιρινό μαύρο ως το γόνατο κρουαζε. Για να μην είμαι σαν τη μαύρη χήρα όμως λέω να το χρωματίσω με αξεσουάρ (τα οποία δεν είναι και πολλά). Έτσι υπάρχουν οι εξής επιλογές:
1. Το φόρεμα, λευκό πέδιλο, λευκή τσάντα, μια λευκή καρφίτσα σε μοντέρνο σχέδιο (να συγκρατεί και το ντεκολτέ που πολύ το φοβάμαι...) και λευκό ρολόι.
2. Το φόρεμα, παπούτσια μιουλ με "δερμα φιδιού" σε καφέ - μπεζ αποχρώσεις με τιρκουάζ πετρούλες, κολιέ μακρί με τιρκουάζ και μπεζ χαντρούλες, δαχτυλίδι με τυρκουάζ πέτρα και τσάντα "δερμα φιδιού" στις ίδιες αποχρώεις με τα παπούτσια.
και
3. Το φόρεμα, μαύρο πέδιλο 12ποντο με ξύλινο τακούνι, μαύρη τσάντα και κοσμήματα λευκόχρυσα.
Πολύ θα με βοηθούσε η γνώμη σας μιας και τίποτα απο αυτά δεν με ενθουσιάζει...!!!
02-07-2011, 19:29 #236
συμφωνω το 1 κ το 3 αν στο 1 δεν ειναι τα πεδιλα ψηλα κ ειναι φλατ τοτε θα ελεγα το 3 σε μια τετοια περισταση αξιζει να βαλεις τακουνακι.
02-07-2011, 19:37 #237
Originally posted by Alina
συμφωνω το 1 κ το 3 αν στο 1 δεν ειναι τα πεδιλα ψηλα κ ειναι φλατ τοτε θα ελεγα το 3 σε μια τετοια περισταση αξιζει να βαλεις τακουνακι.
02-07-2011, 19:55 #238
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
Τα λευκά πέδιλα έχουν τακουνι όχι όσο τα μαύρα αλλα έχουν μεγάλο τακούνι κι αυτά. Μάλλον το 1 θα προτιμήσω. Το 3 μου φαίνεται πολύ.... μαύρο για τέτοια περίσταση.
02-07-2011, 21:46 #239
Originally posted by zwhtsa
Originally posted by -wow-
τρελενομαι γι αυτο το λουκ!!1 ετσι θελω να αρχισω να κυκλοφορω και εγω .. αλλα πρωτα πρεπει να μειωθει λιγο η περιφερεια μου και η κοιλια μου :P xaxa
επεισης ταιριαζουν πολυ τα πολυχρωμα ρει μπαν γυαλια ηλιου μ αυτο το ντυσιμο!!
Ολα μου τα γυαλια ειναι vintage απο τα 30s και μετα... ray ban εχω αλλα αυτα: http://www.google.co.uk/imgres?imgur...w=1280&bih=699
Μετρισα τα γυαλια μου εχτες και αισιως εχω 48 ζευγαρια!!!! Τα συλλεγω εδω και 3 χρονια.. Το θεμα μου ειναι οτι μονο Ελλαδα τα βαζω... Εδω τα ειχα βαλει μια μερα που δεν ειχε και πολυ ηλιο και ερχετε ενας και μου τραγουδουσε: Wheres the sun, wheres the sun, wheres the suuuun??? ααχαχαχαχα Δεν ειχει και συννεφια ρε αδερφε!!
02-07-2011, 21:52 #240
Εγω τι φοραω σημερα... Πιτζαμουλες οληηηηη μερα!! Φτιαχνω βαλιτσες, καθαριζουμε το σπιτι (laaaaame!!!
) και ακτοποιω και καλα λογαριασμους!!
Αρα: μπλε σκουρη πιτζαμα απο κατω και απο πανω shirt με σταμπα των System of a Down... Αυτααααα.......
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....