Results 271 to 279 of 279
Thread: τΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ
-
12-03-2012, 09:39 #271
Originally posted by Juice
Originally posted by smelly_cat
Δε ξέρω αν ταιριάζει να το ρωτήσω εδώ αλλά επειδή θέλω να παραγγείλω κάτι ρούχα από U.K μήπως ξέρετε πως μπορώ να βρω τα νουμερά μου;Γιατί αυτά που βρίσκω στο νετ δεν αντιστοιχούν αντικειμενικά.Αν κάποιος είχε πάρει από U.K γύρω στο 64-66 Ελληνικό και ξέρει την αντιστοιχία ας μου πει.Ευχαριστώ και σόρι για το off topic.
- 12-03-2012, 10:56 #272
Να σου πε ετσι οπως παει η κατασταση εκει θα καλαταληξουμε!!!!!!!
Εγω εχω το εξης παραδοξο!!!!!!
Ενω τα ρουχα μου τα φοραω ολα κανονικα......ενταξει μπορει λιγο το ζωναρι στο τζην αν με ενοχλει αλλα οχι οτι δεν κουμπωνει κιολας.......η ζυγαρια με δειχνει 10 κιλα παραπανω...κι επισης ενω με την διαιτα...νιωθω σαφως ξεφουσκωτη.......η ζυγαρια σταθερη.....!!!!!Λετε να αλλαξω ζυγαρια η κατι δεν παει καλα???
12-03-2012, 11:19 #273
Κορίτσια υπάρχει ήδη τόπικ που έχουμε γράψει διάφορα sites από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις
Ενδεικτικά αναφέρω το www.newlook.com (σειρά Inspire) και το www.evans.co.uk από Αγγλία και το www.torrid.com από Αμερική. Ελπίζω να βρείτε εκεί αυτά που θέλετεΠροσωπικά ψώνιζα πολύ από newlook και από torrid όταν έβαζε προσφορές.
12-03-2012, 11:32 #274
.
12-03-2012, 14:45 #275
Originally posted by smelly_cat
Αυτό νομίζω και εγώ τα αμερικάνικα είναι λίγο διαφορετικά.Σε αμερικάνικο νούμερο παντελόνι πχ φοράω 24.Για αυτό μπερδεύομαι με τα πινακάκια με τα νούμερα.:sniffle: Βλέπω τόσο ωραία ρούχα και κυρίως οικονομικά!Έχω καταλήξει να ντύνομαι άσε πως.Είναι πανάκριβα εδώ στην Ελλάδα και σα σακιά.Αφού σκέφτομαι να αρχίσω να ράβω τπτ μόνη μου :tumble:
Τα evans τα δοκίμασες ποτέ; Έχω αγοράσει πολλά ρούχα από εκεί. Εγώ φοράω 30-32 νούμερο αγγλικό αλλά υπάρχουν πολλά καταστήματα που σταματάνε ως το 26 και μου έτυχε να αγοράσω κι από κει, και αν το ρούχο έχει ελαστικότητα μου κάνει (παντελόνια τα αποφεύγω). Στο αγγλικό ebay επίσης βρήκα πολλά ρούχα στο νούμερο μου. Απόφυγε την Αμερική γιατί μετά θα έχεις να πληρωσεις εξτρα φόρους. Αλλά και στην Ευρώπη υπάρχουν αρκετά μαγαζιά, οικονομικά, και όσο αδυνατίζουμε θα αυξάνονται οι επιλογές. Από ελληνικά μόνο τα ΜΑΤ μου αρέσουν αλλά δεν με χωράνε πια (άσε που νομίζω ότι περα από εμένα που φάρδυνα τα ρούχα τους στένεψαν).
12-03-2012, 14:50 #276
εγώ λατρεύω τα κολάν γιατί απο πόδι κ κ.....σκίζουμε απο εκει κ πάνω ξεκινάει το μήλο(που είναι κ επικίνδυνο)έχω πλούσιο στήθος πλάτες μπράτσα κ λίγο κοιλιά(λόγω καισαρικής)οπότε κολαν με μπλουζοφόρεμα κ ψηλές μπότες είναι το ιδανικό μου...άντε να δούμε το καλοκαίρι θα προλάβω να βάλω κανένα ραντάκι ή θα τη περάσω με αντρικά διαφημηστικά t-shirts?
12-03-2012, 15:12 #277
Originally posted by eadi
εγώ λατρεύω τα κολάν γιατί απο πόδι κ κ.....σκίζουμε απο εκει κ πάνω ξεκινάει το μήλο(που είναι κ επικίνδυνο)έχω πλούσιο στήθος πλάτες μπράτσα κ λίγο κοιλιά(λόγω καισαρικής)οπότε κολαν με μπλουζοφόρεμα κ ψηλές μπότες είναι το ιδανικό μου...άντε να δούμε το καλοκαίρι θα προλάβω να βάλω κανένα ραντάκι ή θα τη περάσω με αντρικά διαφημηστικά t-shirts?
12-03-2012, 15:36 #278
καλύτερα να χεις στα ποδια κ στον κ....juice μου κ λιγοτερο στομαχι κ κοιλια ειναι πραγματικά επικίνδυνο για τη καρδια εγω μάλιστα εχω κ οικογενεικό ιστορικό με μπαλονάκια κ μια χοληστερινη πριν 10 μήνες στα 350 τωρα θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις ελπίζω να έπεσε γιατί πέρυσι ήμουν πιο πολλά κιλά κλείστηκα μέσα λόγω επιλόχειας κατάθλιψης τώρα άρχισα να παίρνω τα πάνω μου αλλά φοβάμαι ακόμα τη ριμάδα τη χοληστερινη σε συνδυασμό με το μηλο σώμα μου...
12-03-2012, 16:27 #279
Κοριτσια ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο.....εγω οταν παιρνω κιλα τα παιρνω μαζικα....παντου δηλ......κανω μπρατσα...που τα απαιχθανομαι, μπουτια.....κια μαγουλα που νιωθω οτι με δειχνουν βαρελακι....!!!Απο κει και περα κ.......δεν ειχα ποτε......και ντεκολτε..βαθυ!!!!!!ομως το εντονο προβλημα ειναι η κοιλια και τοστομαχι οπου συσσωρευεται λιπος και δεδομενου οτι δεν γυμναζομαι κιολας.....δεινοπαθω να τα χασω!!!Αλλα....αυτη τη φορα ειμαι εντελως αποφασισμενη!!!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση