Η κακιά μου συνήθεια.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Junior Member
    Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις.

Τα έχασα με πολύ κακή διατροφή σε συνδυασμό με κάψουλες κάτι που μου δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα υγείας.
    Τα κιλά που θέλεις να χάσεις είναι λίγα. Σου προτείνω να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα ανά 3 ώρες και για να βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου μπορείς να πίνεις το πρωί 1 ποτήρι νερό νηστικιά με 10 σταγόνες λεμονί.

Ο οργανισμός που σου αναφέρω λέγεται ανάσα και εγώ μέσα από εδώ το βρήκα μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο Google για να βρεις περισσότερες πληροφορίες.
    Καλή τύχη? αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες είμαι στην διάθεση σου.

Member
    σε βοήθησε αυτό με το λεμόνι?γιατί έχω ακούσει όχι και τόσο καλά σχόλεια..οκ θα ψάξω..ευχαριστώ πολύ για όλα! :)

Senior Member
    εναι εμφανες για οποιον το χει περασει και το χει ξεπερασει (οσο μπορεις να το λες αυτο) οτι εισαι βουλιμικη με οτι αυτο συνεπαγεται. Εχεις λαθος εικονα του εαυτου σου, νομιζεις οτι εχεις τον ελεγχο ενω τον εχεις χασει, δεν καταλαβαινεις γιατι επιμενουμε ολοι σε αυτο και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ. Η γνωμη μου ειναι να πας σε ειδικο. οχι σε διατροφολογο, σε ειδικο για διατροφικες διαταραχες, μη σε τρομαζει η λεξη, οι ψυχιατροι ειναι γιατροι, και ειναι οι μονοι που μπορουν να σε οδηγησουν.

Αν αυτο που σου "λεω" σου ακουγεται υπερβολικο, πριν προσπερασεις την απαντηση μου διαβασε εστω ενα βιβλιο για την βουλιμια και τους μηχανισμους που εχει δημιουργησει στο εγω σου ωστε να σε οριζει. Θα σε βηθησει, το παραγγελνεις μεσω νετ (αρα δε σε βλεπει κανεις γνωστος σε βιβλιοπωλειο) με αντικτβολη (αρα δεν χρειαζεται πιστωτικη) κοστιζει λιγο (5-6 ευρω) και βοηθαει πολυ στην συνηδιτοποιηση του προβληματος αλλα και του μεγεθους αυτου.

Senior Member
    Originally posted by juliana15
    βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου μπορείς να πίνεις το πρωί 1 ποτήρι νερό νηστικιά με 10 σταγόνες λεμονί.
    αυτο με το λεμονι sorry αλλα με φρικαρει εντελως!!
    Το διαβαζω απο εδω και απο εκει σαν μαγικη συνταγη...απλα να σας πω οτι η συνεχεις χρηση του ριχνει την πιεση και σε καμια περιπτωση δε κανει για βουλιμικους που κανουν εμετους γιατι θα πεσουν κατω. Τοσο απλα.

Member
    Και εγώ πιστεύω ότι το λεμόνι δεν είναι και ότι καλύτερο..βασικά είχα πεί μια-δυο φορές και με είχε δει η μαμά μου (νοσηλεύτρια) και είχε φρικάρει και μου έκανε μεγάλη φασαρία..δεν με τρομάζει κανένας ..ούτε ψυχολόγος ούτε ψυχίατρος...απλά δεν μπορώ να πάω μόνη μου εφόσον οι δικοί μου δεν με στηρίζουν..και στο κάτω κάτω σε 2 διαφορετικούς ψυχίατρους είχε πάει μια γνωστή μου με το ίδιο πρόβλημα αλλά αυτή χειρότερα γιατί την ώρα που το βγαζέ δεν ήταν ο εαυτό της απο ότι μου λεγε και όταν τελείωνε ελεγε μα καλά εγώ τ κανα αυτό??!,δεν της έκαναν και τίποτα...δίαφορα γελοία tricks της είπαν για να αγαπήσει το σώμα της τα οποία δεν τα έκανε γιατί ήταν πραγματικά γελοία..όσο για το βιβλίο είναι μια καλή ιδέα ...θα αγοράσω ένα...;)

Senior Member
    ευχομαι να αισθανθεις καλητερα συντομα!

Member
    Και εγώ...! :) Σε ευχαριστω πολύ..!

black fairy mou kalhmera!afou den 8es na pas se eidiko ,mhn to kaneis,gt shmasia exei na 8es na voh8h8eis apo auton pragmatika..mono etsi 8a ginei kati.ksekina loipon ontws apo ena vivlio autoboh8eias,an kai den to exw dokimasei pote mporei na ferei apotelesma..oso gia thn filh sou pou den thn voh8hse o eidikos 2 pragmata: eite o psuxiatros htan apatewnas ,eite h filh sou phge me to zori!epeidh sumvouleuomai kai egw psuxiatro me dikh mou epilogh exw na sou pw oti mono xazes taktikes den mou exei proteinei..me xei voh8hsei pragmatika,exw anakalupsei pragmata gia ton eauto mou pou den perimena kai h dia8esh mou exei ftiaksei kata polu..ase pou edw kai 2 bdomades kai parapanw den exw kanei oute emetous oute uperfagies oute tpt kia oxi epeidh den borw ,alla den 8elw pia ka8olou...fantasou den asxolh8hkame kan me kila,kao omws enw ta teleutaia xronia eixa provlhma me to swma mou(akoma kai otan eftasa 46 kila) pleon pou eimai sta kanonika mou exei arxisei na mou aresei to swma mou arketa kai den 8elw na ksanaxassw oute gramario...kai ola auta epeidh exw arxisei na mou aresw egw,h proswpikothta mou,anagnwrizw ta 8etika mou kai apodexomai ta arnhtika mou!opote mhn ginesai apoluth an den exeis dokimasei kati...a!kai kati allo..otan arxisa na ermhneuw olh authn thn katastash pera apo ta kila klp vrhka kai kapoia 8etika pou ema8a mesa apo auth thn katastash,px vrhka ti pragmatika 8elw na kanw sthn zwh mou epaggelmatika,8elw na asxolh8w me thn psuxiatrikh!tespa,ola ayta einai apla logia .h pragmatikh lush vrisketai sthn dikh sou 8elhsh kai anagh.se katapiezoun tosoi kai tosoi ekei eksw ,mhhn to kanw kai egw!sorry an sou fanhka piestikh.filia

Member
    φυσικά και δεν μου φάνηκες πιεστική..χαίμομαι πολύ για όλα αυτά που έχεις καταφέρει για τον εαυτό σου..μακάρι να φτάσω στην θέση σου κάποια στιγμή..!απλά αυτο που έχω γράψει σε όλα μου τα μυνήματα είναι οτι απλά δεν μπορώ να πάω σε κάποιον ειδικό γιατί δεν έχω την στήριξη των γονιών μου..αλλά πιστεύω ότι ετσι κι αλλιώς αν την είχα θα προτειμούσα να πήγαινα σε έναν καλό διατροφολόγο..τίποτα παραπάνω..χαίρομαι που έχεις βοηθεί τόσο πάντος γιατί όταν βλέπω κοπέλες να υποφέρουν όσο εγώ υποφέρω διπλά εγώ μετά..σου εύχομαι να συνεχίσεις τόσο καλά και να γίνεις το παράδειγμα προς μίμηση σε εμάς όλες που πάσχουμε απο το ίδιο πρόβλημα..:) Σε ευχαριστώ πολύ lusid dreams ..συνέχισε την σωστή και καλή δουλειά..!φιλάκια..:*

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    lusid είναι εύκολο να μην γράφεις greeklish?σορρυ αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω,σε ευχαριστώ :)

Junior Member
    [ quote=gilie- ] αυτο με το λεμονι sorry αλλα με φρικαρει εντελως!!
    Το διαβαζω απο εδω και απο εκει σαν μαγικη συνταγη...απλα να σας πω οτι η συνεχεις χρηση του ριχνει την πιεση και σε καμια περιπτωση δε κανει για βουλιμικους που κανουν εμετους γιατι θα πεσουν κατω. Τοσο απλα. [ /quote ]

To λεμόνι κατά την άποψη μου πάντα ,είναι πιο αγνό από τα σκεβάσματα του φαρμακείου. Το πρωτεινα αντι για το Lipotox .Δεν πιστευώ ουτε και εγω σε μαγικες συνταγες η φόρμουλες είναι ομως μέσα στην ψυχολογία μας να καταφέυγουμε σε τετοια τεχνασματα για να ηρεμούμε λίγο τον εαυτό μας μετα από μια βουλιμικη κρίση.

σορυ αγγελουδακι,ειμαι λιγο ανορθογραφη και μου ειναι πιο ευκολο με αγγλικους χαρακτηρες...αλλα δεν παιζει προβλημα,θα γραφω με ελληνικους.πως παει μπλακ φερυ??εισαι καλυτερα?

Member
    lusid dreams!!κορίτσια σας έχω νέα..!είμαι πολύ χαρούμενη..παρά τις γνώμες σας να μην πάρω τα lipotox εγώ το έκανα..προς το παρόν είμαι πολύ μα πολύ ενθουσιασμένη..!ξεκίνησα μία ωραιότατη διατροφή και εδώ και δύο μέρες πέρνω τα χάπια παράλληλα..απλά είπα ας δοκιμάσω να μου φύγει η κάψα και βλέπω αν έχει αποτελέσματα..φυσικά δεν πέρνω την εξοφρενική ποσότητα (για μένα) 6 χάπια την ημέρα γιατί θα με τίναζαν..πέρνω 3-3.5..(πέρνω 1.5 το μεσημέρι συνήθως αντί 2 που προτείνεται)..προς το παρόν είμαι πολύ πρισμένη αλλά πιστεύω πως αύριο θα είμαι καλύτερα..επίσης κατα διαστήματα έχω μεγάλη ποσότητα ούρων που σημαίνει ότι αποβάλω τοξίνες λογικά..
    και αποτέλεσμα απο τα χάπια να μην έχω δεν με πειράζει..αυτό που έχει σημασία είναι ότι εδώ και 2 μέρες (θα μου είπε οκ είναι μικρό διάστημα,αλλά πιστέψτε με για μένα είναι ΠΟΛΥ μεγάλο ούτε υπερφαγηκά μου έχει καν περάσει απο το μυαλό να κάνω ούτε εμετό :D )

click!!ένα έχω να σου πώ..χτές βγήκα με το αγόρι μου..πήγαμε cinema και μετά για φαγητό..έφαγα μία ωραιότατη σαλατίτσα και περάσαμε πολύ ωραία..!!σήμερα όλη μέρα μου λέει πόσο όμορφα πέρασε χτες και είμαι πολύ χαρούμενη πραγματικά...:) !!

Senior Member
    Originally posted by black_fairy

click!!ένα έχω να σου πώ..χτές βγήκα με το αγόρι μου..πήγαμε cinema και μετά για φαγητό..έφαγα μία ωραιότατη σαλατίτσα και περάσαμε πολύ ωραία..!!σήμερα όλη μέρα μου λέει πόσο όμορφα πέρασε χτες και είμαι πολύ χαρούμενη πραγματικά...:) !!
    μπραβο πουλακι μου να βγαινεις εξω να κανεις πραγματα να περνας καλα. μην απομονωνεσαι. δε γινεται να οριζει τη ζωη σου ενα κομματι πανι. γιατι αυτο ειναι το ρουχο που σου εμπαινε καποτε. ενα κομματι υφασμα.
    στα κιλα σου μπορεις να ντυθεις καταπληκτικα και να εισαι κουκλαρα, μην κολλας σε ενα παντελονι του καποτε.
    μυαλο εχεις! χρησιμοποιησετο, μη σε αντιμετωπιζεις σαν σακι με πατατες :wink1:

Senior Member
    καλημερα

θα επρεπε να παλευω για να σου δειξω τον σωστο δρομο αλλα δεν ειμαι ειδικος και δεν ξερω τον τροπο, ελπιζω τα μηνυματα που σου στελνουμε ολοι να τα σκεφτεσαι εστω και μια φορα

απλα ηθελα να σου πω πως το χθεσινο σου ποστ με προβληματιζει πολυ. Αν διαβασεις πισω απο τις λεξεις θα δεις οτι η διαθεση σου οριζεται απο λαθος παραγοντες και οτι εισαι απλα σε διαλειμμα...συντομα θα αλλαξει ολο αυτο γιατι απλα δεν στειριζεσαι στον εαυτο σου αλλα στο χαπι. Πριν σκεφτεις οτι γκρινιαζω σκεψου αν εισαι πραγματικα χαρουμενη και ποσο θα κρατησει αυτο.

@juliana15 το ξερω κοριτσακι μου οτι οι προθεσεις σου ειναι καλες απλα αυτο με το λεμονι δεν κανει καλο καθε μερα και ιδιετερα σε βουλιμικους. συγουρα ειναι ποιο αγνο απο τα σκευασματα του φαρμακειου, απλα η λυση για την black_fairy δεν βρισκεται ουτε στα φαρμκεια αλλα και ουτε στον μαναβη ή το ψυγειο, η λυση ειναι μεσα της

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast