Results 1 to 15 of 53
Thread: Η κακιά μου συνήθεια..
-
20-05-2011, 14:52 #1
Η κακιά μου συνήθεια..
Γειά σας!μόλις έγινα μέλος ..μάλλον δυστυχώς γιά τον λόγο που έγινα..λοιπόν..με λίγα λόγια η ιστορία μου..στα 13-14 άρχισα δίαιτα γιατί δεν μου άρεσε το σώμα μου..προέρχομαι από παχύσαρκη οικογένεια και εγώ σε αυτή την ηλικία είχα φτάσει τα 80kg.έχασα τα πρώτα 20kg πολύ φυσιολογικά απλά περιορίζοντας την μάσα..επειδή όμως ήθελα να αδυνατίσω κι άλλο και επειδή ήδη είχα φτάσει σε σημείο να τρώγω μία φορά την μέρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και μια μέρα κατα τον αύγουστο έφαγα το μεσημέρι και πηγα άμεσως στην τουαλέτα....καταλαβαίνεται νομίζω..οκ δεν ήταν και οτι ευχάριστο όμως σε περίπου 2 μήνες εχασα περίπου άλλα 20kg..στο τελος όμως έπεφταν τα μαλλιά μου,είχα καθημερινά τάσεις λυποθυμίας ..είμαι σε μια ομάδα volley και ο προπονητής μου καταλάβαινε οτι κατι δεν πάει καλα εφόσον δεν μπορουσα να βγάλω ολη την προπόνηση..είχα αποκτισει όμως το σώμα που ήθελα και αυτο μου έφτανε..σήμερα είμαι 17 ..έχω παρει 5-7 kg από τότε γιατί πλέον έχω βαρεθεί να κάνω συνέχεια εμετούς.Η λαιμαργία όμως με ακολουθεί όπου και αν πάω..ακόμα και όλο μου σχεδόν το χαρτζιλίκι το σκορπάω σε γλυκά,φαγητά όσο είμαι έξω και όταν παω σπίτι φυσικά το βγάζω.καθε φορά σκέφτομαι..καλύτερα να τα είχα κάψει αυτά τα λεφτά..!!επειδή έχω βαρεθεί λοιπόν αυτή την κατάσταση λεω να καταφυγω στα χάπια lipotox που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,μπας και καταφέρω να ξεφύγω απο το πρόβλημα που δημιούργησα μόνη μου στον εαυτό μου..!!τι λέτε για αυτο?η απάντηση σας θα με βοηθούσε πολύ καθώς δεν θέλω να μιλάω για αυτό με τις φίλες μου ή με την οικογένεια μου γιατί δεν νιώθω άνετα..
(τώρα είμαι γύρω στα 60kg κ έχω ύψος 1.67..με τα χάπια θέλω να χάσω τα κιλά που είχα πάρει δλδ να κατεβω 53-55kg και να κόψω αυτό που έχω,να τρώγω οτι βρω..)
- 20-05-2011, 15:22 #2
geia sou black fairy,kalwsorises sto forum!lupamai para polu pou bhkes kai esu se auton ton apaisio faulo kuklo ths voulimias apo toso nwris kai dustuxws vasanizeis to kormaki sou apo ta 13 molis...antilamvanomai poso duskolo einai gia sena opws kai se olous mas fusika!einai polu kalo to gegonos oti 8es na dwseis ena telos se auto,alla nomizw pws den exeis antilif8ei to euros tous provlhmatos autou,giauto kai to proseggizeis la8os..to 8ema mikrh mou den einai na vreis enan allo tropo na xaneis kila kai dh an autos einai mesa apo proslhpsh xapiwn.allh mia katastrofh tOu organismou sou.exeis teleies analogies kai den to lew mono egw alla kai ka8e eidiko diatrofhs pou a episkefteis auto 8a sou pei.den kserw an exeis plhroforh8ei gia thn voulimia ,alla sxedon sto suntriptiko pososto twn pa8ountwn exei na kanei me psuxologika aitia opote kai kila na xaseis pali o daimonas autos 8a se akolou8ei..8es voh8eia kai 8es amesa!!apenexopoihses auto pou kaneis apo to mualo sou,milhse se enan diko sou an8rwpo(kata protimhsh tous goneis sou mias kai meneis mazi tous) kai phgene se kapoion psuxologo-psuxiatro..8es pragmatika na zhseis thn upoloiph zwh sou etsi;;na xaneis meres ,xronia,ebeiries kai tosa alla;;;kane kati twra pou eisai mikrh kai se perimenoun tosa omorfa pragmata brosta soy....den boreis na fantasteis poso asxhmo einai na vlepeis tous gyrw sou na kanoun thn zwh tous kai na thn apolamvanoun kai esu na eisai kollhmenh ekei ,na mhn zeis ,na mhn skefetsai kati allo!!!polu xeirotero apo to na pareis kai 20 kila!polu pio psuxof8oro,pio kata8liptiko,pio apan8rwpo!sta lew ola auta gt ta exw zhsei kai pistepse me einai h mexri twra xeiroterh ebeiria ths zwhs mou...
20-05-2011, 15:33 #3
Γεία σου lusid dreams..!χαίρομαι που έκανες τον κόπο να μου απαντήσεις..οι γονείς μου το έμαθαν πριν κάνα χρόνο και δυστυχώς δεν έκαναν τίποτα..μάλλον δεν το περίμεναν?ήταν έξω απο τα νερά της οικογένειας?φοβίθηκαν?δεν ξέρω..κάτι τέτοιο και το μόνο που έκαναν ήταν να μην ξανα ασχολιθούν με αυτό το θέμα..το μόνο που τους είχα ζητήσει ήταν να πάμε σε έναν διατροφολόγο μα τπτ..δεν νομίζω οτι έχω ψύχωση όπως δυστυχώς πολλές κοπέλες..όταν το βγάζω το κάνω απολύτος συνιδυτά..τα μόνα kg που θέλω να φύγουν απο πάνω μου είναι μόλις αυτά που θα μπορώ να ξαναμπώ στα ρούχα που είχα αγοράσει περισι...τίποτα παραπάνω..δεν μου αρεσει να γίνω κοκκαλιάρα..όλα έχουν το μέτρο τους το ξέρω..το μόνο θέμα μου αυτη την στιγμή είναι ότι δεν μπορώ να αντισταθώ σε ότι και αν βρώ στο σπίτι μέσα γιατί ίσως τα είχα στεριθεί τόσο καιρό που έκανα δίαιτα..για αυτό η λύση που σκέφτηκα είναι τα χάπια αν και δίσταζω λίγο γιατί είμαι μικρή ακόμα..
20-05-2011, 16:00 #4
να πας σε καποιον ειδικο μονη σου;
20-05-2011, 16:07 #5
το σκέφτηκα και αυτό στο παρελθόν..να πήγαινα σε κάποιον διατροφολόγο δηλαδή..αλλά το πρώτο πρόβλημα είναι το οικονομικό γιατί χωρίς την στήριξη των δικών μου που να βρίσκω 20 ευρώ περίπου την βδομάδα??ασε που δεν θα μπορώ να ακολουθήσω μέσα στο σπίτι μια διατροφή συγκεκριμένη γιατί η μαμά μου θα κάνει διάφορα φαγητά και προφανός άσχετα με αυτά που θα έχω στην διατροφή..αν δεν έχω λοιπόν την στήριξη των γονιών μου δεν μπορώ να πάω κάπου μόνη μου..:sniffle:
20-05-2011, 16:07 #6
black fairy ριξε μια ματια εδω:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3209
και εδω:
http://troktiko-orestis.blogspot.com/2010/09/15-16.htm
αναθεωρησε τη σταση σου οσο ειναι νωρις κοπελα μου.
20-05-2011, 16:20 #7
μόλις δίαβασα την πρώτη σελίδα που μου έστειλες γιατί δυστυχώς η δεύτερη δεν μου ανοίγει..
οκ συμφωνώ με πολλά πράγματα που έχει γράψει ο\η click..επιμένω όμως ότι δεν είμαι ούτε ''ψυχασθενής'' με το σώμα μου ούτε τίποτα..ας πούμε δεν έπεσα σε κατάθληψη όταν πήρα τα kg..είπα οκ θα τα χάσω..και θα το κάνω..απλά θέλω να κόψω την συνήθεια αυτή..και δυστυχώς να σηκωθώ το πρωί και να πω τέλος δεν ΘΕΛΩ να το κάνω γιατί θα φτάσω στα kg που ήμουν..κάτι που δεν θέλω..και αυτό είμαι σίγουρη πως θα γίνει για τον απλό λόγο που είναι οτί μετά απο όλα αυτά έχω κατα ρακώσει τν οργανισμό μου και πέρνω πολύ εύκολα κιλά πια... :sniff:
20-05-2011, 16:23 #8
πιστευεις οτι το να φτασεις να κανεις εμετους για να αδυνατισεις δε δειχνει εμμονη με την εικονα σου?
20-05-2011, 16:26 #9
ήτανε..όταν όμως έφτασα στο επιθυμιτό αποτέλεσμα σταμάτησα,αλλα δυστυχώς οχι πολύ καιρό γιατί ξαναέπερνα 3-5 kg..αυτό γίνεται τα τελευταία 2.5 χρόνια..δεν είναι οτι έχω εμμονή απλά πλέον δεν βρίσκω άλλο τρόπο να αδυνατίσω γιατί έχω πραγματικά σκοτώσει τον οργανισμό μου..
20-05-2011, 16:29 #10
οι εμετοι δεν ειναι τροπος αδυνατισματος. ειναι συμπτωμα βουλιμιας ή/και ανορεξιας
αυτο δε σημαινει οτι εισαι "ψυχασθενης" ετσι υποτιμητικα οπως το εννοησες.
απλα εχεις θεματα. και αυτο δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ντρεπεσαι.
20-05-2011, 16:33 #11
Originally posted by black_fairy
Γειά σας!μόλις έγινα μέλος ..μάλλον δυστυχώς γιά τον λόγο που έγινα..λοιπόν..με λίγα λόγια η ιστορία μου..στα 13-14 άρχισα δίαιτα γιατί δεν μου άρεσε το σώμα μου..προέρχομαι από παχύσαρκη οικογένεια και εγώ σε αυτή την ηλικία είχα φτάσει τα 80kg.έχασα τα πρώτα 20kg πολύ φυσιολογικά απλά περιορίζοντας την μάσα..επειδή όμως ήθελα να αδυνατίσω κι άλλο και επειδή ήδη είχα φτάσει σε σημείο να τρώγω μία φορά την μέρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και μια μέρα κατα τον αύγουστο έφαγα το μεσημέρι και πηγα άμεσως στην τουαλέτα....καταλαβαίνεται νομίζω..οκ δεν ήταν και οτι ευχάριστο όμως σε περίπου 2 μήνες εχασα περίπου άλλα 20kg..στο τελος όμως έπεφταν τα μαλλιά μου,είχα καθημερινά τάσεις λυποθυμίας ..είμαι σε μια ομάδα volley και ο προπονητής μου καταλάβαινε οτι κατι δεν πάει καλα εφόσον δεν μπορουσα να βγάλω ολη την προπόνηση..είχα αποκτισει όμως το σώμα που ήθελα και αυτο μου έφτανε..σήμερα είμαι 17 ..έχω παρει 5-7 kg από τότε γιατί πλέον έχω βαρεθεί να κάνω συνέχεια εμετούς.Η λαιμαργία όμως με ακολουθεί όπου και αν πάω..ακόμα και όλο μου σχεδόν το χαρτζιλίκι το σκορπάω σε γλυκά,φαγητά όσο είμαι έξω και όταν παω σπίτι φυσικά το βγάζω.καθε φορά σκέφτομαι..καλύτερα να τα είχα κάψει αυτά τα λεφτά..!!επειδή έχω βαρεθεί λοιπόν αυτή την κατάσταση λεω να καταφυγω στα χάπια lipotox που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,μπας και καταφέρω να ξεφύγω απο το πρόβλημα που δημιούργησα μόνη μου στον εαυτό μου..!!τι λέτε για αυτο?η απάντηση σας θα με βοηθούσε πολύ καθώς δεν θέλω να μιλάω για αυτό με τις φίλες μου ή με την οικογένεια μου γιατί δεν νιώθω άνετα..
(τώρα είμαι γύρω στα 60kg κ έχω ύψος 1.67..με τα χάπια θέλω να χάσω τα κιλά που είχα πάρει δλδ να κατεβω 53-55kg και να κόψω αυτό που έχω,να τρώγω οτι βρω..)
Λοιπον:
80-20=60
60-20=40
40+5/7=45/47
αρα εσυ εισαι 45-47 κ λες εισαι 60 , για να μη σε κραξουμε που θες να παρεις Lipotox?
η εισαι 60 κ troll?
η εχω ξεχασει εγω εντελως τη βασικη αριθμητικη?
η μου διαφευγει κατι αλλο?
20-05-2011, 16:34 #12
συμφωνώ..ζώ όμως σε μία κλειστή κοινωνία..που είναι έξω απο όλα αυτά..εδώ στην κολλιτή μου το είπα και πραγματικά έπαθε σοκ..!!και το μόνο που κατάφερα ήταν να την κάνω χάλια,να νιώθω οτι με παρακολουθεί συνέχεια όταν πηγαίνω τουαλέτα και να μην μπορεί να με βοηθήσει..έτσι κι αλλιώς είμαι κλειστός σαν χαρακτήρας οπότε δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα..πόσο μάλλον για αυτό..θέλω να κάνω προσπάθεια με τα lipotox..τι πιστεύεις για αυτο?
20-05-2011, 16:38 #13
πιστευω οτι τα λιποτοξ δεν εχουν κανενα αποτελεσμα, αν ειχαν δε θα χρειαζοταν να κανει κανεις ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ διατροφη!
και αφου η διατροφη εχει αποτελεσματα ουτως ή αλλως, γιατι να βαζεις κατι τετοιο στον οργανισμο σου?
επισης, πιστευω απολυτα οτι οταν καποιος πασχει απο βουλιμια ή/και ανορεξια πρεπει να απευθυνεται σε ειδικο για να τα λυσει και αυτο σημαινει οτι πρεπει να απομακρυνει ιδεες διαιτας και απωλειας κιλων για 1 διαστημα τουλαχιστον.
και ειδικα οταν μιλαμε για ατομο που το προβλημα του δεν ειναι καν σωματικο.... (αντικειμενικα εννοω, γιατι στο μυαλο του μπορει να νομιζει οτι ειναι βοδι)
20-05-2011, 16:40 #14
smart..!έχεις δίκιο..με τα αρχικά kg που έχασα έφτασα στα 50..μετα την συνήθεια την έκοψα γιατί είπα οκ φτάνει...ήδη ήμουν σκελετομένη...ετσι αφού έκοβα τσ εμετούς ξανάπερνα...και μετά πάλι εμετούς...όλο αυτο επι 2 χρόνια με αποτέλεσμα από τα χροστούγεννα να έχω πάει στα 60 kg γιατι είχα βαρεθεί τους εμετούς και αυτο το ανέβα κατέβα..
20-05-2011, 16:43 #15
γιατι θελεις να ξαναγινεις σκελετωμενη?
Επαγγελαματική ιδιότητα και φόρουμ
07-09-2024, 11:53 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα