Η ζυγαρια κολλησε..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Η ζυγαρια κολλησε..

γεια σας !! νομιζω ολοι το εχουμε παθει απειρες φορες να κολλησει η ζυγαρια και τα νευρα...στο Θεο !!!! γκρρρ

τι κανουμε λοιπον αν κολλησουμε ?? ανεβαζουμε θερμιδες η κατεβαζουμε ?? εχω μπερδευτει ! ο διαιτολογος μου τις κατεβαζε αλλα στο νετ διαβαζω πως πρεπει να τις ανεβαζουμε !!! οποιος ξερει ας μας δωσει τα φωτα του !! :wink1:

Senior Member
    xristina, οταν λεσ κόλλησε? δλδ είσαι επι μέρες στα ίδια??
    περίμενε λίγες μερες ακόμη.
    επίσης μη τρως τα ίδια(δε θυμαμαι τι τρως, αλλα σε περίπτωση λεω) , δοκίμασε να φας γενικά κατι διαφορετικό.
    αλλα μην κατεβάσεις άλλο τις θερμίδες.. τρως ήδη 1000 που θα τις παςuzzled: ? κ λίγο παραπάνω να φας δε πειράζει καθόλου.

Senior Member
    oxi dn exo kollisei tora ( ftou ftou mn me matiaso ) !!

apla rotao genika tti kanoume se tetoies periptoseis..............

Senior Member
    Προσωπικά όταν κολλάει για πάνω από 2-3 μέρες και δεν είναι λόγω αδιαθεσίας, ανεβάζω λίγο τις θερμίδες για 1-2 μέρες και μετά επιστρέφω πάλι στο πρόγραμμά μου - όταν γυμναζόμουν, έκανα λίγη περισσότερη ώρα διάδρομο, γρήγορο περπάτημα (γενικά αερόβια άσκηση, από 1 ώρα που έκανα συνήθως, έφτανα στην 1 και όσο άντεχα - και τέταρτο, και μισή)...

Senior Member
    Αν είμαστε σίγουροι οτι δε κάνουμε καμιά βλακειούλα συνεχίζουμε απτόητοι.

Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά!!!
    Ειμαι καινούρια στην παρέα σας Με λενε Μαργαριτα, ειμαι απο Θεσσαλονικη,και φρεσκοπτυχωμενη!!!
    :blush:

Senior Member
    γεια σου μαργαριτα =).

Εγω ξεκολλησα για λιγο, αλλα εριξα πολυ τρεξιμο, πολυ περπατημα. Ιδρωσα πολυ με καθημερινα πραγματα αλλα χωρις να κουραστω, ενω στο σπιτι οταν γυμναζομαι, ζητημα να λαχανιασω.
    Αν και με ολη αυτη τη γυμναστικη τη ψωνισα λιγο :lol: Οι υπολοιποι τους ειχαν βγει οι γλωσσες εξω με τον ποδογυρο και εγω συνεχιζα ακουραστα.

Member
    παιδια αυτο το πραγμα μου εχει σπασει τα νευρα!!! Εχει τωρα πανω απο μια βδομαδα, σπαω τα ποδια μου στα μαγαζια για κανενα τετραωρο καθημερινα, εχω περιορισει το φαγητο στο ελαχιστο, θηλαζω κιολας (λενε οτι καις θερμιδες για να παραγεις γαλα) και η ζυγαρια κολλησε στα 96! Δε λεω, δεν ακολουθω προγραμμα, απλα αλλαξα τροπο ζωης, αλλα λεω σημερα " πρεπει να εχασα κανενα κιλο,ας τσεκαρω" και τσαντιστηκα...

Senior Member
    Originally posted by EFIANA100
    εχω περιορισει το φαγητο στο ελαχιστο, θηλαζω κιολας

Δε λεω, δεν ακολουθω προγραμμα, απλα αλλαξα τροπο ζωης
    Αν συνεχισεις ετσι η ζυγαρια θα ξεκολλησει σιγουρα, απλα θα παει προς τα πανω...

Μην περιμενεις να δεις αποτελεσματα αν δεν ξεκινησεις μια σοβαρη προσπαθεια με προγραμμα. Συνεχισε το περπατημα σε καθημερινη βαση αν ειναι εφικτο (γιατι εχεις και το μωρακι) και οργανωσε τη διατροφη σου το συντομοτερο δυνατο!

Senior Member
    Originally posted by EFIANA100
    παιδια αυτο το πραγμα μου εχει σπασει τα νευρα!!! Εχει τωρα πανω απο μια βδομαδα, σπαω τα ποδια μου στα μαγαζια για κανενα τετραωρο καθημερινα, εχω περιορισει το φαγητο στο ελαχιστο, θηλαζω κιολας (λενε οτι καις θερμιδες για να παραγεις γαλα) και η ζυγαρια κολλησε στα 96! Δε λεω, δεν ακολουθω προγραμμα, απλα αλλαξα τροπο ζωης, αλλα λεω σημερα " πρεπει να εχασα κανενα κιλο,ας τσεκαρω" και τσαντιστηκα...
    εμενα μου ειχαν πει (και δεν το κοιταξα ποτε να το επιβεβαιωσω) οτι χανεις βαρος με το θυλασμο γιατι χανεις ενα μικρο ποσοστο λιπους μεσω του γαλακτος, δηλαδη αν φαει το μωρο λεμε 100γρ γαλα και εχει 3% λιπος, χανεις 3γρ λιπους (οι αριθμοι ειναι φανταστικοι και υποθετικοι, μονο και μονο για το παραδειγμα) η καπως ετσι. Οτι το γαλα, και ολα τα γαλατα, εχουν λιπος απο το οποιο ζωντανο το παραγει. Τωρα... αποθηκευμενο λιπος ειναι; λιπος απο τη τροφη που λαμβανεις ειναι; π@π@ριες μου λεγανε; θα σε γελασω.

Παντως οσες φιλες μου θηλασανε χωρις να πουν "θα φαω 3 φορες παραπανω γιατι θηλαζω" χασανε οντως βαρος. Αλλες ηρθαν στα προ-εγκυμοσυνης, αλλες χασανε εξτρα 2-3 κιλα, αλλα τιποτα ακραιο. Οι υπολοιπες πηραν κιαλλα κιλα γιατι νομιζανε οτι επρεπε να τρωνε πολυ επειδη θυλαζουν.

Senior Member
    εγω σημερα ξεκολλησα!!! τις τελευταιες μερες ημουν ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο 100.2!!! σημερα μου ηρθε η περιοδος και εχασα και απο χθες 700 γρ
    ολοφανερο οτι ειχα κολλησει λογο κατακρατησεων γι αυτον τον λογο! 5 μερες με σκληρη διατροφη και να μη χανω γραμμαριο αλλα ουτε και να παιρνω μου ερχοταν να φουνταρω!!!

Senior Member
    Ήμουν κολλημένη στα 70.8 για πάνω από 1 1/2 μήνα.Το προηγούμενο σκ τσάκισα κάτι τηγανητά και ανέβηκε στο 72,5 και σήμερα ως εκ θαύματος που ζυγίστηκα με έδειξε 70,5....γενικά τρώω, προσπαθώ πολύ 5 γεύματα, αλλά δεν μου βγαίνουν πάντα..σίγουρα πάντως θέλει ένα σοκ ο οργανισμός για να ξεκολλήσει.Εγώ δεν τρώω τηγανητά σε όλη μου τη ζωή σχεδόν ποτέ γιατί μου ταράζουν το στομάχι...ίσως για μένα αυτό να ήταν το σοκ!!!

Senior Member
    κ μενα απο τη πεμπτη κολλημενη ειναι.