ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ

    Καταρχας καλησπερα στην παρεα σας,αρχισα να σας διαωαζς εδς κι μερες κι ακομα δεν βαρεθηκα.Υπομονη σε ολους ευχομαι με τα "αγαπημενα"μας κιλα.....

    Ονομαζομαι Αννα κι ειμαι 24 ετων ,εχω μια κορουλα 13 μηνων κι ζυγιζω 104 κιλα !!! τα οποια δεν τα αντεχω αλλο για να σας πω την αλη8εια μου χαλανε ολη μου την ψυχολογια μου!για να σας πω να καταλαβετε.Πριν μεινω εγκυος ημμουν περιπου 80 κιλα (δεν με νοχλουσανε ποτε) την ημεα της γεννας ημουν 113,8 κιλα ( τιποτα δλδ) τελος παντων μεχρι στιγμης εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε κι δεν την παλευω αλλο.
    Να σας πω τι εχω για να γελατε τωρα
    1. Υποθυρουδησμο
    2.Χαμηλο ζαγχαρο
    3.προβλημα μεσης
    4πολλα σπυρακια κι το πρωσοπο ειναι σαν ακμη
    5. Ψυχολογια (ειμαι παντα down)
    6.Δεν θελω να εχω ερωτικες επαφες με τον ανδρα μου
    7.Ορμονικες διαταραχες
    8.....
    9....
    10.... κ
    εχει κι αλλα...



    Για να μην σας ζαλιζω κι εγω με τοσα που ακουτε καθε μερα,εχω κανει διατροφη πηγενα σε δαιοτολογο-διατροφολογο αλλα τπτ δεν καταφερε αυτη κι ας εκανα οτι μου ελεγε κατα γραμμα.
    Πηγα ακομα κι στα Πρινου αλλα κι εκει μονο 6 κιλα κι αυτα με το ζορι δλδ μονο λιγη κοιλια εφυγε κι κατι απο τα μπουτια.




    η ενδοκρινολος ειπε πως εγω ακομα δεν μπορω να κανω διατα για τον λογο πως δεν θα αντεξω λογο οτι εχω χαμηλο ζαγχαρο κι θα το δουμε παλι Ιουλιο (μου αλλαξε φαρμακα)
    εγω ομως δεν την παλευω αλλο


    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ?????????????

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    405
    χμ,,,μονο καποιος γιατρος-διαιτολογοσ μπορει να σε βοηθησει,,για το χαμηλο σακχαρο χρειαζονται μικρα συχνα γευματα για να ειναι σταθερο το σακχαρο σου,,διαλεξε υγιεινα σνακς,,,,,οσο για τα σπυρακια μετα τις εγκυμοσυνες μου ειχα παντα ακμη η οποια περνουσε ΄,,,για το θεμα με τον θυροειδη σου θα πρεπει να κανεις συχνα εξετασεις κ να περνεις τα καταλληλα φαρμακα,,για το θεμα με την μεση σου ,,,λογικο να περνεις αγκαλια το μικρο κ να πονας....αν χασεις κ λιγο θα σου κανει καλο....για το θεμα ψυχολογια,,,,τι να σου πω,,,,,παρε αγκαλια το μωρο σου κ δες τα ολα καπως αλλιως!!!!!!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    20
    anna_24, γεια σου!

    Χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω στα προβληματα υγειας που αναφερεις, θα σε συμβουλευα το εξης: πρωτα θα ρυθμισεις ολα σου τα θεματα υγειας και μετα θα ξεκινησεις το οτιδηποτε, καθως οταν εχουμε οργανα που δε λειτουργουν καλα στον οργανισμο μας, αυτο μας παει πισω. Και ο θυροειδης ειναι ενα απ αυτα. Εχω να σου προτεινω εναν πολυ καλο ενδοκρινολογο που πηγαινω εγω και η μητερα μου αν ενδιαφερεσαι, καθως πρωτη φορα ακουω να λεει οτι πρεπει να ξεκινησεις διαιτα απο Ιουλιο!! Εκτος πια κι αν δεν μπορει να στα ρυθμισει πιο αμεσα. Αυτα πρεπει να τα δεις. Αφου λοιπον βρεις εναν γιατρο που θα σε καλυπτει, μπορεις να βρεις και εναν διαιτολογο (και γι αυτο εχω να σου προτεινω τη δικη μου που ειναι τελεια!) και οι 2 τους να συνεργαστουν (δηλαδη η διαιτολογος να δει τα πορισματα των εξετασεων καθως και τι αγωγες παιρνεις) και στη συνεχεια να σου βγαλει ειδικο προγραμμα που να ανταποκρινεται στις αναγκες σου. Δεν υπαρχει περιπτωση στα κιλα που εισαι, αν φυσικα εχεις ρυθμισμενα τα θεματα σου να μην μπορεις να χασεις βαρος. Εγω ενα θα σου πω, οταν πριν 6 μηνες ειχα φτασει να ζυγιζω 77 κιλα (+13 απ οτι ειμαι τωρα) τρελαθηκα και ελεγα στον εαυτο μου "λες να αποθηκευτηκαν παναγια μου και να μην μπορω να τα χασω ποτε?" Η διαιτολογος μου απλα γελασε. Και δεν πηγα εξ' αρχης, τωρα στα τελευταια που δυσκολευτηκα πηγα. Κανεις ποτε δεν παχυνε με αερα και κανεις που να μην εκανε μια ισορροπημενη διατροφη να μην μπορεσε να χασει!

    Τη μεση σου πρεπει να την προσεξεις, μια επισκεψη σε καποιον ορθοπεδικο δε θα ηταν ασχημη ιδεα.

    Οσον αφορα στην ακμη που λες (επειδη ειχα στην εφηβεια) αυτο το απεκτησες τωρα ή το ειχες απο παλια? Χρησιμοποιεις κρεμες κλπ ή το αφηνεις στην τυχη του?

    Με τον καιρο, οταν χασεις καποια κιλακια και ξεπρηστεις καλο θα ηταν να βαλεις την ασκηση στη ζωη σου. Θα δεις οτι και θα σε βοηθησει στην απωλεια αλλα και θα αρχισεις να αισθανεσαι κι εσυ πιο ωραια, να εχεις αυτοπεποιθηση! Μετα θα ερθουν κι ολα τα υπολοιπα μονα τους.

    Φιλη, ελπιζω να στα εβαλα σε μια σειρα. Μην απογοητευεσαι. Να θυμασαι οτι η αρχη ειναι το ημισι του παντος. Καν' την λοιπον με προσεκτικες επιλογες σε ολα!

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    39
    Περπάτα πολύ και να έχεις μαζί σου τίποτα καραμέλες αν αισθανθείς ότι σου πέφτει το ζάχαρο. Βοηθάει πολύ. Διατροφή κάνεις οπότε αυτό λείπει.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,437
    anna_24 καλως ορισες στην παρεα μας !!!!! Χαλαρωσε ολα ειναι αναστρέψιμα ! Το σακχαρο πρωτα απο ολα πρέπει να το ελεγξεις με ενα γιατρο καθως επισης και τον υποθυροειδισμο για να μπορεις να κανεις καυσεις . Αυτος θα σου δωσει τις καταλληλες συμβουλες τι να κανεις . Οσο για τα κιλα με μια ισσοροπημενη και οχι expess διατροφή - διαιτα σιγα σιγα θα μειωνονται . Μολις χασεις τα 5 πρωτα κιλα θα αισθανθεις πολυ διαφορετικα , θα δεις .................Και εγω τωρα ειμαι 94 κιλα, αλλα απο σημερα μαζι με διατροφολογο μπηκα σε προγραμμα . Τα σπυρακια , αν εχεις καποια γνωστη φαρμακοποιο , σιγουρα θα σε βοηθησει , οσο για την ψυχολογια , μολις μπεις σε ενα προγραμμα για ολα θα δεις πως θα αλλαξει!!!!!!!!Οτι χρειάζεσαι και οτι θες ρωτα ............ΧΑΜΟΓΕΛΑ ...........

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •