ρατσισμός...:( - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 264
    Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Δε διάβασα όλα τα κείμενα σας αλλά νομίζω οτι τριγυρίζουν πολύ περισσότερο γύρω από το θέμα σχέση/σύντροφος/σεξ απ'ότι θα έπρεπε.

ʼλλο τα κριτήρια με τα οποία διαλέγουμε ερωτικό σύντροφο και άλλο ο ρατσισμός. Ρατσισμός σημαίνει προκατάληψη, σημαίνει χλεύη, σημαίνει πολλά... έχω όμως δικαίωμα να έχω ένα και δύο και δέκα κριτήριο όσον αφορά το σύντροφο που θα διαλέξω, δεν είναι ρατσισμός, έχω φίλο που γουστάρει μόνο πολύ κοντές και λεπτές κοπέλες, είναι ρατσιστής με τις ψηλές;
    θα σου πω γιατι ειναι διαφορετικο...... γτ πχ ο φιλος σου αν δει μια πανυψηλη αλλα πανεμορφη γυναικα, πιθανως να πει οτι ειναι αντικειμενικα ομορφη απλα δεν ταιριάζει στα γούστα του...αν ομως δει μια παχυσαρκη γυναικα ενας αντρας σπανια θα το πει αυτο.γι'αυτο λεμε οτι υπαρχει ρατσισμος...
    εγω για παραδειγμα προτιμω τους μελαχρινους, αυτο δεν με σταματαει απο το να θεωρω τον Brad Pitt θεο!!!αλλο η προτιμηση και αλλο η προκαταληψη....

και κακα τα ψεματα αλλαζει κ η ποιοτητα του σεξ κ στα δυο φυλα... το ιδιο ευλυγιστος και ευκινητος ειναι καποιος στα 70-85-100-120-150?κ δεν μιλαω για αυτοπεποιθηση μιλαω για καθαρα πρακτικα θεματα... το ποιες στασεις μπορεις η δεν μπορεις να κανεις, το ποσο ευκολα κουραζεσαι, την ευκολια να μετακινεις το σωμα σου κτλ

επισης φιλιππε να σου υπενθυμησω οτι εισαι αντρας και σε εσας οπως προαναφερα ειναι πιο ελαστικα τα ορια.... ενα αντρας με λιγα παραπανω κιλα εμπνεει κ ασφαλεια αν θες... λειτουργει διαφορετικα....

Originally posted by konina
    Originally posted by filipparas
    Δε διάβασα όλα τα κείμενα σας αλλά νομίζω οτι τριγυρίζουν πολύ περισσότερο γύρω από το θέμα σχέση/σύντροφος/σεξ απ'ότι θα έπρεπε.

ʼλλο τα κριτήρια με τα οποία διαλέγουμε ερωτικό σύντροφο και άλλο ο ρατσισμός. Ρατσισμός σημαίνει προκατάληψη, σημαίνει χλεύη, σημαίνει πολλά... έχω όμως δικαίωμα να έχω ένα και δύο και δέκα κριτήριο όσον αφορά το σύντροφο που θα διαλέξω, δεν είναι ρατσισμός, έχω φίλο που γουστάρει μόνο πολύ κοντές και λεπτές κοπέλες, είναι ρατσιστής με τις ψηλές;
    θα σου πω γιατι ειναι διαφορετικο...... γτ πχ ο φιλος σου αν δει μια πανυψηλη αλλα πανεμορφη γυναικα, πιθανως να πει οτι ειναι αντικειμενικα ομορφη απλα δεν ταιριάζει στα γούστα του...αν ομως δει μια παχυσαρκη γυναικα ενας αντρας σπανια θα το πει αυτο.γι'αυτο λεμε οτι υπαρχει ρατσισμος...
    εγω για παραδειγμα προτιμω τους μελαχρινους, αυτο δεν με σταματαει απο το να θεωρω τον Brad Pitt θεο!!!αλλο η προτιμηση και αλλο η προκαταληψη....

και κακα τα ψεματα αλλαζει κ η ποιοτητα του σεξ κ στα δυο φυλα... το ιδιο ευλυγιστος και ευκινητος ειναι καποιος στα 70-85-100-120-150?κ δεν μιλαω για αυτοπεποιθηση μιλαω για καθαρα πρακτικα θεματα... το ποιες στασεις μπορεις η δεν μπορεις να κανεις, το ποσο ευκολα κουραζεσαι, την ευκολια να μετακινεις το σωμα σου κτλ

επισης φιλιππε να σου υπενθυμησω οτι εισαι αντρας και σε εσας οπως προαναφερα ειναι πιο ελαστικα τα ορια.... ενα αντρας με λιγα παραπανω κιλα εμπνεει κ ασφαλεια αν θες... λειτουργει διαφορετικα....
    Πόσο δίκιο έχεις Κονινα...
    Αυτό εννοούσα.

Επίσης, ένας άντρας που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε μια παχουλή και σε μια κανονική γυναίκα με την ίδια ποιοτητα χαρακτηριστικών εσωτερικά και εξωτερικά, υ΄πάρχει ποτέ περίπτωση να επιλέξει την παχουλή?
    Αυτό δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω.
    Γιατί κάποιος, (Εκτός και αν έχει φετίχ), να του αρέσει το λίπος?

Senior Member
    Originally posted by liana12345
    Επίσης, ένας άντρας που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε μια παχουλή και σε μια κανονική γυναίκα με την ίδια ποιοτητα χαρακτηριστικών εσωτερικά και εξωτερικά, υ΄πάρχει ποτέ περίπτωση να επιλέξει την παχουλή?
    Το μυστικό είναι ακριβώς εδώ : με τα ίδια χαρακτηριστικά, εσωτερικά και εξωτερικά. Όσο προσπαθείς να αλλάξεις τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, στερείς τον εαυτό σου από την προσπάθεια να αλλάξεις τα εσωτερικά. Και όσο πιέζεις τον εαυτό σου να μετρήσει μια-μια τις μπουκιές για να μην πάρεις άλλο ένα μισόκιλο, τόσο κάποια άλλη απολαμβάνει μαζί με τον άντρα που ίσως ήθελες ένα ακόμη σουβλάκι στο χέρι. Γιατί σε κάποιον να του αρέσει το λίπος; Μήπως γιατί δεν θα τον πρήζει για την μπάκα που έκανε με τις μπυρόνια που κατεβάζει συνέχεια; Μήπως γιατί δεν αντέχει άλλο γυμναστήριο; Μήπως γιατί θέλει να απολαμβάνει κι αυτός τις "παράνομες" λιχουδιές; Ή μήπως γιατί τον τράβηξαν τα εσωτερικά χαρακτηριστικά;
    Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι ελκυστικά. Τραβάνε, πουλάνε εξώφυλλα. Αλλά μόλίς τα ξεφυλλίσεις, αν δεν έχει τίποτα μέσα τα πετάς. Ενώ ένα βιβλίο με άσχημο εξώφυλλο μπορεί να κρύβει θησαυρούς μέσα του. Μην κρίνεις τον άνθρωπο από το εξώφυλλο. Ναι, υπάρχουν αρκετοί που τόσο τους κόβει, τόσο κάνουν. Δεν πρέπει να χαλιόμαστε με αυτούς. Είναι τόσο ρηχοί, που χάρη μας κάνουν που δεν τους "αρέσουμε".

Senior Member
    Η γνωμη μου ειναι οτι η επιλογη συντροφου ειναι καθαρα θεμα γουστου. Εχω δει -οπως και
    ολοι σας φανταζομαι- χιλιαδες θεωρητικα αταιριαστα ζευγαρια. Σκεφτειται μονο ποσες φορες εχετε πει τη φραση "μα καλα τι του/της βρηκε;"

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να βαφτιζουμε καποιον που κανει κεφι τις υπερβαρες φετιχιστη και να αποδεχομαστε ως νορμαλ, καποιον που του αρεσουν οι ψηλες και αδυνατες.

Μπορει καποιοι να διαφωνησουν αλλα πιστευω οτι δεν υπαρχει κανονας για το ομορφο και ελκυστικο. Ειναι θεμα υποκειμενικο.

Ρατσισμος ειναι κατα την αποψη μου κυριως, το να στερεις ενα δικαιωμα σε καποιο ατομο ή μια ομαδα ατομων, εξαιτιας του φυλου του, του χρωματος του, της εξωτερικης του εμφανισης, των θρησκευτικων του πεποιθησεων κτλ κτλ.

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Το μυστικό είναι ακριβώς εδώ : με τα ίδια χαρακτηριστικά, εσωτερικά και εξωτερικά. Όσο προσπαθείς να αλλάξεις τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, στερείς τον εαυτό σου από την προσπάθεια να αλλάξεις τα εσωτερικά. Και όσο πιέζεις τον εαυτό σου να μετρήσει μια-μια τις μπουκιές για να μην πάρεις άλλο ένα μισόκιλο, τόσο κάποια άλλη απολαμβάνει μαζί με τον άντρα που ίσως ήθελες ένα ακόμη σουβλάκι στο χέρι. Γιατί σε κάποιον να του αρέσει το λίπος; Μήπως γιατί δεν θα τον πρήζει για την μπάκα που έκανε με τις μπυρόνια που κατεβάζει συνέχεια; Μήπως γιατί δεν αντέχει άλλο γυμναστήριο; Μήπως γιατί θέλει να απολαμβάνει κι αυτός τις "παράνομες" λιχουδιές; Ή μήπως γιατί τον τράβηξαν τα εσωτερικά χαρακτηριστικά;
    Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι ελκυστικά. Τραβάνε, πουλάνε εξώφυλλα. Αλλά μόλίς τα ξεφυλλίσεις, αν δεν έχει τίποτα μέσα τα πετάς. Ενώ ένα βιβλίο με άσχημο εξώφυλλο μπορεί να κρύβει θησαυρούς μέσα του. Μην κρίνεις τον άνθρωπο από το εξώφυλλο. Ναι, υπάρχουν αρκετοί που τόσο τους κόβει, τόσο κάνουν. Δεν πρέπει να χαλιόμαστε με αυτούς. Είναι τόσο ρηχοί, που χάρη μας κάνουν που δεν τους "αρέσουμε".
    τωρα ομως ειναι σαν να γινομαστε ρατσιστες με τους αδυνατους.... το να ειναι καποιος ωραιος εξωτερικα δεν σημαινει απαραίτητα οτι εχει παραμελησει τον εσωτερικο του κοσμο ούτε ότι είναι ρηχός....όπως και το ότι κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για την εξωτερική του εμφάνιση έχει απαραίτητα κι ένα καλο πνευματικό επίπεδο.... για το λόγο αυτό μιλάμε για προσωπικές εμπειρίες, όπου είμαστε ακριβως οι ίδιοι άνθρωποι απλά αλλάζουν τα κιλά μας... εγω για παράδειγμα όπως προανέφερα ο ίδιος άνθρωπος ήμουν και στα 60 και στα 85 κιλά.... οι άλλοι όμως με αντιμετώπιζαν διαφορετικά...κ όσο για αυτό που λες για το βιβλίο και το άσχημο εξώφυλλο, αν δεν γνωριζεις τιποτα για ένα βιβλιο, αν σου τελείως άγνωστο, δεν νομίζω ότι θα μπεις στην διαδικασία να το διαβάσεις και να ανακαλύψεις τις οποιες ομορφιες του...χωρις αυτο να σημαινει οτι το οποιο ωραιο εξωφυλλο δεν μπορεί να βγει και μαπα...απλα θεωρω ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΟΝ ανθρώπου γίνεται περισσότερο αποδεκτό στην κοινωνία και έχεις περισσοτερες ευκαιρίες αν βρίσκεται σενα σώμα αδύνατο εως παχουλό και όχι ανορεκτικο ή παχυσαρκο...

και όσο για την "μπάκα" και το λίπος, επέτρεψε μου να έχω την απαίτηση από τον άντρα που έχω δίπλα μου να φροντίζεται και να είναι όμορφος για εμένα, όπως κ εγώ θέλω να φροντίζομαι και να είμαι όμορφη δίπλα του... δεν μου λέει κάτι το να έχω δίπλα μου ένα άντρα που δεν το νοιάζει το πως είμαι επειδή εκείνος έχει "δέσει το γάιδαρό του" και παραμελείται....

και δεν μιλάω για καταναγκασμούς του στυλ τρεφομαι μόνο με μπρόκολα κι αυτά αλάδωτα.... μιλάω για την στοιχειώδη αντίληψη του να σου βαρανε καμπανακια όταν παίρνεις 10 κιλά...

τέλος σύμφωνω 1000% με τη λιανα12345 στο θέμα του ρατσισμού, απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη αντιμετώπισή του από τη στάση της πωλίνας...

Originally posted by konina
    Originally posted by anna65
    τωρα ομως ειναι σαν να γινομαστε ρατσιστες με τους αδυνατους.... το να ειναι καποιος ωραιος εξωτερικα δεν σημαινει απαραίτητα οτι εχει παραμελησει τον εσωτερικο του κοσμο ούτε ότι είναι ρηχός....όπως και το ότι κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για την εξωτερική του εμφάνιση έχει απαραίτητα κι ένα καλο πνευματικό επίπεδο.... για το λόγο αυτό μιλάμε για προσωπικές εμπειρίες, όπου είμαστε ακριβως οι ίδιοι άνθρωποι απλά αλλάζουν τα κιλά μας... εγω για παράδειγμα όπως προανέφερα ο ίδιος άνθρωπος ήμουν και στα 60 και στα 85 κιλά.... οι άλλοι όμως με αντιμετώπιζαν διαφορετικά...κ όσο για αυτό που λες για το βιβλίο και το άσχημο εξώφυλλο, αν δεν γνωριζεις τιποτα για ένα βιβλιο, αν σου τελείως άγνωστο, δεν νομίζω ότι θα μπεις στην διαδικασία να το διαβάσεις και να ανακαλύψεις τις οποιες ομορφιες του...χωρις αυτο να σημαινει οτι το οποιο ωραιο εξωφυλλο δεν μπορεί να βγει και μαπα...απλα θεωρω ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΟΝ ανθρώπου γίνεται περισσότερο αποδεκτό στην κοινωνία και έχεις περισσοτερες ευκαιρίες αν βρίσκεται σενα σώμα αδύνατο εως παχουλό και όχι ανορεκτικο ή παχυσαρκο...

και όσο για την "μπάκα" και το λίπος, επέτρεψε μου να έχω την απαίτηση από τον άντρα που έχω δίπλα μου να φροντίζεται και να είναι όμορφος για εμένα, όπως κ εγώ θέλω να φροντίζομαι και να είμαι όμορφη δίπλα του... δεν μου λέει κάτι το να έχω δίπλα μου ένα άντρα που δεν το νοιάζει το πως είμαι επειδή εκείνος έχει "δέσει το γάιδαρό του" και παραμελείται....

και δεν μιλάω για καταναγκασμούς του στυλ τρεφομαι μόνο με μπρόκολα κι αυτά αλάδωτα.... μιλάω για την στοιχειώδη αντίληψη του να σου βαρανε καμπανακια όταν παίρνεις 10 κιλά...

τέλος σύμφωνω 1000% με τη λιανα12345 στο θέμα του ρατσισμού, απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη αντιμετώπισή του από τη στάση της πωλίνας...

....ακριβώς...!!!

Μη πιάνουμε τα άκρα. Δε συγκρίνουμε μια γυναίκα όμορφη αλλά ηλίθια με μια παχουλή αλλα πανέξυπνη και τον καλύτερο άνθρωπο.
    Εγώ μιλησα για δυο γυναίκες με ίδιο χαρακτήρα/ψυχη/μυαλό αλλά διαφορετική εμφάνιση. Ποια θα διάλεγε ένας άντρας?

Εννοείται πως δεν είμαι της άποψης του να είμαστε μοντέλα και να ζούμε γύρω από αυτό το άγχος. Αυτό είναι άλλη αρώστια. Επιμένω όμως πως πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και όχι, δεν θα ήθελα να είμαι με ένα τύπο με μπυροκοιλιά που τρώει και πίνει ότι θέλει επειδή εγώ έχω παραπάνω κιλά και νιώθει άνετος.
    Θέλω να είμαι με έναν άντρα που να μη φοβάται αν ομορφύνω και να με βοηθάει σε αυτό, όπως και να σέβεται και ο ίδιος τονε ατό του.
    ΄
    Σήμερα έκανα αυτή την κουβέντα με μια φίλη μου ψυχολόγο και τη ρώτησα πάνω στο θέμα των αντρών που προτιμούν παχουλές γυναίκες. Τι μπορεί να τους ωθήσει σε μια τέτοια σχέση εκτός από την σεξουαλική προτίμιση τους στις παχουλές?
    Ξέρετε τι μου απάντησε?
    Η χαμηλή αυτοπεποίθηση.
    Ένας άντρας που για τον α β γ λόγο δεν πιστεύει στον εατό του, νιώθει πως μια γυναίκα με περισσότερα κιλά έχει λιγότερες επιλογές και είναι πιο εύκολο να την κατακτήσει από μια άλλη που η εξωτερική της εμφάνιση της επιτρέπει να έχει μεγαλύτερη γκάμα επίδοξων συντρόφων λόγω εμφάνισης.

Φυσικά τίποτα δεν είναι πανάκεια. Κουβέντα κάνουμε και πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.

Senior Member
    Ειναι πολυ τραγικα αυτα που διαβαζω , δηλαδη τι ειμαστε τα αποφαγια;

Originally posted by mitsokolo
    Ειναι πολυ τραγικα αυτα που διαβαζω , δηλαδη τι ειμαστε τα αποφαγια;
    όχι βέβαια, αλλά είναι μια ανθρώπινη πλευρά.
    Ας το πάρουμε από την ανάοποδη.
    Πόσες από μας θα κάναμε σχέση με έναν άντρα 150 κιλά, αν μπορούσαμε και πιστεύαμε πως έχουμε επιλογή να είμαστε με έναν άντρα 90 κιλά και με τα ίδια χαρακτηριστικά?

Senior Member
    δεν νομιζω ότι έδωσε κανεις τόσο αρνητική χροια... απλά λέμε ότι ένας άνθρωπος παχύσαρκος δεν είναι στις ερωτικές προτιμήσεις του ευρυτερου κοινωνικού συνόλου, αν δεν υπάρχει γνωριμία απο πριν..... και όχι λόγω ψυχισμού γτ μπορεί να είναι ο πιο τέλειος άνθρωπος που υπάρχει.... λόγω αισθητικής καθαρά, σπάνια κάποιος ασχολείται με τον εξερευνήσει....
    και απλα να προσθεσω σε αυτο που λέει η λιανα ότι ένας άνθρωπος με χαμηλη αυτοκετιμηση θα προσπαθησει να βρει καποιον που "ρατσιστικα" σκεπτομενος αν θες, θα τον κανει να νιώθει πιο σιγουρος ότι δεν θα του φυγει.... είτε αυτό λέγεται μια γυναικα παχια, είτε μια γυναικα εξαρτημενη οικονομικά από τον άντρα της, είτε μια αλλοδαπη που ο μονος που εχει σε αυτην την χώρα είναι αυτος, είτε κάποια που θεωρεί λιγότερο όμορφη κτλ... πίσω απ'όλα αυτά η ανασφάλεια κρύβεται και τίποτα άλλο... δεν είναι τυχαίο ότι τα γραφεια συνοικεσιων έχουν τιγκαρει σε αντρες 45+ (που πλεον έχουν λίγες πιθανοτητες να παντρευτουν) και ψαχνουν αυστηρα για αλλοδαπες...

αλλά και αισθητικά να το πάρεις, ένα κορμί παχύσαρκο όπως και ένα ανορεκτικό είναι λιγοτερο ελκυστικό από ένα κανονικό.

για παραδειγμα κρινοντας μονο απο την εξωτερικη εμφάνιση εγω προσωπικά διαλέγω τη μπελουτσι, παρ'ότι θεωρω και τις τρεις πολύ ομορφες...

Senior Member
    Όλη αυτή η συζήτηση στηρίζεται στη λογική του βλέπω προϊόντα στο ράφι κι ανάλογα με το πόσα έχω
    στην τσέπη μου επιλέγω το καλύτερο δυνατό ν'αγοράσω.Προσωπικά έχω άλλη εικόνα για την αγάπη
    και τις ανθρώπινες σχέσεις,όπου λίπος,φαλάκρα,πορτοφόλι,πρ� �σόντα,όλα αυτά τα γήινα,δεν παίζουν μπάλα.

Δε νομίζω να μπορούμε ούτε χάριν κουβέντας να μιλούμε για "ίδια χαρακτηριστικά"κατά τα άλλα,
    ούτε να υποτιμούμε τόσο πολύ την ανθρώπινη αξία βάσει ενός αριθμού!Ναι,υπάρχουν πολλοί
    με ποσοτικά κριτήρια εμφάνισης,οικονομικής επιφάνειας,φήμης κλπ. και άλλοι,που δίνουν έμφαση
    σε άλλες προτεραιότητες.Ο κόσμος είναι και ρατσιστής και σκληρός κι αδιάφορος κι ένα σωρό άλλα
    αρνητικά σε κάθε τι διαφορετικό.Δεν αρέσουμε όλοι σε όλους ούτως ή άλλως για πολλούς λόγους.

Το πρόβλημα είναι όταν εμείς φερόμαστε ρατσιστικά στον εαυτό μας.Γιατί τον εαυτό σου τον κουβαλάς
    μονίμως,δε μπορείς να μη του δώσεις σημασία.Σου κάνει πλύση εγκεφάλου και σιγά σιγά σου ροκανίζει τη ζωή!

Δε με αφορούν οι λόγοι βάσει των οποίων κάποιος θα ήθελε ή όχι να σχετιστεί μαζί μου ερωτικά
    (εχει χαμηλή αυτοπεποίθηση,είναι φετιχιστής,βολεύεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο κλπ) καθώς
    έχω την κρίση να τους αντιληφθώ κι ανάλογα να κινηθώ ούτε οι λόγοι για τους οποίους κάποιος
    θα μου φερθεί ρατσιστικά κοινωνικά(έλλειψη παιδείας,σεβασμού,δικά του κόμπλεξ κλπ),πρόβλημα του!

Με αφορά πώς εγώ βλέπω εμένα,πόσο συμβιβάζομαι,τι ανέχομαι από τους άλλους,πόσο πείθομαι
    πως δεν αξίζω,πόσα μου στερώ,πόσο χειρότερη γίνομαι από αυτό που στους άλλους βλέπω κι απεχθάνομαι.

Originally posted by NADINE
    Όλη αυτή η συζήτηση στηρίζεται στη λογική του βλέπω προϊόντα στο ράφιν κι ανάλογα με το πόσα έχω
    στην τσέπη μου επιλέγω το καλύτερο δυνατό ν'αγοράσω.Προσωπικά έχω άλλη εικόνα για την αγάπη
    και τις ανθρώπινες σχέσεις,όπου λίπος,φαλάκρα,πορτοφόλι,
    προσόντα,όλα αυτά τα γήινα,δεν παίζουν μπάλα.

Δε νομίζω να μπορούμε ούτε χάριν κουβέντας να μιλούμε για "ίδια χαρακτηριστικά"κατά τα άλλα,
    ούτε να υποτιμούμε τόσο πολύ την ανθρώπινη αξία βάσει ενός αριθμού!Ναι,υπάρχουν πολλοί
    με ποσοτικά κριτήρια εμφάνισης,οικονομικής επιφάνειας,φήμης κλπ. και άλλοι,που δίνουν έμφαση
    σε άλλες προτεραιότητες.Ο κόσμος είναι και ρατσιστής και σκληρός κι αδιάφορος κι ένα σωρό άλλα
    αρνητικά σε κάθε τι διαφορετικό.Δεν αρέσουμε όλοι σε όλους ούτως ή άλλως για πολλούς λόγους.

Το πρόβλημα είναι όταν εμείς φερόμαστε ρατσιστικά στον εαυτό μας.Γιατί τον εαυτό σου τον κουβαλάς
    μονίμως,δε μπορείς να μη του δώσεις σημασία.Σου κάνει πλύση εγκεφάλου και σιγά σιγά σου ροκανίζει τη ζωή!

Δε με αφορούν οι λόγοι βάσει των οποίων κάποιος θα ήθελε ή όχι να σχετιστεί μαζί μου αν είναι άντρας
    (εχει χαμηλή αυτοπεποίθηση,είναι φετιχιστής,βολεύεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο κλπ) καθώς
    έχω την κρίση να τους αντιληφθώ κι ανάλογα να κινηθώ ούτε οι λόγοι για τους οποίους κάποιος
    θα μου φερθεί ρατσιστικά κοινωνικά(έλλειψη παιδείας,σεβασμού,δικά του κόμπλεξ κλπ),πρόβλημα του!

Με αφορά πώς εγώ βλέπω εμένα,πόσο συμβιβάζομαι,τι ανέχομαι από τους άλλους,πόσο πείθομαι
    πως δεν αξίζω,πόσα μου στερώ,πόσο χειρότερη γίνομαι από αυτό που στους άλλους βλέπω κι απεχθάνομαι.

χμ....αυτή είναι όμως πάλι η πλευρά του πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, οκ?

Λες πως συμβιβάζεσαι με την εικόνα σου, αγαπάς τον εαυτό σου, τον περιθάλπτεις.
    Ναι, συμφωνώ, αλλά θες να τον αλλάξεις όμως, έτσι?
    Όταν τα έχει βρει ένας άνθρωπος με τον εαυτό του, τον έχει αγαπήσει, έχει τις ισσορροπίες του, ποιος ο λόγος να κάνει πχ μια εγχείριση ή να στερηθεί το φαγητό για μήνες αν δεν έχει πρόβλημα?

κονινα....συμφωνώ 100% μαζί σου.

Senior Member
    Καπου αρχιζει και ρυχαινει το πραγμα και το βρισκω πολυ στεναχωρο.. Και ριξαμε και ολο το βαρος στον ερωτικο τομεα ( ειναι και πολυ παναθεμα το! ) αχαχαχα δηλαδη.. Ας παρω παραδειγμα απο μενα πχ εχω υπαρξει στη ζωη μου με 3 πολυ ωραιους αντρες, δηλαδη τι αναγκη ειχαν να εχουν την καλητερη γκομενα; Την πιο αδυνατη; Την πιο ομορφη ; Και μη μου πεις οτι και οι 3 ηταν φετιχιστες γιατι θα πρεπει να ειμαι πολυ κωλοφαρδη και σηκωνομαι τωρα αμεσως να παιξω τζοκερ :P μπορει να θεωρηθω χαζορομαντικη που ζει στον κοσμο της αλλα το κλικ δε σας λεει κατι; Η χημεια; Τιποτα ντιπ; Και κακα τα ψεμματα και γω εχω προτημηση στους ψηλους αδυνατους αλλα εχω ερωτευθει και παχυσαρκο , ειχε τοσα αλλα χαρισματα που το μεγεθος του ηταν πραγματικα γελοιο να το σκευτω.

Senior Member
    Konina μου δε βαζεια τιποτα σε αντρα; Γυναικες ειμαστε, συνηθως οταν "διαλεγουμε" γυναικες ειναι πως θα θελαμε τον εαυτο μας

Senior Member
    μα δεν τα αναιρεσε κανεις αυτα που λες..... απλα ειπαμε οτι αν αυτον τον αντρα τον ειχες σε δυο εκδοχες μια κανονικη και μια παχυσαρκη λογικα θα επελεγες την αδυνατη... ουτε ειπε κανεις οτι οι παχουλες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα... συγκριση κανουμε αναμεσα στο να ειναι κανονικος ο καθενας με τα οποια δεδομένα του και στο να ειναι παχυσαρκος. αυτο.

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Konina μου δε βαζεια τιποτα σε αντρα; Γυναικες ειμαστε, συνηθως οταν "διαλεγουμε" γυναικες ειναι πως θα θελαμε τον εαυτο μας
    κατ'επεκταση αυτο που θα ηθελα για εμενα ειναι και αυτο που θεωρω ωραιο και θα διαλεγα... κ εβαλα γυναικες επειδη μιλαμε για τα γυναικεια σωματα ως επι το πλειστον.... αλλά κάτσε μιας κ το εθεσες, ας τερψουμε και λιγο τα ματια μας..........

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast