να απογοητευτω?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
    μολις συνειδητοποιησα ποσα αρκετα ειπα......

Senior Member
    Εγώ είμαι μιά χαρά αυτές τις μέρες. Προσπαθώ κι εγώ να μην αφήνω τίποτα να με πάρει από κάτω. Το συζήτησα και με τη διαιτολόγο μου και μου είπε αν θέλω να πάω στο γιατρό, οτι δεν χρειαζεται να του πω για τους εμετους κι ολα αυτά αν δεν νιώθω άνετα, να του πω ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Τώρα θα περιμένω να πληρωθώ στις 15 και θα πάω να κάνω και εξετάσεις γενικα.

μπραβω σου και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι...η γνωμη ειναι παντως να μην ντραπεις να μιλησεις ανοιχτα στον γιατρο,εχει δει τοσα και `τοσα...και επειδη και εγω γιατρις προσαπθω να γινω εχω να σου πω οτι θα τον βοηθησει να εχει μια ολοκληρωμενη αποψη και δεν θα κανει περιττες ενεργειες και λαθος τακτικες...φυσικα αυτο ειναι στο δικο σου χερι και αμα δεν νιωθεις ανετα μην πιεστεις..

Senior Member
    Τουλάχιστον πήρα την απόφαση να πάω. Κάτι είναι κι αυτό ε;; :)
    Καλή συνέχεια και να τα πας τέλεια σου εύχομαι!!!

Junior Member
    Θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με lucid dreams Θεωρώ όχι απλά σημαντικό αλλά απολύτως απαραίτητο να εξηγήσεις την κατάσταση ακριβώς όπως έχει στο γιατρό γτ αν εχει ψευδή αίτια θα κάνει και ψευδή διάγνωση το οποίο είναι από μάταιο ως επικίνδυνο. Και στο κάτω κάτω γτ να ντρέπεσαι, δεν είσαι η μόνη. Βοήθεια χρειάζεσαι και γι'αυτό θα πας και στο γιατρό, πως όμως να σε βοηθήσει αν δεν ξέρει τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Senior Member
    Συμφωνώ με purple. Και μου κάνει τρομερή εντύπωση που η διαιτολόγος σου σου είπε ότι δεν είναι ανάγκη να πεις για τους εμετούς στο γιατρό. Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να μιλήσεις για κάτι τέτοιο στο γιατρό σου, αλλά να ξέρεις ότι από εμάς θα έχεις όση στήριξη χρειάζεσαι για να το κάνεις.

Senior Member
    Έχετε απόλυτο δίκιο και σας ευχαριστώ πολύ. Ο γιατρός πρέπει να τα ξέρει όλα. Το θέμα είναι ότι δεν εχω τον "γιατρό" μου και πρέπει όλα αυτα να καθίσω να τα πω σε έναν άγνωστο. Από την άλλη,ξέρω κι εγώ. Μπορεί να είναι και πιο εύκολο. θα δείξει. Πάντως θα βρω έναν γιατρό κ θα πάω. Ευχαριστώ για τη στήριξη. :) Καλό βράδυ

Senior Member
    Lusid, πού χάθηκες εσύ; Πώς είσαι;;

ελα κουκουτσακι!!!συγνωμη για το χασιμο αλλα ειχα δουλειες με φουντες αυτες τις μερες και δεν προλαβαινα να μπω...οκ,θα το ομολογησω.περασα 3-4 φανταστικες μερες και δδεν ειχα μυαλο για οτιδηποτε αλλο..αλλα σημερα ενιωσα λιγες πολυ λιγες ενοχουλες που δεν μπηκα να πω ουτε ενα γεια!ΓΕΙΑ ΣΑΣ λοιπον!εσυ κουκουτσι τι κανεις΄?ολα καλα?

Senior Member
    Αφού πέρασες όμορφα δεν μας πειράζει καθόλου που δεν μπήκες!!!! Τέτοια να ακούω κι αλλό τίποτα!!!! Καλά είμαι κι εγώ, προσπαθώ :)

να σαι καλα ρε κουκουτσακι!!και σε σενα ευχομαι τετοιες μερες μονο...ηρεμια θελει,εγω με το που χαλαρωσα λιγο,κατευθειαν αρχισα να περναω και πιο ομορφα!οκ,δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες και καποιες φορες ξυπναω με λιγοτερα κεφια αλλα δεν πτοουμαι!!σθνεχιζουμε παντα για μια καλυτερη καθημερινοτητα..εσυ με την διατροφη πως τα πας?και φυσικα πιο σημαντικο ,με την ψυχολογια σου πως τα πας?

Senior Member
    ʼντε κοριτσάκι, πολύ ωραία νέα!! Χαίρομαι πολύ!!
    Εγώ ξέφυγα λίγο με τη διατροφή 4 μέρες αλλά από χθες έχω επανέλθει. Ψυχολογία καλή, συμβαίνουν διάφορα δυσάρεστα βέβαια, αλλά έχω πει, θα κάνω ότι μπορώ για να μην με επηρεάζουν. Δεν θέλω να αφήσω κανέναν να μου το κάνει αυτό. Δεν θα τρώω για να καλύψω κανένα συναίσθημα. Δεν θα κάνω εμετό για κανένα λόγο. Κάθε φορά που θυμώνω βγάζω ένα χαρτί και γράφω. Κι έτσι ηρεμώ κάπως... :)

βοηθειααααα!!!!εκανα το χειροτερο υπερφαγικο εδω και καιρο και σκεφτομαι σοβαρα να κανω εμετο ,ενω εχω σταματησει τουσ εμετους οανω απο 1,5 μηνα.......δεν μπορω να σταματησω να το σκεφτομαι...τι με επιασε παλι??

Senior Member
    Originally posted by lusid dreams
    βοηθειααααα!!!!εκανα το χειροτερο υπερφαγικο εδω και καιρο και σκεφτομαι σοβαρα να κανω εμετο ,ενω εχω σταματησει τουσ εμετους οανω απο 1,5 μηνα.......δεν μπορω να σταματησω να το σκεφτομαι...τι με επιασε παλι??
    Έχεις φουσκώσει; Γι αυτό θες να κάνεις εμετό; Προσπάθησε με κάθε τρόπο να χωνέψεις. Και μείνε εδώ να μιλάμε να περάσει

ελα κουκουτακι!ναι ηθελα να κανω εμετο για να ξεφουσκωσω γτ δεν μπορουσα ουτε να σηκωθω,τελικα ευτυχως δεν εκανα...ακομα χαλια ειναι το στομαχι μου αλλα δεν μπορουσα ουτε σωματικα ουτε ψυχολογικα να προσπαθησω να κανω κατι τετοιο....ειχα μια σημαντικη απογοητευση χθες βραδυ και παροτι χθες καταφερα να ηρεμησω τον εαυτο μου,να το παρει πιο ηρεμα και να μην πεσει με τα μουτρα στο φαι,σημερα που ξυπνησα αντι να παρω δυναμη απο το χθεσινο τα εκανα χειροτερα!ειμαι πλεον σχεδον πεπεισμενη οτι τα υπερφαγικα δεν θα καταφερω να τα ξεπερασω ποτε γαμωτο!!απλα θελω αν γινεται να τα μειωσω οσο παει...αντι για 1-2 την βδομαδα ,να κανω 1 σε 2-3 βδομαδες..ευχαριστημενη θα ειμαι αληθεια...αλλα το μυαλο μου κολλαει καθε φορα και δεν σκεφτομαι καθαρα...καθε φορα βρισκω χιλιουσ δυο τροπους να εχω στο μυαλο μου για να με σταματησω πριν το υπερφαγικο και καθε φορα οταν ειναι να το κανω,δεν με σταματαει κανενας απο αυτουσ..αραγε θα ζω ετσι για το υπολοιπο τησ ζωης μου???δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι..φοβαμαι..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast